Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Piękny solidny kawał sprzętu, a nie jak switch zabawka z odpustu gdzie wszystko lata i się rozpada na sam widok

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
10 minut temu, Daffy napisał:

A tak zostałeś z nieporęcznym wyjącym laptopem z komunii i tabletem z 2017 z bebechami z 2012 xdddd

na tablecika chociaż mam exy :) na steam bece zostaje wam ogrywanie indyków ze stimowego kosza za piątaka :) a nie sorki, jeszcze możecie grać w najnowsze hity na low przez godzine zanim "konsola" się nie zagotuje i bateria nie umrze :dynia: masakra :)

8 minut temu, Krzysztof93 napisał:

no no :kekw: i stracić poczucie estetyki żeby chcieć trzymać to brzydkie, ciężkie ustrojstwo przed mordą i jeszcze później zasnąć w tym samym łóżku

Krzysiu jak z tym zaśniesz to już możesz się nie obudzić :(

Opublikowano

No ja dokupiłem sobie pleja nastawiając się że będę nadrabiał wysokobudżetowe produkcje które nie są zbyt odkrywcze, często są wręcz podobne. No ale czasem człowiek też lubi usiąść w fotelu i popatrzeć, posłuchać bo to prawie zawsze jest na wysokim poziomie.

Tylko tyle i aż tyle.

Ale Xboxik dalej do większości multiplatform i zapewnienia jednak większej różnorodności w grach. Ten rok już teraz jest ciekawy, bo Hi Fi Rush był, teraz wlatuje metroidvania Benedykta Foxa, Redfall nie dla mnie chyba ale ludzie w coopie postrzelają pewnie, potem Starfield który też będzie odskocznią od gier filmów Sony.

A w czerwcu kolejne zapowiedzi. Kurwa dobrze jest 

Opublikowano
19 minut temu, Krzysztof93 napisał:

stracić poczucie estetyki żeby chcieć trzymać to brzydkie, ciężkie ustrojstwo

sony-playstation-5-349665f0019_20210728_

Sama prawda:shotgun:

Opublikowano

@Daffy ale się popisałeś teraz :sadkek: no nie ma to jak leżeć z ciężkim badziewiem w łapach zamiast włączyć sobie RE4 na dużym TV albo PC.
Wy gracie na tym SD bo was ciągle podnieca jedna rzecz: O BOZE ZOBACZ TO DZIAŁA NA TAKIM MAŁYM... OJEJ PATRZ NOWA GIERKA? A MIEŚCI SIĘ W MOICH RĄCZKACH :wub: OJEJU JEJU ZESRAŁEM SIĘ.
Mamy 2023 rok możesz sobie Cyberpunka z RT streamować na ekran telefonu. Ile jeszcze lat się będziecie masturbować, że OJEJU GIERKA W MOICH RĄCZKACH

Rozsiądź się wygodnie, odpal sobie RE 4 na czymś dużym jak dorosły człowiek a nie się brandzlujesz tym 20 kilogramowym złomem

Opublikowano

Steam deck? Ogrywać największe hity na 7 calowym ekraniku o jakości monitora za 300 zł w 720P ?:dynia: Ludzie, ten ekran co oni tam władowali definitywnie przekreśla ten sprzęt. Kolorów tam nie uświadczysz.

Opublikowano

Zapomniałem że te zwierzęta grają na lcdku w 2023 xDDDD 100 lat za murzynami albo 11 za sony i ich vitą :)

Opublikowano

2023 a dekle dalej nie kumają idei grania przenośnego i tego co oferuje taki kombajn czego nigdy nie zaoferuje stacjonarka. Jeszcze do standardowych argumentów dorzuccie że nie jeździcie tramwajem.

Opublikowano

Ficuś a jaka jest idea grania w 2023 na yebanym lcdku? :dynia:

Opublikowano

najważniejsze, że: OJEJU DUŻA GIERKA? A ZOBACZ, TRZYMAM JĄ W RĄCZKACH :hype:

@Pupciopobierz sobie kryptona z VibrantDeck i sobie saturacje dopierdol jak basse i hohen i ekran jest luksja

Opublikowano

Nie no lepsze 15fps 240p w gierkach na tablecie od którego się dostaje zwyrodnień dłoni z drifujacymi gałkami z najtańszym oledem z zieloną poświatą xdddd

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

Miałem tak jak zobaczyłem gowa na psp hehe

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

Jak yebane klapy, nie ważne że gierka chuyowa, najważniejsze, że : ojeju włosy pod pachą Aloy, chmury lepsze niż za oknem, exik na kurvstejszyn, hype

Opublikowano

jak leciałem na śniadanie do NY z moim Steam Deckiem to jakaś baba w samolocie krzyczy ,,CO ZA BYDLE!'' jako, że chciałem uspokoić zdenerwowanych współpasażerów odkrzyknąłem jej: SPOKOJNIE BABO, TRZYMAM GO OBURĄCZ :kekw: i tak to wszystko na nic bo później mnie pan stewardess poprosił żebym zaprzestał ogrywanie gier AAA w super jakości bo nie słychać czy silniki pracują. Ale to nic bo miałem pobrane filmy offline na Netflixie.

Tak było nie zmyślam.

Opublikowano

Pamiętam ten lot, obok siedział zgarbiony młodzieniec proszący pasażerów o wyłączenie bluetooth w urządzeniach bo mu joycony tracą zasięg, a obsługę o przygaszenie oświetlenia bo nic nie widać na ekranie. Ale jedna osoba go pochwaliła i nawet się zdziwiła bo patrząc na grafikę w gierce, którą próbował ograć była zdziwiona że ludzie jeszcze grają na gameboyu, choć takiej rewizji to nie pamięta.

Edytowane przez Daffy

Opublikowano

Cwelaffy pęka psychicznie:kekw: tak to jest jak się kończy na 7 calowym czarnobiałym lcdku z ramkami w 720p :kekw: tak gwałcić gejming w 2023? Za to powinno być batożenie na rynku.

Opublikowano

Lepiej grać na 7 calach w 720p niż nie grać w nic i cały dzień spędzać na petycjach mailowych bo matkę Sony okraść chcą z coda 

Opublikowano

12 maja elita gra w gotg a ficuś symulator mechanika na lcdku :dynia:

Opublikowano

Steam Deck? Bydle, które trzyma 1h, czyli taki niby przenośniak, z którym nikt normalny nie pokazuje się w przestrzeni publicznej.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
36 minut temu, drozdu7 napisał:

Ale Xboxik dalej do większości multiplatform

smutne to jest że mimo tych 12 terafanków nie ma zbytniej przewagi w tych multiplatformach i generalnie to gra się w to samo a z drugiej strony haptyka coraz fajniej implementowana np. w RE4 

A deczek fajny do indorów czy coś ale czaicie grać na tym w takie właśnie RE4? no beka

Opublikowano
8 minut temu, Daffy napisał:

Pamiętam ten lot

kłamiesz bo żaden samolot nie udźwignie dwóch Steam Decków na raz dlatego ja dokupiłem taką opcję do swojego biletu i miałem zaznaczone, że mogę go wnieść na pokład.

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

12 maja elita gra w gotg a ficuś symulator mechanika na lcdku :dynia:

Gotg zelda na OLED switchu już dawno nawet opłacona ;) będą znowu bomby prawdy w odpowiednim temacie na premierę 

Opublikowano
Godzinę temu, Daffy napisał:

pobrane(58).thumb.jpeg.263442b2c41967f268d44ee18b1f7f8b.jpeg

Vs

FhzBwQ1VEAAH9pl.thumb.jpeg.1ed0ec665a7c5cf3f5255bd513dea971.jpeg

Manipulacja. Przecież czwórka nie remake śmiga na Switchu, jeśli już chcesz robić porównania to rób to uczciwie.

Opublikowano

Ja mnie ten MS w chuja zrobił xd xd myślałem że majkraft legend to ex ms i do gp xd xd a tu patrzę na sonce bożej możliwość preordera xd ładnie chcą wychujac dzieciaki, żeby naciągnąć rodziców na kupno xsx na kredyt i gp.