Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Serio dziwię się, że ludzie płacą ze ten chujowy abonament od PlayStation. Jeśli jest coś co on robi to XGP nie robi tego lepiej, on wyprzedza PS+ o dwie generacje.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Tylko Mendrek idzie na rekord i gra w tak stare gry, że kupowanie wyszłoby go chyba taniej niż opłacenie abonamentu.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Od rana w zielonych Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Serio dziwię się, że ludzie płacą ze ten chujowy abonament od PlayStation. Jeśli jest coś co on robi to XGP nie robi tego lepiej, on wyprzedza PS+ o dwie generacje. Ale ja mam oba abonamenty i widzę jaka jest przepaść w tytułach
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Homelander napisał: halo i forzy tez nie, wszystko to crossgeny Czyli konsola totalnie bez gier, to chyba już One miałem więcej do zaoferowania
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 2 minutes ago, Whisker said: Czyli konsola totalnie bez gier, to chyba już One miałem więcej do zaoferowania Można kupić jak się ma zaległości w One i X360
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Trzeba nienawidzić gier wideo aby pisać takie głupoty. Trzeba mieć 15 lat żeby mieć czas na te śmieci ale JA dorosły zagrajmer mam czas tylko na największe perły świata gejmingu
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 15 minut temu, Whisker napisał: Od rana w zielonych Ale ja mam oba abonamenty i widzę jaka jest przepaść w tytułach no ja wiem, chcesz pograć w FPSa - na Plejce jeden DOOM i Killzone, a na Xboxie najlepsze gry w gatunku. Może racer? PS+ oferuje jakaś padlinę w postaci Dirta, a na Xboxie Król Gatunku Godrizon. Nawet indycza na PS to jakieś zdechlaki z marketu, a w XGP z upraw ekologicznych dorodne indory. O grach na premierę nie wspominając. Naprawdę, aż mnie dziw czasem bierze, ze ktoś nieironicznie płaci za tę padlinę z Plusa. 2 minuty temu, Pupcio napisał: Trzeba mieć 15 lat żeby mieć czas na te śmieci ale JA dorosły zagrajmer mam czas tylko na największe perły świata gejmingu Jesli XGP jest śmietnikiem to co mogę powiedzieć - nakładam strój i skacze na główkę. Za dużo dobrych gier dla prawdziwych graczy.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Teraz, Pupcio napisał: Prawdziwi zagrajmerzy ograli biblioteke gamepassa lata temu to chyba nie na tym forum gdzie ludzie kończą po 5 gier rocznie
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 7 minut temu, Pupcio napisał: Prawdziwi zagrajmerzy ograli biblioteke gamepassa lata temu No szczególnie te, które w GP wychodzą w dzień premiery
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Pupcio, ale jak to się stało, że z sympatycznego, zorientowanego w temacie usera stałeś się takim bezgustem i jęczybułą?
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Starość nie radość chociaż jęczybuła to ja zawsze byłem a gust z wiekiem jeszcze lepszy więc nie wiem o co się czepiasz przyszłego lidera opinii
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 56 minut temu, Pupcio napisał: Rzeczywiście symulator myjki jakimś cudem mnie ominął A muszę dziś w to pograć skoro to jedna z najlepszych gier dla botów ostatnich wakacji
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l A, ostatnio spod taboretu wypełzło pctowe robactwo i zaczęło pisać jakoby pc gaming był dobry. No to pa na to: https://sekurak.pl/ekipy-od-ransomware-wykorzystuja-podatny-anti-cheat-z-gry-genshin-impact/ Cytat Systemy anty-cheat często działają z maksymalnymi możliwymi uprawnieniami (aby móc wykryć jak najwięcej) zatem potencjalna podatność w tego typu module daje duże możliwości (wykonanie kodu na poziomie jądra systemu operacyjnego). Tak jest i w tym przypadku: a vulnerable anti-cheat driver for the popular role-playing game Genshin Impact. The driver is currently being abused by a ransomware actor to kill antivirus processes and services for mass-deploying ransomware. Walcz z cziterami - oberwij wirusem szyfrującym PC gaming in a nutshell.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Wiecie jak jest - pół produkt na Plejkę albo ultimate experience. Tylko Xbox zapewnia granie bez kompromisów
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l a wyglada lepiej niż cokolwiek na PS5 i teraz powiedz - kto tu kogo zrobił w chuja?
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 3 godziny temu, Pupcio napisał: Trzeba mieć 15 lat żeby mieć czas na te śmieci ale JA dorosły zagrajmer mam czas tylko na największe perły świata gejmingu odechciewa mi sie czytac to forum, bo większośc tutaj to takie lamusy