Opublikowano 15 maja 20231 r 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Dobra, ale jakie to ma znaczenie w ujęciu tego, że Switch na dowolnym, niestarszym niż 15 lat telewizorze wygląda jak jebane gówno? Jakoś ja się bawię znakomicie na 49” fullHD, jaram się widoczkami, bo gra dzięki obranej stylistyce, kolorkom, massive draw distance i szczególikom potrafi miejscami zachwycić, ale ja się nie onanizuję do 4k, więc mogę się mylić. I choćby nie wiem z ilu pikseli składała się Aloy, bądź Abby to <<< Zelda <3
Opublikowano 15 maja 20231 r 1 minutę temu, zdrowywariat napisał: Jakoś ja się bawię znakomicie na 49” fullHD, jaram się widoczkami, bo gra dzięki obranej stylistyce, kolorkom, massive draw distance i szczególikom potrafi miejscami zachwycić, ale ja się nie onanizuję do 4k, więc mogę się mylić. I choćby nie wiem z ilu pikseli składała się Aloy, bądź Abby to <<< Zelda <3 Wciąż nie rozumiesz, gra wciąż wygląda jak gówno na ekranie 4k.
Opublikowano 15 maja 20231 r Kurde ja mam wyjebane na Zelde, ale gram że czasu wejść tu nie mam. Zdrowy ty grasz?
Opublikowano 15 maja 20231 r Przestańmy udawać, że sranie do dziury w ziemi jest równie wygodnie jak rozsiąść się na japońskim podgrzewanym tronie co jeszcze Ci dupe wyciera.
Opublikowano 15 maja 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Wciąż nie rozumiesz, gra wciąż wygląda jak gówno na ekranie 4k. To graj przenośnie, albo załatw sobie mniejszy TV fullHD, przecież ludzie trzymają pudła kineskopowe dla gier z PSXa, czy też z PS2. To nie wina Switcha i Nintendo, bo programiści odjebali fantastyczną robotę. A coś o tym, że w Horizonie jest wszystko sztuczne? Że ten świat niby jest piękny, ale martwy?
Opublikowano 15 maja 20231 r 5 minut temu, zdrowywariat napisał: 49” fullHD, zdrowy ma jakiś retro telewizor to może u niego spoko wygląda, odczepcie się
Opublikowano 15 maja 20231 r 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Kurde ja mam wyjebane na Zelde, ale gram że czasu wejść tu nie mam. Zdrowy ty grasz? Gram, ale wieczorami, bo nie ma kiedy. Konsoli do pracy nie będę zabierał.
Opublikowano 15 maja 20231 r Nie można kupić używki Zelda z olelixa bo wszystkie pudełka będą ujebane ejakulantem
Opublikowano 15 maja 20231 r Zdrowy to idealny target Nintendo - nigdy nie kwestionuje ich wyborów, nie podważa zdania ogółu, przytakuje decyzjom i na wszystko ma wytłumaczenie. Jak Switch2 będzie identyczną konsolą jak poprzedniczka, ale ze wbudowanym dockiem to w sumie zajebiście, bo "rozwijają koncepcję" albo inne racjonalizujące pierdololo.
Opublikowano 15 maja 20231 r 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Zdrowy to idealny target Nintendo - nigdy nie kwestionuje ich wyborów, nie podważa zdania ogółu, przytakuje decyzjom i na wszystko ma wytłumaczenie. Jak Switch2 będzie identyczną konsolą jak poprzedniczka, ale ze wbudowanym dockiem to w sumie zajebiście, bo "rozwijają koncepcję" albo inne racjonalizujące pierdololo. A czym się różni ten twój Xbox od 360ki, 360ka od XboxOne, XboxOne od XSX, bo nie rozumiem?
Opublikowano 15 maja 20231 r Xbox 360 był cudowną konsolą z charakterem, głośny jak skurwol, awaryjny jak cholera ale kochany Xbox One gówno pierdolone Xbox SX dobra konsola totalnie bez własnego charakteru
Opublikowano 15 maja 20231 r 4 minuty temu, zdrowywariat napisał: A czym się różni ten twój Xbox od 360ki, 360ka od XboxOne, XboxOne od XSX, bo nie rozumiem? doskonale widać, że nie rozumiesz, ale nie będę ci tłumaczył
Opublikowano 15 maja 20231 r W dniu 12.05.2023 o 20:26, Andrew21 napisał: Sukcesy xboxa za czasów panowania Philla Spencera: - Recore 63/100 - State of Decay 66/100 - Dead Rising 4 72/100 - Bleeding Edge 66/100 - Crackdown 3 60/100 - Quantum Break 77/100 - Sea of Thieves 69/100 - Redfall 56/100 - Zamknięcie Lionhead Studios - Skasowanie Fable Legends - Skasowanie Phantom Dust Remake - Skasowanie Scalebound - Halo Masterchief Collection zbugowane przez 2 lata - Halo i Gears of War stały się seriami 8/10 - utrata ekskluzywnego contentu w grach third party - brak exów third party - od 10 lat brak nowego ip AAA Piękny koń trojański
Opublikowano 15 maja 20231 r Serio, zapierdalacie razem z technologią, że się pogubiliście, czym powinna być gra, czym jest to hobby. Dostajecie wydmuszki na jedno kopyto, z bugami i crashami day1 i patchem prawie wielości gry, który i tak niewiele naprawia. Z jednej strony jęczycie o kilka pikseli mniej czy klatek, że czasem przytnie, a z drugiej strony gracie w retro gry i indyki. Ale to, że w grach wszystko jest sztuczne, że prowadzą Was za rękę po mapce z kopiuj wklej obozami i śmieciami do zbierania nie wiadomo po co to już jest oki. TOTK jest zajebiste, bo szanuje moją inteligencję, kreatywność i wyobraźnię, Zelda jest nie dla idiotów.
Opublikowano 15 maja 20231 r dobra sklej już japę zdrowy bo jesteś tak w sobie kurwa zadufany, że to jest niesmaczne smacznego lizania rowa nintendo, ale nie każdy jest jebanym fanatykiem bez kurwa krzty krytycyzmu wobec ulubionej marki
Opublikowano 15 maja 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: smacznego lizania rowa nintendo a ty nie kupiłeś kolekcjonerki?
Opublikowano 15 maja 20231 r 25 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Zdrowy to idealny target Nintendo - nigdy nie kwestionuje ich wyborów, nie podważa zdania ogółu, przytakuje decyzjom i na wszystko ma wytłumaczenie. Jak Switch2 będzie identyczną konsolą jak poprzedniczka, ale ze wbudowanym dockiem to w sumie zajebiście, bo "rozwijają koncepcję" albo inne racjonalizujące pierdololo.
Opublikowano 15 maja 20231 r Czy Star Wars JS będzie dobry na odtrutkę po bezcelowym bieganiu po Hyrlue za mieczem z moszna 7+.
Opublikowano 15 maja 20231 r 21 minut temu, Paolo de Vesir napisał: dobra sklej już japę zdrowy bo jesteś tak w sobie kurwa zadufany, że to jest niesmaczne smacznego lizania rowa nintendo, ale nie każdy jest jebanym fanatykiem bez kurwa krzty krytycyzmu wobec ulubionej marki TOTK już w niektórych rankingach najlepszych Zeld jest nr1, zaraz przed BOTW nr2. I tak też będzie w rankingach najlepszych gier ever, w których na razie przoduje BOTW Jestem w sobie zadufany, bo jaram się gierką, w której cenię inne aspekty, niż 4k. Nowe, nie znałem Edytowane 15 maja 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 15 maja 20231 r Paolo ale to ma być twoja odpowiedź na lizanie rowa Nintendo? Zdrowy sobie wychwala gierkę na forumku, którego reszta świata ma totalnie w dupie i tak samo jak ty kupił sztukę Zelda więc 1:1
Opublikowano 15 maja 20231 r Ja kupiłem zwykłą wersję, bo nie zbieram figurek, artbooków, naklejek, plakatów, breloczków itd., wolę zwykłe pudełka. A Wezyr wziął kolekcjonerkę! Sequela gry, na którą tu kurwił… heroizm?
Opublikowano 15 maja 20231 r Wojenka Sony vs. Nintendo jest tak mdła i sztuczna, jakby kibice piłkarscy kłócili się z fanami ping-ponga. Na tronie są dwa miejsca. Sony król, Nintendo królowa. A zielony parobek biega boso po placu i przerzuca obornik