Opublikowano 17 marca 20232 l 4 minuty temu, zdrowywariat napisał: PSX dostał trylogię, później DC dostał exa CV, następnie GC dostał 3 exy RE1R, RE0 i RE4, reszta to konwersje, tak że tylko te 3 konsole powinny być kojarzone z serią, a nie jakiś śmierdzący Xbox. DOBRA SPIERDALAJ, teraz dotarło? 1 minutę temu, Jakim napisał: Prognozowana sprzedaż - Ps5 85% / Xsraka 15%. No w tym sklepiku z pudełkami w Zawierciu na pewno tak będzie, szlachta pławi się w cyferce sterylnej ekologicznej
Opublikowano 17 marca 20232 l Ten wątek powinen się nazywać nie CW, a uświadom bezguścia, bo widzę, że ta cała śmietanka, która śmieciła w wątku Zeldy się tutaj nieźle zadomowiła, więc taki ktoś jak ja, czy inny Pupcio, powinien tu co jakiś czas na chwilę zawitać z postem terapeutycznym, a nuż kogoś z oszołomów nieznających się na grach jak Wezyr, PanKamil, tjery, Brutto, czy Bzduras, uda się jeszcze uratować. Edytowane 17 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 17 marca 20232 l A od kiedy PC = konsola bo temat ma swoją nazwę jakby co i ogólnie to w chuju mam PC
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał: A od kiedy PC = konsola bo temat ma swoją nazwę jakby co i ogólnie to w chuju mam PC Twoja konsola to PC w białej muszli małża.
Opublikowano 17 marca 20232 l 4 minuty temu, Krzysztof93 napisał: A od kiedy PC = konsola bo temat ma swoją nazwę jakby co i ogólnie to w chuju mam PC Zgadza się, co to za zlot PC-spamerów? 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Jebać Zeldego i kolegów jego co robią salto na jabłko zdjęte strzałą. Przygotuj maść na ból dupy na 12 maja Edytowane 17 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Zgadza się, co to za zlot PC-spamerów? O, to jednak potrafisz sklecić zdanie nie zawierające słowa Zelda.
Opublikowano 17 marca 20232 l Tjery widze dalej w majakach myśli że ktoś bierze pecetowców i te ich kałuże na serio
Opublikowano 17 marca 20232 l 2 minuty temu, zdrowywariat napisał: Przygotuj maść na ból dupy na 12 maja Wolę w tym czasie ograć GAASa od Arkane niż Zeldę bez gameplayu który kultyści tłumaczyć będą fizyką jabłek. Jest taki dobrobyt w tym roku, że Zelda jest kompletnie pomijalna. Czy wyjdzie czy nie nic to dla świata nie zmieni.
Opublikowano 17 marca 20232 l od 20 lat około jestem świadomy, że na PC gierki są ładniejsze i tak samo od 20 lat mam to w chuju
Opublikowano 17 marca 20232 l @Pupcio Wiem, wiem, liczy się tylko pieprz. W sumie szkoda, że na PC nie ma tego ficzera w RE4 Remake co jest na PS5 - nakładka z jakością obrazu symulującą Switcha, człowiek nie ma na PC jak poczuć tej duszy gamingu. Edytowane 17 marca 20232 l przez tjery
Opublikowano 17 marca 20232 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Wolę w tym czasie ograć GAASa od Arkane niż Zeldę bez gameplayu który kultyści tłumaczyć będą fizyką jabłek. Jest taki dobrobyt w tym roku, że Zelda jest kompletnie pomijalna. Czy wyjdzie czy nie nic to dla świata nie zmieni. Pewnie po raz drugi zdefiniuje, czym powinien być sandbox Edytowane 17 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 17 marca 20232 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Jest taki dobrobyt w tym roku, że Zelda jest kompletnie pomijalna. Czy wyjdzie czy nie nic to dla świata nie zmieni. No tak, tak. W świecie xbotów starfield i redfall to przecież będą dobre gry
Opublikowano 17 marca 20232 l Ostatni sztos, który wyszedł na Xboxa jako ex, choć niestety czasowy, to Bioshock
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Pewnie po raz drugi zdefiniuje, czym powinen być sandbox Szkoda, że będzie słabą grą, ale możecie tłumaczyć to sobie że nie analizujecie wad, nie dostrzegacie ich lub są nieistotne. a chuj z wami typie
Opublikowano 17 marca 20232 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Szkoda, że będzie słabą grą, ale możecie tłumaczyć to sobie że nie analizujecie wad, nie dostrzegacie ich lub są nieistotne. a chuj z wami typie Będzie latanko i wertykalne zwiedzanko, mam żal jedynie do konkurencji, że TOTK zgarnie tytuł gry roku bez godnego rywala Edytowane 17 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 17 marca 20232 l Teraz, zdrowywariat napisał: Będzie latanko i wertykalne zwiedzanko, mam żal jedynie do konkurencji, że TOTK zgarnie tytuł gry roku bez godnego rywala A gotowanie? I jak będzie noc to będzie ciemno, a jak dzień to jasno? Bo wielka szkoda jakby tego nie zaimplementowali, to były mega gamechangery w BOTW.
Opublikowano 17 marca 20232 l Wertykalnie, horyzontalnie, lateralnie. Niezłe, Zelda właśnie wymyśliła kolejną rzecz - poruszanie w trójwymiarze. Masakra, niesamowite rzeczy.
Opublikowano 17 marca 20232 l Haha zajebisty jest ten ból dupy Pawła że mamy kolejny rok w którym liczą się tylko japońskie produkcje nie martw się paolo, amerykanie już ci robią jakiegoś chujowego gaasika z zielonym rangerem
Opublikowano 17 marca 20232 l 3 minuty temu, tjery napisał: A gotowanie? I jak będzie noc to będzie ciemno, a jak dzień to jasno? Bo wielka szkoda jakby tego nie zaimplementowali, to były mega gamechangery w BOTW. Kto pierwszy wprowadził dzień i noc na taką skalę w grze? Nie była to czasem Ocarina? 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Wertykalnie, horyzontalnie, lateralnie. Niezłe, Zelda właśnie wymyśliła kolejną rzecz - poruszanie w trójwymiarze. Masakra, niesamowite rzeczy. To już prawie, że 4D! Trochę inne, niż w Super Mario Galaxy, ale to coś więcej, niż 3D Edytowane 17 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 17 marca 20232 l 3 minuty temu, zdrowywariat napisał: To już prawie, że 4D! Trochę inne, niż w Super Mario Galaxy, ale to coś więcej, niż 3D Wow, będę mogl latać? Super, nigdy tego nie grali. Chłopie, zacznij ty grać w jakiejś gry, edukować się, bo zaraz dojdziesz do tego, że BOTW wymyślił gry.
Opublikowano 17 marca 20232 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wow, będę mogl latać? Super, nigdy tego nie grali. Chłopie, zacznij ty grać w jakiejś gry, edukować się, bo zaraz dojdziesz do tego, że BOTW wymyślił gry. Pokaż mi grę, w której są levele kuliste jak w Super Mario Galaxy na taką skalę? Albo zwiedzanie wysp zawieszonych w powietrzu, przy użyciu wingsuitu? Edytowane 17 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Ty jebany odklejencu. Dajesz przykłady? Nintendo nie tylko stoi za innowacyjnymi rozwiązaniami w konsolach, które konkurencja bezczelnie kopiuje, ale i za innowacjami w grach, które pchają tą branżę do przodu
Opublikowano 17 marca 20232 l 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Dajesz przykłady? Nintendo nie tylko stoi za innowacyjnymi rozwiązaniami w konsolach, które konkurencja bezczelnie kopiuje, ale i za innowacjami w grach, które pchają tą branżę do przodu Srający koń w RDR2 jest lepszy niż całe to Twoje Nintendo.