Opublikowano 20 kwietnia 20232 l 1 godzinę temu, PanKamil napisał: Zbox jest za Nintendo 0,3 teraflopa??? hahhaahahahaha
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l 3 minuty temu, Whisker napisał: Zbox jest za Nintendo 0,3 teraflopa??? hahhaahahahaha Ale to jeszcze chuj, bo Switcha każdy kto chciał to kupił, w końcu konsolka wyszła 6 lat temu, a Zbox się dopiero „rozkręca” xD
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l Switchem rynek się już chyba nasycił, bo nawet polskie januszowe sklepy, co wystawiały w zeszłym roku oleda za 2000zł, robią na niego teraz promki.
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l 12 maja można już zamknąć wątek i zmienić tytuł na: Nintendo wygrało generację.
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l Doceniam, że Nintendo się stara, ale dla mężczyzn generacja rozpoczęła się i zakończyła 30 IV 2021. Nic lepszego już w tej generacji nie powstanie.
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l Godzinę temu, PanKamil napisał: https://www.gry-online.pl/newsroom/blizzard-traci-pracownikow-powstaje-plan-kryzysowy/zd24bc2 czujecie na takie szambo chcieć wyjebać 68 mld ? W sumie w xgs burdel to trafi swój na swego. Czyli rozumiem Kamil że już jesteś za przejęciem?
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l 1 minutę temu, ASX napisał: Czyli rozumiem Kamil że już jesteś za przejęciem? Koń trojański za 68 mld? Why not
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l 4 godziny temu, zdrowywariat napisał: Zapomniałem dodać podtytuł, choć oba dodatki to takie 8 widzę maks, Forzy Horizon i Horizona Forbidden West. Serio, gdyby nie remaki to nie byłoby w co grać. 12 maja wjeżdża Mesjasz, a zaraz po - direct z shadow dropem, Mario i jakąś niespodzianką z premierą 3 miesiące później i bombą na okres świąteczny. Gdy konkurencja nie ma co pokazać, albo rzuci jakimś zbugowanym średniakiem-multiplatformą, to Nintendo wydaje perełki, a do tego zawsze ma coś w zanadrzu, co czeka na okienko wydawnicze. Tak to się robi Olać ten wyścig technologiczny, dla mnie każda generacja mogłaby trwać 10 lat. Przypomnijcie sobie ile kiedyś gier wydawało Rockstar, czy ND, a ile wydają teraz? GTA5 po raz trzeci i GTA marną kolekcję, albo TLOU po raz trzeci, TLOU, remaster, remake. Devi nie nadążają za tym śmiesznym postępem, graficzka, graficzka, graficzka, a na fizykę, czy konkretne AI wyjebane. Zelda Król. Widziales kiedys dlc oceniane na 10? Nawet DLC do Wieśka zbierały 9/10, Horizon mid 8-9 to wypasione oceny i potężne DLC. 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Odjąć IQ botów i dalej zostaje 80. Dodać fun z gry i zostaje 10/10. 3 godziny temu, Shen napisał: starfield was rozjebie Starfielda to lepiej będzie ograć na PC z modami. Sony >>> maszynka do Xenoblade'a (i DLC do Zeldy) >>> maszynka do srajpassa
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Dodać fun z gry i zostaje 10/10. a jeśli ktoś ma jakieś wymagania, standardy i godność osobistą?
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: a jeśli ktoś ma jakieś wymagania, standardy i godność osobistą? Wtedy odpala diamenty z gamepassa ?
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l Zbox dawno przegrał tą generację, gdy miało być tak pięknie, a niektórzy z Wezyrem na czele dalej pudrują trupa xD Edytowane 20 kwietnia 20232 l przez zdrowywariat
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l aj Final fantasy rozjebie w czerwcu, a potem Spider man poprawi jeszcze pod koniec roku Co Sonka to Sonka, dominacja jak za czasów ps2
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l Dobra chłopaki, to ja teraz napierdalam na Xboxa, a wy mi dajecie plusiki, zgoda?
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Zmarłym należy się szacunek. Racja, o zmarłych mówi się dobrze, albo wcale, dobrze że zdechł.
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Dobra chłopaki, to ja teraz napierdalam na Xboxa, a wy mi dajecie plusiki, zgoda? Choragiewka to tutaj jest pupcio, nawet zeldą sie zaczął jarac dla plusików.
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l A mówiłem o tym dawno temu Spermer postawił wszystko na smieciare i tym zabił xboxa zielone community biło mu brawo a teraz kurwa zdziwienie Pewnie ziemniak i użeranie się z tym gównem też zrobiło swoje. https://www.ppe.pl/news/317507/xbox-nie-otrzymuje-wielu-gier-gracze-zastanawiaja-sie-gdzie-tak-naprawde-lezy-problem.html Teraz już nie tylko "xbox nie ma gier" ale też "no xbox" Niektóre gry wychodzą na... game boya ale "no xbox" hahahaha Edytowane 20 kwietnia 20232 l przez PanKamil
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l Inspirowany God of Warem nowy Final? No kurwa czekamy, napewno będzie to bardzo odświeżające doświadczenie Tak samo jak ubiSpider2.
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l 3 godziny temu, Donatello1991 napisał: Przynajmniej w 60fps. Przynajmniej wychodza gry a to już za wiele na zboxa
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l 3 godziny temu, drozdu7 napisał: Inspirowany God of Warem nowy Final? No kurwa czekamy, napewno będzie to bardzo odświeżające doświadczenie Tak samo jak ubiSpider2. tak samo zelda, gdzie nawet mapy nowej im sie nie chcialo zrobic
Opublikowano 20 kwietnia 20232 l Patrząc po zakupach to te nintendziaki kupują wszystko jak leci, byle w pudełku. Z Zeldą będzie to samo.