Opublikowano 30 marca 20232 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Wyznaczy w gatunku piaskownic i tylko w nim. To trochę jaranie się w typie „w Mario Paint będzie najlepsze rysowanie w grach. twoja gra nie ma rysowania? beka Mario Paint najlepsze”. Tylko zrozum, naprawdę każdy będzie miał przez najbliższe lata w dupie, że w grze X nie można robić tego co w Zeldzie, bo nikomu to nie jest potrzebne. W czym niby miałaby wyznaczać te standardy? W platformerach, czy w FPSach? Szkoda Cię, bo wydajesz się być spoko, ale niestety totalnie się odkleiłeś.
Opublikowano 30 marca 20232 l 2 minuty temu, zdrowywariat napisał: W czym niby miałaby wyznaczać te standardy? W platformerach, czy w FPSach? Szkoda Cię, bo wydajesz się być spoko, ale niestety totalnie się odkleiłeś. i dokładnie o tym ci pisze od samego początku - gry są różne, ale tobie się popierdoliło, że Zelda najlepsza bo można robić X Y Z kiedy jest to kompletnie kurwa zbędne i w dodatku NIEISTOTNE no ale u Ciebie jak coś jest w Zeldzie to znaczy, że najlepsze i chuj
Opublikowano 30 marca 20232 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: i dokładnie o tym ci pisze od samego początku - gry są różne, ale tobie się popierdoliło, że Zelda najlepsza bo można robić X Y Z kiedy jest to kompletnie kurwa zbędne i w dodatku NIEISTOTNE no ale u Ciebie jak coś jest w Zeldzie to znaczy, że najlepsze i chuj Co jest nieistotne? Że gdy musiałem dostać się do świątyni w śnieżnej miejscówce to ugotowałem ostre jedzonko, żeby się ogrzać? Póżniej przeczytałem, że ktoś inny poszedł z pochodnią, a jeszcze ktoś inny rozpalał co chwilę ognisko? Że dev nic w tej grze na mnie nie wymuszał, pozwolił używać wyobraźni, bo tak było ze wszystkim, a nie prowadził za rączkę jak barana bez IQ? Edytowane 30 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 30 marca 20232 l 14 minut temu, Donatello1991 napisał: Starfield to tak na serio? Bo świat memów czeka właśnie na tego Mesjasza. Tak, tak, a później o 00.01 wizyta na Marketplace w Nowej Zelandii Edytowane 30 marca 20232 l przez SnoD
Opublikowano 30 marca 20232 l Niesamowicie! Przyda mi się to w robieniu kółek na Nurburgringu albo zwiedzaniu planet w Starfieldzie. <3 aha, ogrzewanie się przy ognisku miało Don’t Starve w 2013, a jedzonko które daje ochronę przed mrozem miałem w WoW-ie w 2005, dzięki pan Nintendo Także miłego nabijania gówna na patyk w maju, będę w pewnością płakał że w Redfallu tego nie ma, więc dev prowadzi mnie za rączkę.
Opublikowano 30 marca 20232 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Niesamowicie! Przyda mi się to w robieniu kółek na Nurburgringu albo zwiedzaniu planet w Starfieldzie. <3 aha, ogrzewanie się przy ognisku miało Don’t Starve w 2013, a jedzonko które daje ochronę przed mrozem miałem w WoW-ie w 2005, dzięki pan Nintendo Także miłego nabijania gówna na patyk w maju, będę w pewnością płakał że w Redfallu tego nie ma, więc dev prowadzi mnie za rączkę. Masz rację, że ta gra miała to, ta tamto, wymień więcej rzeczy, które były w innych grach, a które są w Zeldzie jednej jedynej najświętszej Fuse już gdzieś widziałeś? Bo ultrahand akurat widziałem w LittleBigPlanet Edytowane 30 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 30 marca 20232 l 2 minuty temu, zdrowywariat napisał: które były w innych grach, a które są w Zeldzie jednej jedynej najświętszej i chyba tu jest cała konkluzja - Zelda to dobry silnik, ale nędzna gra. Cieszy mnie, że się z nią dobrze bawisz, ale niektórzy mają standardy które przeważają nad niemożnością ścięcia drzewa. Pozdrawiam.
Opublikowano 30 marca 20232 l Duchowość [mode off]: Będziecie chuje bez gustu błagać o rozgrzeszenie po 12 maja za szkalowanie TOTK. Duchowość [mode on]: Miłego dnia
Opublikowano 30 marca 20232 l Zdrowy ale co Ci z tego prowadzenia krucjaty Zelda najlepsza i huj. Nie jest to gra bez wad (wiem że takich nie ma) więc znajdzie się ktoś kto to wytknie i będzie uważał inaczej. Ja mogę mówić że Half Life 2 to gra wszechczasów ale przyjdzie ktoś i łatwo mi wytrąci argumenty z ręki. I ja to rozumiem, mogę pozostać przy swoim zdaniu. Ale Ty ujebales sobie że musisz jak najwięcej ludzi przekonać i nawet jak piszesz że masz to w dupie to dalej brniesz w to guwno
Opublikowano 30 marca 20232 l 4 minuty temu, drozdu7 napisał: Zdrowy ale co Ci z tego prowadzenia krucjaty Zelda najlepsza i huj. Nie jest to gra bez wad (wiem że takich nie ma) więc znajdzie się ktoś kto to wytknie i będzie uważał inaczej. Ja mogę mówić że Half Life 2 to gra wszechczasów ale przyjdzie ktoś i łatwo mi wytrąci argumenty z ręki. I ja to rozumiem, mogę pozostać przy swoim zdaniu. Ale Ty ujebales sobie że musisz jak najwięcej ludzi przekonać i nawet jak piszesz że masz to w dupie to dalej brniesz w to guwno To jest CW, wszystkie chwyty dozwolone, a i piszę trochę dla beki. Gorzej jak Ci, którym się gra nie spodobała próbują udowodnić fanom w wątku gry BOTW, że się nie znajo. Albo wieszczą czarne scenariusze w wątku TOTK, bo nie potrafią skumać, że Aonuma chce zatrzymać jak najwięcej w tajemnicy przed premierą. Edytowane 30 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 30 marca 20232 l Teraz, drozdu7 napisał: Przecież Ty wszystko to samo piszesz w tematach Zeldy xd Bo przychodzą i prowokują. Jestem człowiekiem silnej wiary, wierzę, nie nie wierzę, jestem pewny, że TOTK zrobi WSZYSTKO lepiej od BOTW. Już zamówiłem cały karton zapałek, żeby mi w pracy podtrzymywały powieki, gdy będę się bawił tygodniami codziennie do 3 w nocy, ależ to kurwa będzie sztosiwo sztosowe
Opublikowano 30 marca 20232 l Pamiętajcie więc - Zelda to najlepsza ze wszystkich gier pod warunkiem, że te wszystkie gry to również Zelda.
Opublikowano 30 marca 20232 l 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Pamiętajcie więc - Zelda to najlepsza ze wszystkich gier pod warunkiem, że te wszystkie gry to również Zelda. Tak sobie to tłumacz, kupieni recenzenci i +2 do oceny, bo gra Nintendo, a do tego Zelda. Widocznie twoja wyobraźnia nie działa jak trzeba, bo zamiast docenić ducha przygody i to, że nie ma znaczników, że zawsze jest kilka rozwiązań, a fabułę trzeba sobie poszukać, wolisz być prowadzony za rączkę, tak jak to sobie devi założyli i dostać wszystko na tacy. Dziękuję Panie Aonuma, że dajesz mi Pan ogromną mapkę wzdłuż, wszerz i wzwyż, a na niej masę narzędzi do zabawy jak fuse, ultrahand czy wingsuit Edytowane 30 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 30 marca 20232 l 5 godzin temu, zdrowywariat napisał: albo jeszcze lepiej Steam Deck + Switch. Jak lubisz grac jak zwierze w 480p i pływajacych 30fps to tak
Opublikowano 30 marca 20232 l 4 minuty temu, Shen napisał: Jak lubisz grac jak zwierze w 480p i pływajacych 30fps to tak A to sorry, myślałem że Steam Deck to potwór nie tylko z wyglądu, przy bicepsie 37-40cm (22 lata temu mierzyłem ostatni raz, więc nie wiem ile mam w łapie) chyba ręce nie bolą? Co do Switcha to gram głównie w gry Ninny, które są znakomicie zoptymalizowane, większość chodzi w płynnych 60k/s. Edytowane 30 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 30 marca 20232 l 5 minut temu, zdrowywariat napisał: Co do Switcha to gram głównie w gry Ninny, które są znakomicie zoptymalizowane, większość chodzi w płynnych 60k/s.
Opublikowano 30 marca 20232 l 5 minut temu, easye napisał: Na PC! Moze tak byc. 60fps Czyli według wariata najlepszy zestaw dla prawdziwego gracza to switch, ale tylko do gier nintendo i steamdeck do grania w retro albo nowosci na low i pływajacych 30fpsach
Opublikowano 30 marca 20232 l 47 minut temu, zdrowywariat napisał: a fabułę trzeba sobie poszukać, wolisz być prowadzony za rączkę, tak jak to sobie devi założyli i dostać wszystko na tacy. jestes zwykłym pojebem, szkoda na ciebie czasu nawet w CW mozesz teraz sobie to tłumaczyć jak chcesz, ale tobie Nintendo sra do mordy a ty dziękujesz za wyborną czekoladę
Opublikowano 30 marca 20232 l @ShenPokemony to rak, ta nie jest gra Nintendo, tylko od Game Freak, którzy ruchają fanów bez mydła, sprzedają po 20mln kopi gry i zapychają kieszenie. @Paolo de VesirJeśli najwyżej ocenianą grę, dla WIELU top1 nazywasz sraniem komuś do mordy to mi Cię nawet nie żal. Nieźle Ci odjebało, bo gra się nie spodobała.
Opublikowano 30 marca 20232 l i nadal ta Zelda moi kuzynki, kuzynki, chrześnice i chrześniaki mają już dosyć, mój przyjaciel, który mi kiedyś bardzo pomógł to już w ogóle zachował się bardzo wulgarnie i powiedział, że on Zelde to pierdoli a Linka to możesz mu wysłać ze swoimi nudesami.
Opublikowano 30 marca 20232 l Już nie mogę tego słuchać, że jak Zelda nie ma fabuły to jest ZAMYSŁ, jak walka jest chujowa i bronie się rozpadają to ZMUSZA TO DO UŻYCIA WYOBRAŹNI. Jak coś ma ład i porządek w scenariuszu który prowadzony jest w logicznym, angażującym ciągu to jest to PROWADZENIE ZA RĄCZKĘ. Dostałeś coś co można nazwać wirtualnymi klocki LEGO w formie gry wideo. Tam też zbudowałeś sobie domek i wozisz się jak alfons, bo klocki Ci na to pozwoliły i to jest sztuka, nie jakiś tam Taj Mahal, bo on już od dawna stoi i jedyne co mogę to go podziwiać. No i wg. tej logiki lego lepsze niż architektura, bo przynajmniej sam możesz zbudować latrynę z klocków i jeszcze ludzik w środku możesz stać albo siedzieć, a potem wszystko zburzyć i zbudować od nowa.
Opublikowano 30 marca 20232 l Zelda to wybitne duchowe doświadczenie na które Paolo nie byłeś pewnie gotowy.