Opublikowano 27 lipca 20231 r Przecież wszyscy łącznie ze Spencerem mówią że nie mogą się równać z Sony sprzedażowo. Więc takie walenie konia do sprzedaży już na nikim nie robi wrażenia... Wrażenie robi natomiast to jak taka potęga splakała się jak ostatnia pizda przed sądem i w internetach
Opublikowano 27 lipca 20231 r no nie wiem, dział kontrolerów mają chyba najbardziej kreatywny i płodny na rynku.
Opublikowano 27 lipca 20231 r 15 minut temu, drozdu7 napisał: Przecież wszyscy łącznie ze Spencerem mówią że nie mogą się równać z Sony sprzedażowo. Więc takie walenie konia do sprzedaży już na nikim nie robi wrażenia... Wrażenie robi natomiast to jak taka potęga splakała się jak ostatnia pizda przed sądem i w internetach No tak skoro o tym głośno mowia to nie ma problemu! Xkundla nikt nie chce i taka prawda.
Opublikowano 27 lipca 20231 r Jakby miały skrypty i crafting to może więcej ludzi z niebieskiego obozu by się przekonało:(
Opublikowano 28 lipca 20231 r https://www.ppe.pl/news/323818/xbox-series-x-s-bez-emulatorow-microsoft-rozpoczal-banowanie-za-granie-i-tworzenie-programow.html " Podpiszę z nimi cyrograf ( gp), a potem zabiorę im wszystko "
Opublikowano 28 lipca 20231 r ale, że dobry wuja Xbox to tak w sumie kawał chuja?! No przecież miało być granie za darmo za 4 zł, PS2, exy, drinki, palemki, forza a jedynie co będzie to strzał mokrym kutangiem po ryju w 30 klatkach animacji na sekundę. Dobry deal dla fana xboxa i BDSM
Opublikowano 28 lipca 20231 r Nowych gier nie ma, to by zielonej zarazie dali chociaz pograc w 20 letnie starocie
Opublikowano 30 lipca 20231 r Forsraken oraz Lipne Fantasy szesnaście to kondycja peesrarki pięć na ten rok. No trochę słabo skoro jedno Hi-Fi Rush zżera i wysrysa te popłuczyny. Ładne wzajemnie polerowanie wacków tutaj brygada plejstejszyn odwala.
Opublikowano 30 lipca 20231 r Dobra na placu gier mamy PS5 vs Switch. Ciekawi mnie, czy pojawi się jakaś firma, która zapełni lukę po xboxie (RIP). A może to Steam Deck?
Opublikowano 30 lipca 20231 r 11 minut temu, izon napisał: Dobra na placu gier mamy PS5 vs Switch. Ciekawi mnie, czy pojawi się jakaś firma, która zapełni lukę po xboxie (RIP). A może to Steam Deck? PS5 i PC, a właściwie Steam z całym ekosystemem (Deck itp.), Switch już nie jest brany na poważnie jako platforma, imo przestarzalem gówno.
Opublikowano 30 lipca 20231 r Deck też nie może być brany na poważnie ponieważ nie zawsze gry działają na nim idealnie (już nie mówiąc czy w ogóle zadziałają)
Opublikowano 30 lipca 20231 r 12 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Deck też nie może być brany na poważnie ponieważ nie zawsze gry działają na nim idealnie (już nie mówiąc czy w ogóle zadziałają) To tak jak na zwykłym PC :).
Opublikowano 30 lipca 20231 r No nie generalizowałbym aż tak xd Większość PCtowców jednak gra na Windowsie. Są gierki idealne na Decku, a są takie, które scrashują ci bez powodu jak ostatnio świeżo wydany Unholy po 2 chapterze. Ktoś mógłby być przekonany, że jest gites ale nie jest.
Opublikowano 30 lipca 20231 r 9 minut temu, Dr.Czekolada napisał: No nie generalizowałbym aż tak xd Większość PCtowców jednak gra na Windowsie. Są gierki idealne na Decku, a są takie, które scrashują ci bez powodu jak ostatnio świeżo wydany Unholy po 2 chapterze. Ktoś mógłby być przekonany, że jest gites ale nie jest. Ja ukończyłem na SD na razie 5 gier, jedna miała problem z cutscenką. Oczywiście nowe gry wymagają kolejnej ścieżki supportu, to od developera zależy, jak będzie wspierał dany sprzęt. SD to raczej zawsze będzie tylko i aż uzupełnienie PCta, cross-save, buy, remote play, emulatory, gry indie itp.
Opublikowano 30 lipca 20231 r Wspominam ostatnią konsolę, która poniosła tak spektakularną komercyjną porażkę jak XSX ( nie licząc poprzedniego Xboxa :)) i to byłby chyba Dreamcast. Tylko japońce pokazali jak odchodzić z klasą i część gier na makarona do dzisiaj piastuje wysokie miejsca w rankingach gier wszech czasów. A jakie wspomnienia zostaną z zielonego gówna? Kolejne copy paste, połatane i opóźnione Halo? Karton z zielonym hełmofonem bez gry na premierę konsoli? Resoraki w wersji LGBT friendly? MemeField? Kolejne niespełnione obietnice grubego knura? Edytowane 30 lipca 20231 r przez izon
Opublikowano 30 lipca 20231 r Te exy Sony jednak mają coś w sobie. Wczoraj popierdalałem przez trzy rozdziały po jednakowych korytarzach przeplatając walkę z wciskaniem trójkąta. Nie grałem w oryginał FF7, a ten Rimejk to ponoć 15% gry Ale dałem sobie czas do premiery Starfielda
Opublikowano 30 lipca 20231 r Godzinę temu, drozdu7 napisał: Te exy Sony jednak mają coś w sobie. Wczoraj popierdalałem przez trzy rozdziały po jednakowych korytarzach przeplatając walkę z wciskaniem trójkąta. Nie grałem w oryginał FF7, a ten Rimejk to ponoć 15% gry Ale dałem sobie czas do premiery Starfielda To taki "rimejk" na papierze nie mający za bardzo sensu bez ogrania oryginału, niestety
Opublikowano 30 lipca 20231 r 5 godzin temu, drozdu7 napisał: Nie grałem w oryginał FF7, a ten Rimejk to ponoć 15% gry To jest bardziej duchowy nastepca niz taki klasyczny remake jak Demons Souls, wszystko zmienione.
Opublikowano 30 lipca 20231 r 11 minut temu, aph napisał: To jest bardziej duchowy nastepca niz taki klasyczny remake jak Demons Souls, wszystko zmienione. Tak chcieli i to im wyszło bardzo dobrze.