Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,4 tys.
  • Wyświetleń 868,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ciekawe jak za rok będą wyglądać ceny PS5 w porównaniu do tegorocznego czarnego piątku.

Opublikowano
1 minutę temu, Patapon napisał(a):

Ciekawe jak za rok będą wyglądać ceny PS5 w porównaniu do tegorocznego czarnego piątku.

Dla Sony dobrze, zapiszcie ten post.

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof93 napisał(a):

Tylko mi się ta pustynna jazda motocyklem kojarzy z gówno gierkami na androida? Przecież to wygląda turbo badziewiasto/

Gierki na androida tak chujowo nie wyglądają. To nie switch.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sztos gierka ten Metroid ale do Schadows czy Outlaws nieco brakuje

leo

Screenshots_2025-12-06-01-16-18.png

Opublikowano

Rozjebuje mi mózg jak te dwie gry mogą mieć średnią 81 ale w sumie po veilguard już nic mnie nie zdziwi.

Opublikowano

falling-from-a-coffin-i-think-you-should

No image preview

Nex Playground | The Active Play System for Kids and Fami...

Level up your family time with the award-winning active play system. Jump in, sweat and laugh as your family creates magical memories together.
Opublikowano

W Microsofcie to nie jedyny pożar

Screenshots_2025-12-08-21-05-16.png

Opublikowano

Jak żyje na tym świecie i się gierkami interesuje, to nie widziałem takiej katastrofy jak to co MS zrobił z Xboxem. Ten przypadek będzie studiowany.

Opublikowano

Najsmutniejsze jest to, ze mają lepszy produkt (hardware i soft) i w pizde studiów od kilku lat, a i tak dali free wina playstation bez gier. Spencer gdyby miał honor to powinien sobie rozciąć brzuch.

Aż mi się płakać chce jak gram na tym śmieciu playstation 5. Owce niestety wybrały.

Opublikowano

Jebać playstation. Bubel nad bublami. Już pewnie połowę kartki a4 mogłbym zapełnić nieudolnością tych ludzi. Brudasom klapom nie przeszkadza syf w tym systemie. Nie wiem czy kiedykolwiek widziałem taki pierdolnik z licencjami jak na playstation. Oddzielne wersje na ps4, ps5, oddzielnie z abonamentu XD Teraz najlepszy hit - rdr dostało darmowy upgrade i kiedy wsadzi się płytkę to można go "kupić". Gra trafiła do ps+ extra, więc jeżeli masz abonament to nie możesz przypisać do konta tego darmowego upgrade, a ten z plusa XDDD. Opcje są takie 1)czekać aż skonczy ci sie plus 2) czekać aż gra wypadnie z abonamentu 3) dodajesz i już zawsze musisz miec ps+, zeby zagrać, bo masz licencje z plusa na darmowy upgrade XDD Ten syf w bibliotece to też mózg rozjebany: demka, gry z ps+ essential, z extra i kupione i nie można przefiltrowac. Po chuj przypisywac do konta wynajete gry? Tragedia. Xbox lata świetlne przed playstation.

Opublikowano
18 minutes ago, Beelzeboss said:

Jebać playstation. Bubel nad bublami. Już pewnie połowę kartki a4 mogłbym zapełnić nieudolnością tych ludzi. Brudasom klapom nie przeszkadza syf w tym systemie. Nie wiem czy kiedykolwiek widziałem taki pierdolnik z licencjami jak na playstation. Oddzielne wersje na ps4, ps5, oddzielnie z abonamentu XD Teraz najlepszy hit - rdr dostało darmowy upgrade i kiedy wsadzi się płytkę to można go "kupić". Gra trafiła do ps+ extra, więc jeżeli masz abonament to nie możesz przypisać do konta tego darmowego upgrade, a ten z plusa XDDD. Opcje są takie 1)czekać aż skonczy ci sie plus 2) czekać aż gra wypadnie z abonamentu 3) dodajesz i już zawsze musisz miec ps+, zeby zagrać, bo masz licencje z plusa na darmowy upgrade XDD Ten syf w bibliotece to też mózg rozjebany: demka, gry z ps+ essential, z extra i kupione i nie można przefiltrowac. Po chuj przypisywac do konta wynajete gry? Tragedia. Xbox lata świetlne przed playstation.

Pierdolisz teraz, a na Xboxie lepiej? W pełnej biblitece gier mam kupione gry cyfrowe ale i gry dodane kiedyś z Golda i za chuja nie można odfiltrować co jest kupione a co jest niby kupione a nie jest bo jest dodane z golda i po instalacji dopiero się dowiaduję że nie pogram bo to jednak gra dodana z golda.

Opublikowano

Zielona zara i nintendofagi szczekają, Sonka jedzie dalej

obraz.png

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Pierdolisz teraz, a na Xboxie lepiej? W pełnej biblitece gier mam kupione gry cyfrowe ale i gry dodane kiedyś z Golda i za chuja nie można odfiltrować co jest kupione a co jest niby kupione a nie jest bo jest dodane z golda i po instalacji dopiero się dowiaduję że nie pogram bo to jednak gra dodana z golda.

Nie kłam, bo nie masz. Jest osobny tab na gry z gold

Opublikowano
1 minute ago, Beelzeboss said:

Nie kłam, bo nie masz. Jest osobny tab na gry z gold

Nie, wszystko jest wjebane w "posiadane gry".