Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

RDR2 wspaniała gra na jedno przejście ale za drugim razem to by musieli płacić człowiekowi żeby w to grał, tak jak w serie yakuze :) 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

rdr, yakuza, nier... czy mozna byc większym bezguściem?

Opublikowano

Boże jak ja się znam na grach wideo :obama: człowiek z tak świetnym gustem rodzi się raz na kilka tysięcy lat imo

Opublikowano

Pupcio mocno wyjaśniany :obama: Ale czy można brać pod uwagę opinie bociarskich pławiących się w szambie gamepassa? 

Opublikowano

Persona wpadnie za 2mc do Nadpassa, oby nie było tak dobre jak yakuza :sonkassie:

Opublikowano

Może wam nie siąść bo to nie indie ze średnią 70% :kekw:

Opublikowano

Knur to taki krypto fan Sony

A2A0CDBC-D4F4-44F7-9EA8-2A0A862BFE14.jpeg

2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiecie jak jest - pół produkt na Plejkę albo  ultimate experience. Tylko Xbox zapewnia granie bez kompromisów

AF1B17E5-6236-4B2C-98BB-10766604179C.thumb.jpeg.5939ca3ec2592ff9564c9e3c31bb1b07.jpeg

Ja mam za darmo w Premium :D 

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

a wyglada lepiej niż cokolwiek na PS5

i teraz powiedz - kto tu kogo zrobił w chuja? :)

Nie wyglada lepiej niż Forbidden West jakby co ;) 

Opublikowano

Spencer po prostu nie jest zaślepionym fanboyem gdy widzi że konkurencja robi coś dobrze (dual sense, ułatwienia dla niepełnosprawnych w rimejku TLOU) to potrafi ich pochwalić.

Życzyłbym fanom PlayStation i Xboxa podobnego podejścia 

Opublikowano

Zdążysz przejść whiski? Kiedy tam sony zakręca kurek z rdr? :) abonamentowe małpy bez krzty godności :)

Opublikowano
3 minuty temu, Whisker napisał:

Ja mam za darmo w Premium :D 

wersji na PS5 to i szkoda za darmo, RDR2 albo PC albo XSX

4 minuty temu, Whisker napisał:

Nie wyglada lepiej niż Forbidden West jakby co ;) 

nie oszukasz mnie, mam HFW - w ruchu wygląda nieźle, ale bez rewelacji

Opublikowano
33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

wersji na PS5 to i szkoda za darmo, RDR2 albo PC albo XSX

nie oszukasz mnie, mam HFW - w ruchu wygląda nieźle, ale bez rewelacji

Dalej to lepszy poziom detali

34 minuty temu, Pupcio napisał:

Zdążysz przejść whiski? Kiedy tam sony zakręca kurek z rdr? :) abonamentowe małpy bez krzty godności :)

20 września ściagają a ja jestem w drugim epilogu wiec spokojnie zdążę i jeszcze wyczyścić mapę ;) 

Opublikowano

Z tego co widzę tu na forum to rozdzielczość czy natywne 4K czy skalowana z 1440p nikogo, a RDR 2 na Xboxie różni się tylko tym od wersji na PS. A wersja na Xa jak conajmniej jakiś mesjasz jest przedstawiana. A ustawienia na Xie wciąż wyglądają tak w stosunku do PC (nie wspominając już o 30vs60 fps):

ZrwEdoL.png

Opublikowano

sonowcy wyścigowcy digital edition :kekw:

Opublikowano
19 minut temu, tjery napisał:

Z tego co widzę tu na forum to rozdzielczość czy natywne 4K czy skalowana z 1440p nikogo, a RDR 2 na Xboxie różni się tylko tym od wersji na PS. A wersja na Xa jak conajmniej jakiś mesjasz jest przedstawiana. A ustawienia na Xie wciąż wyglądają tak w stosunku do PC (nie wspominając już o 30vs60 fps):

ZrwEdoL.png

Czyli zajebista geometria, tekstury i cienie, mocne cząsteczki i oświelenie nawet całkiem całkiem. Nie dziwię się, że ta gra wciąż robi na ludziach wrażenie.

Opublikowano
26 minut temu, tjery napisał:

ZrwEdoL.png

Logiczne, że w Console Wars porównujemy wersje konsolowe, a nie konsolowe z PC, bo można by zamknąć temat od razu.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Czyli zajebista geometria, tekstury i cienie, mocne cząsteczki i oświelenie nawet całkiem całkiem. Nie dziwię się, że ta gra wciąż robi na ludziach wrażenie.

No pewnie, sam przechodziłem na PS4 Pro i miałem szczękę na podłodze. Chodzi mi bardziej o wymienianie wersji na Xa jednym tchem obok wersji na PC, gdzie wersja na Xa koło wersji na PC (4k z TAA Sharppness, 60 Fps i ustawienia ultra) nawet nie stała. 

1 minutę temu, Bzduras napisał:

Logiczne, że w Console Wars porównujemy wersje konsolowe, a nie konsolowe z PC, bo można by zamknąć temat od razu.

Celowałem tu raczej w trochę wybiórcze podchodzenie do tematu 4K czy skalowane, raz to nie ma znaczenia, raz to gamechanger ;)

Opublikowano
1 minutę temu, tjery napisał:

No pewnie, sam przechodziłem na PS4 Pro i miałem szczękę na podłodze. Chodzi mi bardziej o wymienianie wersji na Xa jednym tchem obok wersji na PC, gdzie wersja na Xa koło wersji na PC (4k z TAA Sharppness, 60 Fps i ustawienia ultra) nawet nie stała. 

aby mieć te cuda o których piszesz musiałem poczekać kilka lat na premierę Amperów i wydać 5K na blachę. ;) Sytuacja ma się tak:

• chcesz najlepszą wersję na konsolach - wybierz XSX
  • chcesz najlepszą wersję ogólem - wybierz blachę

a że tutaj dominują konsolę to o nich właśnie rozmawiamy.

Opublikowano

Ten jaki podniecony, gra jest świetna a ten liczy piksele, wiadomo że 90% gier multi wypada lepiej na PS5 a napewno 100% jak dorzucimy do tego opcje Dual Sense 

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Ten jaki podniecony, gra jest świetna a ten liczy piksele, wiadomo że 90% gier multi wypada lepiej na PS5 a napewno 100% jak dorzucimy do tego opcje Dual Sense 

obecnie 90% lepiej wypada już na Xboxie, "dominacja" Plejki w multiplatformach trwała mniej więcej od listopada 2019 do hmmm marca 2020? 

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

ułatwienia dla niepełnosprawnych w rimejku TLOU

postarali się bo wiedzą że polecą po to ich najwierniejsi fani :kekw:

Opublikowano

Dla fanów playstation może i ten ich abo fajny jak oni w nic nie grają. Tam jest taka chooynia jak obecnie z węglem. 

Edytowane przez Szymek