Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
20 minut temu, Mendrek napisał:

Drugie wyparcie klasyczne taboreciarzy - "abo tera inaczej jest muwie ci mati!".

Ehe. Na to też się nie damy tutaj nabrać. W gruncie rzeczy jest tak samo. Tylko ikonek sklepów na pasku przybyło ;)

Ten co nawija same klasyczne brednie począwszy od sterowników po taborety będzie mi klasyki zarzucał. Ogarnij się chłopie, bo mimo że to forum konsolowe i brak wiedzy w temacie PC można jako tako wybaczyć, to Ty wpisujesz się w typowego "konsolowego głupka-ignoranta".

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
23 minuty temu, tjery napisał:

Ten co nawija same klasyczne brednie począwszy od sterowników po taborety będzie mi klasyki zarzucał. Ogarnij się chłopie, bo mimo że to forum konsolowe i brak wiedzy w temacie PC można jako tako wybaczyć, to Ty wpisujesz się w typowego "konsolowego głupka-ignoranta".

Próbuję Ci tylko uświadomić, że ten temat nie jest tu od wczoraj. To jest 15 edycja (a ja jestem tu od 1) i serio pisanie "pc gejming najlepszy, nie ma cziterów, problemów, wszystko cacy nie to co kiedyś" jest już ignorowane z automatu. Szkoda aby takie twoje posty zajmowały miejsce na serwerze.

https://www.pcgamesn.com/red-dead-redemption-2/cheaters-rockstar-punish-player

Cytat

Speaking to PCGamesN, Red Dead Redemption 2 player Kevin Daly explains how he had encountered multiple opponents in Red Dead Online who were using the god mode glitch, alongside other exploits that made them invisible on the game’s radar, and immune to the lock-on function of opposing players’ weapons. Daly says that he submitted multiple reports regarding the cheaters to Rockstar’s official support channels, alongside video recordings of the cheaters in action, and their respective online usernames.

The developer responded by saying “cheater reports are not currently accepted for Red Dead Redemption 2”. After sending various follow-up reports and emails, Daly says his account was eventually banned for 30 days for violating Rockstar’s terms of service, with the developer also informing him that “in addition to being suspended, all [of Daly’s] Red Dead Online characters, progress, and inventory…will be reset. All Red Dead Online suspension, banning, and character reset decisions are final and cannot be appealed,” the developer added.

Twórcy gier na PC już nawet nie próbują walczyć z cheaterami, ale za to banują i resetują progres u tych co cheaterów zgłaszają. Absolutne dno dna, szambo szamba, pc gaming zaorać i zabetonować.

Opublikowano
5 minut temu, Mendrek napisał:

Próbuję Ci tylko uświadomić, że ten temat nie jest tu od wczoraj. To jest 15 edycja (a ja jestem tu od 1) i serio pisanie "pc gejming najlepszy, nie ma cziterów, problemów, wszystko cacy nie to co kiedyś" jest już ignorowane z automatu. Szkoda aby takie twoje posty zajmowały miejsce na serwerze.

https://www.pcgamesn.com/red-dead-redemption-2/cheaters-rockstar-punish-player

Twórcy gier na PC już nawet nie próbują walczyć z cheaterami, ale za to banują i resetują progres u tych co cheaterów zgłaszają. Absolutne dno dna, szambo szamba, pc gaming zaorać i zabetonować.

Z tego co widzę, to tylko Ty ignorujesz to z automatu, bo jesteś najzwyklejszym konsolomaniakowym ignorantem. Możesz być nawet i od 150. edycji, co nie zmienia faktu, że piszesz bzdury. W sumie EOT, bo masz nagrane na taśmę cziterzy/taborety/sterowniki i tylko się przewijasz. Z tego co pamiętam ktoś tu pisał, że nawet aplikacji Spotify nie potrafisz ogarnąć, więc po co ja się tu produkuję.

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał:

Apka Xboxa to samo gówno od początku niestety, także gierki od MS na PC to na razie tylko steam. Mam nadzieje ,że się to zmieni niedługo. 

Nie wyszła ta apka MS :) no ale tak samo nie wszystkie Windowsy jak i konsole od MS były udane. 

No już bym tak nie przesadzał. Normalnie odpala gry, po ostatnich aktualizacjach właściwie nie ma problemów. Plus Steama jest generalnie takt, że jest tam wszystko + cała otoczka społecznościowa, a WinStore to raczej do obsługi GP, a to pewnie i tak level wyżej niż Epic ;)

Opublikowano

PC jest dobre do gier z PC, a konsole do gier konsolowych. Tak jak auto terenowe sprawdza się w terenie lepiej niż Yariska, ale to Yariska jest lepszym autem do miasta.

Na wszystko jest czas i miejsce, a najwspanialsze jest to, że nie muszę już z niczego rezygnować. :wub:

Opublikowano

PC jest dobre do każdego rodzaju gier, a konsole do gier konsolowych. Poprawione, nie trzeba dziękować.

Opublikowano
11 minut temu, tjery napisał:

PC jest dobre do każdego rodzaju gier

Pod warunkiem, że wyszły do 2005 roku. PC do retro gierek z GoG-a, no to jest fajny pomysł ;)

Opublikowano
7 minut temu, Mendrek napisał:

Pod warunkiem, że wyszły do 2005 roku. PC do retro gierek z GoG-a, no to jest fajny pomysł ;)

Będziesz kiedyś koło Inowrocławia to zapraszam, pokażę Ci co znaczy modern PC gaming ;) z miejsca Cię wyleczę z tych opowieści :)

Opublikowano
33 minuty temu, tjery napisał:

Będziesz kiedyś koło Inowrocławia to zapraszam, pokażę Ci co znaczy modern PC gaming ;) z miejsca Cię wyleczę z tych opowieści :)

Sorry, nie chodzę na randki z ludźmi, którzy nie znają się na branży gier i wybierają nie te platformy do grania co powinni ;)

Opublikowano

Konsole pakuja w karton po jajkach to taki widok nie powinien dziwić

Opublikowano

Botom jedyne co zostaje to jaranie się kartonem od Xboxa. Nie dziwię się bo to jedyne, co Microsoftowi wyszło w temacie nowego Halo :shieeet:

Opublikowano

x1m63o7fuul91.jpg?width=432&auto=webp&s=

Ale to gamepass jest rakiem branzy 

Opublikowano

ALE DYWAN SIE GNIECIE

Opublikowano
16 minut temu, Wolfie_ napisał:

x1m63o7fuul91.jpg?width=432&auto=webp&s=

No przecież masz tlou za 4 angielskie złoty.

Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak kupujesz Xboxa to masz sprzęt premium i tak jest zapakowany, a jak kupujesz ten „remake” to masz gówno i zapakowane jest jak gówno. 

Ten czarny papier nadawał się do okrycia przed kurzem a nie oslanal przed wydarzeniami kurierskimi.

Opublikowano
45 minut temu, Wolfie_ napisał:

No wcześniej był, ale od kiedy Sony zrobiło swój abonament to abonamenty są dobre już 

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi chodzących z obs*aną dupą o tego remake'a TLOU 1. Remake to nie remaster. Tutaj trzeba się naprawcować, zrobić rzeczy od nowa i zrobić tak by nie zepsuć oryginału. Jeśli komuś wychodzi tak ładnie i dobrze odnowiona wersja wspaniałego hitu, to czemu ten ból dupy?

A może to was boli dupa xboty, bo znowu PlayStation miażdży Xboxa? Kurcze, a myślałem, że się przyzwyczailiście... 

Opublikowano

Ale co tu kurwa bronić? Że wzorem Rockstar odgrzewają 3 generację tego samego kotleta i życzą sobie za to full price? Ja rozumiem remakowanie 20-25 letnich gier bo to są praktycznie nowe gry. W 100% popieram remake Soulsów mimo, że to młodszy tytuł ale umówmy się, że daleko mu było od warstwy audiowizualnej do tytułów od Naughty Dog. No ale remakowanie gry, która miała imo najlepszy remaster w historii na poprzedniej generacji i to jeszcze za full price? To co będą następne remakować: Uncharted? A może Spider-Mana bo już się zestarzał? Jakby wysilili się na tyle, żeby dodać chociaż jakąś nową lokację, kilka cutscenek, może jakiś nowy tryb, coś na 2-3 godziny zabawy ale nie, kurwa po co? Po co skoro gracz przyjmie melę na mordę i jeszcze za to podziękuję?

Wierzę, że ten remake stoi na wysokim poziomie ale zdecydowanie wolałbym zobaczyć tą moc Playstation w jakimś nowym tytule albo przynajmniej w remaku, który miałby jakikolwiek sens..

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Przypomnę, że to remake po linii najmniejszego oporu, który w dodatku nie dostarcza obiecanych usprawnień i wycina multiplayer.

TLoU Part I to scam i tylko ktoś kto nienawidzi gier twierdzić może inaczej.

To scam. Dlatego przed premierą pisałem, że my niebiescy udowodnimy, że nas nie wydyma jimbo. 

Opublikowano
4 godziny temu, Mendrek napisał:

Nie rozumiem ludzi chodzących z obs*aną dupą o tego remake'a TLOU 1. Remake to nie remaster. Tutaj trzeba się naprawcować, zrobić rzeczy od nowa i zrobić tak by nie zepsuć oryginału. Jeśli komuś wychodzi tak ładnie i dobrze odnowiona wersja wspaniałego hitu, to czemu ten ból dupy?

A może to was boli dupa xboty, bo znowu PlayStation miażdży Xboxa? Kurcze, a myślałem, że się przyzwyczailiście... 

Co to za rimejk który nie wprowadza żadnych zmian w oryginał? Mendras znając Ciebie to wyłączyłeś tlou po 10 minutach i wróciłeś ogrywać jakiegoś szrota z plusa jak to masz w zwyczaju  :)