Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Tylko Mendrek idzie na rekord i gra w tak stare gry, że kupowanie wyszłoby go chyba taniej niż opłacenie abonamentu.

Opublikowano

Od rana w zielonych 

DE96A39B-B1B7-443D-B22F-8DE07B7AD64D.jpeg

Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Serio dziwię się, że ludzie płacą ze ten chujowy abonament od PlayStation. Jeśli jest coś co on robi to XGP nie robi tego lepiej, on wyprzedza PS+ o dwie generacje.

Ale ja mam oba abonamenty i widzę jaka jest przepaść w tytułach 

Opublikowano
Godzinę temu, Homelander napisał:

halo i forzy tez nie, wszystko to crossgeny

Czyli konsola totalnie bez gier, to chyba już One miałem więcej do zaoferowania

Opublikowano
2 minutes ago, Whisker said:

Czyli konsola totalnie bez gier, to chyba już One miałem więcej do zaoferowania

Można kupić jak się ma zaległości w One i X360

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Trzeba nienawidzić gier wideo aby pisać takie głupoty.

Trzeba mieć 15 lat żeby mieć czas na te śmieci ale JA dorosły zagrajmer mam czas tylko na największe perły świata gejmingu :) 

Opublikowano
15 minut temu, Whisker napisał:

Od rana w zielonych 

DE96A39B-B1B7-443D-B22F-8DE07B7AD64D.jpeg

Ale ja mam oba abonamenty i widzę jaka jest przepaść w tytułach 

no ja wiem, chcesz pograć w FPSa - na Plejce jeden DOOM i Killzone, a na Xboxie najlepsze gry w gatunku. Może racer? PS+ oferuje jakaś padlinę w postaci Dirta, a na Xboxie Król Gatunku Godrizon. Nawet indycza na PS to jakieś zdechlaki z marketu, a w XGP z upraw ekologicznych dorodne indory. O grach na premierę nie wspominając.

Naprawdę, aż mnie dziw czasem bierze, ze ktoś nieironicznie płaci za tę padlinę z Plusa.

2 minuty temu, Pupcio napisał:

Trzeba mieć 15 lat żeby mieć czas na te śmieci ale JA dorosły zagrajmer mam czas tylko na największe perły świata gejmingu :) 

Jesli XGP jest śmietnikiem to co mogę powiedzieć - nakładam strój i skacze na główkę. Za dużo dobrych gier dla prawdziwych graczy.

Opublikowano

Prawdziwi zagrajmerzy ograli biblioteke gamepassa lata temu :reggie:

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Prawdziwi zagrajmerzy ograli biblioteke gamepassa lata temu :reggie:

No szczególnie te, które w GP wychodzą w dzień premiery :Coolface:

Opublikowano

Rzeczywiście symulator myjki jakimś cudem mnie ominął :) 

Opublikowano

Starość nie radość :sonkassie: chociaż jęczybuła to ja zawsze byłem a gust z wiekiem jeszcze lepszy więc nie wiem o co się czepiasz przyszłego lidera opinii :/ 

Opublikowano
56 minut temu, Pupcio napisał:

Rzeczywiście symulator myjki jakimś cudem mnie ominął :) 

A muszę dziś w to pograć skoro to jedna z najlepszych gier dla botów ostatnich wakacji

Opublikowano

A, ostatnio spod taboretu wypełzło pctowe robactwo i zaczęło pisać jakoby pc gaming był dobry. No to pa na to:

https://sekurak.pl/ekipy-od-ransomware-wykorzystuja-podatny-anti-cheat-z-gry-genshin-impact/

Cytat

Systemy anty-cheat często działają z maksymalnymi możliwymi uprawnieniami (aby móc wykryć jak najwięcej) zatem potencjalna podatność w tego typu module daje duże możliwości (wykonanie kodu na poziomie jądra systemu operacyjnego). Tak jest i w tym przypadku:

a vulnerable anti-cheat driver for the popular role-playing game Genshin Impact. The driver is currently being abused by a ransomware actor to kill antivirus processes and services for mass-deploying ransomware. 

Walcz z cziterami - oberwij wirusem szyfrującym :kaz: PC gaming in a nutshell.

Opublikowano

Jeden z dwóch powodów żeby tracić pieniądze na xboxa  :)

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał:

odechciewa mi sie czytac to forum, bo większośc tutaj to takie lamusy :smutas:

Opublikowano

Będziesz miał więcej czasu na jutubka chociaż :nosacz3: