Opublikowano 16 października16 paź 2 minuty temu, messer33 napisał(a):ale są też dobre chłopaki, prawdziwi fani Big N jak @Pupcio @drozdu7 i ja.z innych zalet to został tylko jeden stim c0rwiarz
Opublikowano 16 października16 paź 2 minuty temu, messer33 napisał(a):ale są też dobre chłopaki, prawdziwi fani Big N jak @Pupcio @drozdu7 i ja.Nadal za mało żeby zbalansować tego jednego czerwonego pojeba, a jeszcze niech ktoś wpadnie na genialny pomysł odbanowania zdrowego po raz 2137 Trochę jak z tym discordem, parę dobrych chłopaczyn nie równoważy kilku popierdoleńców.1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):Przecież bycie PCMR to jedyna słuszna droga obecnie.PC + Switch 2 i nic więcej nie potrzeba do szczęścia graczowi.
Opublikowano 16 października16 paź Jeśli faktycznie komuś obrzydzam xboxa, to chyba czas przestać pisać i odpuścić sobie forum. Od jakiegoś czasu poziom toksyczności i CW-oego szamba wybił poza skalę i chyba nie ma sensu tracić czas w miejscu gdzie jest się nielubianym i wyzywanym. Może dzięki temu będę miał więcej czasu na granie, zobaczymy.
Opublikowano 16 października16 paź 1 minutę temu, ASX napisał(a):Jeśli faktycznie komuś obrzydzam xboxa, to chyba czas przestać pisać i odpuścić sobie forum.Od jakiegoś czasu poziom toksyczności i CW-oego szamba wybił poza skalę i chyba nie ma sensu tracić czas w miejscu gdzie jest się nielubianym i wyzywanym. Może dzięki temu będę miał więcej czasu na granie, zobaczymy.Posiadajac XBOXa ma sie bardzo duzo wolnego czasu
Opublikowano 16 października16 paź 2 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Posiadajac XBOXa ma sie bardzo duzo wolnego czasuTo akurat zwykłe pierdolenie ;)
Opublikowano 16 października16 paź 12 minutes ago, Bzduras said:PC + Switch 2 i nic więcej nie potrzeba do szczęścia graczowi.A ten Switch 2 to po co?7 minutes ago, ASX said:Może dzięki temu będę miał więcej czasu na granie, zobaczymy.Baldura 3 proponuję
Opublikowano 16 października16 paź 8 minut temu, ASX napisał(a):Jeśli faktycznie komuś obrzydzam xboxaNie no, już sobie zasług Microsoftu tak nie przypinaj ;)
Opublikowano 16 października16 paź Teraz, Homelander napisał(a):A ten Switch 2 to po co?Gierki Nintendo?
Opublikowano czwartek o 09:165 dni 49 minutes ago, Bzduras said:Gierki Nintendo?Na Switchu 2? W sensie ta jedna co do tej pory wyszła?
Opublikowano czwartek o 09:215 dni Inne już nie wyjdą, nie warto kupować! Lepiej jak homelander kisić sie na steam c0rewce i udawać że gry dobrze działają + grać skulonym w samochodzie bo tv zajęty
Opublikowano czwartek o 09:435 dni 21 minutes ago, Pupcio said:Inne już nie wyjdą, nie warto kupować! Lepiej jak homelander kisić sie na steam c0rewce i udawać że gry dobrze działają + grać skulonym w samochodzie bo tv zajęty jak Steam Deck to tylko OLED, a ten się kisi na LCD bladym xDD Bieda w tej ameryce straszna, nawet mi ich nie żal.
Opublikowano czwartek o 09:475 dni LCD w 2025 i co jeszcze może modemowy dial-up? USA, prawdziwe utopia ludzkości
Opublikowano czwartek o 09:535 dni Konsola przenośna bez oleda w 2025? Nawet chińczycy dają do swoich retro sprzętów.
Opublikowano czwartek o 10:005 dni Brak oleda to nie problem jeśli jakość panelu lcd jest taka jak w najnowszym kombajnie big N
Opublikowano czwartek o 10:035 dni 33 minutes ago, Pupcio said:Inne już nie wyjdą, nie warto kupować! Lepiej jak homelander kisić sie na steam c0rewce i udawać że gry dobrze działają + grać skulonym w samochodzie bo tv zajęty Jak wyjdzie to się kupi. Przy okazji dziękuję wszystkim testerom, którzy kupili wersję beta konsoli. W dodatku pozbawioną gier. Dzięki wam wszyscy skorzystają kupując ulepszoną wersję 40 minutes ago, Bzduras said:Niezła opinia przedstawiana jako fakt.To fakt, nie opinia, bro!Tymczasem żegnam i idę pograć na Steam Deczku w Baldurka Bożego. Albo The Last of Us. Oczywiście dwójeczkę. A może jakaś klasyka? Dungeon Keeper 2? Warcraft 3? A co tam na Switchu 2? Star Wars Outlaws i czekanie na Niggassina? To nawet śmieszne nie jest
Opublikowano czwartek o 10:065 dni Uwielbiam te pocket PC od czasów pierwszego GPD Win z 2016 roku ale curvwa to pierdolenie ,że switch 2 nie ma gier to jest na równi z pierdoleniem pupcia xd
Opublikowano czwartek o 10:075 dni 2 minuty temu, Homelander napisał(a):To fakt, nie opinia, bro!Bananza i Mario Kart World to już dwie gierki, dalej nawet nie chce mi się sięgać żeby obalić tę opinię rzeczywistym stanem rzeczy
Opublikowano czwartek o 10:255 dni 16 minutes ago, Bzduras said:Bananza i Mario Kart World to już dwie gierki, dalej nawet nie chce mi się sięgać żeby obalić tę opinię rzeczywistym stanem rzeczy No lepiej nie sięgaj dalej, bo za chwilę wyskoczysz z instrukcją obsługi, koszykówką na wózkach albo ubicrapem. A wtedy przestanie być tylko śmiesznie, a stanie się strasznie
Opublikowano czwartek o 11:115 dni Powinien teraz przyjść Asax i Cię zjebać bo manipulujesz i przedstawiasz swoje opinie jako fakty
Opublikowano czwartek o 11:195 dni Właśnie ja delikatnie próbowałem to zrobić, no wypaliło w twarz to czepianie się słówek do przesady i teraz są fakty o mocy opinii, opinie o mocy faktu i Gregu o mocy posępnego czerepu