Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, Shen napisał:

Myślałem, że xboty żyją w alternatywnej rzeczywistości, gdzie xbox króluje, ale wariat to jest inna liga:)

spacer.png

Dla kogoś kto zna dobrze Mario pewnie bajka będzie miała większą wartość, sam się przekonam w niedzielę :)

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Najlepiej to niech klapy zamkną mordy bo Sony pięknie ostatnio się kompromituje 

Opublikowano

Nintento ładnie się wali. 

FF XVI - powinni zrobić o tej grze film, będzie tak zajebista. :psclassic:

image.png.8e8660991063ebaff11b1028c0e94dff.png

Opublikowano
24 minuty temu, Daffy napisał:

Najlepiej to niech klapy zamkną mordy bo Sony pięknie ostatnio się kompromituje 

Nie wiem jak się można kompromitować wydając kapitalne gry i być wydawca numer jeden w 2022. 

Opublikowano

Wydawca nr1 na pc, pełna zgoda

Opublikowano

UNIVERSALNE GOTY od 2012:

https://goty.gamefa.com/

Sony ORIGINALS: 5

chujowe, mieszane z błotem EA: 2

wielki i mocarny Elden Ring: 1

Wiedźmin z Polski: 1

The Walking Dead: 1

.

.

.

.

Nintendo: 1

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Xbox: 0 

:leo:

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

I te nadzieję, że gownofield będzie goty xd xd

Ta nadzieja, ze to wyjdzie w tym roku :kekw:

Opublikowano
W dniu 2.04.2023 o 10:54, Paolo de Vesir napisał:

U Sony jest zawsze 100 stron bicia piany przed premierą, a po premierze mało kto gra i wychodzi, że jednak nic specjalnego. Klapy podświadomie lubią liczby i czują się przez to lepsi: bo więcej stron ma temat, bo sprzedało się więcej pudełek w afganistanie, bo wzięli więcej centymetrów chuja do dupy od jima ryana. Karykatura graczy.

no i oczywiście liczba nagród GOTY też ważna :kekw: 

Opublikowano
2 godziny temu, XM. napisał:

PoP za Gemme to powinien mieć minimum 75%

fAb.gif

:wub:

Oglądałem ponownie kilka dni temu. Gemma w tym filmie to :fsg: :banderas:

Opublikowano
33 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Wyczuwam w temacie ps5 zazdrość o nextgenowego handleda

Zdechnie ten handheld jak vita i google2.

Opublikowano

Boty z ich milionem przeróżnych wariantów tego samego, przestarzałego pada powinni siedzieć cicho w temacie tego czegoś od Sony

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

Perfekcyjny w ergonomii, jakości wykonania i czasu działania na baterii - coś czego Sony zwyczajnie nie posiada, nawet próbując mydlić oczy jakimiś zacinającymi się spustami.

Jak ktoś się nie rozwija to się cofa. Od czasów eski z pierwszego xboxa uznawałem tego pada za najlepszy kontroler jaki wyszedł. Do czasów dualsense. 

Opublikowano
1 minutę temu, Homelander napisał:

Jak ktoś się nie rozwija to się cofa. Od czasów eski z pierwszego xboxa uznawałem tego pada za najlepszy kontroler jaki wyszedł. Do czasów dualsense. 

Kiedy biorę do ręki DualSensa to mam takie dziwne wrażenie jakby brakowało mu kawałka bryły - mam małe dłonie, a i tak ten pad wydaje się być jakiś niekompletny. Bajerki - doceniam, ewolucję - również, ale wciąż pad do Xa jest dla mnie wystarczającym powodem aby przy multiplatformach sięgać po wersję na konsolę zielonych.  

Opublikowano
5 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Kiedy biorę do ręki DualSensa to mam takie dziwne wrażenie jakby brakowało mu kawałka bryły - mam małe dłonie, a i tak ten pad wydaje się być jakiś niekompletny. Bajerki - doceniam, ewolucję - również, ale wciąż pad do Xa jest dla mnie wystarczającym powodem aby przy multiplatformach sięgać po wersję na konsolę zielonych.  

U mnie odwrotnie. Jak po graniu na PS5 biorę do ręki pada z Xboxa to tak jakbym brał coś taniego, średnio wygodnego. Dualsense to dla mnie megapozytywne zaskoczenie tej generacji

Opublikowano

Analogi muszą być jak u Nintendo, albo u Microsoft, dualcośtam to nieporozumienie.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

gdyby proporcje były odwrotne to napisałbyś że tylko konsolarze opłacają game passa, a pecetowcy mający dostęp m.in do hitów z Playstation mają w dupie gamepassową śmieciarę

Opublikowano

No ale słabo to wygląda, zwłaszcza na konsoli, myślałem że liczby są odwrotne.