Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Dobra kurwa odpuszczam, najważniejsze że w rankingu gier superbohaterskich przodował będzie S2.

Jeszcze odnośnie Batmanów oddałbym walki z bossami często oparte na świetnym pomysle jak Freez, Scarecrow czy Killer Croc. 

Ale dobra huj. I'm done

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
7 minut temu, drozdu7 napisał:

Dobra kurwa odpuszczam, najważniejsze że w rankingu gier superbohaterskich przodował będzie S2.

Jeszcze odnośnie Batmanów oddałbym walki z bossami często oparte na świetnym pomysle jak Freez, Scarecrow czy Killer Croc. 

Ale dobra huj. I'm done

Zagraj to sobie porównasz, bo odpuścić to można twoje pierdolenie jak na razie, bo nie zagrałeś ani minuty w SP2 :D. 

Dobrze, że nie dodałeś bossfightów w Arkham Knight :D:D . 

Opublikowano
Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał:

Zależy, który Batman jest dla Ciebie najlepszy, w 2023 najlepszy będzie Arkham Knight, bo najmniej się zestarzał, ma najlepszą mechanikę walki, grafikę, większe lokacje itp. patrząc przez Nostalgię to jedno wolą Asylum/ inni Arkham City (grałem w obie i wolę Asylum), co nie zmienia faktu, że to tylko nostalgia :). SP2 na pewno będzie wygrywał rankingi gier superbohaterskich w najbliższych latach, do czasu wydania Wolverine'a, coś czuję, że jednak nie 2024, tylko dużo później, bo jakoś nie wierzę, by Rocksteady było w stanie naprawić na tyle tego swoje GAASa, żeby w ogóle było o czym dyskutować.  Poza Spidermenami i Batmanami gry superbohaterskie nie istnieją, a i porównywanie tych obu jest zawsze śmieszne, bo to zupełnie inne gry.

Kończyłem na decku w zeszłym roku Knight i City i City dalej jest fenomenalny, nic się nie zestarzał, genialne etapy,fighty, klimat, znajdzki itp. Knight niby też się nie zestarzał ale jak czołg batmobil wkurzał tak dalej wkurza i irytuje. Do tego brak walk z faktycznymi bossami w podstawce i masz tytuł klasę niżej niż City. No ale szacun że lata lecą a dalej wygląda świetnie, cuda wtedy bodajże z ue3 wyczarowali

Opublikowano
14 minut temu, Daffy napisał:

Kończyłem na decku w zeszłym roku Knight i City i City dalej jest fenomenalny, nic się nie zestarzał, genialne etapy,fighty, klimat, znajdzki itp. Knight niby też się nie zestarzał ale jak czołg batmobil wkurzał tak dalej wkurza i irytuje. Do tego brak walk z faktycznymi bossami w podstawce i masz tytuł klasę niżej niż City. No ale szacun że lata lecą a dalej wygląda świetnie, cuda wtedy bodajże z ue3 wyczarowali

Tez grałem niedawno, tyle, że w najgorszą część Origins, także może skrzywiła ona nieco moje wspomniania o City i Asylum :D. 

Niemniej jednak bossifghty akurat ta częśc ma bardzo zacne. 

Opublikowano

Mam origins ale nie grałem jeszcze nigdy, czeka na swoją kolej. Asylum też bym chciał kiedyś odświeżyć bo grałem tylko na premierę, skąd brać czas na to wszystko 

Opublikowano

Origins - dobre walki z bossami i najlepszy Joker.

Opublikowano
11 minut temu, Daffy napisał:

Mam origins ale nie grałem jeszcze nigdy, czeka na swoją kolej. Asylum też bym chciał kiedyś odświeżyć bo grałem tylko na premierę, skąd brać czas na to wszystko 

Grałem w 2021, dalej jest masa bugów, ale można zagrać, ciężko sobie wyobrazić co było na premierę :D. (Origins)

Asylum grałem w 2020 @Daffy, pamiętam, że coś mi się na PC psuło z fizyką, bo nowe systemy tego nie ogarniają i miałem chyba 2 FPS w niektórych momentach, na szczęści tylko przy jednym bossie, co miał taką fajną animację :D, więc do przeżycia. 

6 minut temu, SnoD napisał:

Origins - dobre walki z bossami i najlepszy Joker.

Tak, walki z bossami super. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Origins rzeczywiście najsłabsze. Głównie za to, że nie wprowadza w zasadzie nic istotnego do rozrywki (City było już rozwinięciem Asylum w pseudo open world), do tego bugi na premierę uniemożliwiające normalne wycalakowanie, brak VA Conroya, zdecydowanie słabsze zamknięte lokacje, ale powiem wam, że fajnie wygląda ta śnieżyca kiedy gacek szybuje w dół miasta. Nawet na Decku szło zawiesić na tym wzrok.

Opublikowano
16 minut temu, Ryuk napisał:

A co myslisz o online DRM napedu bo jakos cicho :) 

Pewnie po prostu chodzi o pierwsze parowanie i update sterowników. 

Opublikowano
28 minutes ago, Donatello1991 said:

Już placz o always online był przerabiany parę lat temu. Wy boty to uwięzieni jesteście i bez internetu nie pogracie.

Typowy :klapek: udaje ze nie problem bo robi to sony :dynia:  gdyby M$ wypuscil konsole ktora ma naped DRM i do tego by to ukryli na pudelku jak to robi sony to, ty,yeti i medrek byscie nawalil 7000 postow w 24h

Spoiler

Mam nadzieje,ze MS pojdzie w 100% chmure i odpusci kolejna konsole zeby was sony wyruchalo w dupe na sucho,ale pewnie wtedy powiedzie ze lubicie tak byc ruchani 

37 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Pewnie po prostu chodzi o pierwsze parowanie i update sterowników. 

Moj najwiekszy problem z tym jest, ze sony to ukrywa na pudelku zamiast powiedziec ludzia jak oglosili ze to wymagane jest. 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

Czyli jak wezme konsole z doczepianym napędem do lasu by steeamowac grę na vita2 to jest ryzyko że sobie nie pogram?

Opublikowano
15 minutes ago, Daffy said:

Czyli jak wezme konsole z doczepianym napędem do lasu by steeamowac grę na vita2 to jest ryzyko że sobie nie pogram?

Na chwile obecna wyglada, ze jak kupisz ja w drodze do lasu to masz gg. Chyba, ze jest interent tam. Ale kto wie co sony jeszcze ukrylo :) 

Opublikowano

Wk**** mnie, że nie szukałem nawet informacji o nowym pajęczaku, a już wiem chyba o wszystkich postaciach z YT...

Serio powinni tym skurwysynom całe konta kasować.

Opublikowano
5 minut temu, SnoD napisał:

Wk**** mnie, że nie szukałem nawet informacji o nowym pajęczaku, a już wiem chyba o wszystkich postaciach z YT...

Serio powinni tym skurwysynom całe konta kasować.

Bo cymbaly w miniaturkach walą spoilery.

Opublikowano
On 10/23/2023 at 10:53 AM, KrYcHu_89 said:

Łączysz posty o zwolnieniu jakichś ludzi z outsourcingu, co robili i nie zrobili (musieli po nich poprawiać ludzie z core Teamu Naughty Dog) remake'u TLOU1 i odejściu na emeryturę Head of Production, żeby znaleźć za wszelką cenę sensację, a tymczasem wydźwięk tego jest mega pozytywny, co na pewno nie było twoim celem i się dziwisz, że w taki sposób to skomentowałem... :):)

TL:DR spore zmiany w wysokich szczeblach Sony, stara gwardia widać odchodzi nie tylko w postaci Ryana. Ciekawe kiedy ogłoszą następców. 

According to David Jaffe, the designer known for creating the Twisted Metal and God of War franchises, Booth didn’t just leave the company. Rather, she was fired.

“Ok, here we go. So she was fired,” Jaffe says. “She didn’t retire; She didn’t quit. She was fired.

https://insider-gaming.com/connie-booth-was-fired-from-playstation-its-claimed/

jontron-didnt-age-quite-so-well.gif

Opublikowano

Czy ja dobrze rozumiem??? modern Warfare 3 mimo iż weszło oficjalnie do MS będzie płatne poza gamepasss? W listopadzie??? Czy to są jakieś JAJA?

Opublikowano
1 hour ago, Whisker said:

Czy ja dobrze rozumiem??? modern Warfare 3 mimo iż weszło oficjalnie do MS będzie płatne poza gamepasss? W listopadzie??? Czy to są jakieś JAJA?

Się obudziła moczymorda witamy w lutym 2023

Opublikowano

Hahaha nie wierzę a jak się uruchomiły bociarze hahaha będą płacić gamepass i jeszcze żeby zagrać w moderna zapłacą 370zl nie no to serio jest HIT DEKADY