Opublikowano 15 października15 paź W dniu 7.10.2025 o 15:05, Paolo de Vesir napisał(a):Mega suty miesiąc, wiedzą jebani że się na Plejkę czaję.Paolo nie dożył SH2 w plusie
Opublikowano 15 października15 paź PS3 wygrało z Xboxem360. Xbox nigdy nie pokonał PlayStation.............Uf. Lunatyka już tu nie ma ;)
Opublikowano 16 października16 paź Nie. Nikt już nie został po stronie xboxa. Wojna oficjalnie zakończona...
Opublikowano 16 października16 paź Jak tam wasze Rogi i Legiony z tym śmiesznym Windowsem???? Haha haftu na to, tylko Steam Deck!!!
Opublikowano 16 października16 paź 15 godzin temu, Observer napisał(a):Paolo niestety jeden z niewielu którzy traktowali CW na serio, aż musiał się wylogowaćNadal nie bylo oficjalnego info, ze to zrobil takze zebyscie po weekendzie nie byli zdziwieni.
Opublikowano 16 października16 paź Może zadzwonił na któryś z podanych przeze mnie numerów i tam mu w końcu wytłumaczyli, że czas zacząć leczenie specjalistyczne.
Opublikowano 16 października16 paź 1 minutę temu, Szermac napisał(a):No bo dostał banaW jakim temacie i za co?
Opublikowano 16 października16 paź 15 godzin temu, Observer napisał(a):Ja tam uważam że Daddy robił to dobrze, chociaż było widać że pod koniec nie wierzył już w to co mówił.Ten spoko śmieszny był. Paolo [*] coś tam czasami skrytykował ms pewnie dla plusików. Teraz niestety zostały osobniki co swoim pierdoleniem to wręcz obrzydzają xboxa.
Opublikowano 16 października16 paź 5 minut temu, Szermac napisał(a):W temacie Xboxa, a w jakim xDNo to widze ze sprawdzone info xDNie bylo wczoraj zadnego posta Wezyra ktory kwalifikowalby sie na bana, chyba ze mrugnalem. Pupcio was w ch.uja zrobil statusem i lykneliscie jak boty plotki insiderow. Jedynie mogl sobie sam zrobic urlop od bronienia xboxa bo go Slim i wojtek zezlomowali ale nie bojcie sie, wroci. Wszyscy wracaja
Opublikowano 16 października16 paź 1 minutę temu, Mejm napisał(a):No to widze ze sprawdzone info xDNie bylo wczoraj zadnego posta Wezyra ktory kwalifikowalby sie na bana, chyba ze mrugnalem. Pupcio was w ch.uja zrobil statusem i lykneliscie jak boty plotki insiderow. Jedynie mogl sobie sam zrobic urlop od bronienia xboxa bo go Slim i wojtek zezlomowali ale nie bojcie sie, wroci. Wszyscy wracaja No to musiałeś mrugnąć ;) Dostał bana, po co mam Ci kłamać xD
Opublikowano 16 października16 paź Sorki mejm takie ściśle tajne informacje tylko na EKSKLUZYWNYM discordzie
Opublikowano 16 października16 paź 6 minut temu, messer33 napisał(a):Teraz niestety zostały osobniki co swoim pierdoleniem to wręcz obrzydzają xboxa.Np. mejm i jimmy
Opublikowano 16 października16 paź messer33 obrzydzam ci xboxa?7 minut temu, Pupcio napisał(a):Sorki mejm takie ściśle tajne informacje tylko na EKSKLUZYWNYM discordzie Na tym z ktorego Wezyr i Bzduras uciekli?
Opublikowano 16 października16 paź główny goebbels xboxa też spierdolił @Bzduras ale chodziło o boty, jak coś to Ty mi nie obrzydzasz
Opublikowano 16 października16 paź 2 minuty temu, messer33 napisał(a):@Bzduras ale chodziło o boty, jak coś to Ty mi nie obrzydzasz Ja wrzuciłem xboxa do tego samego koszyczka co plejstejszon - jebać i się nie bać. Gdyby nie pomyleńce z czerwonego obozu to bym zrobił koming out jako switchowiec, ale na razie trochę wstyd być w jednej paczce z girą i tego typu wynalazkami więc jeszcze trochę posiedzę w szafie.6 minut temu, Mejm napisał(a):Na tym z ktorego Wezyr i Bzduras uciekli?Paolo to nie wiem, ale ja wyszedłem z dwa lata temu, jak nie trzy i niespecjalnie mi się widzi wracać. Szkoda, bo Mysza i Figuś dobre mordy, no ale co zrobić.
Opublikowano 16 października16 paź 7 minut temu, Bzduras napisał(a):Gdyby nie pomyleńce z czerwonego obozu to bym zrobił koming out jako switchowiecale są też dobre chłopaki, prawdziwi fani Big N jak @Pupcio @drozdu7 i ja.