Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

No w 2021 może miałyby szanse te twoje giereczki ale w tym roku jest zelda i resident :)

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

No w 2021 może miałyby szanse te twoje giereczki ale w tym roku jest zelda i resident :)

Remake Resia i Dead Space - nigdy nie wiem, czy uwzględnianie Remake'ow na takie listy ma sens. Niby to inna gra, ale jednak to samo...

ale na Xboxa wyszły :D

Opublikowano

Może legendarne dlc do ubi pajonka? A może wyśmienite mmo rpg akcji ff16? :) 

Opublikowano

Nie no mówił że do tej pory naliczył 10. Wnioskuję że muszą to być exy Sony i Nintendo. Chciałbym tą listę poznać 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ten chłop liczy BG3 które nie wyszło na PS5 jako exa Sony, więc chyba wszyscy rozumiemy, że mamy tu do czynienia z jednostką niepoczytalną. :)

No tego nie pisałem, co nie zmienia faktu, że na Xboxy nie ma :kaz:

Czekamy na Starfielda, wtedy ten dział odżyje :D. Największa niewiadomo generacji przed nami, czy złapie się do top 10 tego roku. 

Opublikowano

U mnie będzie duża rozkmina co goty pomiędzy BG3, RE4r, TOTK i SF6.

Liczę że im dalej w las w BG3 tym bardziej rozkmina będzie mijać i utwierdzać się będę że to bezdyskusyjny król, są ku temu duże szanse

A jeszcze Mario Wonders w pazdzierniku

Opublikowano
3 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Czekamy na Starfielda, wtedy ten dział odżyje :D. Największa niewiadomo generacji przed nami, czy złapie się do top 10 tego roku. 

Czaicie mieć jeden wychuchany nabój w magazynku, jeden jedyny strzał o być albo nie być i trafić na rok z takimi bombami jak BG3, Zelda, Resident, Metroid, Dead Space, Spiderman, Final, Pikmin, nowe Mario - to trzeba być Xboxem :xboss:

A pewnie realnie i tak Starfieldowi przyjdzie się bić w trochę niższej kategorii wagowej z Diablo, Hogwartem, Cyberpunkiem, Asasynem, Alanem i Mortalem. Jak z tego grona Starfield wyjdzie obronną ręką to już będzie duży sukces.

Opublikowano
17 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

No tego nie pisałem, co nie zmienia faktu, że na Xboxy nie ma :kaz:

Na PlayStation też nie ma, a w dodatku będzie bez pudełka. Zobaczymy co wygra - niebieska tresura czy godność osobista. :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Na PlayStation też nie ma, a w dodatku będzie bez pudełka. Zobaczymy co wygra - niebieska tresura czy godność osobista. :)

Fakt z pudełkiem to przesadzili, Anal 2 będzie kolejny. 

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Ciekawe, dlaczego euzebiusz nie wrzuca doniesień z ppe, że w małżu topią się porty usb xd chyba linia partii nie pozwala, bo przecież lubuje się w przeglądaniu i udostępnianiu newsów z tego szamba

Bo to ekstremalne przypadki z EVO gdzie konsole działały non stop 3 dni w masowej ilości, a ludzie przynosili swoje sticki i chińskie adaptery do nich uj wie jakie.

No ale zgrzyt, bo Sony jednak mogłoby zrobić natywne wsparcie dla innych sticków niż oficjalne...

Opublikowano

kolejny z wielu powodów, dla których małż nadaje się co najwyżej na wystawę sztuki abstrakcyjnej a nie do grania

Opublikowano

I walki z bossami jak latanie w Rez albo panzer dragoon to epickość nie widziana nawet w kinie!!!!!!!!

Opublikowano

Pamiętajcie, Starfield w 30klatkach to praktycznie niegrywalny. Standardem jest już 60klatek. A wogóle to dopiero po roku doprowadzą ją do stanu używalności.

Przejęty Donek co chwilę pyta o te klatki, bo inaczej niż w 60fps to on nie gra.

Tak samo martwi go Forza Motorsport. Nie martwi go że "nowy" Spiderman wygląda jak z PS4. Że taka torpeda jak FF16 działał jak działał 

Niektórzy to latają po forum upewniać ludzi że guwno wyjdzie z gier MS, bo wtedy chyba czują się lepiej 

Opublikowano

A co mają  innegorobić te niebieskie klalny? Przecież nie będą grać w gry bo od 3 lat ich zwyczajnie nie mają :niki:

Opublikowano

30 klatek niegrywalne do klapa vs klapy w tematach chociażby ratcheta czy ffxvi: "przełączyłem na tryb 30fps bo lepsza graficzka, a gra się i tak fajnie i nie przeszkadza"

Opublikowano
1 minutę temu, Daffy napisał:

"przełączyłem na tryb 30fps bo lepsza graficzka, a gra się i tak fajnie i nie przeszkadza"

ale mówisz o Steam Decku? To tylko handheld ma swoje wady i zalety :kekw:. Nie wiem kto jest na tyle pojebion żeby mając wybór iść w 30 klatek ale nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Może to jest tak jak z padami do Xtrupa tutaj piszą, że niezniszczalne, niezrównane, niezawodne, zajebiste, jakościowe pryma sort a w temacie o padach do Xpadliny jedno wielkie narzekanie, że się psują, jakość spadła a ten cały pilot elitarny do przeglądania oferty gamepassa to on rdzewieje już w katalogu i już jest zepsuty w pudełku. Ratchet w 30 klatkach :frog: tych ludzi winno się zamykać w odosobnieniu .

Opublikowano
W dniu 12.06.2021 o 11:24, Donatello1991 napisał:

Za taką jakość to może być te 10h, mi nie przeszkadza. 

Dzisiaj przyzwyczaiłem wzrok do 30fps i muszę przyznać, że jest różnica w grafice na korzyść tego trybu i chyba będę tak kontynuował. OLED nie wybacza niższych rozdzielczości imo. 

W dniu 12.06.2021 o 15:54, PiPoLiNiO napisał:

Jak to wygląda w 4k na oled to ja nie mam pytań. Gram 30 fps, sorry ale lubię wypalanie gałek ocznych.

Jak będzie wyglądać taki Uncharted 5... Jakich pięknych czasów dożyliśmy.

W dniu 16.06.2021 o 16:32, Donatello1991 napisał:

No ja to nie żałuję, że zmieniłem na 30fps. Grafa miażdży jajca. Już prawie chyba przy końcu jestem i w cale mi się krótka nie wydaje. 

Opublikowano

6 minut temu, drozdu7 napisał:

Pamiętajcie, Starfield w 30klatkach to praktycznie niegrywalny. Standardem jest już 60klatek. A wogóle to dopiero po roku doprowadzą ją do stanu używalności.

Przejęty Donek co chwilę pyta o te klatki, bo inaczej niż w 60fps to on nie gra.

Tak samo martwi go Forza Motorsport. Nie martwi go że "nowy" Spiderman wygląda jak z PS4. Że taka torpeda jak FF16 działał jak działał 

Niektórzy to latają po forum upewniać ludzi że guwno wyjdzie z gier MS, bo wtedy chyba czują się lepiej 

spermantello  to troll konto z ppe i dawny alter typa z PE który wyłapał bana, olać ciepłym moczem jak Jim Menel olewa plejkurwe 4.5 bez gier i przyszłości  ;) 

ale wracajmy na właściwe tory

ruchanie niebieskich frajerów już nie tylko przez partaczy $ony ale i zewnętrznych wydawców? O TO CHODZI, BRAWO  :banderas:

Opublikowano

@Daffyprzytoczyłeś cytaty takich ludzi, że na twoim miejscu byłoby mi wstyd. Równie dobrze możesz przytoczyć cytat kupy na trawniku pod blokiem w Sulechowie bo kurwa tyle samo by miał sensu.

Spencer podał, że koniec produkcji Xboxa Series to końcówka tego roku?