Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ultrahand, dungeony, fuse, wingsuit, różnorodność wrogów, bossowie itd. w Zeldzie Was rozjebią. Trailer :banderas:

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 625,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
5 minut temu, zdrowywariat napisał:

Ultrahand, dungeony, fuse, wingsuit, różnorodność wrogów, bossowie itd. w Zeldzie Was rozjebią. Trailer :banderas:

zapomniałeś o fabule:banderas:

Opublikowano

Ja jebie jak ten ms się ośmieszył tym redfall. A tu jeszcze premiera w tak niefortunnym terminie, że nikogo. HFW, SWJS,ZELDA2,DIABLO4,FF16.

Pięknie Spencer to rozegrałeś.

Jak się potwierdzi Starfield w 30fps a przypominam że to najważniejsza premiera tej generacji jeśli chodzi o xbox, to będzie największe samoKO w historii branży.

Opublikowano

Starfield ma dwa gigantyczne minusy na dzień dobry,które sprawiają że gierka w chwili obecnej po mnie spływa.

1) dev który chyba nigdy nie wydał porządnie zrobionej gry day one i łata je zazwyczaj latami

2) debilny pomysł na miliard planet zamiast kilku bo wręcz jestem pewny że sprawi to że recykling lokacji, rzeczy do robienia itp będzie przeokrutny

Opublikowano
2 minuty temu, Daffy napisał:

Starfield ma dwa gigantyczne minusy na dzień dobry,które sprawiają że gierka w chwili obecnej po mnie spływa.

1) dev który chyba nigdy nie wydał porządnie zrobionej gry day one i łata je zazwyczaj latami

2) debilny pomysł na miliard planet zamiast kilku bo wręcz jestem pewny że sprawi to że recykling lokacji, rzeczy do robienia itp będzie przeokrutny

Raczej fani to łatają ;)

Opublikowano

Dragons dogma z PS3 dość fajna gierka

Screenshot_2023-04-13-23-38-00-81_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg

Screenshot_2023-04-13-23-38-26-84_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg

Screenshot_2023-04-13-23-38-42-34_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg

Screenshot_2023-04-13-23-38-17-03_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg

Screenshot_2023-04-13-23-37-07-43_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg

Opublikowano

ale czerwiec bedzie mocarny, diablo 4 i goty FF16 :banderas:

Opublikowano

FF XVI na wszystko, czego nie ma Zelda, coś niesamowitego. Goty pole position po tym pokazie. Walka Eikonów spaliłaby Switcha xD. 

Opublikowano

Oho, Paolo wstał dzisiaj nogą "co SE to SE"

Opublikowano
40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

na XS pewnie nigdy.

i tak by tego nikt nie kupił, po sprzedazy FF15 na zielonym gownie SE pewnie doszło do wniosku, ze lepiej wziąć do łapy pare baniek od Sonki za konsolowego exa :)

Opublikowano

Akurat ffxv to był taki szrot że chwała że się słabo sprzedał na Xboxie

Ogółem nawet w najlepszych czasach Xboxa sprzedaż wszystkie co japońskie zawsze była lepsza u sonki. Przyjęło się że japońszczyzny na Xboxie się nie ogrywa.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

nie no, aż tak to nie

Popraw mnie jeśli się mylę, ale pisanie o szesnastce per "kosior" to dosyć mocny pivot od pisania

Opublikowano

Powiem tak, ładnie się to FFXVI prezentuje, choć fanem rpgów nie jestem, a Starfield teoretycznie zapowiada się na GOTY, ale wiadomo jak to wyjdzie w praktyce, jak zawsze, znaczna większość gier, które miały być sztosami, okazuje się średniakami.

Tak będzie:

FFVI: średnia 8-8.5 na mecie

Starfield: 7.5-8

Spider-Man 2: 8.5-9

Zelda TOTK: 9.5-10

Zróbcie sobie zdjęcie pamiątkowe ;)

Opublikowano
10 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Ff16 jednak goty. Rozpierdoli ta gra wszystko z tego co widzę. 

Dokładnie, nic dodać, nic ująć. Konkurencja w postaci kreskówki w 240p z recyklingiem assetów z 2017 zmieciona. 

Opublikowano

FFXVI: średnia 90+

Starfield: 70+

Spider-Man 2: 90+

Zelda TOTK: 80+ (zawód dekady)

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Starfield to będzie gra która będzie sprzedawała Xboxy

Oby nie na olxie:):):)

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał:

Starfield to będzie gra która będzie sprzedawała Xboxy

Oby nie na olxie:):):)

No, zobaczymy, w którą stronę ta sprzedaż będzie szła, bo to takie 50 na 50, jak się okaże, że 60 klatuniek xD. 

Opublikowano

Ff16: 83-88

Starfield: 78-83

Spider: 86-91

Totk: 92-97