Opublikowano 16 marca 20232 l Czaję, dzięki. Zrozumiałem, że to coś w rodzaju definitve tylko na Xa/PC tak jak najlepszą wersją konsolową Psychonauts 2 była ta z XSX z racji natywnego wsparcia.
Opublikowano 16 marca 20232 l Zeldiarze zaraz znowu dostaną grę życia chociaż, a xboxiarze Redfall nikogo.
Opublikowano 16 marca 20232 l Ten Redfall to będzie najmocniejsze 71 na meta xd już bardziej czekam na tego Benedykta Foxa
Opublikowano 16 marca 20232 l Nikomu nie opłaca się dać dopracowanego na start GAASa, a tym bardziej w abo, wiec pewnie będzie tak jak mówisz. Stąd ludziom włos się jeży na dźwięk tego skrótowca - to po prostu nie może gwarantować dobrej gry, zawsze będzie coś nie tak.
Opublikowano 16 marca 20232 l Widzę, że boty już nawet łudzić się przestali. To jeszcze Starfield 2077
Opublikowano 16 marca 20232 l Starfield to będzie tytuł wybitny, ale taki z gatunku faktycznie wybitnych, a nie - mordo mi się podoba wiec 10/10.
Opublikowano 16 marca 20232 l Zobaczę recenzję Archona czy innego Quaza. Jak będzie zabugowanym szrotem to nawet nie tracę czasu na ściąganie. Pogra się za kilka lat jak połatają
Opublikowano 16 marca 20232 l 5 minutes ago, Paolo de Vesir said: Chuj mnie obchodzi co myślisz na temat mojego gustu zeldziarzu. On nie kwestionuje Twojego gustu. Tylko zaprzecza, że istnieje
Opublikowano 16 marca 20232 l Nieszczególnie mnie to obchodzi. Pupcio fajny koleżka, ale jak wchodzi temat Zeldy to mu się włącza typowe, nintendowskie sekciarstwo. Zdrowy ma godnego następcę.
Opublikowano 16 marca 20232 l 9 minutes ago, Paolo de Vesir said: Nieszczególnie mnie to obchodzi. Pupcio fajny koleżka, ale jak wchodzi temat Zeldy to mu się włącza typowe, nintendowskie sekciarstwo. Zdrowy ma godnego następcę. A co ma się włączać jak wchodzi na temat najlepszej gry wszechczasów?
Opublikowano 16 marca 20232 l Starfield nie będzie miał meta 94 jak gow. Będzie miał pewnie bugi. Ale nadal będzie to gra która przyciągnie masę ludzi. MS wie że tego nie może spierdolić
Opublikowano 16 marca 20232 l Dokładnie. No chyba że mówimy o użytkownikach xboxa. Te durnie zjedzą nawet gówno z chodnika bo są tak wyposzczeni
Opublikowano 17 marca 20232 l W dniu 12.03.2023 o 09:20, Jakim napisał: Zobacz sobie porównanie tutaj. Nie wiem skąd ty te farmazony bierzesz. W każdym trybie chodzi to gorzej niz na ps5. Xszmata standardowo hamulcem generacji https://youtu.be/QrCX_oBtpU8 radość niestety chyba była zbyt wczesna. Według Digital Foundry wersja na Xboxa chodzi w wyższej rozdziałce, framerate rzadziej wypada poza zasięg VRR, a RT wypada lepiej. A najlepiej oczywiście wypada wersja na PC, która w przeciwieństwie do konsol, jest w stanie zaoferować płynną rozgrywkę i nie ma tekstur rodem z PS2.
Opublikowano 17 marca 20232 l Zelde obrażają? Zielone i niebieskie pedały. Spoiler Tylko przez tą jebaną zelde muszę ogarnąć to gówno obejszczane zwane konsola (zabawką).
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 godzinę temu, ASX napisał: wersja na Xboxa chodzi w wyższej rozdziałce, framerate rzadziej wypada poza zasięg VRR, a RT wypada lepiej. wersja na xboxa ma też feature "control issues" od momentu
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 godzinę temu, ASX napisał: A najlepiej oczywiście wypada wersja na PC, która w przeciwieństwie do konsol, jest w stanie zaoferować płynną rozgrywkę i nie ma tekstur rodem z PS2.
Opublikowano 17 marca 20232 l Niesamowita sprawa te pecety jednak. To brązowe coś ma wyraźniejsze kreski. Serio posiadacze konsol grają z tym brązowym czymś w takiej jakości?
Opublikowano 17 marca 20232 l 11 minut temu, messer88 napisał: wersja na xboxa ma też feature "control issues" ...które koryguje się w opcjach w dwie sekundy, a pełniak pewnie ma to naprawione już w tym momencie bez patcha day one
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Niesamowita sprawa te pecety jednak. To brązowe coś ma wyraźniejsze kreski. Serio posiadacze konsol grają z tym brązowym czymś w takiej jakości? Ale w sumie racja, jakość wszystkich tekstur w gierce to jest huj przecież, rzadko je widać na ekranie, taki niepotrzebny ficzer.