Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Ultrahand, dungeony, fuse, wingsuit, różnorodność wrogów, bossowie itd. w Zeldzie Was rozjebią. Trailer
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 5 minut temu, zdrowywariat napisał: Ultrahand, dungeony, fuse, wingsuit, różnorodność wrogów, bossowie itd. w Zeldzie Was rozjebią. Trailer zapomniałeś o fabule
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Ja jebie jak ten ms się ośmieszył tym redfall. A tu jeszcze premiera w tak niefortunnym terminie, że nikogo. HFW, SWJS,ZELDA2,DIABLO4,FF16. Pięknie Spencer to rozegrałeś. Jak się potwierdzi Starfield w 30fps a przypominam że to najważniejsza premiera tej generacji jeśli chodzi o xbox, to będzie największe samoKO w historii branży.
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Starfield ma dwa gigantyczne minusy na dzień dobry,które sprawiają że gierka w chwili obecnej po mnie spływa. 1) dev który chyba nigdy nie wydał porządnie zrobionej gry day one i łata je zazwyczaj latami 2) debilny pomysł na miliard planet zamiast kilku bo wręcz jestem pewny że sprawi to że recykling lokacji, rzeczy do robienia itp będzie przeokrutny
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l 2 minuty temu, Daffy napisał: Starfield ma dwa gigantyczne minusy na dzień dobry,które sprawiają że gierka w chwili obecnej po mnie spływa. 1) dev który chyba nigdy nie wydał porządnie zrobionej gry day one i łata je zazwyczaj latami 2) debilny pomysł na miliard planet zamiast kilku bo wręcz jestem pewny że sprawi to że recykling lokacji, rzeczy do robienia itp będzie przeokrutny Raczej fani to łatają
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l Po dwunastym maja będziecie chcieli, żeby Zelda: BOTW3 też była na „tej samej mapce”
Opublikowano 13 kwietnia 20232 l FF XVI na wszystko, czego nie ma Zelda, coś niesamowitego. Goty pole position po tym pokazie. Walka Eikonów spaliłaby Switcha xD.
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 30 minut temu, Donatello1991 napisał: Widzicie kurwa? Zazdrościcie kurwa? No. Żadna zazdrość, PC i PS5 dostaną kosiora, a na XS pewnie nigdy.
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 40 minut temu, Paolo de Vesir napisał: na XS pewnie nigdy. i tak by tego nikt nie kupił, po sprzedazy FF15 na zielonym gownie SE pewnie doszło do wniosku, ze lepiej wziąć do łapy pare baniek od Sonki za konsolowego exa
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l Akurat ffxv to był taki szrot że chwała że się słabo sprzedał na Xboxie Ogółem nawet w najlepszych czasach Xboxa sprzedaż wszystkie co japońskie zawsze była lepsza u sonki. Przyjęło się że japońszczyzny na Xboxie się nie ogrywa.
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 7 minut temu, Bzduras napisał: Oho, Paolo wstał dzisiaj nogą "co SE to SE" nie no, aż tak to nie raczej "jebać Cię Spencer bandyto, kacie Xboxa"
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: nie no, aż tak to nie Popraw mnie jeśli się mylę, ale pisanie o szesnastce per "kosior" to dosyć mocny pivot od pisania
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l Powiem tak, ładnie się to FFXVI prezentuje, choć fanem rpgów nie jestem, a Starfield teoretycznie zapowiada się na GOTY, ale wiadomo jak to wyjdzie w praktyce, jak zawsze, znaczna większość gier, które miały być sztosami, okazuje się średniakami. Tak będzie: FFVI: średnia 8-8.5 na mecie Starfield: 7.5-8 Spider-Man 2: 8.5-9 Zelda TOTK: 9.5-10 Zróbcie sobie zdjęcie pamiątkowe
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 10 godzin temu, Donatello1991 napisał: Ff16 jednak goty. Rozpierdoli ta gra wszystko z tego co widzę. Dokładnie, nic dodać, nic ująć. Konkurencja w postaci kreskówki w 240p z recyklingiem assetów z 2017 zmieciona.
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l 11 minut temu, zdrowywariat napisał: FFVI: średnia 85+ Starfield: 85+ Spider-Man 2: 90+ Zelda TOTK: <95 Zróbcie sobie zdjęcie pamiątkowe
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l FFXVI: średnia 90+ Starfield: 70+ Spider-Man 2: 90+ Zelda TOTK: 80+ (zawód dekady) Edytowane 14 kwietnia 20232 l przez KrYcHu_89
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l Starfield to będzie gra która będzie sprzedawała Xboxy Oby nie na olxie:):):)
Opublikowano 14 kwietnia 20232 l Teraz, drozdu7 napisał: Starfield to będzie gra która będzie sprzedawała Xboxy Oby nie na olxie:):):) No, zobaczymy, w którą stronę ta sprzedaż będzie szła, bo to takie 50 na 50, jak się okaże, że 60 klatuniek xD.