Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Deebilek żyjesz tam? Gdyby nie daddy na zmianie to już by Cie Sonka zmiotła z planszy. 

giphy.gif

Opublikowano

Forumowy menel ciągle w żałobie po pogrzebie Klap VR2, którego jeszcze 4 lata trzeba spłacać w Bocianie?:dynia:

I dobrze, niech cierpi. Musi być kara za rozpyerdalanie państowych pieniędzy z MOPS-u :jim:

Opublikowano
58 minut temu, maniekboy napisał:

Stac nas niebieski plebsie

Ej kurwa ale tak to nie wyzywamy;) są jakieś granice 

Opublikowano

c0rwa na klaperskich gifach prędzej dadzą słuchawki niż vra2 :dynia: Klapy jak z mema o pułapce na niedźwiedzie dają się nabierać i kupują te chujo sprzety sony których cykl życia trwa krócej niż życie muchy

Opublikowano

Czasy sie zmieniaja, ludzie sie zmieniają, lata płyną a uzytkownik lisciu ciagle 24h/dobe broni marki sony w CW? Co za matołek :D

No ale z PlaystationVR 2 to się chłopak zagalopował, tego nie da sie wybronić :CoolStoryBro:

Opublikowano

To piękne jak mopściara lata po forum z płaczem i bólem dupy o Starfielda, nie dla PSa kiełbasa żebraku  :) 

Opublikowano
9 godzin temu, Czoperrr napisał:

Chłopaki muszą tu wpisywać gry, których jeszcze nie ma na rynku żeby to jakoś wyglądało :kekw: Najbardziej niepotrzebne Playstation w historii.

Lista jest bez crossgenow i console exow, tajemnica rozwiązana.

Swoją droga yebaniutkie PS4 niezły support jeszcze dostaje:obama:

8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał:

Jutro będzie Direct o 16, dziwnym trafem co do minuty na zdjęcie embargo z recenzji FF XVI, patrz jak się boją xD. 

Po premierze Totk platforma Switch tak jakby nieco w ciemnej, jak mus to mus.

Opublikowano
15 godzin temu, drozdu7 napisał:

Pad? No gram na sensie i mam wyłączone te wszystkie bajery

To trochę szkoda, że nie ma w tobie tego dawnego uśmiechniętego chłopca, który tak wesoło latał po osiedlu. Pasuje ci ten Xbox ewidentnie czyli dla kogoś jednak ta konsola jest :frog: Ja we wszystkim mam włączone bajery nigdy ich nie ruszałem... nawet nie rozumiem w czym mogą przeszkadzać :dunno: zależy od gierki ale czasem nawet sam ten głośniczek robi robotę (Ghostwire). No właśnie te bajery jak marakasy, kutasy, gitary i wędki to też ta mityczna KONSOLOWOŚĆ. Na PS5 jest chociaż ten pad a no i nawet gogle VR są.

No i to też dołącza do tego, że ten Xbox w porównaniu to taka odpalarka gierek bez charakteru, gorsze PC. Przejście z One na Series to jak wymienić kartę i dysk na lepsze bo pada mam w dobrym stanie to sobie zostawię, system przeniosę i będzie git.

Opublikowano

Zielone jednokomórkowce obślinione na sama myśl o pierwszej grze od premiery smieciary xd

Niestety premiera Starfielda była już wiele lat temu.

3DC4FAB5-D608-4AA9-B348-1BE3092A4138.jpeg

175D489F-9661-449F-AAD9-7AC5F6C8C9C2.jpeg

Opublikowano

O cię chuj, okazuje się, że xkurwa jak ruskie w latach 70 kopiowali wszystko z zachodu

starfield plagiat no mans sky

oskarżenia, że clockwork revolution to plagiat bioschock I

teraz jeszcze to

Comment image VexTeson

Czy te nieudolne szmaty potrafią zrobić coś autorskiego czy tylko kopiują od najlepszych? :)

Opublikowano

Studia microsoftu zdecydowanie nie znają znaczenia słowa "kreatywność"  :)

Opublikowano

ale sonkowa marka tlou się skończyła na części 1szej, może to coś na xboxa będzie teraz lepsze ^^ 

4 minuty temu, Pupcio napisał:

Studia microsoftu zdecydowanie nie znają znaczenia słowa "kreatywność"  :)

a co się będą wysilać skoro i tak do GP? :asax::kekw:

Opublikowano
29 minut temu, Whisker napisał:

same 10/10

To wiele mówi o branży dziennikarskiej. Mówię to całkiem serio, mimo iż może to być bardzo dobra gra

Opublikowano

Nie wiem czy kupione czy ludzie przyjebani, ale jak ktoś uważa że Ff16, Ragnarok, Forza horizon 5 i masa tych mitycznych exów jest na dychę to dla mnie jest zwyczajnie jebniety 

Opublikowano

No tak ale klapy są jebnięte więc wszystko się zgadza :asax:

Opublikowano
9 minut temu, drozdu7 napisał:

Nie wiem czy kupione czy ludzie przyjebani, ale jak ktoś uważa że Ff16, Ragnarok, Forza horizon 5 i masa tych mitycznych exów jest na dychę to dla mnie jest zwyczajnie jebniety 

No niestety, są marki święte krowy, wystarczy zobaczyc oceny ostatniej zeldy. 6 lat grzebali, zeby dodac pare spłyconych mechanik z minecraft, nudne podziemia i puste wyspy i już same 10/10.

Opublikowano

Niedokonca się zgodzę ale po kolei

Ragbarok GoW to świetna przygoda, fabularnie i desingersko top. Przygoda niczym film a jednak gameplay jest bardzo rozbudowany. Przygoda którą zapamiętamy na długo do tego świetne audio. To samo Final, drobne dropy nie przeszkadzają w ocenach najwyższych to samo jak Zelda najnowsza. Forza Horizon to również dopracowany i miodny produkt który jakby był pod pieczą Sony to wychodziłyby godne dodatki a nie resoraki No ale to już od włodarzy zależy.

Gra która zasługuje na dychę to tytuł który przykuwa nas do ekranu jak żaden inny, pochłania na godziny, cieszy oczy oraz uszy jest niemal kompletny (jakieś błędy są w granicach rozsądku). Tytuł o którym myślimy nadal po wyłączeniu konsoli.

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
16 minutes ago, drozdu7 said:

Rzućcie jakieś tytuły na dyszkę wg Was, ciekaw jestem (zupełnie serio pytam).

Edytowane przez jimmyyy8

Opublikowano
6 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Rzućcie jakieś tytuły na dyszkę wg Was, ciekaw jestem (zupełnie serio pytam).

Pierwsze co mi przyszło do głowy bez zastanowienia to Shadow of the colossus.