Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

No ale w sumie ja tam życzę, by Starfield wypalił. Czemu? Ano po takim dymańsku jaki doświadczyli posiadacze xboxów fajnie jakby zasmakowali choć cząstki jakości PlayStation.

Wiecie, bo jak zapomną jak wygląda dobry ex, to nie zechcą uwierzyć, że na PlayStation to nawet nie standard, a już w zasadzie rutyna ;)

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Finał Fantasy historia w trzech aktach

Akt 1

20230618_074746.thumb.jpg.beeec9738eaec49efad6cd5859114dbc.jpg

Akt 2

20230618_074828.thumb.jpg.5418513bb4b0fb0696c529029ff734bf.jpg

Akt 3

20230618_074750.thumb.jpg.3d660e85d5f1c5a7e18d1bc69125edd6.jpg

Opublikowano

Ja znam takich co nawet w nią w tym roku nie zagrają a i tak będą bronić że najlepsza gra tego roku

Znam też takich co z tegorocznych gier zagrają tylko w spidera a i tak będą bronić że najlepsza gra tego roku

Opublikowano
19 godzin temu, Bzduras napisał:

Może aż tak piecze dlatego, że to miał być eksik przenajświętszy na Zawsze Dziewicę 4.5, ale coś nie pykło? :nosacz3:

insajder bełchatowa pisze jak jest

FyQ_EZeXoAIc8zj?format=jpg&name=medium

Fywk5bvXsAk-G-G?format=jpg&name=medium

Pokaz gier na XBOX Gameshowcase i GOTY Starfield oraz od kilku lat klocek Ryana na mordy klapów ładnie im zniszczyło psyche, bardzo dobrze  :) 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

@DaffyNo ja miałbym problem wskazać na co bardziej czekam pająk czy ff:thumbsup: 

Cóż, posiadacze switcza czekają tylko na zapowiedź nowej konsoli, a zieloni na starfielda wreszcie odda gamepass.

Edytowane przez aph

Opublikowano

Posiadacze switcha to akurat w tym roku już mieli powody by cieszyć się z dobrych exow, teraz miejmy nadzieję nadejdzie pierwsza pora dla posiadaczy PS5 w tym roku, trzymam kciuki

Opublikowano

Szkoda że klapy będą musiały wybrać tryb 30 klatek żeby gra nie wyglądała jak spider z ps4 :nosacz2: no ale chyba nie ma co zbyt dużo wymagać po drugim dlc do gry z 2018 :/ No i cena też niska bo tylko 3 i pół bomby 

Opublikowano

Pawciochu a jak tam DLC do Zeldy z 2017 roku? W 30 fpsach i 480p? Cena tez spoko, miałeś na pchlim niezły zapierdol

W niecałych 30 fpsach :kekw:

Opublikowano

Troche szacunku jak mówisz o goty 2023 :) 

Opublikowano

Bardziej by pasował ten tekst jako pierwszy akt, bo to może uderzyć w nich potem rykoszetem jeśli Starfield okaże się bardziej zabugowany niż poprzednie gry Bethesdy 

Opublikowano

Tylko Starfield działa w niższej rozdzielczości, tylko Starfield działa w 30fps, tylko Starfield będzie miał bugi.

Tylko Starfield. Ależ to będzie piękna przygoda.

Opublikowano

Na Steamie zainteresowanie Bugfieldem przed premierą wyższe niż Elden Ring w tym samym okresie, więc szykuje się największa premiera przynajmniej tego roku.

Opublikowano

Starfield to gra która ma starczyć na dziesiątki - setki godzin, nie musi błyszczeć. 

Opublikowano

Sto godzin przy konsoli to niebiescy #mopsiarzegamingu nie wbiją przez rok :gayos:

I dlatego Starfield dla klaperstwa to jak czytanie "Stu lat samotności" Marqueza dla analfabety po 4 klasach podstawówki pokroju mopsiarki :szopenhauer:

Opublikowano
8 godzin temu, drozdu7 napisał:

Tylko Starfield działa w niższej rozdzielczości, tylko Starfield działa w 30fps, tylko Starfield będzie miał bugi.

Wystarczy kupić na PC i 2 problemy znikną xd no chyba że optymalizacja też zwalona.

Opublikowano
4 godziny temu, aph napisał:

Wystarczy kupić na PC i 2 problemy znikną xd no chyba że optymalizacja też zwalona.

Granie pc to nie dla mnie.

Co do optymalizacji to patrząc jakie kurwa cuda czasem się dzieją (np ocalały dżedaj) to nic mnie nie zdziwi.

Ja akurat nie mam fetyszu klatek, średnio potrafię rozróżniać pewne rzeczy. Gra będzie dobra i będzie dobrze działać to będę grał, tyle.

Opublikowano
7 hours ago, dee said:

Sto godzin przy konsoli to niebiescy #mopsiarzegamingu nie wbiją przez rok :gayos:

I dlatego Starfield dla klaperstwa to jak czytanie "Stu lat samotności" Marqueza dla analfabety po 4 klasach podstawówki pokroju mopsiarki :szopenhauer:

A sprawdził ktoś kiedyś czy x-smieć w ogóle jest w stanie zrobić taki przebieg?  Większość zawsze wyjmuje tego kloca z szafy na 'specjalne okazje' czyli obadać jakieś gównoindyki w gamepassie. Może po 100h w takie petardy jak Redfall albo Halo: Infinite przylatuje prezydent USA z medalem za poświęcenie i wymienia konsolę na nową :lul:

Niewątpliwą zaletą x-śmiecia jest jego kształt, bez opakowania wpisuje się w każdą graciarnię na strychu.

Opublikowano

Kurwa zapomniałem, że mam xsmiecia w szafie, a szafę sprzedałem. Będzie zwrot, a tyle hajsu za szafę zgarnąłem. Jest szansa, że klient będzie wyrozumiały i wyjebie po prostu xsmiecia do kosza?

Opublikowano

niebieskie frajery pierdolone przegrywy całe życie :) 

Nie dla PSa kiełbasa :banderas: 

Opublikowano
12 minut temu, Daddy napisał:

niebieskie frajery pierdolone przegrywy całe życie :) 

Nie dla PSa kiełbasa :banderas: 

To pewnie petycja zrobiona przez Xśmieći.

A Starfield to gra stricte pecetowa.

Opublikowano

Zielone śmieciarze mają pierwszą gre od dekady która będzie chodziła w więcej niż 30 fpsach i robią fakeową petycję żeby nikt o tym śmieciu nie zapomniał 2 dni po premierze. 

Opublikowano
11 godzin temu, drozdu7 napisał:

Granie pc to nie dla mnie.

Co do optymalizacji to patrząc jakie kurwa cuda czasem się dzieją (np ocalały dżedaj) to nic mnie nie zdziwi.

czasem? pece małpy w tym roku same gnioty na premierę dostają, co nie dziwi bo Devi dobrze pewnie wiedzą jak wygląda "granie" na komputerkach i nie tracą czasu na takie wersje :)