Opublikowano 10 sierpnia 20231 r 51 minut temu, dee napisał: sadomaso Co tam jęczysz bocie w pracy? Edytowane 10 sierpnia 20231 r przez LiŚciu
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r mopściara dorabia do rat za konsole hendrixowa autostrada w akcji, jeszcze budują
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 29 minut temu, Daddy napisał: mopściara dorabia do rat za konsole hendrixowa autostrada w akcji, jeszcze budują I tyle zostało botom, nieśmieszne memy i jaranko cyferkami. A w praktyce przez hamulcowego nie dostaną w tym roku najlepszej gry generacji Jak tam GOTY REDFALL?
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Zobaczyłem recenzję nowej Zeldy autorstwa Quaza. Ktos naprawdę wierzy, że branża da się nabrać po raz drugi?
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 47 minut temu, Daddy napisał: mopściara dorabia do rat za konsole Krąg życia klaperskiego motłochu Dać się rukać niemieckim emerytom-> kupić elektrośmiecia5 -> dać się rukać pijakowi jimbo Jakby nie kombinować, klap zawsze będzie rukany
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 28 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Zobaczyłem recenzję nowej Zeldy autorstwa Quaza. Ktos naprawdę wierzy, że branża da się nabrać po raz drugi? Też oglądałem wczoraj. Dobra, ale zabrakło mu jaj by wprost powiedzieć " ale to juz było 7/10".
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Średnio lubię quaza ale ostatnimi czasy to chyba najbardziej rzeczowo podchodzi do gierek, szczególnie tych największych bomb 10/10 już przed premierą. Też popatrzyłem na ten materiał, no i wiadomo nie ma gier idealnych, a ocena to tylko cyferka (już od dawna służąca przede wszystkim jako oręż w wojenkach) bo jak chcesz się przyłożyć i rozebrać wszystko na czynniki pierwsze to już tak kolorowo nie jest. Nie zmienia to faktu że w grze wciąż można się pewnie zajebiście bawić, a to najważniejsze
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 38 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Zobaczyłem recenzję nowej Zeldy autorstwa Quaza. Ktos naprawdę wierzy, że branża da się nabrać po raz drugi? Podobało mi się jak nareszcie Banjo Kazooie Nuts&Bolts jest rehabilitowane po latach. Gra ma 79 punktów na metactitic, a mimo to została zjechana bo Rare spróbowało czegoś nowego zamiast zwykłej platformówki . Po kilkunastu latach Zelda wprawadza te same patenty i jest wychwalana za innowacyjność
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Nintendo to dziecko specjalnej troski - wszystko co dawno nie robi wrażenia u konkurencji jest u czerwonych nagradza się gromkimi brawami. Gra 81 na MC uznawana jest za wybitną chociaż na PS5/XS to „gówno na 8”.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Na szczęście Zelda nie zgarnie Goty, więc może to da do myślenia czerwonym.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r https://gamerant.com/zelda-tears-of-the-kingdom-nintendo-patents/?fbclid=IwAR0e80hxWU5xWzQNvDLraC5KjuUetLTqHZEM8eHe2lgHqlykhzflwOPXoMQ Cytat From July 10 to August 4, Nintendo filed patents for 32 technologies, with all but one being directly related to Tears of the Kingdom. While patents are pretty common in the gaming world, it’s uncommon to see many of them in a short timeframe so soon after a game’s launch, especially when they concern very small aspects of the experience that may go fully unnoticed by most gamers. Unsurprisingly, Zelda: TotK abilities such as Fuse and Ultrahand appear among the patents. However, even minor, specific abilities such as Riju’s remote lightning attack is part of the patents, too, something that most gamers wouldn't have guessed could be unique technology. Other examples include calculations for speed while Link moves on top of dynamic objects like vehicles, which are not as straightforward as they may sound. Nintendo even went as far as patenting the loading screen sequence in the game. Unfortunately, none of the recent filings seem to point out content in future entries of the series, only mechanics that were already used in Tears of the Kingdom. Dobre trolle patentowe xD
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 2 minuty temu, Donatello1991 napisał: Super mario odyssey to jakis prank? Gra 8/10, źle wpisali To jest ciekawe, że tylko 2 (jak na stan dzisiaj) prawdziwe multiplatformy w top 10 na openciritc. EDIT: NVM mogliby zupdatować te Personke Royal...
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Dyskusja o zielonym rajtuzie zawsze bawi. Już jedynka to był gniot, to co się zachwycać dwójką. Gierka bez fabuły, z chujowymi questami, prymitywnym modelem walki, jakimiś przeszkadzajkami jak ubranka, czy żarcie żeby nie zabrało nam serduszka Gra dla ułomniaków, zgarnęła dychy bo na Nintendo to największy przełom od czasów GoldenEye
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 16 godzin temu, ASX napisał: https://www.exophase.com/psn/user/ComaPL/ - Uncharted 4 nieograny - TLOU 2 nieograne - TLOU z PS3 tylko 3 trofea, bo speedrunowałeś grę na easy by jak najszybciej sprzedać - w God of War 2018 wytrzymałeś 2 godziny - w Horizonie 7 godzin - Days Gone nieograne to już chyba nawet ja, więcej czasu spędziłem przy tych exach https://www.exophase.com/user/asax/ Mendrek jebany teoretyk gawedziarz, mówiłem to już parenaście lat temu za czasów PS3 i jednego rdzenia.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Gra 8/10, źle wpisali To gdzieś tyle co Ragnarok i z oczko więcej niż Tsushima, Horizon czy Morelas Edytowane 11 sierpnia 20231 r przez drozdu7
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r Ragnarok największy prank w historii gamingu. Jeśli ktoś się waha czy skończyć z grami to po tym śmieciu do końca życia z obrzydzeniem patrzył będzie na gierki wideo.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 10 minut temu, drozdu7 napisał: To gdzieś tyle co Ragnarok i z oczko więcej niż Tsushima, Horizon czy Morelas 8/10 to jest wysoka ocena, jak dla kogoś kto nie jest fanem . To Tyle, ile wystawiłbym Tears of Kingdom, gdyby wyszła na coś innego niż przenośniak, tak to 9- :D.
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Ragnarok największy prank w historii gamingu. Wersja na VR nie była taka tragiczna
Opublikowano 11 sierpnia 20231 r 14 godzin temu, izon napisał: I tyle zostało botom, nieśmieszne memy i jaranko cyferkami. A w praktyce przez hamulcowego nie dostaną w tym roku najlepszej gry generacji Jak tam GOTY REDFALL? W cyferkach też przegrywają
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Zapomniałeś tylko dodać że PS5 ma przy tym problem z utrzymaniem 60 FPSow, gra chodzi zauważalnie gorzej niż na XSX i samo Digital Foundry przyznało że wersja na Xboxa jest lepiej dopracowana, ale z konta o nazwie "30fps = Starfield = Fail" raczej się tego nie dowiesz