Opublikowano 25 maja 20231 r 34 minuty temu, SnoD napisał: Jeśli to prawda to naprawdę gruby wałek i paradoksalnie bardzo dobra wiadomość dla MS przed odwołaniem w UK. Gościu to prawnik którego kancelaria pracowała np. dla Google,Sony itp.
Opublikowano 25 maja 20231 r 4 godziny temu, Daddy napisał: Ten Krycha to ma srogie niedojebanie mózgowe, nowa generacja klapów jak ten gówno-pokaz wczoraj od Jima Wczorajszy pokaz tylko pokazuje moc niebieskich. Bo nic nie pokazali, a i tak jest zajebiście .
Opublikowano 25 maja 20231 r Miał być pogrzeb, ale okazało się że posiadacze Xboxa nie mogą narzekać bo dostali całkiem sporo zapowiedzi nowych gierek xd
Opublikowano 25 maja 20231 r 1 godzinę temu, ASX napisał: Miał być pogrzeb, ale okazało się że posiadacze Xboxa nie mogą narzekać bo dostali całkiem sporo zapowiedzi nowych gierek xd Developerzy tych gierek wolą się grzać w słońcu Sonki na ich pokazach niż być six feet under z Xboxem.
Opublikowano 25 maja 20231 r Oczywiście, Sony nawet jak pokazuje multiplatformy na swojej konferencji robi to nie dlatego że nie ma swoich gier do pokazania, tylko po prostu wspaniałomyślnie pozwala ogrzewać się gierkom third party w blasku swojej chwały
Opublikowano 25 maja 20231 r Dzięki że nam to napisałeś, nie wiedzieliśmy że Sony jest wspaniałomyślne od kilku dekad.
Opublikowano 26 maja 20231 r Spoderman 2 widać progres, 5 lat nie poszło na marne, NY wyglada jeszcze lepiej w ruchu a same postacie jeszcze bardziej szczegółowe, tego właśnie wymagałam od PS5, Dodać do tego DUAL SENSE i mamy GOTY
Opublikowano 26 maja 20231 r Po premierze Goluma boty odetchnęły z ulga, że Redfall jednak nie jest najgorsza gra roku xd
Opublikowano 26 maja 20231 r 5 godzin temu, Whisker napisał: Spoderman 2 widać progres, 5 lat nie poszło na marne, NY wyglada jeszcze lepiej w ruchu a same postacie jeszcze bardziej szczegółowe, tego właśnie wymagałam od PS5, Dodać do tego DUAL SENSE i mamy GOTY Nie dość że dlc za 3 i pół bomby to jeszcze spierdolone i topi plejbeke 5
Opublikowano 26 maja 20231 r O Jezusie, dobrze widziałem, że downgorad jakiego od dawna nie było w branży. Jebani magicy, nie dość, że mieli 5 lat na jedną tylko konsolę to jeszcze wygląda gorzej. Insomniac gównani Midasi - czego nie dotkną zmienia się w gówno, ale czego sie spodziewać po devie którego ostatnią faktycznie udaną grą był Sunset Overdrive? Przy MSie mieliby szansę na rozwój własnych pomysłów, a Sony zredukowało ich do robienia słabiutkich gier o gościu w rajtuzach.
Opublikowano 26 maja 20231 r U insomniaków zawsze jest bez polotu, co najwyżej może być dobrze jak przy pierwszym pająku. Teraz nawet nie ma jak graficzki pochwalić
Opublikowano 26 maja 20231 r 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał: O Jezusie, dobrze widziałem, że downgorad jakiego od dawna nie było w branży. Jebani magicy, nie dość, że mieli 5 lat na jedną tylko konsolę to jeszcze wygląda gorzej. Insomniac gównani Midasi - czego nie dotkną zmienia się w gówno, ale czego sie spodziewać po devie którego ostatnią faktycznie udaną grą był Sunset Overdrive? Przy MSie mieliby szansę na rozwój własnych pomysłów, a Sony zredukowało ich do robienia słabiutkich gier o gościu w rajtuzach. Całe sony. Tak samo mieć 3 serie platformówkowe i zostawić żywą tą gdzie się najwięcej strzela i najmniej skacze bo klapy to bezguścia szkoda dla insomniaców bo cały świat gardzi komiksami i rajtuzowcami a oni teraz tak utrzymują swoje rodziny
Opublikowano 26 maja 20231 r 25 minutes ago, Paolo de Vesir said: O Jezusie, dobrze widziałem, że downgorad jakiego od dawna nie było w branży. Jebani magicy, nie dość, że mieli 5 lat na jedną tylko konsolę to jeszcze wygląda gorzej. A Ty znowu o Zeldzie
Opublikowano 26 maja 20231 r Godzinę temu, Pupcio napisał: Nie dość że dlc za 3 i pół bomby to jeszcze spierdolone i topi plejbeke 5 Przecież było tyle newsów że to jest zupełnie nowa technologia użyta w gdzie, cuda na kiju;) A jedyne co jest to siedzący z lupą klapy szukający pojedynczych nowych animacji i tekstur xd Jak krycha piszący o nowej jakości cinematików
Opublikowano 26 maja 20231 r 3 godziny temu, Pupcio napisał: Nie dość że dlc za 3 i pół bomby to jeszcze spierdolone i topi plejbeke 5 Trzeci raz ta sama mapka która na nowej generacji wygląda jeszcze gorzej niż na sprzęcie z 2013? I nikt chyba tego nie pisał ale ten paździerz leci w 30fpsch Partacze z sorry studios to w sumie czego się spodziewać
Opublikowano 26 maja 20231 r Final 16 i sp2 to będą 90+ na meta. Nie jesteście gotowi. Jak ta kurwa zelda 2 zebrała ponad 95?
Opublikowano 26 maja 20231 r 41 minut temu, Donatello1991 napisał: Problem w tym, że niepotrzebnie nazwali to showcase. Nie sądzisz że gdyby to nazwali wprost "Jebanie klapów w twarz" wyszłoby mało subtelnie ?
Opublikowano 26 maja 20231 r 55 minut temu, Donatello1991 napisał: Final 16 i sp2 to będą 90+ na meta. Nie jesteście gotowi. Jak ta kurwa zelda 2 zebrała ponad 95? Oczywiście, że to pewniaczki do 89+ na meta. Zelda i 95 to jaja wielkanocne, świetna gra, daleko jednak od 95+ jakie dostała. Max 92% bym dał, bo mam 8 minusów. Tymczasem potężny Gollum goni Redfalla powoli, już wzrost z 38 na 42 EDIT: Na deser moje minusy Zeldy po 50h grania: - fatalna fabuła - dungeony równe: tzn. 1wszy wow, 2gi ok, 3ci to samo, 4rty meh znowu to samo, ten sam dokładnie schemat! - Link znowu nie umie mówić, jego koledzy i koleżanki w sumie też nie bardzo - ogromny bug z duplikowaniem przedmiotów, poprawiony dopiero 2 tygodnie po premierze, przez co gracze boją się, że nigdy nie uda im się uratować już księżniczki Zeldy, bo po aktualizacji Switch im się spali i nie odda tych wszystkich przemiotów, które dupowali ostatnie 100h - dobra optymalizacja JAK NA SWITCHA, czyli jednak fatalne quasi 30 fps, ze spadkami jednak do 20. - grafika pamiętająca czasy PSP - ta sama mapa - te same animacje Reszta to plusy, nie zrozumcie mnie źle, ale 96/100? Buhahaha proszę Was, to jest porażka pismaków Edytowane 26 maja 20231 r przez KrYcHu_89