Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Whisker chociaż w cos tam gra, nawet jesli w stanie ciężkiego upojenia alkoholowego. Pomyslcie że taki mopsiarz czy najgłupszy cżłowiek w internecie nie wiedza jak wygląda gra na sonkę, a siedzą tu 24/7 szczekając i raportując moderacji każdy nieprzychylny sonce post Masakra być niebieskim kundlem
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: I nigdy nie odpowiadający na pytanie "w co grasz". Chyba już skumał, że pisanie "Morelas spajdermon, astrobot i buterfiled 2042" to trochę przypał Dawno ograne tytuły, i fakt wszystkie na 100% (BF mi coś tam jeszcze zostało trofi) Salut za Premium Edytowane 20 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l wow, kupiłeś sobie abonament już lecę po słonkę do sklepu, namówiłeś mnie
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Bzduras napisał: wow, kupiłeś sobie abonament już lecę po słonkę do sklepu, namówiłeś mnie Właśnie gram w GET EVEN oczywiście dzięki Premium i o jeżu jakie to dobre, jaki horror w sam raz na dziś 4 minuty temu, Bzduras napisał: wow, kupiłeś sobie abonament już lecę po słonkę do sklepu, namówiłeś mnie To nie tylko abonament ale coś więcej, coś czego GPU nigdy mi nie dało! I nie daje bo mam do 2023 opłacone
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l PS Premium to ten abonament w którym Sony nie dodaje gier? Niezle jebanie swojej fanbazy, ludzie są pierdoleni, serio.
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Whisker napisał: To nie tylko abonament ale coś więcej, coś czego GPU nigdy mi nie dało spokojnie, ja też kiedyś pierdolnąłem się w głowę przy upadku - bredzenie i majaki powinny minąć po jakimś czasie 2 minuty temu, Whisker napisał: GET EVEN świetny nextgenowy eks na sonkę
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Ps premium to niezly strzał w pysk. Żeby jeszcze tam było coś ciekawego jakies super zestawy indyków co tydzień lub co dwa to bym się jeszcze zastanowil. A sony widac dyma bo jest kogo dymać
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Bzduras napisał: spokojnie, ja też kiedyś pierdolnąłem się w głowę przy upadku - bredzenie i majaki powinny minąć po jakimś czasie świetny nextgenowy eks na sonkę Pasujący do botów bo o psychiatryku 1 minutę temu, oFi napisał: Ps premium to niezly strzał w pysk. Żeby jeszcze tam było coś ciekawego jakies super zestawy indyków co tydzień lub co dwa to bym się jeszcze zastanowil. A sony widac dyma bo jest kogo dymać Tam jest wszystko! Dosłownie! Grania co nie miara
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l dobra już weź daj sobie spokój, grasz w gierkę która kosztuje na konsolach jakieś 10zł w promocji, na pc rozdawana za darmo, wrzucasz te zdjęcia ekranu i przy okazji dokumentację swojej choroby alkoholowej i chcesz wmawiać ludziom, że tylko plejsteszyn bo tak ci się uroiło daj sobie siana, połóż się, zadzwoń na linię wsparcia dla osób z problemem alkoholowym i nie wiem, dotknij trawy
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l przecież whisker was trolluje, ta chujnia playstationowa nie ma podjazdu do GodPassa o czym wiedzą wszyscy a najbardziej samo Sony które się XGP boi!
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: przecież whisker was trolluje chciałbym w to wierzyć, ale widziałem parę innych miejsc w internecie i mam paru wspólnych znajomych z łyszkiem którzy opowiedzieli mi to i owo, to niestety nie jest trolling
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 12 minut temu, Whisker napisał: To nie tylko abonament ale coś więcej, coś czego GPU nigdy mi nie dało! I nie daje bo mam do 2023 opłacone To słodkie a ja GPU do 2025. I kto ma teraz dłuższego he?
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 9 minut temu, Bzduras napisał: chciałbym w to wierzyć, ale widziałem parę innych miejsc w internecie i mam paru wspólnych znajomych z łyszkiem którzy opowiedzieli mi to i owo, to niestety nie jest trolling A to ciekawe baaaardzo ciekawe, zapraszam wiec znajomych a wracając do meritum, teraz odpalam RDR2 w wersji PS premium i delektuje się kolejnym sztosem 8 minut temu, Dr.Czekolada napisał: To słodkie a ja GPU do 2025. I kto ma teraz dłuższego he? GPU mam do 2023 plus Premium Ps do 2023 co łącznie daje 2 lata grania na obu platformach to kto ma dłuższego? Edytowane 20 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Teraz, Whisker napisał: A to ciekawe baaaardzo ciekawe, zapraszam wiec znajomych raczej tragiczne, raczej na forum ich nie znajdziesz, bo szkoda im czasu albo już w ogóle nie gierkują 1 minutę temu, Whisker napisał: teraz odpalam RDR2 w wersji PS to ta gra z 2019 roku co na Xboxie ma 4K, a na pierdstejszon 5 1440p? no graj, graj, zaraz ci zabiorą i tyle będzie z grania
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 5 minut temu, Bzduras napisał: raczej tragiczne, raczej na forum ich nie znajdziesz, bo szkoda im czasu albo już w ogóle nie gierkują Yyy???? To zaraz czegoś nie kumam, wyssysasz coś z palca i bez sensu wypisujesz? Jeżeli chcesz możemy przejść na PW ale mocno kręcisz kolego ktos mnie wydał? Edytowane 20 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l ta, i pewnie jeszcze byś chciał, żebym ci podał imiona albo nicki, żebyś mógł im zrobić inbę? nie ze mną te numery brunner
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 42 minuty temu, ASX napisał: Za to ty Whisker zawsze na posterunku, 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, pijany czy trzeźwy. Zawsze gotowy, zawsze wierny. Pozazdrościć Sonki takiego żołnierza Jestem szeryfem Sony Edytowane 20 sierpnia 20222 l przez Whisker
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 19 minut temu, Bzduras napisał: chciałbym w to wierzyć, ale widziałem parę innych miejsc w internecie i mam paru wspólnych znajomych z łyszkiem którzy opowiedzieli mi to i owo, to niestety nie jest trolling Czyli standardowo, PlayStation to choroba.
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: Czyli standardowo, PlayStation to choroba. To uzależnienie ale to nie Sony a gry, one uzależniają a ze są najlepsze na Sony? Co ja poradzę, gdyby na Nintendo takie były sztosy to byłbym tam, wybieram tylko tam gdzie jest lepiej, po prostu….
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, Whisker napisał: Jestem szeryfem Sony ale rozmazane gówno xd to chyba nawet w 1080p nie chodzi
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Te screeny od whiskera xD Teraz już wiecie dlaczego szanujący się gamerzy wybierają konsole XSX
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 5 minut temu, Bzduras napisał: ale rozmazane gówno xd to chyba nawet w 1080p nie chodzi Teraz chyba ciut lepiej bo z apki a nie fotka TV chociaż wiadomo że na żywo to wyglada jak życie