Opublikowano 7 września 20231 r Xd malo tego co "sie nie liczy". Wysil sie trochę i dodaj kilka wykluczeń.
Opublikowano 7 września 20231 r 2 minutes ago, Jakim said: Xd malo tego co "sie nie liczy". Wysil sie trochę i dodaj kilka wykluczeń. Klapy notorycznie mowia,ze co wyszlo na pc sie nie liczy nie moja winaa a jak cos wyszlo na ps4 to nie jest to ex
Opublikowano 7 września 20231 r 5 minut temu, Ryuk napisał: Daj mi liste tych twoich exow na PS5. Gry ktore wyszly na ps4 czy pc sie nie licza. Ulatwie ci troche, DS remaster sie nie liczy bo to remaster gierki z ps3. FF16 wychodzi na pc. Haha jakie durne wyliczenia. Czyli wg. ciebie PlayStation musi sobie uciąć nogę i wybić oko, żeby xbox miał równe szanse w biegu z nimi?
Opublikowano 7 września 20231 r Mam złą wiadomość dla @Ryuk chuj kogo obchodzi twoja wyliczanka co "się nie liczy". Nadstation miązdzy xkurwe ilością i jakością exów czy to gt7, czy ratchet, czy returnal, czy demons souls. Brakuje czasu aby to wyliczać. Już za miesiąc spiderman 2 i pokaz tego jak wygląda gra w 2023 a nie kopiuj/wklej z morrowinda
Opublikowano 7 września 20231 r Just now, PanKamil said: Mam złą wiadomość dla @Ryuk chuj kogo obchodzi twoja wyliczanka co "się nie liczy". Nadstation miązdzy xkurwe ilością i jakością exów czy to gt7, czy ratchet, czy returnal, czy demons souls. Brakuje czasu aby to wyliczać. Już za miesiąc spiderman 2 i pokaz tego jak wygląda gra w 2023 a nie kopiuj/wklej z morrowinda GT7 ktore sie nie zmienilo od lat, returnal jest na pc rachet tez
Opublikowano 7 września 20231 r 1 godzinę temu, jimmyyy8 napisał: No to macie kilka godzin zaszczytu, napawajcie się, bo korekta w drodze Dobra bociska podjaraliście się przez te 2h? A teraz do budy
Opublikowano 7 września 20231 r 12 minut temu, jimmyyy8 napisał: Dobra bociska podjaraliście się przez te 2h? A teraz do budy To jeszcze jebnie niżej z crapfieldem. WIADOMOŚĆ OFICJALNA: FAJNAL WPIERDOLIŁ I WYSRAŁ CRAPFIELDA. MIŁEGO DNIA
Opublikowano 7 września 20231 r 15 minut temu, PanKamil napisał: czy to gt7, czy ratchet, czy returnal, czy demons souls. dwa exy to niezbyt dużo przepraszam, jeden i multiplatforma z resztą, exy na PS najbardziej nijakie gry na rynku
Opublikowano 7 września 20231 r Wszyscy mają Capcom za mistrzów recyklingu i rerelease'ów, ale to Bethesda klepie tego Elder Scrollsa od prawie 30 lat i wydaje mody do niego jako osobne gry, które potem ponownie wydaje po 80 razy na wszystko co ma ekran. Starfield to kolejny przykład
Opublikowano 7 września 20231 r 12 minut temu, Ryuk napisał: returnal jest na pc rachet tez na PC jest też Warcraft 3, Half Life Alyx i emulator Switcha. Co w związku z tym? No właśnie nic. miesięczna aktualizacja: jak wiadomo jest już wrzesień dlatego warto napisać, że mój młodszy brat nadal czeka na Tsushime na PC. Mówił, że wszystko wychodzi i pogra sobie w samuraja niedługo. Dobrze mu życzę i trzymam nadal kciuki bo gierka jest super.
Opublikowano 7 września 20231 r Poczekamy na Spidermana. Już wtedy nie będzie ważne AI przeciwników, ich mordy, jakiekolwiek questy poboczne czy interakcja. "Na huj Ci takie rzeczy w grze o superbohaterze? Jest epicka kampania gdzie wystarczy wychylić gałe lub wciskać na zmianę L1 lub R1". "Ale przecież ta fabuła jest głupiutka". " Ale to gra o facecie w rajtuzach, czego oczekujesz? Akcje z Venomem? Nie no Goty panowie" I przerzut ekranu na tryskającego na siebie Roziego
Opublikowano 7 września 20231 r 1 godzinę temu, Ryuk napisał: Tworca God of War twierdzi, ze Starfield to najlepsza gra SP w ktora gral Klapki na skraju samobojstwa Tutaj macie numer na linie samobojcow 800 70 2222 lub 116 111 Wiadomo, to najlepsza gra SP tej generacji a klapy jak latają w internetach jak gówno rozjebane w polu
Opublikowano 7 września 20231 r 13 minut temu, drozdu7 napisał: Poczekamy na Spidermana. Już wtedy nie będzie ważne AI przeciwników, ich mordy, jakiekolwiek questy poboczne czy interakcja. "Na huj Ci takie rzeczy w grze o superbohaterze? Jest epicka kampania gdzie wystarczy wychylić gałe lub wciskać na zmianę L1 lub R1". "Ale przecież ta fabuła jest głupiutka". " Ale to gra o facecie w rajtuzach, czego oczekujesz? Akcje z Venomem? Nie no Goty panowie" I przerzut ekranu na tryskającego na siebie Roziego Nie wiem czy grzecznie się tak wtrącać do rozmowy ciebie z tobą ale no ja nie wiem i nie sądzę żeby Spiderman był goty ale fajnie jak pozostanie dobrą gierką o facecie w rajtuzach bo filmy są okropne to chociaż może gra przyniesie trochę radochy.
Opublikowano 7 września 20231 r Nie no Spider-Man 2 na pewno Goty. Starfield drugi. Alan Wake 2 trzeci. Zelda osrana nikt nie pamięta.
Opublikowano 7 września 20231 r ja w swoim pierdoleniu nie używam słowa goty bo uważam, że to gejowskie. Te wszystkie wasze goty to o kant dupy kupy rozbić.
Opublikowano 7 września 20231 r Zelda? Zawód dekady, nigdy nie zapomnę tego UPOKORZENIA. No ale capcom kochany dostarczył goty więc jest okej
Opublikowano 7 września 20231 r 11 minut temu, Donatello1991 napisał: Nie no Spider-Man 2 na pewno Goty. Starfield drugi. Alan Wake 2 trzeci. Zelda osrana nikt nie pamięta. Imo główny faworyt to teraz hypowany grudniowy Ubisofciak: Frontiers of Pandora xD.
Opublikowano 7 września 20231 r 12 minut temu, Donatello1991 napisał: Nie no Spider-Man 2 na pewno Goty. Starfield drugi. Alan Wake 2 trzeci. Zelda osrana nikt nie pamięta. Goty już jest i nic tego nie przebije w tym roku, a juz na pewno nie dlc do spider mana
Opublikowano 7 września 20231 r Swoją drogą następny rok growy po tym co mamy teraz to ładna bieda będzie. 1 minutę temu, Shen napisał: Goty już jest i nic tego nie przebije w tym roku, a juz na pewno nie dlc do spider mana Donatello na pewno żartował, sam poczuł magię 1 aktu w Baldurze. xD
Opublikowano 7 września 20231 r baldur beka 3 rozdanie nagród Georga Kilefa to poważny plebiscyt a nie biesiada w waszym domu kultury więc takie pece gnioty nie mają racji bytu na podium