Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

ja to się jedynie nie mogę doczekać na te wszystkie afery, filmy dłuższe i krótsze, memy o tym jak Starfield jest popsuty na wszystkim i przykładowo nadpisuje save ze Skyrima :kekw: ależ tu będzie wrzało jasny chuj :banderas:
Witamy w Białej Grani mam nadzieję, że lot był udany

Opublikowano
39 minutes ago, Daddy said:

Todd ładnie jedzie z niebieskimi frajerami  :banderas:

Co to za fejkowe wysrywy? Już niedługo sądny dzień dla bociarstwa, ale bardziej od tego jaką Strafield okaże się grą ciekawi mnie dalsza strategia zielonych, kiedy już bańka pęknie i nie będzie można wycierać sobie gęby wiecznym mesjaszem na horyzoncie.

Bo że pęknie - to pewne. Pytanie tylko z jak wielkim hukiem. Jeszcze tylko miesiąc :CoolStoryBro:

Opublikowano

SF pięknie piecze proste umysły niebieskich robali  :leo:  zawsze możecie grać w dlc pajonka  w gorszej grafice niż na ps4 :kekw:

F1hRrBAXwAA_-tc?format=jpg&name=medium

:)

Opublikowano

Niesamowicie zabawne jest to przeświadczenie, że Starfield nie będzie kolejną legendą i kamieniem milowym po Skyrime. Prawie tak zabawne jak wiara, że reskin batmana ze spidermanem czy rozmazaniec FF16 coś ugra na polu gry roku. :)

Opublikowano

Bedzie taki kamien milowy jak fallout 4:niki: wowiarz od rana naćpany

Opublikowano

kamień to może i na środku chodnika żeby fan xboxa upadł i sobie głupi ryj rozwalił

Opublikowano
7 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Niesamowicie zabawne jest to przeświadczenie, że Starfield nie będzie kolejną legendą i kamieniem milowym po Skyrime. Prawie tak zabawne jak wiara, że reskin batmana ze spidermanem czy rozmazaniec FF16 coś ugra na polu gry roku. :)

A to rozumiem, że teraz gry startują z poziomu mesjasza i dopiero muszą udowodnić, że nim nie są, a nie na odwrót? W główkach się poprzewracało.

Opublikowano

Ja jestem sceptyczny co do ogromnych open worldów z masą mikro-mechanik wydawanych na premierę, bo lubią z tego wychodzić benchmarkowe wydmuszki. Nad którymi krytycy się rozpłyną bo taka wykładnia, a gracze będą udawać, że się nie nudzą w grze bo obcują z "dziełem sztuki".

No ale dopuszczam, że xbox może dostać pierwszy hit 1st party od dekady czy tam dłużej.

Wiecie,.nawet Atari Jaguar miał Alien vs. Predator. Co nie zmieniło faktu, że był g*wnem. I tak samo z Xboxem ;)

Opublikowano

Znaczy jeśli ja mam być szczery,  to wydaje mi się że Starfield będzie hitem. Nie brałbym za 100 euro gdyby miał cień wątpliwości. Problem polega na tym, że jak się uda to nic to nie zmieni dla xkurwy, a jeśli byłaby jakimś przypadkiem klapa no to oficjalnie można uznać, że MS już nigdy nie dowiezie czegoś " dużego, konkretnego ". Wiadomo, że to nie będzie koniec jeśli chodzi o korpo i kasę, ale koniec jeśli chodzi o jakieś większe ambicje co do gier. No i jeszcze BG3 rozwali towarzystwo RPG.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

8 lat pracy nad generycznymi planetami i 30 FPS w 1080p. Bekafield nadchodzi i jaranko tylko wśród gampassowcow, którzy lubują się w żółtku na meta :)

Jak tam Baldur 3 na najmocniejszej konsoli w historii?:kekw:

Opublikowano

Co by nie mówić o Starfieldzie to udało mu się coś czego nie osiagnelą żadna xboxowa gra od czasów Xboxa 360. 

Mamy gorący okres, dopiero co wyszlo Diablo i Finał Fantasy. Wczoraj premierę miał Baldur, a za rogiem Spider i Alan Wake 2, a i tak, nawet tutaj w CW,  najwięcej pisze się o Starfieldzie. 

Ostatnio widziałem statystyki wg. Których Starfield na Steamie był częściej dodawany do wishlisty niż Elden Ring w analogicznym okresie przed premierą. Wszystko wskazuje na to że szykuje duża premiera.

Opublikowano

Baldur przecież rozjebał już rynek na PC, ludzie sobie może przypomną co było przed action RPG, do tego wszyscy NPCe są "horny", dzisiaj drugie posiedzenie, pucujcie już zbroje. :D 

Niedźwiedź w Baldurze jest bardziej sexy niż te kukły ze Srajfielda. 

A jak wiadomo seks się sprzedaje :D. 

-----------

BTW Prawdziwe skutki fantastycznej sprzedaży BG3 na Steam to nie tam żadna rpgowośc i rzuty kostką, tylko:

- golizna

- 5 modeli przyrodzenia i 2 modele waginy (czy jakoś tak)

- brak cenzury

- niedźwiedzie

Dziwny jest ten świat xD. 

Spencer musi reagować i usuwać cenzure w swoich grach :D. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Kogo crapfield obchodzi kiedy wczoraj premiere miał najlepszy rpg roku ktory juz za miesiac wyladuje na nadstation 5 :)

Zielone smierdziele oczywiscie nie dla psa kielbasa i wracać do budy ogrywać te crapy :)

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

Nie no jednak poerdole tego Starfield. 30fps kuhwa xd xd

Jeszcze BG3 na ps5 można wykupić 72h wcześniej.

Ja pewnie odpalę tego Starfielda, bo już będę po BG3 do tego czasu, ale w 60 klatuniach prawilnie na piecu:). 

Opublikowano
34 minuty temu, PanKamil napisał:

Kogo crapfield obchodzi kiedy wczoraj premiere miał najlepszy rpg roku ktory juz za miesiac wyladuje na nadstation 5 :)

będziesz grał? :)

Opublikowano
8 minut temu, messer88 napisał:

będziesz grał? :)

Tak, ale koniec końców nic to nie zmieni. Czy zagram czy nie to i tak baldur to dzieło sztuki ktoremu kazdy bot moze wachac co najwyzej dupe bo nie ma mozliwosci zagrac, a crapfield to będzie wielkie gowno i rozczarowanie :)

Opublikowano

Starfield zły bo za dużo mechanik, ale kurwa mechaniki sonoskie w każdej dosłownie każdej ich grze są takie same.

A już przeciskanie przez szczeliny to powinni opatentować bo to jest chore kurwa żeby w każdej ich kolejnej grze było. 

Najebane skryptów, przestojów, sztucznych ograniczeń żeby tylko wydłużyć rozgrywkę. Jak nie open world z takimi samymi aktywnościami, to korytarz i pochodna walking sima gdzie Kratos kurwa nie może wejść na murek i popierdala po rynnach. 

Taka jest prawda, po kilku miesiącach tego nektaru to odechciało mi się konsoli włączać. Poza tym że są śliczne i dopracowane to te mesjasze często prezentują najgorsze branżowe guwna.

Może to kogoś zdziwić ale takie Residenty czy to Remake czy 8 to są dla mnie o klasę lepsze GRY. Nawet taki niby średniak Control, sprawił mi więcej frajdy bo tam core był gameplay. Jest wiele multiplatform które zjadają exy.

Moze Xbox huja wydał w ostatnim czasie, może Starfield będzie 8/10 ale kurwa naprawdę jak ktos nie grał w te Sonoskie exy to może uwierzyć w to wasze bajdurzenie o wyjątkowości tych tytułów. Tyle