Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Warto docenić nawet jak się postarali dla sześciu graczy. Jak jakiś wokalista da zajebisty występ dla sześciu widzów, to nie będę się śmiał "hehe narodowy to to nie jest" tylko szacun dla niego, że sześciu ludziom zrobił wieczór. To właśnie charakteryzuje wielkich twórców, że postarają się tak samo dla większej publiki, jak i dla mniejszej.

Potężni Blooberzy zrobili co trzeba, kasę i tak pewnie wzięli z góry, więc teraz niech japońce z Konami martwią się o sprzedaż. Zresztą i tak za jakiś czas SH wleci do GP, stamtąd skapnie trochę dodatkowej forsy i finalnie wyjdą na tym na plus.

Edytowane przez Czokosz

• Odpowiedzi 35,4 tys.
  • Wyświetleń 868,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Nikogo, lepiej powiedzcie jak działa na Series S. Chociaż raczej i tak w to zagram na komputerku w najwyższej jakości no i ciekawe czy odpali na białym ally potter

Teraz mam dwa ekosystemy. Ekosystem xboxa i ekosystem steama. Na co mi jakieś playstation?

Opublikowano

Nie chcesz do jakegoś (rocznego) eksa o rajtuzowcu w ubi świecie na 7??

Opublikowano

A to gry Sony nie popychają branży do przodu i nie są decydującym czynnikiem przy wyborze konsoli?

Opublikowano

Lepsze bezpieczne ubisofciaki z filmikami od sony niż te średniory od microsoftu w ktore nikt nie chce grac.

Po zakupie ps5 chociaz człowiek odżył. Cotygodniowe próby samobójstwa xboxa były już męczące.

Opublikowano
9 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

Po zakupie ps5 chociaz człowiek odżył.

To co tam ograłeś po zakupie Ps5 że tak odżyłeś xd

Opublikowano
On 11/28/2025 at 2:34 PM, Pupcio said:

Nie opłacało sie robić dla 5 wariatów którzy kupili tego śmiecia?

Coz za bomby prawdy, jakim trzeba byc zgnilym klapem zeby wydawac ciezko zarobione pieniazki na tego crapa z upscalerem z biedry i bieda cpu na zen 2

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

To co tam ograłeś po zakupie Ps5 że tak odżyłeś xd

Nie ważne w co grałem. Ważne, że nie muszę myśleć kiedy odetną mi dostęp do gier. Spencer niech mnie pocałuje w dupę ze swoim pece bękartem

Opublikowano
30 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

Nie ważne w co grałem. Ważne, że nie muszę myśleć kiedy odetną mi dostęp do gier. Spencer niech mnie pocałuje w dupę ze swoim pece bękartem

Rozwiń myśl bo nie rozumiem. PS6 chyba nie będzie miało napędu więc będą mogli Ci odciąć dostęp do "twoich" gier kiedy chcą

Opublikowano
2 minuty temu, Chewie napisał(a):

Rozwiń myśl bo nie rozumiem.

Pierdolenie incza bez ładu i składu, nie ma za co

Opublikowano
3 minuty temu, Chewie napisał(a):

Rozwiń myśl bo nie rozumiem. PS6 chyba nie będzie miało napędu

Wszystko bedzie napedem.

Opublikowano

Klockarze już rozprzestrzeniają FUD o braku napędu? Martwcie sie raczej o ten umierający sklepik na windowsie. Nie mogę uwierzyć, że jeszcze są sekciarze, ktorzy inwestują tam kase.

Opublikowano

Na nowym Xboksie będzie też GOG - w pełni spaczowane, kompletne gierki na własność, nie takie kastraty na płytach jak na Sonce )

Opublikowano
24 minutes ago, krzysiek923 said:

Na nowym Xboksie będzie też GOG - w pełni spaczowane, kompletne gierki na własność, nie takie kastraty na płytach jak na Sonce )

a będzie steam, epic, darmowy online?

Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

a będzie steam, epic, darmowy online?

no to będzie "pc bękart" czy nie?

Opublikowano
50 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

Klockarze już rozprzestrzeniają FUD o braku napędu? Martwcie sie raczej o ten umierający sklepik na windowsie. Nie mogę uwierzyć, że jeszcze są sekciarze, ktorzy inwestują tam kase.

Nawet jak już w przyszłości nie będzie konsol i zostanie tylko chmura to dlaczego by mieli usunąć store? Nie ma to sensu, chyba że myślisz że steam go zastąpi co wydaje się mało możliwe

Opublikowano
10 minut temu, Beelzeboss napisał(a):

Nikt rozsądny nie bedzie kupowal gier w sklepie microsoftu.

Na PS store masz lepiej? Dopiero co było głośno o tym, że zabrali ludziom z biblioteki stardew valley i dali refund na 0 zł.

W każdym razie smutno się na to patrzy co zrobili z xboxem. PS5 już zamówione, game passa jeszcze mam do maja a potem pewnie już nie będę przedłużał chociaż chcę pokończyć jeszcze wszystko co zacząłem. Tak naprawdę siedząc teraz na PC przez większość czasu konsola jest mało potrzebna bo mogę tam ograć 99% gier ale zawszę lubię sobie pograć z kanapy.

Opublikowano
4 hours ago, drozdu7 said:

A na Sonce jesteś na smyczy PSN xd

I masz generalnie najdroższe gry cyfrowo.

A belzjebosowi zabiorą gry zaraz z Xboxa, jaja ;)

Chodziło mi o granie na PC, na PC sklep MS to najgorsza opcja i najgorszy DRM. Wszystko inne możesz też mieć na Linuxie. Wszystko tylko nie gry z MS Store.

Opublikowano

cryfrowe gry z polskich sklepow sa w takich samych cenach, ale kombinatorzy bioracy klucze z kradzionych kart ciesza sie bo maja taniej. na sonce są też plyty, a nie klucze w plastikowej formie z wersja na series dociagana z neta. Xbox najgorsza platforma dla szanującego sie gracza. Żryjcie indory z passa za ponad stowe.

Opublikowano

Tylko mi się ta pustynna jazda motocyklem kojarzy z gówno gierkami na androida? Przecież to wygląda turbo badziewiasto/