Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Xd malo tego co "sie nie liczy". Wysil sie trochę i dodaj kilka wykluczeń.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 minutes ago, Jakim said:

Xd malo tego co "sie nie liczy". Wysil sie trochę i dodaj kilka wykluczeń.

Klapy notorycznie mowia,ze co wyszlo na pc sie nie liczy nie moja winaa :dunno: a jak cos wyszlo na ps4 to nie jest to ex

Opublikowano
5 minut temu, Ryuk napisał:

Daj mi liste tych twoich exow na PS5. Gry ktore wyszly na ps4 czy pc sie nie licza. Ulatwie ci troche, DS remaster sie nie liczy bo to remaster gierki z ps3. FF16 wychodzi na pc. 

Haha jakie durne wyliczenia.

Czyli wg. ciebie PlayStation musi sobie uciąć nogę i wybić oko, żeby xbox miał równe szanse w biegu z nimi? ;)

Opublikowano

Mam złą wiadomość dla @Ryuk

chuj kogo obchodzi twoja wyliczanka co "się nie liczy". Nadstation miązdzy xkurwe ilością i jakością exów:banderas: czy to gt7, czy ratchet, czy returnal, czy demons souls. Brakuje czasu aby to wyliczać. Już za miesiąc spiderman 2 i pokaz tego jak wygląda gra w 2023 a nie kopiuj/wklej z morrowinda :pawel:

Opublikowano
Just now, PanKamil said:

Mam złą wiadomość dla @Ryuk

chuj kogo obchodzi twoja wyliczanka co "się nie liczy". Nadstation miązdzy xkurwe ilością i jakością exów:banderas: czy to gt7, czy ratchet, czy returnal, czy demons souls. Brakuje czasu aby to wyliczać. Już za miesiąc spiderman 2 i pokaz tego jak wygląda gra w 2023 a nie kopiuj/wklej z morrowinda :pawel:

GT7 ktore sie nie zmienilo od lat, returnal jest na pc rachet tez :beka:

Opublikowano
1 godzinę temu, jimmyyy8 napisał:

No to macie kilka godzin zaszczytu, napawajcie się, bo korekta w drodze :jim:

Dobra bociska podjaraliście się przez te 2h? A teraz do budy :banderas:

SmartSelect_20230906_132545_SamsungInternet.thumb.jpg.a92b9a8f6e81377193abc0d11a855d92.jpg

SmartSelect_20230907_121136_SamsungInternet.thumb.jpg.1f50bfe19c2455742ae863997ea25dc2.jpg

Opublikowano

Czyli random potwierdził, xbox gówno bez exów.

Opublikowano
12 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Dobra bociska podjaraliście się przez te 2h? A teraz do budy :banderas:

SmartSelect_20230906_132545_SamsungInternet.thumb.jpg.a92b9a8f6e81377193abc0d11a855d92.jpg

SmartSelect_20230907_121136_SamsungInternet.thumb.jpg.1f50bfe19c2455742ae863997ea25dc2.jpg

To jeszcze jebnie niżej z crapfieldem. 

WIADOMOŚĆ OFICJALNA: FAJNAL WPIERDOLIŁ I WYSRAŁ CRAPFIELDA.

MIŁEGO DNIA

Opublikowano

Wszyscy mają Capcom za mistrzów recyklingu i rerelease'ów, ale to Bethesda klepie tego Elder Scrollsa od prawie 30 lat i wydaje mody do niego jako osobne gry, które potem ponownie wydaje po 80 razy na wszystko co ma ekran.

Starfield to kolejny przykład ;)

Opublikowano
12 minut temu, Ryuk napisał:

returnal jest na pc rachet tez 

na PC jest też Warcraft 3, Half Life Alyx i emulator Switcha. Co w związku z tym? No właśnie nic.

miesięczna aktualizacja: jak wiadomo jest już wrzesień dlatego warto napisać, że mój młodszy brat nadal czeka na Tsushime na PC. Mówił, że wszystko wychodzi i pogra sobie w samuraja niedługo. Dobrze mu życzę i trzymam nadal kciuki bo gierka jest super.

Opublikowano

Poczekamy na Spidermana. Już wtedy nie będzie ważne AI przeciwników, ich mordy, jakiekolwiek questy poboczne czy interakcja. 

"Na huj Ci takie rzeczy w grze o superbohaterze? Jest epicka kampania gdzie wystarczy wychylić gałe lub wciskać na zmianę L1 lub R1".

"Ale przecież ta fabuła jest głupiutka". " Ale to gra o facecie w rajtuzach, czego oczekujesz? Akcje z Venomem? Nie no Goty panowie" 

I przerzut ekranu na tryskającego na siebie Roziego 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ryuk napisał:

Tworca God of War twierdzi, ze Starfield to najlepsza gra SP w ktora gral 

image.thumb.png.4829714815a26067c0af037633c6654b.png

Klapki na skraju samobojstwa

Tutaj macie numer na linie samobojcow 800 70 2222 lub 116 111

Wiadomo, to najlepsza gra SP tej generacji :)   a klapy jak latają w internetach jak gówno rozjebane w polu  :banderas:

Opublikowano
13 minut temu, drozdu7 napisał:

Poczekamy na Spidermana. Już wtedy nie będzie ważne AI przeciwników, ich mordy, jakiekolwiek questy poboczne czy interakcja. 

"Na huj Ci takie rzeczy w grze o superbohaterze? Jest epicka kampania gdzie wystarczy wychylić gałe lub wciskać na zmianę L1 lub R1".

"Ale przecież ta fabuła jest głupiutka". " Ale to gra o facecie w rajtuzach, czego oczekujesz? Akcje z Venomem? Nie no Goty panowie" 

I przerzut ekranu na tryskającego na siebie Roziego 

Nie wiem czy grzecznie się tak wtrącać do rozmowy ciebie z tobą ale no ja nie wiem i nie sądzę żeby Spiderman był goty ale fajnie jak pozostanie dobrą gierką o facecie w rajtuzach bo filmy są okropne to chociaż może gra przyniesie trochę radochy.

Opublikowano

ja w swoim pierdoleniu nie używam słowa goty bo uważam, że to gejowskie. Te wszystkie wasze goty to o kant dupy kupy rozbić.

Opublikowano

Zelda? Zawód dekady, nigdy nie zapomnę tego UPOKORZENIA. No ale capcom kochany dostarczył goty więc jest okej

Opublikowano
11 minut temu, Donatello1991 napisał:

Nie no Spider-Man 2 na pewno Goty. Starfield drugi. Alan Wake 2 trzeci. Zelda osrana nikt nie pamięta.

Imo główny faworyt to teraz hypowany grudniowy Ubisofciak: Frontiers of Pandora xD. 

Opublikowano
12 minut temu, Donatello1991 napisał:

Nie no Spider-Man 2 na pewno Goty. Starfield drugi. Alan Wake 2 trzeci. Zelda osrana nikt nie pamięta.

Goty już jest i nic tego nie przebije w tym roku, a juz na pewno nie dlc do spider mana:)

Przechwytywanie.JPG.30f04339eae7a7156d4f35989df030f9.JPG

Opublikowano

Swoją drogą następny rok growy po tym co mamy teraz to ładna bieda będzie. 

1 minutę temu, Shen napisał:

Goty już jest i nic tego nie przebije w tym roku, a juz na pewno nie dlc do spider mana:)

Przechwytywanie.JPG.30f04339eae7a7156d4f35989df030f9.JPG

Donatello na pewno żartował, sam poczuł magię 1 aktu w Baldurze. xD

Opublikowano

baldur beka 3 :) rozdanie nagród Georga Kilefa to poważny plebiscyt a nie biesiada w waszym domu kultury więc takie pece gnioty nie mają racji bytu na podium