Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: no ja wiem, chcesz pograć w FPSa - na Plejce jeden DOOM i Killzone, a na Xboxie najlepsze gry w gatunku. Może racer? PS+ oferuje jakaś padlinę w postaci Dirta, a na Xboxie Król Gatunku Godrizon. Co Ty pierd*lisz? Seria Far Cry, seria Metro, Division, Prey, Borderlandsy, Payday, Wolfenstein, Sniper Elite, Shadow Warrior 2, remastery Bioshock, kolekcja Serious Sam, remaster Bulletstorm, seria Red Faction (w tym 1 i 2 klasyki z PS2), Slime Rancher więcej. Wyścigi to samo. Asetto Corsa, seria The Crew, Mudrunner, Trackmania, remaster Wipeout, Ride, Nascar, WRC, klasyki pokroju Split/Second czy Motorstorma, battle caru pokroju Grip, Wreckfest czy Flatouta. I więcej. Czyżbyś nie poradził sobie z interfejsem wyszukiwania? Śmiećpass to namiastka tego co PS Plus Premium. 430 gier vs. grubo ponad 800. I jeszcze GP droższy. Z czym do ludzi.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l slimer rancher 2 na premiere tylko w gamepass. Moze sie skusisz mendrek jak tak lubisz jedynke
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 12 minut temu, 20inchDT napisał: slimer rancher 2 na premiere tylko w gamepass. Moze sie skusisz mendrek jak tak lubisz jedynke Przecież ty nie zagrasz bo nie masz żadnej konsoli. Czemu w ogóle tu piszesz?
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Właśnie odpaliłem RDR2 na XSX. Ciężko cokolwiek z siebie wydusić z wrażenia: dolby vision i natywne 4K to jest gamechanger, zero kompromisów - OLED LG wykorzystany w każdym aspekcie.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Właśnie odpaliłem RDR2 na XSX. Ciężko cokolwiek z siebie wydusić z wrażenia: dolby vision i natywne 4K to jest gamechanger, zero kompromisów - OLED LG wykorzystany w każdym aspekcie. Szkoda że w 30 fpsach jak zwierzę.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, LiŚciu napisał: Szkoda że w 30 fpsach jak zwierzę. no szkoda, ale przeżyję - skończyłem w 30 klatkach mnóstwo gier i w tej będzie zapewne podobnie
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Wiecie jak jest - pół produkt na Plejkę albo ultimate experience. Tylko Xbox zapewnia granie bez kompromisów Nieźle wyjebana stówa w błoto A za darmo masz na youtubie ten sam experience Edytowane 29 sierpnia 20222 l przez izon
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 57 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Właśnie odpaliłem RDR2 na XSX. Ciężko cokolwiek z siebie wydusić z wrażenia: dolby vision i natywne 4K to jest gamechanger, zero kompromisów - OLED LG wykorzystany w każdym aspekcie. Szkoda tylko, że gra sama w sobie jest gówniana
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 2 godziny temu, Mendrek napisał: Co Ty pierd*lisz? Seria Far Cry, seria Metro, Division, Prey, Borderlandsy, Payday, Wolfenstein, Sniper Elite, Shadow Warrior 2, remastery Bioshock, kolekcja Serious Sam, remaster Bulletstorm, seria Red Faction (w tym 1 i 2 klasyki z PS2), Slime Rancher więcej Śmiećpass to namiastka tego co PS Plus Premium. 430 gier vs. grubo ponad 800. I jeszcze GP droższy. Z czym do ludzi. Czy ty wymieniasz te gierki które się streamuja? Polecam odpalić RDR z waszego boskiego abonamentu, nic tylko grac w taką wersję xD a tak wgl to z abo na dysk możesz sobie ściągnąć 371 + jakieś pojedyncze klasyki Edytowane 29 sierpnia 20222 l przez Szymek
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l ty tłumacz dla tego durnia, on dalej myśli, że 800 gier i PS+ lepsze atomówką karła yebanego
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Właśnie odpaliłem RDR2 na XSX. też dziś włączyłem, pierwszy raz na oledziku z DV i to jest nie do wiary że to gra z 2018. Tylko nie grałem w to kilka miesięcy i zapomniałem jak się steruje xD
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, messer88 napisał: też dziś włączyłem, pierwszy raz na oledziku z DV i to jest nie do wiary że to gra z 2018. Tylko nie grałem w to kilka miesięcy i zapomniałem jak się steruje xD DV to jest taki gamechanger, że głowa mała. Wcześniej było tak, że jak HDR był dobry to się człowiek jarał, jak zły to trzeba było męczyć się z jakimiś konfiguracjami punktu bieli i innych gównien xd albo wyłączało się go kompletnie. Teraz wchodzisz i działa, po prostu WOW. W ogóle "po prostu działa" to powinno być hasło Xboxa tej generacji, bo serio, rozwiązania sprzętowe i softowe jakie wybrali tej generacji, to po prostu działa.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Teraz, Czoperrr napisał: Wezyr kolejny z 3 konsolami generacji w domu a cały dzień w CW tygodniowo z jakieś 30h średnio przy konsoli, ale ty będziesz mi pierdolił co i jak
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l dupa cicho lamusy. wezyr obraza srolsy i zelde, wiec wie co w trawie piszczy.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Szymek napisał: Czy ty wymieniasz te gierki które się streamuja? Polecam odpalić RDR z waszego boskiego abonamentu, nic tylko grac w taką wersję xD a tak wgl to z abo na dysk możesz sobie ściągnąć 371 + jakieś pojedyncze klasyki Z tym, że cloud streaming z Game Pass jest brzydszy. Jedynie gry z PS3 są tylko strumieniowe. Aktualnie ogrywam Split/Second i jest spoko. Skąd masz te dane?
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l hehe mendras na serio odpalil tego slime ranchera. No to teraz menel zrobił skok w śmieciare i odpali dziesiatki gier. Profil szybko powiekszy sie o kolejne 0% 800 (iksde) gier i żadnej nie przejdzie XD
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l widzieliście czym niebieskie frajery się podniecają? ostatnie zakupy $orry xDDDDD zaraz będą pisać że pomalowali ławkę na niebiesko u pani Stefani pod sklepem
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l studio do mobilek Xbox to zupełnie inna liga. My kupujemy całych wydawców, a śmieciarze zbierają studia "z duszą" Moze teraz niech sobie dokupią to studio pajeetów od ubisoftu od remake pop.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l W czwartek kolejna wielka gra first party wychodzi na Sony PlayStation 5, a kiedy coś od Microsoftu?
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Ciekawe czy zapomną o niej po miesiącu czy tym razem wystarczy tydzień?
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Na rudego ulańca wystarczyły dwa dni a dlc do kratosiaka powinno być poprawne jak na ps4
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Jak lubię God of Wara, to nie oszukujmy się, nawet jak gra nie będzie miała absolutnie nic nowego względem poprzednika i tak oceny nie będą mniejsze niż 9 Aczkolwiek uważam że nie pokpią sprawy i bardzo dobrą grę dostarczą. W podcascie rock&borys padło bardzo trafne zdanie, że w naszej branży recenzenci zapomnieli że to gracze są ich klientami a nie wydawcy. A recki są dziś pisane przede wszystkim dla wydawców i dot. to nie tylko Sony
Opublikowano 30 sierpnia 20222 l Dzisiaj mobilni a jutro kupią Blue Box Game Studios i będę mydlić oczy grami widmo jak abandoned.