Opublikowano 28 czerwca 20231 r Najebany Jim jedzie zielonych jak ostatnie szmaty : 1) Cold War w podstawowym Plusie 2) Wyjebane na rozprawę Acti-Blizz, siedzi u Kojimy i pije drinka z palemką A xnieudacznicy dalej tego dilu nie potrafią klepnąć
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Przychody z rynku konsolowego: Nintendo: 18,5%, Electronic Arts: 16,1%, Take-Two Interactive: 8,4%, Sony PlayStation: 7,5%, Activision Blizzard King: 7,4%, Epic Games: 6,1%, Ubisoft: 5,1%, Xbox: 4,9%, Bandai Namco: 3,5% Pierwsze miejsce w pełni zasłużone
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 11 minut temu, Daffy napisał: Przychody z rynku konsolowego: Nintendo: 18,5%, Electronic Arts: 16,1%, Take-Two Interactive: 8,4%, Sony PlayStation: 7,5%, Activision Blizzard King: 7,4%, Epic Games: 6,1%, Ubisoft: 5,1%, Xbox: 4,9%, Bandai Namco: 3,5% Pierwsze miejsce w pełni zasłużone Warto dodać, że to tylko dochody wydawcy. Nintendo wydaje 12+ gier na rok, Sony i MS studios na razie znacznie mniej i więcej maja dochodów z 3rd party, u Nintendo raczej to już malutki odsetek i spada. Co nie zmienia faktu, że przejęcie przez MS Acti Blizzard spowoduje spory boost dla nich.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 1 godzinę temu, Shen napisał: Jakies chcesz stworki dla dzieci to odpal zelde i idz zbierac koroki, mozesz przy okazji robota z płonacym chujem zrobic. FF16 to gra dla powaznych graczy. XD Ktoś nie zakumał, nie martw się ja wiem, że FFXVI to sztos ziomek
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 6 godzin temu, aph napisał: Oficjalnie - 3 mln w 3 dni. Czyli 2 miliony gorzej niż poprzednia odsłona w analogicznym czasie
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 37 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Warto dodać, że to tylko dochody wydawcy. Nintendo wydaje 12+ gier na rok, Sony i MS studios na razie znacznie mniej i więcej maja dochodów z 3rd party, u Nintendo raczej to już malutki odsetek i spada. Co nie zmienia faktu, że przejęcie przez MS Acti Blizzard spowoduje spory boost dla nich. haha ten już mature z tłumaczenia tych partaczy xD Tylko nintendo chłopcze
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 37 minut temu, Pupcio napisał: Tylko nintendo chłopcze Wyjdzie nowe rdr albo yakuza to sie przeprosisz z konsolami dla powaznych ludzi
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Godzinę temu, ASX napisał: Czyli 2 miliony gorzej niż poprzednia odsłona w analogicznym czasie Przy kilkudziesięciu milionach więcej użytkowników ps4 i premierze również na xbox one. Wiesz czemu statystyka jest jak bikini?
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Nie no dobry wynik jak na beke5 i okres wydawniczy (chwilę po zeldzie i obok diablo4)
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Podałem tylko fakt, nigdzie nie napisałem że się źle sprzedała. Kto by pomyślał że wydawanie gry na wiekszą ilość platform z wiekszą bazą użytkowników przekłada się na lepszą sprzedaż
Opublikowano 28 czerwca 20231 r Jimbo Ryan gigachad wódeczka i blanty u kojimy + beka z xszmaty co robi laske kottickowi i chce uciec na mobilki nie da się już bardziej poniżyć xszmaty.
Opublikowano 28 czerwca 20231 r 1 godzinę temu, ASX napisał: Czyli 2 miliony gorzej niż poprzednia odsłona w analogicznym czasie Tak, ale wciąż zaskakująco blisko Remaku, ktory wyszedł w późnym okresie PS4. Tak czy inaczej nic tylko się cieszyć.
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Z tego co gralem w 2023: FF XVI > TOTK > Diablo 4 = RE4R > DSR. Oczywiście FF XVI jeszcze nie ukończyłem, ale tak to będzie wyglądać. W planach mam ograć też BG3, które przyspieszyło datę premiery na PC, aby zdążyć przed nadejściem kulminacji roku Starfielda i Alana Wake'a 2. What a year. Dla mnie to najzajebistszy rok w produkcjach dużego kalibru jaki widziałem.
Opublikowano 29 czerwca 20231 r U mnie w tym roku na rozkładzie z tegorocznych premier HiFi rush, Metroid Prime, RE4r, SF6, Octo2, TOTK. Każda z nich spokojnie mogła by być goty, a tu wszystkie wyszły w tym półroczu jednego roku xdddd Jeszcze przy FE Engage i Advance wars 1-2 się dobrze bawiłem. No i najlepszego singlowego pesa ever odkryłem dopiero w tym roku czyli fanowski SP Football life 2023. Jest wybornie
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Hifi też ograłem, fakt to premiera 2023 zapomniałem, też sztos, ale dałbym na koniec listy. W tym roku gralem wyjatkowo dużo w nowości, ale było warto, ominalem tylko Jedi(tutaj zagram pewnie dopiero w 2024, po patchach xD) i SF6 ( niet w bijatyki od lat). Octo 2 też 2024. EDIT: Jeszcze Spiderek 2 i Avatar w 2023. Edytowane 29 czerwca 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Jak tam xcipeusze beż gier? Ff16 rozbił bank. Sonki to dom CoD i nic ani nikt nie odbierze dziecka rodzicu.
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Jak tam xcipeusze beż gier? Ff16 rozbił bank. Sonki to dom CoD i nic ani nikt nie odbierze dziecka rodzicu. Niech żyje nasz zbawca Jim Ryan
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Final Fantsy XVI na Xboxie:
Opublikowano 30 czerwca 20231 r Sytuacja w sądzie musi być poważna, bo wszystkich Redfallowców gdzieś nagle wymiotło
Opublikowano 3 lipca 20231 r W dniu 30.06.2023 o 15:49, drozdu7 napisał: A to ciekawe czy na forum jest ktoś kto ukończył Redfalla? Nie wiem, ale za(pipi)iste są dane z exophase, które pokazują, że ilość sprzedanych kopii na Epicu mogła nie przekroczyć liczby 1 :D. Edytowane 3 lipca 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 10 lipca 20231 r No a co mają zrobić. Gier ni ma, emulatory im pobanowali, do Starfielda mniej niż dwa miechy i cisza w eterze, nawet w Gamestopie żadnego baneru nie ma ani nic. Klapy i drony nadrabiają to co panowie z KKW im zaserwowali, a boty no coż. Czekają aż Pan Microsoft wrzuci coś do gamepassa