Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieję, że w tym roku nawet Grinch się zlituje i nie zepsuję ludziom świat kupnem xboxa series x.

Całe rodziny marzą o ps5 pod choinka, więc niech spełnia się ich marzenia bez przykrych niespodzianek. 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 618,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Klap gonna klap

Zrzut ekranu_20221214_104553.png

Btw, pojebani są w squanch. dali do testów grę z problemami z performance, recenzenci na to narzekali i obnizali oceny, a kilka godzin po premierze wychodzi patch. Wtf, nie można było przesunąć premiery o tydzień?

Opublikowano

Twoich wrzutek o ameryczce nawet fagi nie łykają :kekyayaya:

Opublikowano

GRIS  w 4k i 120fps TYLKO na Nadkosnoli 5, bo x-down wiadomo, że gorsza wersja.

No, legancka generacja :banderas:

Opublikowano

XDDDD gris to ta gra z gamepassa odpalana na laptopie? A tak, znam.

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

XDDDD gris to ta gra z gamepassa odpalana na laptopie? A tak, znam.

Tak, to właśnie z tym tytułem nie radzi sobie x-down :dynia:

Opublikowano

Ciekawe, co na ten bulwersujący temat sądzą użytkownicy Twittera z Turkmenistanu i Boliwii?

Opublikowano
W dniu 12.12.2022 o 09:03, ASX napisał:

A co do starcia ze smokiem, to było ono spoko, ale żadnego podobnej walki w tej grze już nie zobaczysz. Stąd te zarzuty o brak bossów w odsłonie z 2018 r., bo starsze części GoW miały o wiele więcej podobnych walk z różnorodnymi bossami.

Coś ściemniałeś z tymi bossami, bo od tamtej pory ubiłem 2 synów Thora, a wczoraj Walkirię :). Chyba że mamy inną definicję "bossa" :whistling:

Opublikowano

Nie napisałem że nie będzie już bossów tylko że: "żadnej podobnej walki w tej grze już nie zobaczysz"

Będą jeszcze starcia z postaciami o ludzkich kształtach  czy trollami. Ale walki jak tej ze ze smokiem już nie będzie, to miałem na myśli :lapka:

Opublikowano

A to ok. Dla mnie boss to nieprzeciętna kozak jednostka do ubicia. A czy to smok, czy mały krasnal to wsio ryba.

Opublikowano

Shago dawaj w spojlery, ja wiem że CW ale wielu zatwardziałych klapów jak np Mendrek pewnie dalej nie grało xd nie żeby się to miało zmienić. 

Opublikowano

No tak, dawno mnie tutaj nie było. Zapomniałem, że klapy wojują grami, których nie przeszli :whistling:

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Myślałem, że najbardziej betonowe klapki zdominują temat PlayStation Wrap-up 2022. No widzę że yeti i donek się wpisali, szanucek. Ale że taki Mendrek, izon czy liściu milczą to poważne rozczarowanie. Chyba chłopaki mają coś wstydliwego do ukrycia :shotgun:

Opublikowano
10 godzin temu, 20inchDT napisał:

rookie-numbers.gif

Grałeś w horizona i 200h w idlu w call of doody?

Najwiecej - Elden Ring

Opublikowano
53 minuty temu, knotek napisał:

Myślałem, że najbardziej betonowe klapki zdominują temat PlayStation Wrap-up 2022. No widzę że yeti i donek się wpisali, szanucek. Ale że taki Mendrek, izon czy liściu milczą to poważne rozczarowanie. Chyba chłopaki mają coś wstydliwego do ukrycia :shotgun:

Nie ma gier, nie ma nic do ukrycia

Opublikowano

ja bym raczej powiedział że Redzi nie mają dobrej passy.

Dziwne, bo to przecieżtylko darmowy patch do 7 letniej gry, nie było żadnej presji inwestorów, uruchomionej machiny marketingowej. Mogli spokojnie pracować i odpowiednio przygotować  aktualizacje kiedy będzie gotowa, bez ustępstw i kompromisów a tymczasem:

Zdjęcie

Opublikowano
30 minut temu, ASX napisał:

E tam, na konsolach jest elegancko. Coś nie gra z tymi piecykami ostatnio jeśli chodzi o gaming. 

Inna para kaloszy to ludzie którzy narzekają że z RT już na ultra nie pograją,takich jebać prądem.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Dziwne, bo to przecieżtylko darmowy patch do 7 letniej gry, nie było żadnej presji inwestorów, uruchomionej machiny marketingowej. Mogli spokojnie pracować i odpowiednio przygotować  aktualizacje kiedy będzie gotowa, bez ustępstw i kompromisów a tymczasem:

A tymczasem to fejur, bo gość miał jakiegoś starego moda który mu zepsuł tę scenę i skipnął ją kompletnie:

A że Redzi po Cyberpunku zepsutym na premierę nie mają już takiego kredytu zaufania u ludzi to większość wskakuje na wagonik z hejtem bez weryfikacji faktów, bo tak łatwiej. Pewnie jakiś klap rozpuścił tę plotkę.

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Zdjęcie

Wychodzi na to, że w ogóle nie ma sensu rozważać Yennefer vs Triss, tylko z miejsca brać się za tą drugą, bo będzie ruchanie :kaz:. A Yennefer to cóż.. friendzone forever :frog: