Opublikowano 30 marca 20232 l No i teraz zdrowypupcio robi to samo z Zeldą - te same metody, tylko obiekt westchnień się zmienia. Mimo wszystko mega-zabawnie czyta się jak szły joby za to jak Rozi szalał z Death Stranding, zdrowypupcio z RDR2 czy ASX z Sea of Thieves, ale gdy w rezerwacie Nintendo napiszesz coś nie tak o Zeldzie czy zwrócisz uwagę, że posty zdrowego przypominają mentalną sraczkę: O Nintendo dobrze albo wcale.
Opublikowano 30 marca 20232 l Jaki hdr ja pierdome. Dwa Horizony ropzierdalaja generację graficznie. ND I Cockstar co jest? Dawać zawodnika na solo. Co kurwa na chuj czekacie. Nintendo patrz.
Opublikowano 30 marca 20232 l A możesz przyczepić sobie kaktusa na maskę? To o czym tu mowimy @Donatello1991 jak ten dodatek? Edytowane 30 marca 20232 l przez drozdu7
Opublikowano 30 marca 20232 l 12 minut temu, drozdu7 napisał: A możesz przyczepić sobie kaktusa na maskę? To o czym tu mowimy @Donatello1991 jak ten dodatek? Zobaczę jak wiecej pogram, ale pierwsze wrazenie dobre i na pewno lepsze jak te hotwhellsy. Takie rajdy od PG to by mogły namieszac. Graficznie też chyba dostała bosta bo szczena na podłodze.
Opublikowano 30 marca 20232 l Ludzie piszą coś o zmianach w oświetleniu i deformowalnym piasku jeśli chodzi o ten dodatek. Z innej beczki, jeśli newsy o tragicznej sprzedaży PS VR2 to prawda, to już wiadomo jak będzie wyglądało wsparcie tego sprzętu Przycisk do papieru za 3.000 zł.
Opublikowano 30 marca 20232 l 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Graficznie też chyba dostała bosta bo szczena na podłodze. Tryb 30 czy 60?
Opublikowano 30 marca 20232 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Tryb 30 czy 60? 60 5 minut temu, SnoD napisał: Ludzie piszą coś o zmianach w oświetleniu i deformowalnym piasku jeśli chodzi o ten dodatek. Z innej beczki, jeśli newsy o tragicznej sprzedaży PS VR2 to prawda, to już wiadomo jak będzie wyglądało wsparcie tego sprzętu Przycisk do papieru za 3.000 zł. Nie wiem po co to wydali tak szybko. Jeszcze 2-3 lata mogli poczekać.
Opublikowano 30 marca 20232 l No i fajnala 16 który sprawił że wszystkie klapy są od dziecka miłośnikami marki. Silent Hill 2 wyleci pewnie na przyszły rok
Opublikowano 30 marca 20232 l 4 minuty temu, Pupcio napisał: Ej ten yebany małż w tym roku ma tylko spidermena 2? Dodatek do HFW, Final Fantasy 16, SpiderMan 2 i jakaś bomba na sam koniec. Plotki już mowia o SH2 remake.
Opublikowano 30 marca 20232 l Dobrze że tego rezidencika dostaliście biedaki [*] 3 lata na rynku. Co za żart
Opublikowano 30 marca 20232 l No gdyby mieć tylko jedna konsolę to bieda aż strach. Trzeba mieć wszystkie trzy i wtedy jak jedna sie kurzy nawet przez kilka miesięcy to i tak jest w co grać
Opublikowano 30 marca 20232 l 3 minuty temu, Homelander napisał: No gdyby mieć tylko jedna konsolę to bieda aż strach. Trzeba mieć wszystkie trzy i wtedy jak jedna sie kurzy nawet przez kilka miesięcy to i tak jest w co grać Nie no xboxa to tylko do rdra trzeba mieć. Dla singlowego true playera nic tam nie ma. Jeszcze 3 lata temu można było się nabrać na to że jest to najmocniejsza konsola na rynku ale rzeczywistość jak zwykle sprowadziła xboxa do parteru
Opublikowano 30 marca 20232 l Pupcio ale nie jak herbatę piję, bo jak przeczytałem ten post to aż z tego nadmiaru głupoty śmiechem jebnąłem tak, że teraz mam spodnie do prania Takie stand upy laptokowców powinny być karane
Opublikowano 30 marca 20232 l Just now, Pupcio said: Nie no xboxa to tylko do rdra trzeba mieć. Dla singlowego true playera nic tam nie ma. Jeszcze 3 lata temu można było się nabrać na to że jest to najmocniejsza konsola na rynku ale rzeczywistość jak zwykle sprowadziła xboxa do parteru Mi się zajebiście gra na niej w Age of Empires 2. Do tego muszę jednak mieć w domu Gearsy i Halo. Nic w dziedzinie strzelania lepszego nie powstało
Opublikowano 30 marca 20232 l 9 minutes ago, Donatello1991 said: Sralo litości. CoD to miażdży aż piszczy. W singlu? To kompletnie inne gry i zupełnie inaczej się w nie gra. Multi mnie nie interesuje
Opublikowano 30 marca 20232 l Boże wybacz Wezyrowi i innym, że nie wierzą w nadejście Mesjasza 12 maja.
Opublikowano 30 marca 20232 l Najbliższe jaja jak berety na forum to premiera Redfall i temat zeldy tok po premierze.
Opublikowano 30 marca 20232 l 1 hour ago, Donatello1991 said: Najbliższe jaja jak berety na forum to premiera Redfall i temat zeldy tok po premierze. Mamy tydzień na skończenie zanim zdrowy zacznie grać i obrzydzi grę do reszty
Opublikowano 30 marca 20232 l Hahaha. Ruszcie wyobraźnią, fuse, ultrahand i latanie w wingsuicie to są trzy bomby na dzień dobry, z cofaniem czasu też może być grubo. A jeszcze nic nie widzieliśmy, bo Pan Mistrz Aonuma woli trzymać nas w niepewności, gdy hejterzy liczyli na walkthrough
Opublikowano 30 marca 20232 l 1 godzinę temu, Homelander napisał: Mamy tydzień na skończenie zanim zdrowy zacznie grać i obrzydzi grę do reszty W wątku Zeldy postaram się pisać rzadziej i merytorycznie, ale tu, w CW? Tu po 12 maja spadnie grad bomb prawdy