Opublikowano 14 września 20222 l https://www.theouterhaven.net/2022/09/sony-makes-me-regret-buying-a-playstation-5/ Sony makes me regret buying a PlayStation 5 Najlepsza recenzja plejkurwy 4.5 bez gier, szkoda że partacze z $orry od psx/ps2 skończyły na czymś takim i pluciem na mordy klapów. PRZYKRE ALE PRAWDZIWE
Opublikowano 14 września 20222 l Daddy już wchodzi na jakieś strony z darkneta żeby mieć co wrzucić do postu cw
Opublikowano 14 września 20222 l No jest to szokujące, plejśmieciara5 niecałe 2 lata na rynku, a klaperskim pozostaje juz tylko czekać na smierć, bo na pewno nie na gry
Opublikowano 14 września 20222 l Pod ten piątek testuje Zaginione dziewictwo, ależ na PS5 to wyglada!!!! Czemu XSX tak nie ma ja się pytam!!!!
Opublikowano 14 września 20222 l Wow to jest generacja!!!! Ja tymczasem Ragnarok przed wejściem w GOW Edytowane 14 września 20222 l przez Whisker
Opublikowano 14 września 20222 l Odpaliłem na chwile Valhalle na XSX zobaczcie jakie tekstury!!!! To się nadaje do sprawy dla reportera I gra chodzi wolniej, gubi jakos klatki że już nie wspomnę o padzie który nie reaguje na luk, na napinanie, zero
Opublikowano 14 września 20222 l Dual SENSE TO GAME CHANGER, potęga na miano HD, 4K, Sony dostarczasz i ciekawe co PS6 zaoferuje. Aż się boje
Opublikowano 14 września 20222 l 0/10 nawet sie nie starasz. Lepiej juz poczytać jak grzybiarz płacze, bo mu teść chodzi po mieszkaniu bez skarpet
Opublikowano 14 września 20222 l Rozjebani!!! Finał w ustach. 11 września niczym USA Xbox skończył się a Japonia ahhh trzyma z Polską brawo Edytowane 14 września 20222 l przez Whisker
Opublikowano 14 września 20222 l Wyjątkowy miód, za Valhalle!!!!! Lecimy!!!! To już Ragnarok, trzeba napierdalać!
Opublikowano 14 września 20222 l Ludzie TEKKEN 8 Nadchodzi!!! Xbox zamieciony bo czym jest pad do bijatyk bez HAPTYKI!!! Edytowane 14 września 20222 l przez Whisker
Opublikowano 14 września 20222 l 36 minut temu, Whisker napisał: Ludzie TEKKEN 8 Nadchodzi!!! Xbox zamieciony bo czym jest pad do bijatyk bez HAPTYKI!!! Czujecie to podbicie Kazui? Na haptyce?? Albo Jina? A później Devila? To bedzoe bajka, kwintentesencja bijatyki na PS5 i orgazm dla zmysłow —> kwadrat, |^trojkat —> kwadrat kwadrat trojkat IKS Edytowane 14 września 20222 l przez Whisker
Opublikowano 14 września 20222 l Godzinę temu, Whisker napisał: Wyjątkowy miód, za Valhalle!!!!! Lecimy!!!! To już Ragnarok, trzeba napierdalać! Pokażcie na Xboxa lepsza grafikę w nowych czasach bo jak odpaliłem na tekstury to takie gowno
Opublikowano 15 września 20222 l Wychodzi na to że na XSX tekstury nie załadowane w grze czyli obserwuje Amigę a tymczasem ostrość na ps5 zabija! Edytowane 15 września 20222 l przez Whisker
Opublikowano 15 września 20222 l Whiskey podsumuje jednym zdanie, to co starasz się przekazać tymi kilkoma postami. Xbox to gówno
Opublikowano 15 września 20222 l 19 minut temu, izon napisał: Whiskey podsumuje jednym zdanie, to co starasz się przekazać tymi kilkoma postami. Raczej "mam problem, pomóżcie".
Opublikowano 15 września 20222 l 9 godzin temu, 20inchDT napisał: 0/10 nawet sie nie starasz. Lepiej juz poczytać jak grzybiarz płacze, bo mu teść chodzi po mieszkaniu bez skarpet Najlepiej to się czyta Twoje posty jak masz bana
Opublikowano 15 września 20222 l 17 minut temu, Donatello1991 napisał: Dziś ten pokaz xpokraki, który nikogo? Pokażą nową edycje XSX? Z grubo tron czy Stranger Things?