Opublikowano 19 września 20222 l Słyszałem ze Modern Wsrfare 2 wychodzi w GPU z racji przejęcia rok temu Acti
Opublikowano 19 września 20222 l 20 minut temu, Whisker napisał: Słyszałem ze Modern Wsrfare 2 wychodzi w GPU z racji przejęcia rok temu Acti To będzie ten mw2 w GP?
Opublikowano 19 września 20222 l Ja na miejscu Jimbo nawet bym się nie zatrzymywał, tylko dalej doił na czym się da. Przecież takie pokolenie może się już nie trafić
Opublikowano 19 września 20222 l Tak mi właśnie przeleciała taka historia. Typ z jakiejś polskiej wioski gadał z "żołnierką" z US Army, która wysłała mu paczkę ze skarbami. Paczka utknęła:( I musiał opłacać cła, raz 18 koła, raz 4, innym 20, potem jeszcze 5 i tak kilka razy. Dopiero jak stracił 100 koła to zaczął coś podejrzewać i poszedł na policję xD Tak mi się z klapersami skojarzyło. Premiera PS5, Sony obiecuje gry, gracze wydają 3000 zł, potem Sony dalej obiecuje gry, a gier nie ma, TGS, E3, Sony obiecuje gry, a gracze kupują Unczarted 4, po raz drugi xD Sony obiecuje niezapomniane doznania, mija 2 lata, gier dalej nie ma, każdy klap ma kupione chyba ze 3 remastery kolekcji Drejka i Tle last of us xD Ciekawe ile muszą jeszcze wydać kasy, żeby ogarnąć scam? https://kryminalki.pl/44-latek-z-wioski-pod-lublinem-wykombinowal-skads-100-tysiecy-zeby-oplacic-paczke-od-jennifer-z-us-army/?fbclid=IwAR34VBfRMilwQi9o_AnNnhnIjsbsBV_4tAx7EZewVbaOo4TryctxbiUExNw
Opublikowano 19 września 20222 l No to niezła historia, ale nie masz przypadkiem do opłacenia jakiegoś kolejnego cła? Edytowane 19 września 20222 l przez LiŚciu
Opublikowano 19 września 20222 l 14 minut temu, gekon napisał: paczkę ze skarbami Przynajmniej była mowa o skarbach. A klaperskie płacą za gówna i są tego w pełni świadome
Opublikowano 19 września 20222 l 12 godzin temu, Czoperrr napisał: Partacze z Sony zepsuli konwersję Spidermana? Wcale mnie to nie dziwi. Pf, robią zgodnie z jedyną rozsądną i szeroko stosowaną strategią biznesową wydawania portów na PC - na odpier*ol. PCtowe podludzie i tak to łykną, bo dla nich chara z nosa pod stół to jak ambrozja z nieba i kupią cyfrówkę na Steamie, bo fizycznych nie ma na tym pctowym szambie
Opublikowano 19 września 20222 l 1 minutę temu, Mendrek napisał: Pf, robią zgodnie z jedyną rozsądną i szeroko stosowaną strategią biznesową wydawania portów na PC - na odpier*ol. PCtowe podludzie i tak to łykną, bo dla nich chara z nosa pod stół to jak ambrozja z nieba Nie mów że dałeś się złapać na zarzutke czopera. Chłopak niewiele ogarnia co widać po rajdzie w statusach
Opublikowano 19 września 20222 l 8 minut temu, LiŚciu napisał: Nie mów że dałeś się złapać na zarzutke czopera. Chłopak niewiele ogarnia co widać po rajdzie w statusach Bardziej cieszę się z kolejnej okazji bym mógł uchronić jakiegoś niezdecydowanego, zbłąkanego gracza który wszedł w ten temat aby dowiedzieć się jaką platformę do grania wybrać, aby jednak nie sfrajerzył kupy siana na taką, która jest do pracy, a nie do grania. Do grania są konsole i niech tak zostanie
Opublikowano 19 września 20222 l 1 godzinę temu, LiŚciu napisał: No to niezła historia, ale nie masz przypadkiem do opłacenia jakiegoś kolejnego cła? pewnie bym i miał, ale nie jestem klapersem
Opublikowano 20 września 20222 l Magia i kunszt sam w sobie, tutaj nie potrzeba argumentów, siadasz z Dual Sensem, odpalasz i już jesteś w nowym lepszym świecie bez kompromisów!
Opublikowano 20 września 20222 l no chyba że ci się akurat pad rozpierdolił, bo ma trwałość chińskiej zabawki
Opublikowano 20 września 20222 l @Bzduras, spodziewałem się po Tobie więcej. A może nie wyświetla się Tobie temat w którym jest pełno postów o rozyebanych pada do Xboxa? Chodzą słuchy że serwis MS montuje w swoich oddziałach drzwi obrotowe bo tak często wadliwe pady tam zjeżdzają.
Opublikowano 20 września 20222 l Teraz, LiŚciu napisał: @Bzduras, spodziewałem się po Tobie więcej. A może nie wyświetla się Tobie temat w którym jest pełno postów o rozyebanych pada do Xboxa? Ty, żaden zielony nie dziękował nikomu za to, że musiał sam grzebać przy padzie taka tam subtelna różnica, tresowana małpko, hops jak pan jimbo przykazał, a potem fikołka zrób
Opublikowano 20 września 20222 l Chłopak naprawił sobie sam pada i jak po nim jadą zielone zwierzęta. A dzieciaki jak im się zabawka na bateryjki zepsuje to rozpierdol na całe forum, płacz i listy do UoKik
Opublikowano 20 września 20222 l 2 minuty temu, izon napisał: Chłopak naprawił sobie sam pada i jak po nim jadą zielone zwierzęta Nie, pad mu się zaczął rozwalać i jeszcze za to podziękował. Jeśli nie widzisz co tu nie pasuje do obrazka to znak, że klapping wjechał za grubo i już nie ma powrotu