Opublikowano 29 sierpnia 20222 l RDR2 wspaniała gra na jedno przejście ale za drugim razem to by musieli płacić człowiekowi żeby w to grał, tak jak w serie yakuze
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Boże jak ja się znam na grach wideo człowiek z tak świetnym gustem rodzi się raz na kilka tysięcy lat imo
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Pupcio mocno wyjaśniany Ale czy można brać pod uwagę opinie bociarskich pławiących się w szambie gamepassa?
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Persona wpadnie za 2mc do Nadpassa, oby nie było tak dobre jak yakuza
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Knur to taki krypto fan Sony 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Wiecie jak jest - pół produkt na Plejkę albo ultimate experience. Tylko Xbox zapewnia granie bez kompromisów Ja mam za darmo w Premium 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: a wyglada lepiej niż cokolwiek na PS5 i teraz powiedz - kto tu kogo zrobił w chuja? Nie wyglada lepiej niż Forbidden West jakby co
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Spencer po prostu nie jest zaślepionym fanboyem gdy widzi że konkurencja robi coś dobrze (dual sense, ułatwienia dla niepełnosprawnych w rimejku TLOU) to potrafi ich pochwalić. Życzyłbym fanom PlayStation i Xboxa podobnego podejścia
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Zdążysz przejść whiski? Kiedy tam sony zakręca kurek z rdr? abonamentowe małpy bez krzty godności
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, Whisker napisał: Ja mam za darmo w Premium wersji na PS5 to i szkoda za darmo, RDR2 albo PC albo XSX 4 minuty temu, Whisker napisał: Nie wyglada lepiej niż Forbidden West jakby co nie oszukasz mnie, mam HFW - w ruchu wygląda nieźle, ale bez rewelacji
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: wersji na PS5 to i szkoda za darmo, RDR2 albo PC albo XSX nie oszukasz mnie, mam HFW - w ruchu wygląda nieźle, ale bez rewelacji Dalej to lepszy poziom detali 34 minuty temu, Pupcio napisał: Zdążysz przejść whiski? Kiedy tam sony zakręca kurek z rdr? abonamentowe małpy bez krzty godności 20 września ściagają a ja jestem w drugim epilogu wiec spokojnie zdążę i jeszcze wyczyścić mapę
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Z tego co widzę tu na forum to rozdzielczość czy natywne 4K czy skalowana z 1440p nikogo, a RDR 2 na Xboxie różni się tylko tym od wersji na PS. A wersja na Xa jak conajmniej jakiś mesjasz jest przedstawiana. A ustawienia na Xie wciąż wyglądają tak w stosunku do PC (nie wspominając już o 30vs60 fps):
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 19 minut temu, tjery napisał: Z tego co widzę tu na forum to rozdzielczość czy natywne 4K czy skalowana z 1440p nikogo, a RDR 2 na Xboxie różni się tylko tym od wersji na PS. A wersja na Xa jak conajmniej jakiś mesjasz jest przedstawiana. A ustawienia na Xie wciąż wyglądają tak w stosunku do PC (nie wspominając już o 30vs60 fps): Czyli zajebista geometria, tekstury i cienie, mocne cząsteczki i oświelenie nawet całkiem całkiem. Nie dziwię się, że ta gra wciąż robi na ludziach wrażenie.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 26 minut temu, tjery napisał: Z tego co widzę tu na forum to rozdzielczość czy natywne 4K czy skalowana z 1440p nikogo, a RDR 2 na Xboxie różni się tylko tym od wersji na PS. A wersja na Xa jak conajmniej jakiś mesjasz jest przedstawiana. A ustawienia na Xie wciąż wyglądają tak w stosunku do PC (nie wspominając już o 30vs60 fps): Logiczne, że w Console Wars porównujemy wersje konsolowe, a nie konsolowe z PC, bo można by zamknąć temat od razu.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Czyli zajebista geometria, tekstury i cienie, mocne cząsteczki i oświelenie nawet całkiem całkiem. Nie dziwię się, że ta gra wciąż robi na ludziach wrażenie. No pewnie, sam przechodziłem na PS4 Pro i miałem szczękę na podłodze. Chodzi mi bardziej o wymienianie wersji na Xa jednym tchem obok wersji na PC, gdzie wersja na Xa koło wersji na PC (4k z TAA Sharppness, 60 Fps i ustawienia ultra) nawet nie stała. 1 minutę temu, Bzduras napisał: Logiczne, że w Console Wars porównujemy wersje konsolowe, a nie konsolowe z PC, bo można by zamknąć temat od razu. Celowałem tu raczej w trochę wybiórcze podchodzenie do tematu 4K czy skalowane, raz to nie ma znaczenia, raz to gamechanger
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, tjery napisał: No pewnie, sam przechodziłem na PS4 Pro i miałem szczękę na podłodze. Chodzi mi bardziej o wymienianie wersji na Xa jednym tchem obok wersji na PC, gdzie wersja na Xa koło wersji na PC (4k z TAA Sharppness, 60 Fps i ustawienia ultra) nawet nie stała. aby mieć te cuda o których piszesz musiałem poczekać kilka lat na premierę Amperów i wydać 5K na blachę. Sytuacja ma się tak: chcesz najlepszą wersję na konsolach - wybierz XSX chcesz najlepszą wersję ogólem - wybierz blachę a że tutaj dominują konsolę to o nich właśnie rozmawiamy.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Ten jaki podniecony, gra jest świetna a ten liczy piksele, wiadomo że 90% gier multi wypada lepiej na PS5 a napewno 100% jak dorzucimy do tego opcje Dual Sense
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Whisker napisał: Ten jaki podniecony, gra jest świetna a ten liczy piksele, wiadomo że 90% gier multi wypada lepiej na PS5 a napewno 100% jak dorzucimy do tego opcje Dual Sense obecnie 90% lepiej wypada już na Xboxie, "dominacja" Plejki w multiplatformach trwała mniej więcej od listopada 2019 do hmmm marca 2020?
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 1 godzinę temu, ASX napisał: ułatwienia dla niepełnosprawnych w rimejku TLOU postarali się bo wiedzą że polecą po to ich najwierniejsi fani
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Dla fanów playstation może i ten ich abo fajny jak oni w nic nie grają. Tam jest taka chooynia jak obecnie z węglem. Edytowane 29 sierpnia 20222 l przez Szymek