Opublikowano 9 maja 20231 r Xbox, w przeciwieństwie do PSVR2 ma dwie rzeczy - przyszłość i wizję wsparcia
Opublikowano 9 maja 20231 r Wszystko w tym tt jest prawda oprocz tego, ze armia forumowych zielonych propagandystow sie podda.
Opublikowano 9 maja 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Xbox, w przeciwieństwie do PSVR2 ma dwie rzeczy - przyszłość i wizję wsparcia Jedyna wizja xboxa to tird party i obecność na 4 calowym telefonie czyli tam gdzie jest miejsce zielonego smiecia 1 minutę temu, Mejm napisał: Wszystko w tym tt jest prawda oprocz tego, ze armia forumowych zielonych propagandystow sie podda. Tych kultystów nic nie rozjebie, nawet po smierci xkurwy stoja w młynie na pierwszej lini skazani na osmieszenie.
Opublikowano 9 maja 20231 r 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wymienić Xboxa na martwego na starcie VRa. Biznes dobry jak dobry wujek Spencer. vr ma wiecej exow na starcie niz x śmieć od początku generacji
Opublikowano 9 maja 20231 r 5 minut temu, PanKamil napisał: Jedyna wizja xboxa to tird party i obecność na 4 calowym telefonie czyli tam gdzie jest miejsce zielonego smiecia Jednak jakaś wizja jest, nawet czasem dobre gry z tego wychodzą, bo PSVR2 zdechło jeszcze przed premierą. W sumie spoko, nikomu nie potrzebne ustrojstwo i wstrętny kierunek rozwoju branży. 5 minut temu, Shen napisał: vr ma wiecej exow na starcie niz x śmieć od początku generacji Tak, tak, a PS+ najlepszy abonament odklejencu.
Opublikowano 9 maja 20231 r 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Tak, a PS+ najlepszy abonament. amen
Opublikowano 9 maja 20231 r No śmieciara zdechła definitywnie kiedy postawili na indycze gówno day one. Już nie ma wrzucania red dead redemption, tomb riderów i tego typu wrzutek. Teraz już kurwa tylko szrot nad szroty leci. Symulator myjki to już kurwa klasyka
Opublikowano 9 maja 20231 r Niestety, trzeba było się płaszczyć przed urzędami i pokazywać, że oni potrzebują tego ABK. Jednak transakcja wyjebała sie na ryj i MS może wrócić do wrzucania AAA.
Opublikowano 9 maja 20231 r Może jakby te gogle działały na PC to byście coś wirtualnie porukali (bo wiadomo, że w realu tego nie robicie), a tak to tylko Ryan rucha was.
Opublikowano 9 maja 20231 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Niestety, trzeba było się płaszczyć przed urzędami i pokazywać, że oni potrzebują tego ABK. Jednak transakcja wyjebała sie na ryj i MS może wrócić do wrzucania AAA. Nie ma co się oszukiwać. Oni myślą, że day one to jakieś magiczne hasło gdzie każdy rzuci na śmieciare. Nie będzie tam żadnych hitów po czasie. Będzie klepanie byle gówna byle day one. Najgłupsze co mogli zrobić. Wiem, że ciężko uwierzyć, że są tacy niedojebani i że to przykrywka ale.... ale tak, są zjebani aż tak bardzo
Opublikowano 9 maja 20231 r Akurat takie Day1 jak Silksong Szczury 2 to z przyjemnością i w każdej ilosci, ale tam by się przydała jakaś kontrola jakości. Dajcie mi nawet starsze gry, ale dobre, bo co mi z nowego żółtka na meta?
Opublikowano 10 maja 20231 r Silksong przełożone. Co oznacza też, że spadła z rowerka potencjalnie największa bomba MS-owego Showcase’a.
Opublikowano 10 maja 20231 r Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Silksong przełożone. Co oznacza też, że spadła z rowerka potencjalnie największa bomba MS-owego Showcase’a. Akurat obstawiałem zagranie podobne do HiFi. Z tym, że tu o grze wiemy, ale spodziewałem się zaraz po pokazie premiery.
Opublikowano 10 maja 20231 r Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Akurat obstawiałem zagranie podobne do HiFi. Z tym, że tu o grze wiemy, ale spodziewałem się zaraz po pokazie premiery. Spokojnie, po pokazie będziesz mógł grać sobie w Forze. Dlatego nie było daty premiery. Aaależ Spenser to rozgrywa!
Opublikowano 10 maja 20231 r „Cześć karaluchy, macie tu nową zajebistą forzę na Xboxa puszczaną w 4K/60 na potężnym PC, ale tego wam nie powiemy. Na tydzień przed premierą dowiecie się, że wersja na XSX też będzie miała tryb RT, ale w 30 klatkach, a tak w ogóle przekładamy ją, bo pierwszeństwo należy się blacharskiej nadrasie, ale nie martwcie się - możecie ograć to cudo w skompresowanym 1080p w xCloud. A teraz na kolana, bo jestem „incredibly proud of our studios at Xbox, delivering great games for your Xbox”.
Opublikowano 10 maja 20231 r + już jutro możecie sobie do tej forzy dokupić pady z nowej serii inspirowanej przez brum brum.
Opublikowano 10 maja 20231 r Za to klapy mogą jebnąć kolejne milion podlanych łzami postów na forum, czekając na jakiegoś dobrego eksa na plejśmieciarę5
Opublikowano 10 maja 20231 r 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: „Cześć karaluchy, macie tu nową zajebistą forzę na Xboxa puszczaną w 4K/60 na potężnym PC, ale tego wam nie powiemy. Na tydzień przed premierą dowiecie się, że wersja na XSX też będzie miała tryb RT, ale w 30 klatkach, a tak w ogóle przekładamy ją, bo pierwszeństwo należy się blacharskiej nadrasie, ale nie martwcie się - możecie ograć to cudo w skompresowanym 1080p w xCloud. A teraz na kolana, bo jestem „incredibly proud of our studios at Xbox, delivering great games for your Xbox”. No chłop się nigdy nie krył z tym, że najbardziej kocha granie na PC, więc robi to, co mu serce podpowiada i ja go za to szanuje.
Opublikowano 10 maja 20231 r Tak będzie: Goty 2023 : Spiderman 2 Osiągnięcie w dziedzinie RPG: FF XVI Gra na PC roku z dobrym portem day1 na PS5: Baldur's Gate 3 Osiagnięcie w jakosci grafiki: Chmury w Horizonie Płatne korepetycje z fizyki roku: sequel Zeldy Najlepszy mod do Skyrima roku: Starfield Najlepiej sprzedająca się gra roku: Harry Potter
Opublikowano 10 maja 20231 r spidermen goty haha yebane w dupe klapy zawsze potrafiły rozbawić true zagrajmerów