Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
13 minut temu, Daddy napisał:

https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/immortality

kolejny EX na EXBOXA 94/100   :banderas:  rudy ulaniec i łysa pizda rozjebani przez losową grę z XGP

u klapów po staremu, brak gier i a jak już coś wyjdzie to żółto na meta, przejebane  :) 

:banderas:

Dzisiaj sprawdzę ten „Hit” i wydam wieczorem werdykt 

Also on iPhone hahaha

C6DB8722-4BF3-422C-8BA5-7D2B258BC34C.jpeg

Tak jak mówili gry z komórek 

Opublikowano

Lista osób czekających na WERDYKT WHISKERA:

Opublikowano

o kurwa :dynia: czy największy hit na xkurwe można najzwyczajniej w świecie ograć na smartfonie o specyfikacji kalkulatora?:dynia:

Nie żebym był zdziwiony bo xkurwa jest znana z gier które chodzą na lapkach z biedry.

Opublikowano

Czyli jak to leciało? 12 terachujów i najpotężniejsza konsola na świecie? :D 

Opublikowano

Niebieskie robale jaki wkurw, pretensje proszę kierować do menela Ryana :) 

jim-ryan.gif

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Lista osób czekających na WERDYKT WHISKERA:

crickets-silence.gif

Opublikowano

Gdyby klaperski znał się na dobrych grach, automatycznie przestałby być klaperskim :shieeet:

Niebieskie robale klaperskimi będą do śmierci. Swojej lub plejśmieciary.

Opublikowano

Werdykt - ograłem ten tytuł i oprócz cycków nic więcej nie oferuje, serio nie wiem nawet o chuj tam chodzi, tworze te klisze, przewijam taśmy i oglądam cycki i tyle 

Opublikowano
5 godzin temu, Daddy napisał:

https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/immortality

kolejny EX na EXBOXA 94/100   :banderas: 

"Based on 8 reviews". W dodatku od jakiś fanbojskich serwisów pokroju Pure Xbox czy Windows Central. Nikt inny zielonej kaki już nawet kijem przez szmatę pewnie nie tyka :)

Ech daddy nie kompromituj się znowu, bo to staje się powoli nudne...

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Werdykt - ograłem ten tytuł i oprócz cycków nic więcej nie oferuje, serio nie wiem nawet o chuj tam chodzi, tworze te klisze, przewijam taśmy i oglądam cycki i tyle 

Nie widać pleców bohatera, więc nie dziwię się, że jako klapa cię to przerosło.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie widać pleców bohatera, więc nie dziwię się, że przerosło cię to jako klapa.

Widać plecy, jak i wiele innych scen, grałeś w to?

Opublikowano

Sprawdziłem tez midnight, ciekawa chodzoną bijatyka jak na komórkach, może sobie przejdę razem z fenixem na strzała 

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Za dużo gier żeby ogrywać na raz, ale zapytam ciebie skoro grałeś - czy to przygodówka TPP?

To obsługa kliszy, przewijanie scen i sklejanie, szukanie szczegółów na kadrach filmowych, to ma specyficzny gameplay ale bardziej to interaktywny film niżeli gra

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

To obsługa kliszy, przewijanie scen i sklejanie, szukanie szczegółów na kadrach filmowych, to ma specyficzny gameplay ale bardziej to interaktywny film niżeli gra

To nie dziwię się, że mogło cię przerosnąć. Jako klapy jesteście przyzwyczajeni do jednego typu prezentowania gier. :) 

Opublikowano

Jak tam, kiedy Deathloop na Xboksie?

Xddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Ale BOMBY lecą, PlayStation Plus dojebalo do pieca! Deathloop z chęcią przejdę jak za darmo a na XSX to JESZCZE NIE WYSZŁO???

Kurde cały wrzesien ostrego GRANIA a dopiero co ukończyłem RDR2 i jutro Cowabunga Collection, być graczem i jebać Xa to jest TO

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Kurwa, nie kupili tego Deathloopa mimo, że już 20$ kosztuje, a teraz nagle ojapierdole ale bedzie granie!!! Abonamentowcy to zwierzęta

Opublikowano
3 minuty temu, Homelander napisał:

Kurwa, nie kupili tego Deathloopa mimo, że już 20$ kosztuje, a teraz nagle ojapierdole ale bedzie granie!!! Abonamentowcy to zwierzęta

Akurat mnie ominął Deathloop, a sporo zakupiłem gier na PS5 No to teraz wpadnie idealnie. Takich gier brakuje na XSX jak ogrywam sprzęt MS, dzisiaj właściwie nockę zarwe z Xem bo chce trochę tej bijatyki przejść, immortal Fenix i może jeszcze raz sparować immortality bo za chuj nie mogę skumać tej „gry”