Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Przeciez wystarczy wejsc do tematu Forza 5 (kolejny festiwal beki swoja droga) i poczytac. Czy w temacie też wszyscy kłamią?

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

typowy izi, widły z igły (nie działało glownie na PC bo ten śmieć nie nadaje się do gier z Xboxa)

na Xboxie rozdmuchuje wszystko do miana katastrofy, na PlayStation zawsze lamusy dupa cicho

ktos bierze brednie tego gościa na poważnie? :pawel:

Opublikowano

A co niby nie działało na PC? Bo mi jakoś wszystko działa, a co chwilę widzę, że to nie działa, tamto nie działa. Może przerosło?

Opublikowano
1 minutę temu, tjery napisał:

A co niby nie działało na PC? Bo mi jakoś wszystko działa, a co chwilę widzę, że to nie działa, tamto nie działa. Może przerosło?

No coś z serwerami na PC, ciagle jakieś problemy. Do gier z Xboxa jest Xbox, a PC to jego namiastka.

Opublikowano

Pc to tylko namiastka, ale jak tam death stranding wlatywal do gp to Sony zaorane xd 

Fh5 online to porażka była przez pierwsze tygodnie. I to na xkurwach a nie pc.

Opublikowano

serio odpisujecie młotowi izi który dalej ciągnie gry z kradzionych kont, olać ciepłym moczem  :)

FblAF1ZVEAErCpW?format=jpg&name=large

niebieskie frajery wyklęte  :) 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No coś z serwerami na PC, ciagle jakieś problemy. Do gier z Xboxa jest Xbox, a PC to jego namiastka.

Nic nie było z żadnymi serwerami na PC, tam masz crossplay. Co do gier z Xboxa ograłem na PC Forze 4 i 5, Gearsy 4 i 5 i Halo Infinite i wszystko mi chodziło, zero problemów w o wiele lepszej jakości niż na Xie. Więc nie wiem w jaki sposób PC ma się nie nadawać, chyba że to taka gadka pod CW, żeby dopiec Iziemu.

Opublikowano

Ale Paolo nie działał DS4 na PC, a najbardziej chcial ogrywać FORZE 5 na DualShocku! :stupid:

Opublikowano

Temat Forza 5 - pierwsze 3 strony 2 miesiące po premierze:  

W dniu 27.12.2021 o 20:53, czapa napisał:

Bo tak na prawdę ta gra ma zwalony online a cała reszta jest generalnie bez większych problemów. Online jednak leży.

W dniu 21.12.2021 o 23:45, MaZZeo napisał:

Półtora miesiąca od premiery gry a nadal forzathon z 4 rozdziałami do zrobienia jednym autem się buguje. Trzeba to robić za jednym posiedzeniem bo potem resetuje się do pierwszego levelu :sapek:

W dniu 27.12.2021 o 23:35, Wredny napisał:

FH5 jest zepsuta w online, o czym świadczą liczne skargi na niezaliczalne wyzwania, albo wręcz niedostępne tryby, w których trzeba je wykonywać - żadna teoria, wiele razy mnie to spotkało.
Z HALO Infinite masz połowiczną rację - progres jest słaby, ale mikrotransakcji nie wymusza (no bo niby po co? dla tych paskudnych skórek?).
Nie wiem, co ma do tego xboxowe pochodzenie tych tytułów, ale oszukujmy się dalej, że wszelka krytyka na gry MS spada na nie z powodu brzemienia marki, a nie tego, że jest faktycznie zasłużona.

W dniu 7.01.2022 o 10:39, Aleks napisał:

Ta gra dalej niedomaga w podstawowej funkcjonalności. Właśnie skończyłem Mistrzostwa Sezonowe - Przygoda Formatu Mini, wygrałem wszystkie wyścigi i nie zaliczyło. Wczoraj grałem Super 7. Przy szóstej karcie zresetowała mi progres i musiałem zaczynać od początku. 

W dniu 3.02.2022 o 02:22, Banan91PL napisał:

Wydaje mi się ze po patchu tez coś zepsuło się z hdrem wcześniej obraz był żywy a teraz jakiś zrobił się płaski

W dniu 3.02.2022 o 17:52, Aleks napisał:

Acha, w sezonowych wyzwaniach nie ma teraz moich ulubionych stref pomiarowych, fotoradarów...

A ten "plac zabaw", co tydzień to samo, dalej będzie męczył. Powinni to nazwać plac tortur. 

W dniu 11.02.2022 o 08:06, PiPoLiNiO napisał:

Jaka cisza w temacie. Wszyscy wysrali się już na grę? emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png

W dniu 11.02.2022 o 08:51, Dud.ek napisał:

A co tu jeszcze dodawać, nie zrobiłem trialu w poprzednim tygodniu bo nie chciało mi znaleźć rywali. Na szczęście mamy tego hoonicorna.

Nie chce mi się dalej przeklejać.

Ważne, że Srinchowi i Vizirowi działało!

1 ukryty profil, by nie było widać, ze w ogole w Forze nie grał, 2gi ani razu nie odpalił multi.

Opublikowano
1 minutę temu, tjery napisał:

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

ten izi to jest najgłupszy klap zaraz po mendrku

Ciekawe jak mu DS4 działa na Xboxie? :balon:

Jeszcze typ nie rozumie, że MS ma wspólne serwery dla konsoli i PC. :facepalm:

Opublikowano
24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Matrix? ;)

Edytowane przez tjery

Opublikowano
43 minuty temu, tjery napisał:

Nic nie było z żadnymi serwerami na PC, tam masz crossplay. Co do gier z Xboxa ograłem na PC Forze 4 i 5, Gearsy 4 i 5 i Halo Infinite i wszystko mi chodziło, zero problemów w o wiele lepszej jakości niż na Xie. Więc nie wiem w jaki sposób PC ma się nie nadawać, chyba że to taka gadka pod CW, żeby dopiec Iziemu.

Klasyczne wyparcie taboreciarza. "Mi fszysko dziaua!".

Ehe. Nikt się na to tutaj nie nabiera od dawna. Każdy wie, że pc gaming to miękki, ciepły brąz.

Opublikowano
W dniu 10.08.2022 o 11:57, Donatello1991 napisał:

Sony I PC to przyjaciele także morda w dupe.

:obama:

W dniu 10.08.2022 o 12:18, Paolo de Vesir napisał:

PC i Xbox to przyjaciele, PC i Sony to sytuacja w której Windows ratuje kurwę niebieską przed niewypłacalnością.

Opublikowano

Nie moja wina, że ciagle są jakieś problemy z XGP na PC. Apka gówniana, nie zawsze zapisuje progres i pobiera z serwerów, spora cześć gier nie ma osiągnięć, screenshoty i ogólnie menu podręczne to jakaś porażka. No PC nie nadaje się do grania w gry z Xboxa, to jasne jak słońce. :sonkassie:

Nie muszę mówić, ze żaden z tych problemów nie występuje na konsoli? Ba, niedawno grałem w jakiś tytuł z X360 i pobrało mi zapis. Magia! PC nigdy nie dorośnie do Xboxa.

Opublikowano

Apka Xboxa to samo gówno od początku niestety, także gierki od MS na PC to na razie tylko steam. Mam nadzieje ,że się to zmieni niedługo. 

Nie wyszła ta apka MS :) no ale tak samo nie wszystkie Windowsy jak i konsole od MS były udane. 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie moja wina, że ciagle są jakieś problemy z XGP na PC.

Nie pisz tak, bo zaraz Ci taboreciarze zaczną krzyczeć, że nie umiesz jej zainstalować. Oni tak zawsze jak coś jest zyebane z PC, szkoda nerwów ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie moja wina, że ciagle są jakieś problemy z XGP na PC. Apka gówniana, nie zawsze zapisuje progres i pobiera z serwerów, spora cześć gier nie ma osiągnięć, screenshoty i ogólnie menu podręczne to jakaś porażka. No PC nie nadaje się do grania w gry z Xboxa, to jasne jak słońce. :sonkassie:

Nie muszę mówić, ze żaden z tych problemów nie występuje na konsoli? Ba, niedawno grałem w jakiś tytuł z X360 i pobrało mi zapis. Magia! PC nigdy nie dorośnie do Xboxa.

Gry z Xboxa a apka GP to dwie różne rzeczy.

3 minuty temu, Mendrek napisał:

Nie pisz tak, bo zaraz Ci taboreciarze zaczną krzyczeć, że nie umiesz jej zainstalować. Oni tak zawsze jak coś jest zyebane z PC, szkoda nerwów ;)

Nudny już jesteś. I w sumie trochę mi Cię żal, bo w 2022 roku nie potrafić obsłużyć PC. Chyba, że jesteś po 50siątce, to sorki.

Opublikowano

Horizona multi dopiero działało poprawnie chyba gdzieś w lutym dopiero, dokładnie jak ludzie powbijali calaki i zaczęło się wrzucanie samochodów z poprzednich części

Opublikowano
9 minut temu, tjery napisał:

Gry z Xboxa a apka GP to dwie różne rzeczy.

To prawda, ale nie będę płacił Gabenowi 2.5 bomby za cyfrówkę skoro mogę mieć albo pudło na konsolę albo wypożyczyć w abonamencie. 

Opublikowano
13 minut temu, tjery napisał:

Nudny już jesteś. I w sumie trochę mi Cię żal, bo w 2022 roku nie potrafić obsłużyć PC. Chyba, że jesteś po 50siątce, to sorki.

Pracuję na nim codziennie, czyli robię na nim to do czego jest stworzony, a nie przerabiam go na pseudo-konsolę, bo do gier jest po prostu konsola. Przeszedłem drogę od pc gamingu (dno i metr mułu) do konsol (czysta, jedwabna pościel). Teraz pozostaje mi tylko innych przesuwać od razu na koniec tej drogi ;)

Opublikowano
11 minut temu, Mendrek napisał:

Pracuję na nim codziennie, czyli robię na nim to do czego jest stworzony, a nie przerabiam go na pseudo-konsolę, bo do gier jest po prostu konsola. Przeszedłem drogę od pc gamingu (dno i metr mułu) do konsol (czysta, jedwabna pościel). Teraz pozostaje mi tylko innych przesuwać od razu na koniec tej drogi ;)

No właśnie widać, że z PC i graniem to miałeś do czynienia na przełomie wieków, bo wszystkie kocopoły, które wypisujesz, tyczą się gdzieś tego okresu. A na PC grało się zanim konsole powstały.

Opublikowano
21 minut temu, tjery napisał:

No właśnie widać, że z PC i graniem to miałeś do czynienia na przełomie wieków, bo wszystkie kocopoły, które wypisujesz, tyczą się gdzieś tego okresu. A na PC grało się zanim konsole powstały.

Drugie wyparcie klasyczne taboreciarzy - "abo tera inaczej jest muwie ci mati!".

Ehe. Na to też się nie damy tutaj nabrać. W gruncie rzeczy jest tak samo. Tylko ikonek sklepów na pasku przybyło ;)