Opublikowano 31 marca 20232 l Piękny solidny kawał sprzętu, a nie jak switch zabawka z odpustu gdzie wszystko lata i się rozpada na sam widok
Opublikowano 31 marca 20232 l 10 minut temu, Daffy napisał: A tak zostałeś z nieporęcznym wyjącym laptopem z komunii i tabletem z 2017 z bebechami z 2012 xdddd na tablecika chociaż mam exy na steam bece zostaje wam ogrywanie indyków ze stimowego kosza za piątaka a nie sorki, jeszcze możecie grać w najnowsze hity na low przez godzine zanim "konsola" się nie zagotuje i bateria nie umrze masakra 8 minut temu, Krzysztof93 napisał: no no i stracić poczucie estetyki żeby chcieć trzymać to brzydkie, ciężkie ustrojstwo przed mordą i jeszcze później zasnąć w tym samym łóżku Krzysiu jak z tym zaśniesz to już możesz się nie obudzić
Opublikowano 31 marca 20232 l No ja dokupiłem sobie pleja nastawiając się że będę nadrabiał wysokobudżetowe produkcje które nie są zbyt odkrywcze, często są wręcz podobne. No ale czasem człowiek też lubi usiąść w fotelu i popatrzeć, posłuchać bo to prawie zawsze jest na wysokim poziomie. Tylko tyle i aż tyle. Ale Xboxik dalej do większości multiplatform i zapewnienia jednak większej różnorodności w grach. Ten rok już teraz jest ciekawy, bo Hi Fi Rush był, teraz wlatuje metroidvania Benedykta Foxa, Redfall nie dla mnie chyba ale ludzie w coopie postrzelają pewnie, potem Starfield który też będzie odskocznią od gier filmów Sony. A w czerwcu kolejne zapowiedzi. Kurwa dobrze jest
Opublikowano 31 marca 20232 l 19 minut temu, Krzysztof93 napisał: stracić poczucie estetyki żeby chcieć trzymać to brzydkie, ciężkie ustrojstwo Sama prawda
Opublikowano 31 marca 20232 l @Daffy ale się popisałeś teraz no nie ma to jak leżeć z ciężkim badziewiem w łapach zamiast włączyć sobie RE4 na dużym TV albo PC. Wy gracie na tym SD bo was ciągle podnieca jedna rzecz: O BOZE ZOBACZ TO DZIAŁA NA TAKIM MAŁYM... OJEJ PATRZ NOWA GIERKA? A MIEŚCI SIĘ W MOICH RĄCZKACH OJEJU JEJU ZESRAŁEM SIĘ. Mamy 2023 rok możesz sobie Cyberpunka z RT streamować na ekran telefonu. Ile jeszcze lat się będziecie masturbować, że OJEJU GIERKA W MOICH RĄCZKACH Rozsiądź się wygodnie, odpal sobie RE 4 na czymś dużym jak dorosły człowiek a nie się brandzlujesz tym 20 kilogramowym złomem
Opublikowano 31 marca 20232 l Steam deck? Ogrywać największe hity na 7 calowym ekraniku o jakości monitora za 300 zł w 720P ? Ludzie, ten ekran co oni tam władowali definitywnie przekreśla ten sprzęt. Kolorów tam nie uświadczysz.
Opublikowano 31 marca 20232 l Zapomniałem że te zwierzęta grają na lcdku w 2023 xDDDD 100 lat za murzynami albo 11 za sony i ich vitą
Opublikowano 31 marca 20232 l 2023 a dekle dalej nie kumają idei grania przenośnego i tego co oferuje taki kombajn czego nigdy nie zaoferuje stacjonarka. Jeszcze do standardowych argumentów dorzuccie że nie jeździcie tramwajem.
Opublikowano 31 marca 20232 l najważniejsze, że: OJEJU DUŻA GIERKA? A ZOBACZ, TRZYMAM JĄ W RĄCZKACH @Pupciopobierz sobie kryptona z VibrantDeck i sobie saturacje dopierdol jak basse i hohen i ekran jest luksja
Opublikowano 31 marca 20232 l Nie no lepsze 15fps 240p w gierkach na tablecie od którego się dostaje zwyrodnień dłoni z drifujacymi gałkami z najtańszym oledem z zieloną poświatą xdddd
Opublikowano 31 marca 20232 l 4 minuty temu, Krzysztof93 napisał: najważniejsze, że: OJEJU DUŻA GIERKA? A ZOBACZ, TRZYMAM JĄ W RĄCZKACH Miałem tak jak zobaczyłem gowa na psp hehe
Opublikowano 31 marca 20232 l 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał: najważniejsze, że: OJEJU DUŻA GIERKA? A ZOBACZ, TRZYMAM JĄ W RĄCZKACH Jak yebane klapy, nie ważne że gierka chuyowa, najważniejsze, że : ojeju włosy pod pachą Aloy, chmury lepsze niż za oknem, exik na kurvstejszyn, hype
Opublikowano 31 marca 20232 l jak leciałem na śniadanie do NY z moim Steam Deckiem to jakaś baba w samolocie krzyczy ,,CO ZA BYDLE!'' jako, że chciałem uspokoić zdenerwowanych współpasażerów odkrzyknąłem jej: SPOKOJNIE BABO, TRZYMAM GO OBURĄCZ i tak to wszystko na nic bo później mnie pan stewardess poprosił żebym zaprzestał ogrywanie gier AAA w super jakości bo nie słychać czy silniki pracują. Ale to nic bo miałem pobrane filmy offline na Netflixie. Tak było nie zmyślam.
Opublikowano 31 marca 20232 l Pamiętam ten lot, obok siedział zgarbiony młodzieniec proszący pasażerów o wyłączenie bluetooth w urządzeniach bo mu joycony tracą zasięg, a obsługę o przygaszenie oświetlenia bo nic nie widać na ekranie. Ale jedna osoba go pochwaliła i nawet się zdziwiła bo patrząc na grafikę w gierce, którą próbował ograć była zdziwiona że ludzie jeszcze grają na gameboyu, choć takiej rewizji to nie pamięta. Edytowane 31 marca 20232 l przez Daffy
Opublikowano 31 marca 20232 l Cwelaffy pęka psychicznie tak to jest jak się kończy na 7 calowym czarnobiałym lcdku z ramkami w 720p tak gwałcić gejming w 2023? Za to powinno być batożenie na rynku.
Opublikowano 31 marca 20232 l Lepiej grać na 7 calach w 720p niż nie grać w nic i cały dzień spędzać na petycjach mailowych bo matkę Sony okraść chcą z coda
Opublikowano 31 marca 20232 l Steam Deck? Bydle, które trzyma 1h, czyli taki niby przenośniak, z którym nikt normalny nie pokazuje się w przestrzeni publicznej. Edytowane 31 marca 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 31 marca 20232 l 36 minut temu, drozdu7 napisał: Ale Xboxik dalej do większości multiplatform smutne to jest że mimo tych 12 terafanków nie ma zbytniej przewagi w tych multiplatformach i generalnie to gra się w to samo a z drugiej strony haptyka coraz fajniej implementowana np. w RE4 A deczek fajny do indorów czy coś ale czaicie grać na tym w takie właśnie RE4? no beka
Opublikowano 31 marca 20232 l 8 minut temu, Daffy napisał: Pamiętam ten lot kłamiesz bo żaden samolot nie udźwignie dwóch Steam Decków na raz dlatego ja dokupiłem taką opcję do swojego biletu i miałem zaznaczone, że mogę go wnieść na pokład.
Opublikowano 31 marca 20232 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: 12 maja elita gra w gotg a ficuś symulator mechanika na lcdku Gotg zelda na OLED switchu już dawno nawet opłacona będą znowu bomby prawdy w odpowiednim temacie na premierę
Opublikowano 31 marca 20232 l Godzinę temu, Daffy napisał: Vs Manipulacja. Przecież czwórka nie remake śmiga na Switchu, jeśli już chcesz robić porównania to rób to uczciwie.
Opublikowano 31 marca 20232 l Ja mnie ten MS w chuja zrobił xd xd myślałem że majkraft legend to ex ms i do gp xd xd a tu patrzę na sonce bożej możliwość preordera xd ładnie chcą wychujac dzieciaki, żeby naciągnąć rodziców na kupno xsx na kredyt i gp.