Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

no ja wiem, chcesz pograć w FPSa - na Plejce jeden DOOM i Killzone, a na Xboxie najlepsze gry w gatunku. Może racer? PS+ oferuje jakaś padlinę w postaci Dirta, a na Xboxie Król Gatunku Godrizon.

Co Ty pierd*lisz? 

Seria Far Cry, seria Metro, Division, Prey, Borderlandsy, Payday, Wolfenstein, Sniper Elite, Shadow Warrior 2, remastery Bioshock, kolekcja Serious Sam, remaster Bulletstorm, seria Red Faction (w tym 1 i 2 klasyki z PS2), Slime Rancher więcej.

Wyścigi to samo. Asetto Corsa, seria The Crew, Mudrunner, Trackmania, remaster Wipeout, Ride, Nascar, WRC, klasyki pokroju Split/Second czy Motorstorma, battle caru pokroju Grip, Wreckfest czy Flatouta. I więcej.

Czyżbyś nie poradził sobie z interfejsem wyszukiwania? ;)

Śmiećpass to namiastka tego co PS Plus Premium. 430 gier vs. grubo ponad 800. I jeszcze GP droższy. Z czym do ludzi.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

slimer rancher 2 na premiere tylko w gamepass. Moze sie skusisz mendrek jak tak lubisz jedynke :usmiech:

Opublikowano
12 minut temu, 20inchDT napisał:

slimer rancher 2 na premiere tylko w gamepass. Moze sie skusisz mendrek jak tak lubisz jedynke :usmiech:

Przecież ty nie zagrasz bo nie masz żadnej konsoli. Czemu w ogóle tu piszesz?

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Właśnie odpaliłem RDR2 na XSX.

Ciężko cokolwiek z siebie wydusić z wrażenia: dolby vision i natywne 4K to jest gamechanger, zero kompromisów - OLED LG wykorzystany w każdym aspekcie. :obama: 

Szkoda że w 30 fpsach jak zwierzę. 

Opublikowano
6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Wiecie jak jest - pół produkt na Plejkę albo  ultimate experience. Tylko Xbox zapewnia granie bez kompromisów

AF1B17E5-6236-4B2C-98BB-10766604179C.thumb.jpeg.5939ca3ec2592ff9564c9e3c31bb1b07.jpeg

Nieźle wyjebana stówa w błoto :) A za darmo masz na youtubie ten sam experience :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
57 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ciężko cokolwiek z siebie wydusić z wrażenia: dolby vision i natywne 4K to jest gamechanger, zero kompromisów - OLED LG wykorzystany w każdym aspekcie. :obama: 

Szkoda tylko, że gra sama w sobie jest gówniana :(

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

Co Ty pierd*lisz? 

Seria Far Cry, seria Metro, Division, Prey, Borderlandsy, Payday, Wolfenstein, Sniper Elite, Shadow Warrior 2, remastery Bioshock, kolekcja Serious Sam, remaster Bulletstorm, seria Red Faction (w tym 1 i 2 klasyki z PS2), Slime Rancher więcej

Śmiećpass to namiastka tego co PS Plus Premium. 430 gier vs. grubo ponad 800. I jeszcze GP droższy. Z czym do ludzi.

Czy ty wymieniasz te gierki które się streamuja? Polecam odpalić RDR z waszego boskiego abonamentu, nic tylko grac w taką wersję xD a tak wgl to z abo na dysk możesz sobie ściągnąć 371 + jakieś pojedyncze klasyki 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

też dziś włączyłem, pierwszy raz na oledziku z DV i to jest nie do wiary że to gra z 2018. Tylko nie grałem w to kilka miesięcy i zapomniałem jak się steruje xD 

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

też dziś włączyłem, pierwszy raz na oledziku z DV i to jest nie do wiary że to gra z 2018. Tylko nie grałem w to kilka miesięcy i zapomniałem jak się steruje xD 

DV to jest taki gamechanger, że głowa mała. Wcześniej było tak, że jak HDR był dobry to się człowiek jarał, jak zły to trzeba było męczyć się z jakimiś konfiguracjami punktu bieli i innych gównien xd albo wyłączało się go kompletnie. Teraz wchodzisz i działa, po prostu WOW.

W ogóle "po prostu działa" to powinno być hasło Xboxa tej generacji, bo serio, rozwiązania sprzętowe i softowe jakie wybrali tej generacji, to po prostu działa. ;) 

Opublikowano

dupa cicho lamusy. wezyr obraza srolsy i zelde, wiec wie co w trawie piszczy.

Opublikowano
Godzinę temu, Szymek napisał:

Czy ty wymieniasz te gierki które się streamuja? Polecam odpalić RDR z waszego boskiego abonamentu, nic tylko grac w taką wersję xD a tak wgl to z abo na dysk możesz sobie ściągnąć 371 + jakieś pojedyncze klasyki 

Z tym, że cloud streaming z Game Pass jest brzydszy.

Jedynie gry z PS3 są tylko strumieniowe. Aktualnie ogrywam Split/Second i jest spoko.

Skąd masz te dane?

Opublikowano

hehe mendras na serio odpalil tego slime ranchera. No to teraz menel zrobił skok w śmieciare i odpali dziesiatki gier. Profil szybko powiekszy sie o kolejne 0%

800 (iksde) gier i żadnej nie przejdzie XD

Opublikowano

widzieliście czym niebieskie frajery się podniecają? ostatnie zakupy $orry xDDDDD zaraz będą pisać że pomalowali ławkę na niebiesko u pani Stefani pod sklepem :kekw:

Opublikowano

studio do mobilek

sMy.gif

Xbox to zupełnie inna liga. My kupujemy całych wydawców, a śmieciarze zbierają studia "z duszą" :usmiech: Moze teraz niech sobie dokupią to studio pajeetów od ubisoftu od remake pop.

Opublikowano

Na rudego ulańca wystarczyły dwa dni  :)  a dlc do kratosiaka powinno być poprawne jak na ps4  :) 

Opublikowano

Jak lubię God of Wara, to nie oszukujmy się, nawet jak gra nie będzie miała absolutnie nic nowego względem poprzednika i tak oceny nie będą mniejsze niż 9 :)

Aczkolwiek uważam że nie pokpią sprawy i bardzo dobrą grę dostarczą.

W podcascie rock&borys padło bardzo trafne zdanie, że w naszej branży recenzenci zapomnieli że to gracze są ich klientami a nie wydawcy. A recki są dziś pisane przede wszystkim dla wydawców i dot. to nie tylko Sony