Opublikowano 31 marca 20232 l 12 maja wychodzi nowy Minecraft i SMG3 w jednym. Ale to nie wszystko - zapytaj hejterów, co jeszcze będzie w Zeldzie, co już jest w innych grach
Opublikowano 31 marca 20232 l To jest wirus totalny kurwa, już tak fajnie było nabijać się z SD i Xboxa a przyjdzie pan Zelda ze swoją Zeldą i wpierdoli ją wszędzie, zepsuje wszystkim zabawę i humor a później ma jeszcze czelność pisać innym kto jest dobrym człowiekiem. Niech go ktoś wypierdoli z tego forum, błagam
Opublikowano 31 marca 20232 l Trochę się hamuj z tym złorzeczeniem na księżniczke Hyrule Krzysztof! Nawet avek robocopa Cię nie obroni
Opublikowano 31 marca 20232 l Tu jest CW, wątek żeby wyjaśniać innych, już pisałem, że w wątku Zeldy będę się udzielał merytorycznie na temat wrażeń z gry, ale tu? Tu po 12 maja wytoczę największe działa, a na razie, specjalnie dla Was Link Pro Skydiver Handyman:
Opublikowano 31 marca 20232 l Panowie, wczoraj odpaliłem PlayStationa i po 20 minutach odechciało mi się grać. Zero konsolowej duszy w tym sprzęcie, a człowiek odpala Xboxa i od razu zaciesz na twarzy - świetne abo, różnorodna biblioteka, najlepszy pad, bo chociaż wibruje jak wibro waszych starych to po prostu jest to najwygodniejszy kontroler na rynku. Nintendo i Xbox/PC najlepsze kombo.
Opublikowano 31 marca 20232 l W padzie od Xboxa nic nie ma. Widziałem disassembly na YT i tam w środku było trochę piasku/kurzu, stary guzik, dwa kable i żaróweczka a i tak psują się pierdolone na potęgę
Opublikowano 31 marca 20232 l Mówisz o Elitach. Normalne pady są jak klapy - niezniszczalne. edit; chciałem napisać karaluchy, ale telefon sam podmienił
Opublikowano 31 marca 20232 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Nintendo i Xbox/PC najlepsze kombo. Cieszę się, że zachowałeś właściwą kolejność
Opublikowano 31 marca 20232 l The Last of Us. Perła w koronie PlayStation. Jedna z najlepszych gier w historii gamingu bez podziału na generacje. To jest fakt. A teraz słuchajcie klapy... Gram w to w jakości lepszej niż na jakiejkolwiek gówno konsoli. Gram w to na Personal Computer. Gram w to na padzie od XBOX. Tak właśnie kurwa Sony leje na Was ciepłym moczem. Esaa przegrywy.
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l To przekonanie o wyjątkowości gier ekskluzywnych od Sony nigdy nie przestanie mnie śmieszyć.
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l Uuuu... Jestem rozczarowany zerowym poziomem dojebek w moją stronę. Widzę klapy już się poddały i wiedzą, że są w czarnej dupie, a ich przez lata powtarzane frazesy typu "SONY stoi exami" zostały totalnie zaorane. No cóż... Veni Vidi Vici
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Uuuu... Jestem rozczarowany zerowym poziomem dojebek w moją stronę. Widzę klapy już się poddały i wiedzą, że są w czarnej dupie, a ich przez lata powtarzane frazesy typu "SONY stoi exami" zostały totalnie zaorane. No cóż... Veni Vidi Vici Nie mamy czasu na oranie pecepierdków, już tlou1 to zrobiło. My czekamy spokojnie ma HFW dodatek, ff16 i sp2. Serio. Nie ma czasu na pctowe problemy.
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l Dodatki do bezjajecznego Horizona o którym dawno wszyscy zapomnieli? Tym razem się uda.
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l 22 minuty temu, drozdu7 napisał: Widzę że już dodatki są liczone jak exy do kalendarza xd Czyli kilka dni temu Xbox też dostał exa w postaci wyścigów
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l 8 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Czyli kilka dni temu Xbox też dostał exa w postaci wyścigów Nie nie, nikt w żadnych wyliczeniach nie uwzględniał dodatku do Fh5 A tu koleżka na każdym kroku stawia dodatek w jednym rzędzie z pełnoprawnymi grami. co następne będą doliczać? Graficzne upgradey?
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l Dla zielonych lepiej jakby sobie ten dodatek doliczyli. Zawsze to będzie 1 gra od początku 22 roku. Buahahaha
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Dla zielonych lepiej jakby sobie ten dodatek doliczyli. Zawsze to będzie 1 gra od początku 22 roku. Buahahaha Nie wiem jaknw Twojej rzeczywistości, ale w naszej mamy 2023 rok...
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l 13 minut temu, Donatello1991 napisał: Dla zielonych lepiej jakby sobie ten dodatek doliczyli. Zawsze to będzie 1 gra od początku 22 roku. Buahahaha Przecież wydali najlepiej ocenianą grę tego roku, nie będącą remakem albo remasterem.
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l Klapy zobaczyły zayebiste chmury w dlc do horizona i już z miejsca wiadomo że to będzie goty giereczka. Klapy jarajace się tylko grafiką, mające wyyebane na wszystko inne, nowe, nie znałem xdddd
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l 9 minut temu, Daffy napisał: Klapy zobaczyły zayebiste chmury w dlc do horizona i już z miejsca wiadomo że to będzie goty giereczka. Klapy jarajace się tylko grafiką, mające wyyebane na wszystko inne, nowe, nie znałem xdddd Jakie GOTY? Będzie klaperski standardzik: przed premierą 100 stron walenia na krzyżak po premierze 10 o samej grze po kilku miesiącach, że jednak to nie takie GOTY i w sumie 7/10 to uczciwa ocena.