Opublikowano 26 kwietnia 20232 l 2 godziny temu, Czoperrr napisał: Spadkiem sprzeraży Xboxa bardziej martwią się klapy niż księgowi MS No z ostatnich plotek wynika chyba, że jednak kurwa nie Jedynyk kierunek microporażki to stanąć między Ea i ubisoftem i zostać wydawcą third party Inspirowali się segą i skończą jak sega
Opublikowano 26 kwietnia 20232 l A niektórzy dalej pudrują trupa. Xbox został zmieciony z powierzchni ziemi przez Switcha i PS5, jeśli chodzi o sprzedaż.
Opublikowano 26 kwietnia 20232 l 8 minutes ago, PanKamil said: No z ostatnich plotek wynika chyba, że jednak kurwa nie Jedynyk kierunek microporażki to stanąć między Ea i ubisoftem i zostać wydawcą third party Inspirowali się segą i skończą jak sega Jak MS może zostać wydawcą skoro nie wydają gier Jeśli już to producentem padów.
Opublikowano 26 kwietnia 20232 l Godzinę temu, PanKamil napisał: Tak było na początku lutego, a niedługo wychodzi system seller GOTG, więc zaczekaj jeszcze chwilkę: ”The hybrid handheld has racked up over 122 million sales in its lifetime, placing it ahead of PlayStation 4 (117 million) and Nintendo's own venerable Game Boy (118 million) as the third-best-selling game console of all time. Only PlayStation 2 (155 million) and Nintendo DS (154 million) have sold more.”
Opublikowano 26 kwietnia 20232 l Zelda nie sprzeda Switcha, bo kto Switcha chciał ten już kupił. Nie mówiąc już o tym, że pewnie jego co drugi posiadacz kupił V2, Lite'a i przesiadł się na OLEDa.
Opublikowano 26 kwietnia 20232 l Podtytuł nowej edycji CW jest jedynie słuszny i znany od roku Cytat z takich gierek też się ludzie cieszą
Opublikowano 26 kwietnia 20232 l Spencer miał uratować Xboxa, a uczynił go gorszym śmieciem niż One który ostatecznie wyszedł na prostą. Jak to szło? Dobro zawsze zwycięża? Wypracowywana latami konsekwencja Sony i Nintendo zaowocowała świetnymi grami, preferencyjnymi umowami i zaufaniem graczy, a Xbox jedyne co zrobił to obiecał powtórkę z X360, a mam powtórkę z Spencer invades moja dupa.
Opublikowano 26 kwietnia 20232 l Xbox zawsze dziewica Dziewicą pozostanie, tą niechcianą, amerykańską grubaską
Opublikowano 26 kwietnia 20232 l Nie no, przeżyję. Po prostu rynek na którym jest tylko dwóch graczy wydaje mi się dziwnie pusty.
Opublikowano 26 kwietnia 20232 l DC, PS2, GC, Xbox - najlepsza generacja, faktycznie dwóch graczy na rynku to za mało!
Opublikowano 26 kwietnia 20232 l Macie Zieloni. Na osłodę. https://www.ppe.pl/news/317966/xbox-otrzyma-5-nowych-kontrolerow-microsoft-przygotowuje-sie-na-premiere-redfall.html
Opublikowano 26 kwietnia 20232 l niesamowitą uwagę poswiecaja tym padom, ktore też sie nie zmieniły od 20 lat... Sąd dzisiaj znowu zablokował przejęcie Activision. Sukces goni sukces w MS - od lat!
Opublikowano 26 kwietnia 20232 l 5 padów to 5 możliwości zagrania w nic. Zresztą jebac ten MS I xboxa. Co tam u czerwonej cioty słychać? Zelda w 20fps ponoć. Edytowane 26 kwietnia 20232 l przez Donatello1991
Opublikowano 26 kwietnia 20232 l Kurwa, a pamietam jak ta chinska pizda z acti szczekała na twitterku jim prawilnie kurwe za łeb i na glebe Edytowane 26 kwietnia 20232 l przez PanKamil
Opublikowano 26 kwietnia 20232 l Nie sądziłem, że dożyję (uch ) końca Xboxa. Znaczy jak to gracz z prawie 40tką na karku przewidywałem taki scenariusz, ale mimo wszystko dawałem mu dłuższy żywot. No cóż. Wszystko wróciło do normy. Sony i Nintendo na placu boju,.choć chyba już nie tacy rywale jak kiedyś