Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

No w 2021 może miałyby szanse te twoje giereczki ale w tym roku jest zelda i resident :)

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 746 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

No w 2021 może miałyby szanse te twoje giereczki ale w tym roku jest zelda i resident :)

Remake Resia i Dead Space - nigdy nie wiem, czy uwzględnianie Remake'ow na takie listy ma sens. Niby to inna gra, ale jednak to samo...

ale na Xboxa wyszły :D

Opublikowano

Może legendarne dlc do ubi pajonka? A może wyśmienite mmo rpg akcji ff16? :) 

Opublikowano

Nie no mówił że do tej pory naliczył 10. Wnioskuję że muszą to być exy Sony i Nintendo. Chciałbym tą listę poznać 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ten chłop liczy BG3 które nie wyszło na PS5 jako exa Sony, więc chyba wszyscy rozumiemy, że mamy tu do czynienia z jednostką niepoczytalną. :)

No tego nie pisałem, co nie zmienia faktu, że na Xboxy nie ma :kaz:

Czekamy na Starfielda, wtedy ten dział odżyje :D. Największa niewiadomo generacji przed nami, czy złapie się do top 10 tego roku. 

Opublikowano

U mnie będzie duża rozkmina co goty pomiędzy BG3, RE4r, TOTK i SF6.

Liczę że im dalej w las w BG3 tym bardziej rozkmina będzie mijać i utwierdzać się będę że to bezdyskusyjny król, są ku temu duże szanse

A jeszcze Mario Wonders w pazdzierniku

Opublikowano
3 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Czekamy na Starfielda, wtedy ten dział odżyje :D. Największa niewiadomo generacji przed nami, czy złapie się do top 10 tego roku. 

Czaicie mieć jeden wychuchany nabój w magazynku, jeden jedyny strzał o być albo nie być i trafić na rok z takimi bombami jak BG3, Zelda, Resident, Metroid, Dead Space, Spiderman, Final, Pikmin, nowe Mario - to trzeba być Xboxem :xboss:

A pewnie realnie i tak Starfieldowi przyjdzie się bić w trochę niższej kategorii wagowej z Diablo, Hogwartem, Cyberpunkiem, Asasynem, Alanem i Mortalem. Jak z tego grona Starfield wyjdzie obronną ręką to już będzie duży sukces.

Opublikowano
17 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

No tego nie pisałem, co nie zmienia faktu, że na Xboxy nie ma :kaz:

Na PlayStation też nie ma, a w dodatku będzie bez pudełka. Zobaczymy co wygra - niebieska tresura czy godność osobista. :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Na PlayStation też nie ma, a w dodatku będzie bez pudełka. Zobaczymy co wygra - niebieska tresura czy godność osobista. :)

Fakt z pudełkiem to przesadzili, Anal 2 będzie kolejny. 

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Ciekawe, dlaczego euzebiusz nie wrzuca doniesień z ppe, że w małżu topią się porty usb xd chyba linia partii nie pozwala, bo przecież lubuje się w przeglądaniu i udostępnianiu newsów z tego szamba

Bo to ekstremalne przypadki z EVO gdzie konsole działały non stop 3 dni w masowej ilości, a ludzie przynosili swoje sticki i chińskie adaptery do nich uj wie jakie.

No ale zgrzyt, bo Sony jednak mogłoby zrobić natywne wsparcie dla innych sticków niż oficjalne...

Opublikowano

kolejny z wielu powodów, dla których małż nadaje się co najwyżej na wystawę sztuki abstrakcyjnej a nie do grania

Opublikowano

I walki z bossami jak latanie w Rez albo panzer dragoon to epickość nie widziana nawet w kinie!!!!!!!!

Opublikowano

Pamiętajcie, Starfield w 30klatkach to praktycznie niegrywalny. Standardem jest już 60klatek. A wogóle to dopiero po roku doprowadzą ją do stanu używalności.

Przejęty Donek co chwilę pyta o te klatki, bo inaczej niż w 60fps to on nie gra.

Tak samo martwi go Forza Motorsport. Nie martwi go że "nowy" Spiderman wygląda jak z PS4. Że taka torpeda jak FF16 działał jak działał 

Niektórzy to latają po forum upewniać ludzi że guwno wyjdzie z gier MS, bo wtedy chyba czują się lepiej 

Opublikowano

A co mają  innegorobić te niebieskie klalny? Przecież nie będą grać w gry bo od 3 lat ich zwyczajnie nie mają :niki:

Opublikowano

30 klatek niegrywalne do klapa vs klapy w tematach chociażby ratcheta czy ffxvi: "przełączyłem na tryb 30fps bo lepsza graficzka, a gra się i tak fajnie i nie przeszkadza"

Opublikowano
1 minutę temu, Daffy napisał:

"przełączyłem na tryb 30fps bo lepsza graficzka, a gra się i tak fajnie i nie przeszkadza"

ale mówisz o Steam Decku? To tylko handheld ma swoje wady i zalety :kekw:. Nie wiem kto jest na tyle pojebion żeby mając wybór iść w 30 klatek ale nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Może to jest tak jak z padami do Xtrupa tutaj piszą, że niezniszczalne, niezrównane, niezawodne, zajebiste, jakościowe pryma sort a w temacie o padach do Xpadliny jedno wielkie narzekanie, że się psują, jakość spadła a ten cały pilot elitarny do przeglądania oferty gamepassa to on rdzewieje już w katalogu i już jest zepsuty w pudełku. Ratchet w 30 klatkach :frog: tych ludzi winno się zamykać w odosobnieniu .

Opublikowano
W dniu 12.06.2021 o 11:24, Donatello1991 napisał:

Za taką jakość to może być te 10h, mi nie przeszkadza. 

Dzisiaj przyzwyczaiłem wzrok do 30fps i muszę przyznać, że jest różnica w grafice na korzyść tego trybu i chyba będę tak kontynuował. OLED nie wybacza niższych rozdzielczości imo. 

W dniu 12.06.2021 o 15:54, PiPoLiNiO napisał:

Jak to wygląda w 4k na oled to ja nie mam pytań. Gram 30 fps, sorry ale lubię wypalanie gałek ocznych.

Jak będzie wyglądać taki Uncharted 5... Jakich pięknych czasów dożyliśmy.

W dniu 16.06.2021 o 16:32, Donatello1991 napisał:

No ja to nie żałuję, że zmieniłem na 30fps. Grafa miażdży jajca. Już prawie chyba przy końcu jestem i w cale mi się krótka nie wydaje. 

Opublikowano

6 minut temu, drozdu7 napisał:

Pamiętajcie, Starfield w 30klatkach to praktycznie niegrywalny. Standardem jest już 60klatek. A wogóle to dopiero po roku doprowadzą ją do stanu używalności.

Przejęty Donek co chwilę pyta o te klatki, bo inaczej niż w 60fps to on nie gra.

Tak samo martwi go Forza Motorsport. Nie martwi go że "nowy" Spiderman wygląda jak z PS4. Że taka torpeda jak FF16 działał jak działał 

Niektórzy to latają po forum upewniać ludzi że guwno wyjdzie z gier MS, bo wtedy chyba czują się lepiej 

spermantello  to troll konto z ppe i dawny alter typa z PE który wyłapał bana, olać ciepłym moczem jak Jim Menel olewa plejkurwe 4.5 bez gier i przyszłości  ;) 

ale wracajmy na właściwe tory

ruchanie niebieskich frajerów już nie tylko przez partaczy $ony ale i zewnętrznych wydawców? O TO CHODZI, BRAWO  :banderas:

Opublikowano

@Daffyprzytoczyłeś cytaty takich ludzi, że na twoim miejscu byłoby mi wstyd. Równie dobrze możesz przytoczyć cytat kupy na trawniku pod blokiem w Sulechowie bo kurwa tyle samo by miał sensu.

Spencer podał, że koniec produkcji Xboxa Series to końcówka tego roku?