Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Whisker chociaż w cos tam gra, nawet jesli w stanie ciężkiego upojenia alkoholowego.

Pomyslcie że taki mopsiarz czy najgłupszy cżłowiek w internecie nie wiedza jak wygląda gra na sonkę, a siedzą tu 24/7 szczekając i raportując moderacji każdy nieprzychylny sonce post

Masakra być niebieskim kundlem :obama:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

I nigdy nie odpowiadający na pytanie "w co grasz". Chyba już skumał, że pisanie "Morelas spajdermon, astrobot i buterfiled 2042" to trochę przypał

Dawno ograne tytuły, i fakt wszystkie na 100% ;) (BF mi coś tam jeszcze zostało trofi)

Salut za Premium

FD6209AE-1144-4E76-B84A-9715F9EAC952.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

wow, kupiłeś sobie abonament

już lecę po słonkę do sklepu, namówiłeś mnie

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Właśnie gram w GET EVEN oczywiście dzięki Premium i o jeżu jakie to dobre, jaki horror w sam raz na dziś 

A5EA6413-E8C0-4AEE-9520-C5563F74D5B3.jpeg

B328FEA4-6246-4DC9-8746-388AE5459451.jpeg

4 minuty temu, Bzduras napisał:

To nie tylko abonament ale coś więcej, coś czego GPU nigdy mi nie dało! I nie daje bo mam do 2023 opłacone 

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

To nie tylko abonament ale coś więcej, coś czego GPU nigdy mi nie dało

spokojnie, ja też kiedyś pierdolnąłem się w głowę przy upadku - bredzenie i majaki powinny minąć po jakimś czasie

GET EVEN

świetny nextgenowy eks na sonkę

Opublikowano

Ps premium to niezly strzał w pysk. Żeby jeszcze tam było coś ciekawego jakies super zestawy indyków co tydzień lub co dwa to bym się jeszcze zastanowil. A sony widac dyma bo jest kogo dymać 

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

spokojnie, ja też kiedyś pierdolnąłem się w głowę przy upadku - bredzenie i majaki powinny minąć po jakimś czasie

świetny nextgenowy eks na sonkę

Pasujący do botów bo o psychiatryku

D0B31A28-86EC-4607-A7F7-0F6A2513369B.jpeg

1 minutę temu, oFi napisał:

Ps premium to niezly strzał w pysk. Żeby jeszcze tam było coś ciekawego jakies super zestawy indyków co tydzień lub co dwa to bym się jeszcze zastanowil. A sony widac dyma bo jest kogo dymać 

Tam jest wszystko! Dosłownie! Grania co nie miara

Opublikowano

dobra już weź daj sobie spokój, grasz w gierkę która kosztuje na konsolach jakieś 10zł w promocji, na pc rozdawana za darmo, wrzucasz te zdjęcia ekranu i przy okazji dokumentację swojej choroby alkoholowej i chcesz wmawiać ludziom, że tylko plejsteszyn bo tak ci się uroiło

daj sobie siana, połóż się, zadzwoń na linię wsparcia dla osób z problemem alkoholowym i nie wiem, dotknij trawy

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

przecież whisker was trolluje

chciałbym w to wierzyć, ale widziałem parę innych miejsc w internecie i mam paru wspólnych znajomych z łyszkiem którzy opowiedzieli mi to i owo, to niestety nie jest trolling

Opublikowano
12 minut temu, Whisker napisał:

To nie tylko abonament ale coś więcej, coś czego GPU nigdy mi nie dało! I nie daje bo mam do 2023 opłacone 

To słodkie a ja GPU do 2025. I kto ma teraz dłuższego he?

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

chciałbym w to wierzyć, ale widziałem parę innych miejsc w internecie i mam paru wspólnych znajomych z łyszkiem którzy opowiedzieli mi to i owo, to niestety nie jest trolling

A to ciekawe :D baaaardzo ciekawe, zapraszam wiec znajomych ;) 

a wracając do meritum, teraz odpalam RDR2 w wersji PS premium i delektuje się kolejnym sztosem

BE52E160-6231-4631-B08A-3BDCFEF432FD.jpeg

8 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

To słodkie a ja GPU do 2025. I kto ma teraz dłuższego he?

GPU mam do 2023 plus Premium Ps do 2023 co łącznie daje 2 lata grania na obu platformach to kto ma dłuższego?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

A to ciekawe :D baaaardzo ciekawe, zapraszam wiec znajomych ;) 

raczej tragiczne, raczej na forum ich nie znajdziesz, bo szkoda im czasu albo już w ogóle nie gierkują

1 minutę temu, Whisker napisał:

teraz odpalam RDR2 w wersji PS

to ta gra z 2019 roku co na Xboxie ma 4K, a na pierdstejszon 5 1440p? no graj, graj, zaraz ci zabiorą i tyle będzie z grania

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

raczej tragiczne, raczej na forum ich nie znajdziesz, bo szkoda im czasu albo już w ogóle nie gierkują

Yyy???? To zaraz czegoś nie kumam, wyssysasz coś z palca i bez sensu wypisujesz? Jeżeli chcesz możemy przejść na PW ale mocno kręcisz kolego ;) 

ktos mnie wydał? 

FD93F10F-FAD7-4976-8790-D6C38C9842B8.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

ta, i pewnie jeszcze byś chciał, żebym ci podał imiona albo nicki, żebyś mógł im zrobić inbę? nie ze mną te numery brunner

Opublikowano

Hoho,  xbox juz nawet sra do własnego gniazda xdddd

Screenshot_20220820-215428.jpg

Opublikowano
42 minuty temu, ASX napisał:

Za to ty Whisker zawsze na posterunku, 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, pijany czy trzeźwy. Zawsze gotowy, zawsze wierny.

Pozazdrościć Sonki takiego żołnierza 

Jestem szeryfem Sony 

1F24BAE0-947B-42D0-A628-56D62D3082FA.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
19 minut temu, Bzduras napisał:

Czyli standardowo, PlayStation to choroba.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Czyli standardowo, PlayStation to choroba.

To uzależnienie ale to nie Sony a gry, one uzależniają a ze są najlepsze na Sony? Co ja poradzę, gdyby na Nintendo takie były sztosy to byłbym tam, wybieram tylko tam gdzie jest lepiej, po prostu….

Opublikowano

Jestem szeryfem Sony 

1F24BAE0-947B-42D0-A628-56D62D3082FA.jpeg

ale rozmazane gówno xd to chyba nawet w 1080p nie chodzi

Opublikowano

Te screeny od whiskera xD

Teraz już wiecie dlaczego szanujący się gamerzy wybierają konsole XSX :sonkassie:

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

ale rozmazane gówno xd to chyba nawet w 1080p nie chodzi

Teraz chyba ciut lepiej bo z apki a nie fotka TV chociaż wiadomo że na żywo to wyglada jak życie 

973102A0-C60A-400B-852D-0D193F87A99C.jpeg