Opublikowano 6 września 20222 l A Returnal to nie był ten ex co to klapy tak szczekały że nigdy nie wyjdzie na PC?
Opublikowano 6 września 20222 l 18 minutes ago, Donatello1991 said: Mam nadzieję, że ze Starfield tak gracze zrobią. Starfield będzie za 4zł więc kradzież nie ma sensu.
Opublikowano 6 września 20222 l 17 minut temu, PIOTR8642 napisał: A Returnal to nie był ten ex co to klapy tak szczekały że nigdy nie wyjdzie na PC? Teraz klapy się cieszą jak eksy wychodzą na pc przestając być eksami. Teraz liczą się abonamenty, nie eksy
Opublikowano 6 września 20222 l Spermik opowiesz historyjke o tych exach co to nigdy miały nie wyjśc na PC
Opublikowano 6 września 20222 l https://android.com.pl/tech/511613-xbox-oszczedzanie-energii-wielka-brytania/
Opublikowano 6 września 20222 l W dniu 5.09.2022 o 09:04, Pupcio napisał: Co to za rimejk który nie wprowadza żadnych zmian w oryginał? Mendras znając Ciebie to wyłączyłeś tlou po 10 minutach i wróciłeś ogrywać jakiegoś szrota z plusa jak to masz w zwyczaju TLOU 1 przeszedłem, jedna z gier życia. Jednak coś tam pozmieniali: https://earlygame.com/gaming/the-last-of-us-part-1-biggest-changes-in-the-remake Cytat Here is a short overview of the gameplay changes: Moving and shooting have been completely overhauled, to create a hybrid between the original and Part 2 Tons of animations have been redone, i.e. to create more impact, make stealth smoother etc. Level design has been changed at points AI behavior has been overhauled, making enemies more aggressive and NPCs more realistic Bow mechanics have been overhauled Environments are more reactive, with more destruction introduced Nie ma multiplayera, co jest oczywiste, bo z tego co wiem TLOU 1 Remaster nadal ma działające multi i teraz robienie nowego w remake to bylby dickmove dla tych co mają już progres i byłby ból dupy o zmuszanie do przesiadki. Plus, że multi do TLOU 2 jest w produkcji nadal. Szkoda się tak rozdrabniać, to nie Call of Duty. Brak dodatkowego contentu? A co by mieli dodać, na silę jakieś miasto dodatkowe wciskać? Wydaje mi się, że TLOU ma bardzo kompletną historię, nie nazbyt rozwleczoną, z mocnymi momentami i emocjonalnym zakończeniem. Ingerencja w te story mogłoby popsuć cały flow. Cena? No trochę zawsze zabawne, że ktoś narzeka na cenę i mówi, że coś powinno być tańsze. Tutaj jest sprawa brutalnie prosta - za drogo? Nie kupujesz. I tyle. Jak za dużo ludzi nie kupi, to cena może ostro zapikować w dól. Remake'i czy remastery potrafią szybko stanieć zresztą. Nie dajcie się zielonej propagandzie, oni teraz atakują super mocno, bo grunt im się sypie pod nogami. To kluczowy moment generacji i wygląda na to, że Xbox znowu na ostatnim miejscu. Nawet im ten bugfield nie pomoże, bo będzie po zawodach Edytowane 6 września 20222 l przez Mendrek
Opublikowano 6 września 20222 l No i super, wszystko wyjaśnione. W TLOU Part I wycięli tryb multiplayer, żeby gracze nie musieli na nowo robić progresu i mogli pozostać przy TLOU na PS4.
Opublikowano 6 września 20222 l Jeśli kiedyś kupię sobie plejke 5, to chyba się nie przyznam nawet. Nie chcę być kojarzony z tą grupą specjalsów
Opublikowano 6 września 20222 l 3 minuty temu, drozdu7 napisał: Jeśli kiedyś kupię sobie plejke 5, to chyba się nie przyznam nawet. Nie chcę być kojarzony z tą grupą specjalsów Jeśli masz xboxa, to gorzej być nie może. W sensie nawet zakup plejki nie zmaże tej ujmy na umyśle. Po ch*j taka konsola, która nie ma ex'ów, nawet wielkich perspektyw, z najgorszym abonamentem nawet?
Opublikowano 6 września 20222 l Idealny kolor dla starego w gaciach co gra w czolgi, a wieczorami siedzi w kamuflażu i strzela z wiatrówki do lisów
Opublikowano 6 września 20222 l 1 minutę temu, oFi napisał: Idealny kolor dla starego w gaciach co gra w czolgi, a wieczorami siedzi w kamuflażu i strzela z wiatrówki do lisów Fajnie że jest opcja, po prostu, mi tez się nie podoba camo a jednak doceniam że firma wydaje takie wariacie zamiast różowych padów do XSX.
Opublikowano 6 września 20222 l Wojkowo kolor dla prawdziwych mężczyzn. Cipkowate kolorki zostawmy dla xcipek.
Opublikowano 6 września 20222 l 3 godziny temu, Donatello1991 napisał: Wojkowo kolor dla prawdziwych mężczyzn. Cipkowate kolorki zostawmy dla xcipek. Sony po prostu daje wybór customizacji, chcesz czarna konsole? Nie ma problemu? Padzik w fajnych kolorach? Proszę bardzo, abonament czy pudełko? Masz wszystko. VR? Oczywiście tez oferuje, technologie padów? Jasne że Japońce
Opublikowano 7 września 20222 l Niezła rozdzielczość na tej sonce, pół obrazu rozmazane żeby jakoś to wyglądało xD
Opublikowano 7 września 20222 l Jeśli to prawda o 3 latach i odcięciu Coda to trochę fanga w pysk. Ale dobrze tej zachlejmordzie, za podkupowanie gier żeby omijały xboxa. Pewnie już tam grzebią żeby jakąś grę multi zrobić, ale zbudować taką bazę graczy no ciężko. No ale pięknie się spłakał obsraniec