Opublikowano 23 maja 20231 r Jeszcze zobaczycie niedowiarki jak was Xbox rozjebie i kto się będzie śmiał ostatni Zostaniecie z ręką w nocniku i goglami PSVR2 na mordzie
Opublikowano 23 maja 20231 r Ogólnie switch to największa kurwa gejmingu ale i tak warto dla tych kilku gier wtopić pieniążka
Opublikowano 23 maja 20231 r Daffy już na posterunku, z obolałym odbytem gotów wstawiać minusy za każde nieprzychylne Switchowi zdanie. Co te nintendowskie neofagi to ja nawet nie.
Opublikowano 23 maja 20231 r 24 minutes ago, Pupcio said: Ogólnie switch to największa kurwa gejmingu ale i tak warto dla tych kilku gier wtopić pieniążka Przecież jest emulator, najlepszy wydawca. Gry na 10/10 i to za darmo
Opublikowano 23 maja 20231 r Co Sonka to Sonka https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/square-enix-playstation-offered-a-better-deal-than-xbox-for-final-fantasy-16 Cytat "Final Fantasy [is one] of Square Enix's [most] important franchises up there with Dragon Quest and the Kingdom Hearts series. When we do begin development, we do approach multiple platforms, multiple companies, about releasing the game. And when you approach them, they're going to come back to us with their offers." Square Enix also noted that the deal also offers them high-level platform support with PlayStation engineers, to the implication that Xbox does not. Square Enix also emphasized the benefits of focusing optimization on a single platform. xśmieć nikogo
Opublikowano 23 maja 20231 r Akurat lubię wezyr minusowac twoje pyerdolenie w cw bo od jakiegoś czasu zachowujesz się jak zmierzla stara baba na menopauzie Jutro zwiastuje piękne przebudzenie sonki, wreszcie będą argumenty by wogole rozpatrywac kupno nextgena. Spencer największy Pinokio branży gier, nawet jako gamepass player ta konsola straciła sens, obecnie najlepsze dla Xboxa to będzie przejście do poziomu aplikacji za parę lat.
Opublikowano 23 maja 20231 r Sorki Daffy, ale jak zabierasz mi ciężko wypracowane jebanie Xboxa minusy to w CW jestes moim wrogiem.
Opublikowano 23 maja 20231 r Stan Xboxa jest taki, że nawet jak jedyna rzecza na całym Showcase będzie płatny za 10$ patch do TLoU2 to i tak rozjebia go na kawałki. Smutne to, ale prawdziwe
Opublikowano 23 maja 20231 r W czerwcu milion generycznych zbugowanych planet w ziewfield was rozyebie
Opublikowano 23 maja 20231 r Godzinę temu, Pupcio napisał: Ogólnie switch to największa kurwa gejmingu ale i tak warto dla tych kilku gier wtopić pieniążka A jak się nie miało poprzednich konsol Nintendo albo chociaż WiiU, to z kurewki nawet może się z tego zrobić spoko panna na wydaniu.
Opublikowano 23 maja 20231 r Konsola tragiczna i firma co ma polski rynek w dupie Niestety maja kilka dobrych gier
Opublikowano 23 maja 20231 r Nie pisz tak, bo fickowi będzie przykro. Ja tam uważam, że mogliby skupić się mocniej na 2D, bo mi to przejęcie w 3D na HH Nintendo tak srednio podchodzi. Nawet nie CW, serio wole ich „pixelowe” konsole.
Opublikowano 23 maja 20231 r Godzinę temu, Pupcio napisał: Wtedy grania A grania ale konsola i tak tragiczna, nie cierpię jej W sensie, że słaba tak? Bo po zakupie pro controlera jeden minus samego sprzętu odpada.
Opublikowano 24 maja 20231 r Ogółem switch jako sama konsola to zabytek w 2023, nie da się tego obronić. Do wiadomych dolegliwości od premiery czyli luzów spowodowanych konstrukcją, średnich galek, os bez jakiejkolwiek możliwości komunikacji, dochodzą dramatycznie rażące już braki mocy w grach....grach które ten system dostał przez lata życia cudowne. Ale prawda jest taka że od roku jak mam decka switch uruchamiany był u mnie praktycznie cztery razy (xeno3, bayo3, splatoon3 i teraz Zelda) a tak to są okresy że np grubo przez ponad miesiąc leży w kącie. Beki dodaje fakt, że nawet deck na emu switcha, w grach które ogarnia (bo nie wszystkie spoko działają na tym) ma lepszą oprawę i wyższa rozdzielczość niż sam switch xd
Opublikowano 24 maja 20231 r Switch? Dwie mega gierki z elfem w nazwie do przejścia i do żyda. Do indyczków pod kołderką są lepsze sprzęty jak np steamdeck.
Opublikowano 24 maja 20231 r Obecnie jak ktoś lubi grać przenośnie to nie ma nawet pół argumentu na switchem w konfrontacji z deckiem ale przez te 6 lat to był wyjątkowy system dla fanów wielu gatunków, które cierpiały lub były zapomniane u innych. Oczywiście na switchu przez te 6 lat nie było co szukać też innych gier ale nic nie stoi na przeszkodzie mieć kilka sprzętów do grania
Opublikowano 24 maja 20231 r Oledzik cudowny ale pod warunkiem że gierka chodzi w natywnej rozdzielczości i nie jest goovno portem. Już wolę decka z vibrant deckiem z ostrym obrazem niż rozmazane goovno ale z fajna czernią i kontrastem. Ale ogólnie tak, większość gier samego Nintendo na oledzie prezentuje się zacnie nawet w 2023. Oczywiście nie tyczy się to yebanych poksow od najgorszego deva wszechświata.