Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 14 minut temu, Shen napisał: Myślałem, że xboty żyją w alternatywnej rzeczywistości, gdzie xbox króluje, ale wariat to jest inna liga Dla kogoś kto zna dobrze Mario pewnie bajka będzie miała większą wartość, sam się przekonam w niedzielę
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Najlepiej to niech klapy zamkną mordy bo Sony pięknie ostatnio się kompromituje
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Nintento ładnie się wali. FF XVI - powinni zrobić o tej grze film, będzie tak zajebista.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 24 minuty temu, Daffy napisał: Najlepiej to niech klapy zamkną mordy bo Sony pięknie ostatnio się kompromituje Nie wiem jak się można kompromitować wydając kapitalne gry i być wydawca numer jeden w 2022.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l UNIVERSALNE GOTY od 2012: https://goty.gamefa.com/ Sony ORIGINALS: 5 chujowe, mieszane z błotem EA: 2 wielki i mocarny Elden Ring: 1 Wiedźmin z Polski: 1 The Walking Dead: 1 . . . . Nintendo: 1 . . . . . . . . . . . . Xbox: 0
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Teraz, Donatello1991 napisał: I te nadzieję, że gownofield będzie goty xd xd Ta nadzieja, ze to wyjdzie w tym roku
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l W dniu 2.04.2023 o 10:54, Paolo de Vesir napisał: U Sony jest zawsze 100 stron bicia piany przed premierą, a po premierze mało kto gra i wychodzi, że jednak nic specjalnego. Klapy podświadomie lubią liczby i czują się przez to lepsi: bo więcej stron ma temat, bo sprzedało się więcej pudełek w afganistanie, bo wzięli więcej centymetrów chuja do dupy od jima ryana. Karykatura graczy. no i oczywiście liczba nagród GOTY też ważna
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 9 minut temu, Donatello1991 napisał: Wyczuwam w temacie ps5 zazdrość o nextgenowego handleda Raczej zwykły dowód na to, że klap przyjmie każdą chujnie od Sony i jeszcze się po tym obliże.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 2 godziny temu, XM. napisał: PoP za Gemme to powinien mieć minimum 75% Oglądałem ponownie kilka dni temu. Gemma w tym filmie to
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 33 minuty temu, Donatello1991 napisał: Wyczuwam w temacie ps5 zazdrość o nextgenowego handleda Zdechnie ten handheld jak vita i google2.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Boty z ich milionem przeróżnych wariantów tego samego, przestarzałego pada powinni siedzieć cicho w temacie tego czegoś od Sony
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Perfekcyjny w ergonomii, jakości wykonania i czasu działania na baterii - coś czego Sony zwyczajnie nie posiada, nawet próbując mydlić oczy jakimiś zacinającymi się spustami.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 1 minute ago, Paolo de Vesir said: Perfekcyjny w ergonomii, jakości wykonania i czasu działania na baterii - coś czego Sony zwyczajnie nie posiada, nawet próbując mydlić oczy jakimiś zacinającymi się spustami. Jak ktoś się nie rozwija to się cofa. Od czasów eski z pierwszego xboxa uznawałem tego pada za najlepszy kontroler jaki wyszedł. Do czasów dualsense.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 1 minutę temu, Homelander napisał: Jak ktoś się nie rozwija to się cofa. Od czasów eski z pierwszego xboxa uznawałem tego pada za najlepszy kontroler jaki wyszedł. Do czasów dualsense. Kiedy biorę do ręki DualSensa to mam takie dziwne wrażenie jakby brakowało mu kawałka bryły - mam małe dłonie, a i tak ten pad wydaje się być jakiś niekompletny. Bajerki - doceniam, ewolucję - również, ale wciąż pad do Xa jest dla mnie wystarczającym powodem aby przy multiplatformach sięgać po wersję na konsolę zielonych.
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l 5 minutes ago, Paolo de Vesir said: Kiedy biorę do ręki DualSensa to mam takie dziwne wrażenie jakby brakowało mu kawałka bryły - mam małe dłonie, a i tak ten pad wydaje się być jakiś niekompletny. Bajerki - doceniam, ewolucję - również, ale wciąż pad do Xa jest dla mnie wystarczającym powodem aby przy multiplatformach sięgać po wersję na konsolę zielonych. U mnie odwrotnie. Jak po graniu na PS5 biorę do ręki pada z Xboxa to tak jakbym brał coś taniego, średnio wygodnego. Dualsense to dla mnie megapozytywne zaskoczenie tej generacji
Opublikowano 5 kwietnia 20232 l Analogi muszą być jak u Nintendo, albo u Microsoft, dualcośtam to nieporozumienie. Edytowane 5 kwietnia 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 6 kwietnia 20232 l gdyby proporcje były odwrotne to napisałbyś że tylko konsolarze opłacają game passa, a pecetowcy mający dostęp m.in do hitów z Playstation mają w dupie gamepassową śmieciarę
Opublikowano 6 kwietnia 20232 l No ale słabo to wygląda, zwłaszcza na konsoli, myślałem że liczby są odwrotne.