Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Daddy napisał:

bezbeku

To się nie dzieje naprawdę :kekw:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

To się dzieje dżimuś, SF wychodzi za kilka dni :banderas:

Te proste umysły wściekłych klapów w CW to zajebista zabawa, jak klasnę tak tańczycie :kaz: 

Opublikowano

W sensie klapy odpala oczywisty hit jakim jest Baldur 3 i będa miały gdzieś betatesty zarobaczonego tworu gropodobnego od Bugthesdy?

Opublikowano

No jestem ciekaw ile klapów faktycznie kupiło Baldura i gra zamiast o tym pierdolić. Myślę, że niewielu bo wymyka się z ram cinematica. 

Opublikowano

Tatuś wypomina komuś bycie bezbekiem, CHO ROSZ CZA :lul:

Opublikowano

Wiecej klapow kupi baldura bożego, niż botów kupi crapfielda.

Opublikowano
10 minutes ago, Shen said:

Wiecej klapow kupi baldura bożego, niż botów kupi crapfielda.

Wszyscy wiemy, że klapy kupują gry ale nie grają w nie. Masz rację.

Opublikowano

I po co się spinasz jak nie masz pojęcia jak wypadnie starfield, tryumf odprawiaj po zwycięstwie.

Opublikowano
37 minut temu, Czoperrr napisał:

No jestem ciekaw ile klapów faktycznie kupiło Baldura i gra zamiast o tym pierdolić. Myślę, że nie wielu bo wymyka się z ram cinematica. 

Mało który klap kupi Baldura - bo zbyt skomplikowana gra na pada, bo nie ma pudełka, bo gra wymaga więcej niż trzymanie gałki od scenki do scenki.

Przecież każdy wie, że hype na BG3 powstał wśród niebieskich tylko z powodu tego, że na razie nie wyszedł na Xboxa. W przeciwnym razie czytalibyśmy pierdolenie pokroju: nikogo ta gra na komputery etc. i pompowaliby balonik Spoodermona2.

Opublikowano

Możecie sobie gadać co tylko chcecie. Fakt jest oczywisty. Na Playstation Boży wychodzi jedna z najlepiej ocenianych gier wszechczasów, na na Xkloca nie. Więc boty na siłę robia mesjasza ze średniaczka jakim będzie Starfield. Ale w sumie trochę ich rozumiem. Propaganda sukcesu udowodniła swoja skuteczność wiele razy

Opublikowano
Teraz, Homelander napisał:

Możecie sobie gadać co tylko chcecie. Fakt jest oczywisty. Na Playstation Boży wychodzi jedna z najlepiej ocenianych gier wszechczasów, na na Xkloca nie. Więc boty na siłę robia mesjasza ze średniaczka jakim będzie Starfield. Ale w sumie trochę ich rozumiem. Propaganda sukcesu udowodniła swoja skuteczność wiele razy

Nikt nie robi z tej gry średniaka, ale udawanie, że cRPGi to nagle najbardziej wyczekiwany przez klapy gatunek to beka wnusiu. xd Przecież jak 1st party Xboxa wydawały gry pokroju Gears Tactics, Age of Empires, Flight Simulator czy Pentiment to były to gównogierki, bo "z komputera" i braku TPP (a jak się tu identyfikować z bohaterem!!). 

Także Greg możesz w chuja próbować robić siebie co najwyżej, bo główny hype na BG3 wśród klaperskich pojawił się w momencie jak dowiedzieli się, że gry na razie nie będzie na Xboxie.

i tak po prawdzie to na razie nie ma jej też na PlayStation :)

Opublikowano
4 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Nikt nie robi z tej gry średniaka, ale udawanie, że cRPGi to nagle najbardziej wyczekiwany przez klapy gatunek to beka wnusiu. xd Przecież jak 1st party Xboxa wydawały gry pokroju Gears Tactics, Age of Empires, Flight Simulator czy Pentiment to były to gównogierki, bo "z komputera" i braku TPP (a jak się tu identyfikować z bohaterem!!). 

Także Greg możesz w chuja próbować robić siebie co najwyżej, bo główny hype na BG3 wśród klaperskich pojawił się w momencie jak dowiedzieli się, że gry na razie nie będzie na Xboxie.

i tak po prawdzie to na razie nie ma jej też na PlayStation :)

Tak jak i Starfielda. I rób fikołki jakie chcesz. Nie dla botów najwyżej oceniana gra ostatnich lat :(

Opublikowano

Gears tactics :kekw: Nie porównuj szamba z perfumerią.

Opublikowano
1 minutę temu, Homelander napisał:

Tak jak i Starfielda. I rób fikołki jakie chcesz. Nie dla botów najwyżej oceniana gra ostatnich lat :(

Mnie od najlepszej wersji Baldur's Gate 3 dzieli jedno kliknięcie na GoG-u, was - dwa tygodnie czekania na gówno port z blachy. :) 

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

A jednak

W dniu 6.12.2022 o 01:59, KrYcHu_89 napisał:

Dawać datę premiery Larian, ile można czekać, to jest moja najbardziej oczekiwana gra od momentu zapowiedzi, która już była nie pamiętam kiedy :D. 

Opublikowano
Just now, Paolo de Vesir said:

Mnie od najlepszej wersji Baldur's Gate 3 dzieli jedno kliknięcie na GoG-u, was - dwa tygodnie czekania na gówno port z blachy. :) 

A mnie od Starfielda kliknięcie w subskrybuj Gamepass Ultimate. Cóż, nie od dziś wiadomo, że majac najmocniejsza konsolę w historii trzeba dokupić pieca za 5000$ żeby mieć w co grać

Opublikowano
2 minuty temu, Homelander napisał:

A mnie od Starfielda kliknięcie w subskrybuj Gamepass Ultimate.

Dokładnie, takie są zalety multiplatform - nie jesteś ograniczony do jednego sprzętu, czy to w przypadku Baldur's Gate 3 czy Starfielda. :)

Opublikowano
4 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Dokładnie, takie są zalety multiplatform - nie jesteś ograniczony do jednego sprzętu, czy to w przypadku Baldur's Gate 3 czy Starfielda. :)

Jedyne ograniczenia w tym temacie to umysłowe użytkowników Xboxa :(

Opublikowano

Spoiler

deedaddy.jpg

Edytowane przez Szermac

Opublikowano
4 minuty temu, Homelander napisał:

Jedyne ograniczenia w tym temacie to umysłowe użytkowników Xboxa :(

Klasa! Muszę przyznać, że tym komentarzem udało ci się wspiąć na wyżyny intelektu, a mówią, że hamburgery to takie w ciemię bite są. ;) 

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

Klasa! Muszę przyznać, że tym komentarzem udało ci się wspiąć na wyżyny intelektu, a mówią, że hamburgery to takie w ciemię bite są. ;) 

Dziękuję. Ale sam nie wymyśliłem. ChatGPT ftw

Opublikowano

Homelander skoro potrzebujesz tysiące dolarów na pc żeby pograć w Starfielda to może trzeba było nie kupować trzech xboxów w tej generacji i zaoszczędzić hajs.

Bo to Ty kupiłeś trzy razy Xa nie?