Opublikowano 18 czerwca 20231 r No ale w sumie ja tam życzę, by Starfield wypalił. Czemu? Ano po takim dymańsku jaki doświadczyli posiadacze xboxów fajnie jakby zasmakowali choć cząstki jakości PlayStation. Wiecie, bo jak zapomną jak wygląda dobry ex, to nie zechcą uwierzyć, że na PlayStation to nawet nie standard, a już w zasadzie rutyna
Opublikowano 18 czerwca 20231 r https://www.ppe.pl/publicystyka/321392/marvel-spider-man-2-nie-bedzie-lepszej-gry-w-tym-roku.html
Opublikowano 18 czerwca 20231 r Ja znam takich co nawet w nią w tym roku nie zagrają a i tak będą bronić że najlepsza gra tego roku Znam też takich co z tegorocznych gier zagrają tylko w spidera a i tak będą bronić że najlepsza gra tego roku
Opublikowano 18 czerwca 20231 r 19 godzin temu, Bzduras napisał: Może aż tak piecze dlatego, że to miał być eksik przenajświętszy na Zawsze Dziewicę 4.5, ale coś nie pykło? insajder bełchatowa pisze jak jest Pokaz gier na XBOX Gameshowcase i GOTY Starfield oraz od kilku lat klocek Ryana na mordy klapów ładnie im zniszczyło psyche, bardzo dobrze Edytowane 18 czerwca 20231 r przez Daddy
Opublikowano 18 czerwca 20231 r @DaffyNo ja miałbym problem wskazać na co bardziej czekam pająk czy ff Cóż, posiadacze switcza czekają tylko na zapowiedź nowej konsoli, a zieloni na starfielda wreszcie odda gamepass. Edytowane 18 czerwca 20231 r przez aph
Opublikowano 18 czerwca 20231 r Posiadacze switcha to akurat w tym roku już mieli powody by cieszyć się z dobrych exow, teraz miejmy nadzieję nadejdzie pierwsza pora dla posiadaczy PS5 w tym roku, trzymam kciuki
Opublikowano 18 czerwca 20231 r Szkoda że klapy będą musiały wybrać tryb 30 klatek żeby gra nie wyglądała jak spider z ps4 no ale chyba nie ma co zbyt dużo wymagać po drugim dlc do gry z 2018 No i cena też niska bo tylko 3 i pół bomby
Opublikowano 18 czerwca 20231 r Pawciochu a jak tam DLC do Zeldy z 2017 roku? W 30 fpsach i 480p? Cena tez spoko, miałeś na pchlim niezły zapierdol W niecałych 30 fpsach
Opublikowano 18 czerwca 20231 r 8 godzin temu, ASX napisał: Finał Fantasy historia w trzech aktach Akt 1 Akt 2 Akt 3 Phil Spencer właśnie odgrywa AKT I https://www.eurogamer.pl/starfield-w-30-fps-to-decyzja-kreatywna-zapewnia-phil-spencer
Opublikowano 18 czerwca 20231 r Bardziej by pasował ten tekst jako pierwszy akt, bo to może uderzyć w nich potem rykoszetem jeśli Starfield okaże się bardziej zabugowany niż poprzednie gry Bethesdy
Opublikowano 18 czerwca 20231 r Tylko Starfield działa w niższej rozdzielczości, tylko Starfield działa w 30fps, tylko Starfield będzie miał bugi. Tylko Starfield. Ależ to będzie piękna przygoda.
Opublikowano 18 czerwca 20231 r Na Steamie zainteresowanie Bugfieldem przed premierą wyższe niż Elden Ring w tym samym okresie, więc szykuje się największa premiera przynajmniej tego roku.
Opublikowano 18 czerwca 20231 r No cóż dymanianie w 30 fos teoretycznie potrwa dłużej, a że gracze się nie uczą to krótko. Zielone kanalię nadstawiać dupska. Todd nadchodzi.
Opublikowano 18 czerwca 20231 r Starfield to gra która ma starczyć na dziesiątki - setki godzin, nie musi błyszczeć.
Opublikowano 18 czerwca 20231 r Sto godzin przy konsoli to niebiescy #mopsiarzegamingu nie wbiją przez rok I dlatego Starfield dla klaperstwa to jak czytanie "Stu lat samotności" Marqueza dla analfabety po 4 klasach podstawówki pokroju mopsiarki
Opublikowano 18 czerwca 20231 r 8 godzin temu, drozdu7 napisał: Tylko Starfield działa w niższej rozdzielczości, tylko Starfield działa w 30fps, tylko Starfield będzie miał bugi. Wystarczy kupić na PC i 2 problemy znikną xd no chyba że optymalizacja też zwalona.
Opublikowano 19 czerwca 20231 r 4 godziny temu, aph napisał: Wystarczy kupić na PC i 2 problemy znikną xd no chyba że optymalizacja też zwalona. Granie pc to nie dla mnie. Co do optymalizacji to patrząc jakie kurwa cuda czasem się dzieją (np ocalały dżedaj) to nic mnie nie zdziwi. Ja akurat nie mam fetyszu klatek, średnio potrafię rozróżniać pewne rzeczy. Gra będzie dobra i będzie dobrze działać to będę grał, tyle.
Opublikowano 19 czerwca 20231 r 7 hours ago, dee said: Sto godzin przy konsoli to niebiescy #mopsiarzegamingu nie wbiją przez rok I dlatego Starfield dla klaperstwa to jak czytanie "Stu lat samotności" Marqueza dla analfabety po 4 klasach podstawówki pokroju mopsiarki A sprawdził ktoś kiedyś czy x-smieć w ogóle jest w stanie zrobić taki przebieg? Większość zawsze wyjmuje tego kloca z szafy na 'specjalne okazje' czyli obadać jakieś gównoindyki w gamepassie. Może po 100h w takie petardy jak Redfall albo Halo: Infinite przylatuje prezydent USA z medalem za poświęcenie i wymienia konsolę na nową Niewątpliwą zaletą x-śmiecia jest jego kształt, bez opakowania wpisuje się w każdą graciarnię na strychu.
Opublikowano 19 czerwca 20231 r Kurwa zapomniałem, że mam xsmiecia w szafie, a szafę sprzedałem. Będzie zwrot, a tyle hajsu za szafę zgarnąłem. Jest szansa, że klient będzie wyrozumiały i wyjebie po prostu xsmiecia do kosza?
Opublikowano 19 czerwca 20231 r niebieskie frajery pierdolone przegrywy całe życie Nie dla PSa kiełbasa
Opublikowano 19 czerwca 20231 r 12 minut temu, Daddy napisał: niebieskie frajery pierdolone przegrywy całe życie Nie dla PSa kiełbasa To pewnie petycja zrobiona przez Xśmieći. A Starfield to gra stricte pecetowa.
Opublikowano 19 czerwca 20231 r Zielone śmieciarze mają pierwszą gre od dekady która będzie chodziła w więcej niż 30 fpsach i robią fakeową petycję żeby nikt o tym śmieciu nie zapomniał 2 dni po premierze.
Opublikowano 19 czerwca 20231 r 11 godzin temu, drozdu7 napisał: Granie pc to nie dla mnie. Co do optymalizacji to patrząc jakie kurwa cuda czasem się dzieją (np ocalały dżedaj) to nic mnie nie zdziwi. czasem? pece małpy w tym roku same gnioty na premierę dostają, co nie dziwi bo Devi dobrze pewnie wiedzą jak wygląda "granie" na komputerkach i nie tracą czasu na takie wersje