Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 620,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

12 wypada a wchodzi chyba 21 w samym wrześniu :obama:

Opublikowano

Słyszałem ze Modern Wsrfare 2 wychodzi w GPU z racji przejęcia rok temu Acti

Opublikowano
20 minut temu, Whisker napisał:

Słyszałem ze Modern Wsrfare 2 wychodzi w GPU z racji przejęcia rok temu Acti

To będzie ten mw2 w GP?

Opublikowano
Godzinę temu, SnoD napisał:

wchodzi chyba 21 w samym wrześniu :obama:

giphy.gif?cid=ecf05e47j00oy0bpgyk9zy9g2h

Opublikowano

jak maly jimbo przestanie płakac i machac raczkami to bedzie

Opublikowano

Ja na miejscu Jimbo nawet bym się nie zatrzymywał, tylko dalej doił na czym się da. Przecież takie pokolenie może się już nie trafić 

Opublikowano

Tak mi właśnie przeleciała taka historia. Typ z jakiejś polskiej wioski gadał z "żołnierką" z US Army, która wysłała mu paczkę ze skarbami. Paczka utknęła:( I musiał opłacać cła, raz 18 koła, raz 4, innym 20, potem jeszcze 5 i tak kilka razy. Dopiero jak stracił 100 koła to zaczął coś podejrzewać i poszedł na policję xD

Tak mi się z klapersami skojarzyło. Premiera PS5, Sony obiecuje gry, gracze wydają 3000 zł, potem Sony dalej obiecuje gry, a gier nie ma, TGS, E3, Sony obiecuje gry, a gracze kupują Unczarted 4, po raz drugi xD Sony obiecuje niezapomniane doznania, mija 2 lata, gier dalej nie ma, każdy klap ma kupione chyba ze 3 remastery kolekcji Drejka i Tle last of us xD Ciekawe ile muszą jeszcze wydać kasy, żeby ogarnąć scam?

https://kryminalki.pl/44-latek-z-wioski-pod-lublinem-wykombinowal-skads-100-tysiecy-zeby-oplacic-paczke-od-jennifer-z-us-army/?fbclid=IwAR34VBfRMilwQi9o_AnNnhnIjsbsBV_4tAx7EZewVbaOo4TryctxbiUExNw

Opublikowano

No to niezła historia, ale nie masz przypadkiem do opłacenia jakiegoś kolejnego cła?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
14 minut temu, gekon napisał:

paczkę ze skarbami

Przynajmniej była mowa o skarbach. A klaperskie płacą za gówna i są tego w pełni świadome :reggie:

Opublikowano
12 godzin temu, Czoperrr napisał:

Partacze z Sony zepsuli konwersję Spidermana? Wcale mnie to nie dziwi.

Pf, robią zgodnie z jedyną rozsądną i szeroko stosowaną strategią biznesową wydawania portów na PC - na odpier*ol. PCtowe podludzie i tak to łykną, bo dla nich chara z nosa pod stół to jak ambrozja z nieba i kupią cyfrówkę na Steamie, bo fizycznych nie ma na tym pctowym szambie ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

Pf, robią zgodnie z jedyną rozsądną i szeroko stosowaną strategią biznesową wydawania portów na PC - na odpier*ol. PCtowe podludzie i tak to łykną, bo dla nich chara z nosa pod stół to jak ambrozja z nieba ;)

Nie mów że dałeś się złapać na zarzutke czopera. Chłopak niewiele ogarnia co widać po rajdzie w statusach

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie mów że dałeś się złapać na zarzutke czopera. Chłopak niewiele ogarnia co widać po rajdzie w statusach

Bardziej cieszę się z kolejnej okazji bym mógł uchronić jakiegoś niezdecydowanego, zbłąkanego gracza który wszedł w ten temat aby dowiedzieć się jaką platformę do grania wybrać, aby jednak nie sfrajerzył kupy siana na taką, która jest do pracy, a nie do grania. Do grania są konsole i niech tak zostanie ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

No to niezła historia, ale nie masz przypadkiem do opłacenia jakiegoś kolejnego cła?

pewnie bym i miał, ale nie jestem klapersem:unknown:

Opublikowano

na prawo od tv widać że donek się rozwija i zaczyna rysować na A4  :sonkassie:

Opublikowano

Magia i kunszt sam w sobie, tutaj nie potrzeba argumentów, siadasz z Dual Sensem, odpalasz i już jesteś w nowym lepszym świecie bez kompromisów!

Opublikowano

no chyba że ci się akurat pad rozpierdolił, bo ma trwałość chińskiej zabawki

Opublikowano

@Bzduras, spodziewałem się po Tobie więcej. A może nie wyświetla się Tobie temat w którym jest pełno postów o rozyebanych pada do Xboxa?

Chodzą słuchy że serwis MS montuje w swoich oddziałach drzwi obrotowe bo tak często wadliwe pady tam zjeżdzają. 

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

@Bzduras, spodziewałem się po Tobie więcej. A może nie wyświetla się Tobie temat w którym jest pełno postów o rozyebanych pada do Xboxa?

Ty, żaden zielony nie dziękował nikomu za to, że musiał sam grzebać przy padzie

taka tam subtelna różnica, tresowana małpko, hops jak pan jimbo przykazał, a potem fikołka zrób

Opublikowano

Chłopak naprawił sobie sam pada i jak po nim jadą zielone zwierzęta. A dzieciaki jak im się zabawka na bateryjki zepsuje to rozpierdol na całe forum, płacz i listy do UoKik :shieeet:

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Chłopak naprawił sobie sam pada i jak po nim jadą zielone zwierzęta

Nie, pad mu się zaczął rozwalać i jeszcze za to podziękował. Jeśli nie widzisz co tu nie pasuje do obrazka to znak, że klapping wjechał za grubo i już nie ma powrotu