Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Przecież wszyscy łącznie ze Spencerem mówią że nie mogą się równać z Sony sprzedażowo. Więc takie walenie konia do sprzedaży już na nikim nie robi wrażenia...

Wrażenie robi natomiast to jak taka potęga splakała się jak ostatnia pizda przed sądem i w internetach

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 620,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
15 minut temu, drozdu7 napisał:

Przecież wszyscy łącznie ze Spencerem mówią że nie mogą się równać z Sony sprzedażowo. Więc takie walenie konia do sprzedaży już na nikim nie robi wrażenia...

Wrażenie robi natomiast to jak taka potęga splakała się jak ostatnia pizda przed sądem i w internetach

No tak skoro o tym głośno mowia to nie ma problemu! Xkundla nikt nie chce i taka prawda.

Opublikowano

Jakby miały skrypty i crafting to może więcej ludzi z niebieskiego obozu by się przekonało:(

Opublikowano

:notlikethis: ale, że dobry wuja Xbox to tak w sumie kawał chuja?! No przecież miało być granie za darmo za 4 zł, PS2, exy, drinki, palemki, forza a jedynie co będzie to strzał mokrym kutangiem po ryju w 30 klatkach animacji na sekundę. Dobry deal dla fana xboxa i BDSM

Opublikowano

Nowych gier nie ma, to by zielonej zarazie dali chociaz pograc w 20 letnie starocie :niki:

Opublikowano

Forsraken oraz Lipne Fantasy szesnaście to kondycja peesrarki pięć na ten rok. No trochę słabo skoro jedno Hi-Fi Rush zżera i wysrysa te popłuczyny.

Ładne wzajemnie polerowanie wacków tutaj brygada plejstejszyn odwala.

Opublikowano

Dobra na placu gier mamy PS5 vs Switch. Ciekawi mnie, czy pojawi się jakaś firma, która zapełni lukę po xboxie (RIP). A może to Steam Deck?

Opublikowano
11 minut temu, izon napisał:

Dobra na placu gier mamy PS5 vs Switch. Ciekawi mnie, czy pojawi się jakaś firma, która zapełni lukę po xboxie (RIP). A może to Steam Deck?

PS5 i PC, a właściwie Steam z całym ekosystemem (Deck itp.), Switch już nie jest brany na poważnie jako platforma, imo przestarzalem gówno. 

Opublikowano
12 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Deck też nie może być brany na poważnie ponieważ nie zawsze gry działają na nim idealnie (już nie mówiąc czy w ogóle zadziałają) :CoolStoryBro:

To tak jak na zwykłym PC :). 

Opublikowano

Krychu już odleciał na inną planete przez tą finalną mmo chujnie :)

Opublikowano

No nie generalizowałbym aż tak xd Większość PCtowców jednak gra na Windowsie. Są gierki idealne na Decku, a są takie, które scrashują ci bez powodu jak ostatnio świeżo wydany Unholy po 2 chapterze. Ktoś mógłby być przekonany, że jest gites ale nie jest.

Opublikowano
9 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

No nie generalizowałbym aż tak xd Większość PCtowców jednak gra na Windowsie. Są gierki idealne na Decku, a są takie, które scrashują ci bez powodu jak ostatnio świeżo wydany Unholy po 2 chapterze. Ktoś mógłby być przekonany, że jest gites ale nie jest.

Ja ukończyłem na SD na razie 5 gier, jedna miała problem z cutscenką. Oczywiście nowe gry wymagają kolejnej ścieżki supportu, to od developera zależy, jak będzie wspierał dany sprzęt. SD to raczej zawsze będzie tylko i aż uzupełnienie PCta, cross-save, buy, remote play, emulatory, gry indie itp. 

Opublikowano

Wspominam ostatnią konsolę, która poniosła tak spektakularną komercyjną porażkę jak XSX ( nie licząc poprzedniego Xboxa :)) i to byłby chyba Dreamcast. Tylko japońce pokazali jak odchodzić z klasą i część gier na makarona do dzisiaj piastuje wysokie miejsca w rankingach gier wszech czasów. A jakie wspomnienia zostaną z zielonego gówna? Kolejne copy paste, połatane i opóźnione Halo? Karton z zielonym hełmofonem bez gry na premierę konsoli? Resoraki w wersji LGBT friendly? MemeField? Kolejne niespełnione obietnice grubego knura?

Edytowane przez izon

Opublikowano

Te exy Sony jednak mają coś w sobie. Wczoraj popierdalałem przez trzy rozdziały po jednakowych korytarzach przeplatając walkę z wciskaniem trójkąta. Nie grałem w oryginał FF7, a ten Rimejk to ponoć 15% gry ;)

Ale dałem sobie czas do premiery Starfielda

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Te exy Sony jednak mają coś w sobie. Wczoraj popierdalałem przez trzy rozdziały po jednakowych korytarzach przeplatając walkę z wciskaniem trójkąta. Nie grałem w oryginał FF7, a ten Rimejk to ponoć 15% gry ;)

Ale dałem sobie czas do premiery Starfielda

To taki "rimejk" na papierze nie mający za bardzo sensu bez ogrania oryginału, niestety

Opublikowano
5 godzin temu, drozdu7 napisał:

Nie grałem w oryginał FF7, a ten Rimejk to ponoć 15% gry ;)

To jest bardziej duchowy nastepca niz taki klasyczny remake jak Demons Souls, wszystko zmienione.

Opublikowano
11 minut temu, aph napisał:

To jest bardziej duchowy nastepca niz taki klasyczny remake jak Demons Souls, wszystko zmienione.

Tak chcieli i to im wyszło bardzo dobrze.