Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, zdrowywariat napisał:

PSX dostał trylogię, później DC dostał exa CV, następnie GC dostał 3 exy RE1R, RE0 i RE4, reszta to konwersje, tak że tylko te 3 konsole powinny być kojarzone z serią, a nie jakiś śmierdzący Xbox.

DOBRA SPIERDALAJ, teraz dotarło?

1 minutę temu, Jakim napisał:

Prognozowana sprzedaż - Ps5 85%  / Xsraka 15%.

No w tym sklepiku z pudełkami w Zawierciu na pewno tak będzie, szlachta pławi się w cyferce sterylnej ekologicznej

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ten wątek powinen się nazywać nie CW, a uświadom bezguścia, bo widzę, że ta cała śmietanka, która śmieciła w wątku Zeldy się tutaj nieźle zadomowiła, więc taki ktoś jak ja, czy inny Pupcio, powinien tu co jakiś czas na chwilę zawitać z postem terapeutycznym, a nuż kogoś z oszołomów nieznających się na grach jak Wezyr, PanKamil, tjery, Brutto, czy Bzduras, uda się jeszcze uratować.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

A od kiedy PC = konsola bo temat ma swoją nazwę jakby co i ogólnie to w chuju mam PC

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał:

A od kiedy PC = konsola bo temat ma swoją nazwę jakby co i ogólnie to w chuju mam PC

Twoja konsola to PC w białej muszli małża.

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

Zgadza się, co to za zlot PC-spamerów?

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jebać Zeldego i kolegów jego co robią salto na jabłko zdjęte strzałą. :lapka:

Przygotuj maść na ból dupy na 12 maja:banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, zdrowywariat napisał:

Zgadza się, co to za zlot PC-spamerów?

O, to jednak potrafisz sklecić zdanie nie zawierające słowa Zelda.

Opublikowano

Tjery widze dalej w majakach myśli że ktoś bierze pecetowców i te ich kałuże na serio 

face-with-tears-of-joy_1f602.png

Opublikowano
2 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Przygotuj maść na ból dupy na 12 maja:banderas:

Wolę w tym czasie ograć GAASa od Arkane niż Zeldę bez gameplayu który kultyści tłumaczyć będą fizyką jabłek. :dynia:

Jest taki dobrobyt w tym roku, że Zelda jest kompletnie pomijalna. Czy wyjdzie czy nie nic to dla świata nie zmieni.

Opublikowano

od 20 lat około jestem świadomy, że na PC gierki są ładniejsze i tak samo od 20 lat mam to w chuju

Opublikowano

@Pupcio Wiem, wiem, liczy się tylko pieprz. W sumie szkoda, że na PC nie ma tego ficzera w RE4 Remake co jest na PS5 - nakładka z jakością obrazu symulującą Switcha, człowiek nie ma na PC  jak poczuć tej duszy gamingu.

Edytowane przez tjery

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wolę w tym czasie ograć GAASa od Arkane niż Zeldę bez gameplayu który kultyści tłumaczyć będą fizyką jabłek. :dynia:

Jest taki dobrobyt w tym roku, że Zelda jest kompletnie pomijalna. Czy wyjdzie czy nie nic to dla świata nie zmieni.

Pewnie po raz drugi zdefiniuje, czym powinien być sandbox :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No tak, tak. W świecie xbotów starfield i redfall to przecież będą dobre gryface-with-tears-of-joy_1f602.png

Opublikowano

Pewnie po raz drugi zdefiniuje, czym powinen być sandbox :banderas:

Szkoda, że będzie słabą grą, ale możecie tłumaczyć to sobie że nie analizujecie wad, nie dostrzegacie ich lub są nieistotne.

a chuj z wami typie :CoolStoryBro:

Opublikowano

Szkoda, że będzie słabą grą, ale możecie tłumaczyć to sobie że nie analizujecie wad, nie dostrzegacie ich lub są nieistotne.

a chuj z wami typie :CoolStoryBro:

Będzie latanko i wertykalne zwiedzanko, mam żal jedynie do konkurencji, że TOTK zgarnie tytuł gry roku bez godnego rywala :frog:

Opublikowano
Teraz, zdrowywariat napisał:

Będzie latanko i wertykalne zwiedzanko, mam żal jedynie do konkurencji, że TOTK zgarnie tytuł gry roku bez godnego rywala :frog:

A gotowanie? I jak będzie noc to będzie ciemno, a jak dzień to jasno? Bo wielka szkoda jakby tego nie zaimplementowali, to były mega gamechangery w BOTW.

Opublikowano

Haha zajebisty jest ten ból dupy Pawła że mamy kolejny rok w którym liczą się tylko japońskie produkcje :banderas: nie martw się paolo, amerykanie już ci robią jakiegoś chujowego gaasika z zielonym rangerem :kekw:

Opublikowano
3 minuty temu, tjery napisał:

A gotowanie? I jak będzie noc to będzie ciemno, a jak dzień to jasno? Bo wielka szkoda jakby tego nie zaimplementowali, to były mega gamechangery w BOTW.

Kto pierwszy wprowadził dzień i noc na taką skalę w grze? Nie była to czasem Ocarina?

Wertykalnie, horyzontalnie, lateralnie. Niezłe, Zelda właśnie wymyśliła kolejną rzecz - poruszanie w trójwymiarze. Masakra, niesamowite rzeczy. :obama:

To już prawie, że 4D! Trochę inne, niż w Super Mario Galaxy, ale to coś więcej, niż 3D :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, zdrowywariat napisał:

To już prawie, że 4D! Trochę inne, niż w Super Mario Galaxy, ale to coś więcej, niż 3D :banderas:

Wow, będę mogl latać? Super, nigdy tego nie grali. :kekw: Chłopie, zacznij ty grać w jakiejś gry, edukować się, bo zaraz dojdziesz do tego, że BOTW wymyślił gry.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wow, będę mogl latać? Super, nigdy tego nie grali. :kekw: Chłopie, zacznij ty grać w jakiejś gry, edukować się, bo zaraz dojdziesz do tego, że BOTW wymyślił gry.

Pokaż mi grę, w której są levele kuliste jak w Super Mario Galaxy na taką skalę? Albo zwiedzanie wysp zawieszonych w powietrzu, przy użyciu wingsuitu?

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Ty jebany odklejencu.

Dajesz przykłady? Nintendo nie tylko stoi za innowacyjnymi rozwiązaniami w konsolach, które konkurencja bezczelnie kopiuje, ale i za innowacjami w grach, które pchają tą branżę do przodu :banderas:

Opublikowano

Dajesz przykłady? Nintendo nie tylko stoi za innowacyjnymi rozwiązaniami w konsolach, które konkurencja bezczelnie kopiuje, ale i za innowacjami w grach, które pchają tą branżę do przodu :banderas:

Srający koń w RDR2 jest lepszy niż całe to Twoje Nintendo.