Opublikowano 7 marca 20232 l 4 minuty temu, Daffy napisał: Tys się dziś obudził? Przecież nie licząc forz horizon to Microsoft nigdy nie potrafił w grafikę. Nie no, też bez przesady. Forzy i Gearsy zawsze robiły. Z resztą, nie mówię że musi być to aż taki poziom, bo ciężko równać się z R* pod względem technikaliów, ale do chuja - Horizon 5 w trybie performance wygląda co najwyżej poprawnie i ma potężny pop-up, a Halo Infinite jest takie ładno brzydkie. 5 minut temu, ASX napisał: Forza Horizon stanowi dla innych racerów nieosiągalny dla konkurencji wzór jak powinien wyglądać arcade racer, Forza to od lat jest w miejscu. No i trochę beka, że MS aby mieć jakieś gry musi kupić dwóch wydawców, bo od lat dali radę wydać jedno nowe IP, z bólem wyprowadzone na prostą rok czy dwa po premierze.
Opublikowano 7 marca 20232 l 2 minuty temu, Daffy napisał: Xbox to aż lub tylko maszynka do gamepassa i najbardziej ekonomiczna oferta konsoli dla kogoś kto chce grać, a ma ograniczony budżet. No i to jest dosłownie definicja nudy. Konsola, która jest rozsądnym ekonomicznym wyborem to jest chuj a nie konsola. ja nigdy nie wyjdę z podziwu jakim cudem ludzie poszerzają dobę żeby im PS+ Extra nie wystarczał ja nie wiem co ja robię źle mam te 24h każdego dnia i w tym jest praca, sen, obowiązki, seriale, filmy i gry. Ostatnio w sobotę przyszedł mój brat i weszliśmy w katalog gier PS+ żeby ściągnąć coś sobie do pogrania na dwa pady to aż sam się zdziwiłem ile tego wszystkiego tam jest. Musiałbym mieć pracę związaną z przechodzeniem gier żebym niczego nie znalazł. Wolę PS+ i przeplatać exami które wyglądają jak milion euro niż tylko tego GamePassa na sprzęcie bez charakteru
Opublikowano 7 marca 20232 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Forza to od lat jest w miejscu. może gdyby mieli jakąś konkurencję to musieliby się bardziej postarać i rozwijać. A teraz sytuacja wygląda tak, że nawet gdy Horizon zawodzi jak z tym mało ambitnym drugim DLC, to wszyscy narzekają ale i tak na horyzoncie nie ma żadnej alternatywy.
Opublikowano 7 marca 20232 l Deale i IP MS za czasów Xbox 360 MS za czasów XSX Z resztą, jebać ich. Sami sobie robią pod górkę, a potem zdziwko, że PS5 i Switch im odjeżdża. Zobaczymy czy ten 2023 w końcu będzie po ich myśli, bo przecież gry robią się długo i jak od 10 lat powtarzają, że będzie w końcu lepiej to nie trzeba im co generację o tym przypominać.
Opublikowano 7 marca 20232 l Ja tam wezyra trochę rozumiem, sam bywam rozgoryczony. Tak jak czasem ludzie lubią poskakać w Mario, tak fajnie czasem w ten weekend usiąść wieczorem, założyć słuchawki i pozwolić żeby gra wypaliła Ci oczy i uszy. Póki co Xbox tego nie oferuje
Opublikowano 7 marca 20232 l Jedno jest pewne, nikt na tym świecie nie wyda tylu gier ile xkurwa ci OBIECA
Opublikowano 7 marca 20232 l Dzięki, to dodaje otuchy. Wiesz, gdyby MS powiedział na początku generacji - "słuchajcie, nie obchodzi nas wyścig zbrojeń tylko sprzedaż GamePassa, macie tutaj XSS - mały, tani, dla mas". A tutaj była napinka ile oni to studiów nie kupili, jaki to Spetzner nie jest z nich dumny i the most power Xbox ever yet, a chuja widać i z tych starań i tych 12 terafanków, konkurencja ich rozjeżdża grami i sprzedażą, a beka z kręconych na ostatnią chwilę 9.2 terafanków zaowocowała tym, że Sony ma najlepsze multiplafromy. No, ale przynajmniej na pokazie Grounded czy Pentiment można powiedzieć, że studio od zawsze marzyło o stworzeniu takiej gry.
Opublikowano 7 marca 20232 l Mi tam XSX pasuje. Uważam, że ogólnie generacja póki co nie zachwyca i nie będzie zachwycać dopóki studia nie odetną pępowiny od past genów. Xbox perfekcyjnie sprawdza się do nadrabiania zaległości i ogrania tych kilku przyzwoitych tytułów za niewielkie pieniądze. Natomiast faktycznie, jak obiecywałbym sobie coś po tych zapowiedziach MS to bym czuł wielkie rozczarowanie To, że multiplatformy gorzej performuja na XSX to z jednej strony jaja, a z drugiej czy mozna się dziwić? Devsom bardziej zależy na wersjach na ps5. Ktoś mówi o jakimś miażdżenia przez MS w tym roku? Gdzie kurwa skoro to na ps5 wyjdzie chociażby taki Silent Hill 2. P.s. ostatnio sobie porównałem Hogwarts Legacy na mieszanych ustawieniach srednie-wysokie ( z naciskiem na średnie) z wersją konsolową i to są jaja. Mozna grać na dwuletnim laptopie i nowe gierki chodzą i wyglądają nie gorzej niż na nextgenach Edytowane 7 marca 20232 l przez izon
Opublikowano 7 marca 20232 l Game pass player niestety. Ja po kupnie decka chyba dosłownie przez pół roku trzy razy odpaliłem one x by coś pojeździć w horizonie i sprzedałem z radością. Jeszcze zestaw mi poszedł drożej niż można kupić series s xdddd. Na Xboxie skończyłem wszystko co chciałem, a nowe gierki jak hi-fi ogralem na decku.
Opublikowano 7 marca 20232 l 25 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Dzięki, to dodaje otuchy. Wiesz, gdyby MS powiedział na początku generacji - "słuchajcie, nie obchodzi nas wyścig zbrojeń tylko sprzedaż GamePassa, macie tutaj XSS - mały, tani, dla mas". A tutaj była napinka ile oni to studiów nie kupili, jaki to Spetzner nie jest z nich dumny i the most power Xbox ever yet, a chuja widać i z tych starań i tych 12 terafanków, konkurencja ich rozjeżdża grami i sprzedażą, a beka z kręconych na ostatnią chwilę 9.2 terafanków zaowocowała tym, że Sony ma najlepsze multiplafromy. do tego momentu było bardzo dobrze i trafnie wypunktowałeś Spencera i spółkę. Potem wjechał tani populizm, ale i tak dałem plusa na zachętę, bo jednak większość posta była trafna.
Opublikowano 7 marca 20232 l https://www.ppe.pl/news/314912/forza-motorsport-bez-czesci-samochodow-ujawnionych-podczas-xbox-developer-direct-w-standardowym-wydaniu-gry.html Buahaha pokrakabox xd "No ale przecież w Folcie tak zawsze było " Wytresowany pies szczęka na komendę.
Opublikowano 7 marca 20232 l 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: https://www.ppe.pl/news/314912/forza-motorsport-bez-czesci-samochodow-ujawnionych-podczas-xbox-developer-direct-w-standardowym-wydaniu-gry.html Buahaha pokrakabox xd "No ale przecież w Folcie tak zawsze było " Wytresowany pies szczęka na komendę. Pięknie spocony knur rucha zielonych frajerow wycinaja juz gotowe auta bo wiedzą, że gowno na tym zarobią i muszą zmusić do kupna swoich sekciarzy jeszcze bezczelnie promuja nimi gre.
Opublikowano 7 marca 20232 l 32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: dzięki, krok bliżej topki tygodnia Spróbuj w dziale PS5 napisać o braku gier (na ten rok tylko żółtko na meta w postaci Forspoken, kolejne Spidermany i Fajnale), plusy pewnie się posypią i topka tygodnia gwarantowana
Opublikowano 7 marca 20232 l Fajnie jakby jeszcze dali newsa kiedy kurwa ta Forza wyjdzie. Ja pierdole jak na ich czerwcowej konfie największymi bombami będą Starfield i Forza to umre
Opublikowano 7 marca 20232 l 8 minut temu, drozdu7 napisał: Fajnie jakby jeszcze dali newsa kiedy kurwa ta Forza wyjdzie. Ja pierdole jak na ich czerwcowej konfie największymi bombami będą Starfield i Forza to umre No raczej. Z datami starfield listopad, forza grudzień. Jest jeszcze opcja że któraś wypadnie na 24.
Opublikowano 7 marca 20232 l 6 minut temu, Donatello1991 napisał: No raczej. Z datami starfield listopad, forza grudzień. Jest jeszcze opcja że któraś wypadnie na 24. Zieloni sekciarze będą wiernie czekać nawet jak ich bożek knur wrzuci te gry 2028 Połowe jeszcze wypierdoli w dlc i bedzie bajka. 3 lata wiernie czekają od zapowiedzi avowed czy fable to co ich tam kolejne 5 interesuje. Szybko zleci Edytowane 7 marca 20232 l przez PanKamil
Opublikowano 7 marca 20232 l 1 minutę temu, PanKamil napisał: Zieloni sekciarze będą wiernie czekać nawet jak ich bożek knur wrzuci te gry 2028 Połowe jeszcze wypierdoli w dlc i bedzie bajka. Plus taki, że każda sekta ma swój koniec.
Opublikowano 7 marca 20232 l 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Plus taki, że każda sekta ma swój koniec. Chyba nie doceniasz zielonych sekciarzy. Oni już 10 lat grzecznie czekają i warują u boku knura który obiecał złote góry Edytowane 7 marca 20232 l przez PanKamil
Opublikowano 7 marca 20232 l Najlepsze jest to, ze xkundel nie zaczął nawet dobrze tej generacji. Gorzej od Xone. Premiera była tak rozdmuchana i tak zamydlila oczy, że to po prostu fata Morgana. Gdzie xkundle garnęli do wodopoju, a się oka alo, że tam nic nie ma. Suchy piasek. Tak teraz gówno mają i mieć będą gówno. To jak to było rozdmuchane pokazuje fakt, że Sony 5 ma lepsza generację od Sony 4, ale ludziom tak Spencer nasrał do głowy PRowym bulszitem, że 2 lata żyli w bańce. Sony i Nintendo w tym roku zgwałcą MS, a kolejne lata to będzie sranie na truchło.
Opublikowano 7 marca 20232 l Sony ma całą jedną grę na ten rok - Spiderman 2 Sony dramatycznie gorzej supportuje PS5 niż PS4 w tym samym okresie czasu - mniej gier, a jak już są to praktycznie crossgeny
Opublikowano 7 marca 20232 l Posiadacze Playstation świętują że gra z Game Passa sprzedała się lepiej na Playstation i cieszą że mogą płacić więcej by zagrać w tę samą grę. Ta społeczność jest niesamowita