Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

przywoływanie ocen z meta zaprawdę świadczy o byciu kurwa jakimś pierdolonym profesorem gejmingu. Ocen wystawianych przez bande zjebów

:dafuq:dopisałem sobie własną narrację do eksploracji planet i bawiłem się bardzo dobrze :dafuq:

hatgfu.jpg.c976681a823e130c9d3f569d80985eab.jpgna recenzentów pierdolonych

a user score to jest oczywiście hejt i personalny atak na twórców nie? :Cell:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
32 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

przywoływanie ocen z meta zaprawdę świadczy o byciu kurwa jakimś pierdolonym profesorem gejmingu. Ocen wystawianych przez bande zjebów

:dafuq:dopisałem sobie własną narrację do eksploracji planet i bawiłem się bardzo dobrze :dafuq:

hatgfu.jpg.c976681a823e130c9d3f569d80985eab.jpgna recenzentów pierdolonych

a user score to jest oczywiście hejt i personalny atak na twórców nie? :Cell:

Trzeba przyznać, że review bombing w tym roku nawet na portalach klasy Metacritic był znikomy w stosunku do lat poprzednich (oczywiście bez tych należnych typu gra zjebana na premierę, albo festiwal mikropłatności) - raczej to ciężka praca adminów, nie umysł graczy, ale jednak plus. 

Opublikowano

Ja w Starfield spędziłem coś pod 50h, fabuła plus frakcje i wydaje mi się że to było optymalne. Myślę że z każdą kolejną godziną mój odbiór gry by się pogarszał.

Mój kontakt z tą grą raczej koncentrował się na historii, dlatego oceniłem ją na 8. 

Pisałem już że bardzo wkurwia stan faktyczny a to co pierdolil Todd. 

Myślę że Krzychu przesadza że średniakiem 6/10 ale no idealnie nie jest.

Zawsze też powtarzam że niezwykle często ważnie jest kiedy grasz w daną grę. Ja do Starfielda siadałem po 5-6 exach Sony z rzędu, więc było to w jakiś sposób odświeżające 

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał:

Ja w Starfield spędziłem coś pod 50h, fabuła plus frakcje i wydaje mi się że to było optymalne. Myślę że z każdą kolejną godziną mój odbiór gry by się pogarszał.

Mój kontakt z tą grą raczej koncentrował się na historii, dlatego oceniłem ją na 8. 

Pisałem już że bardzo wkurwia stan faktyczny a to co pierdolil Todd. 

Myślę że Krzychu przesadza że średniakiem 6/10 ale no idealnie nie jest.

Zawsze też powtarzam że niezwykle często ważnie jest kiedy grasz w daną grę. Ja do Starfielda siadałem po 5-6 exach Sony z rzędu, więc było to w jakiś sposób odświeżające 

Ja 71h, dałem 8/10, bo lubię te Beth szroty i wkręciłem się we Frakcje, jak i wątek główny, ale trzeba przyznać, że to był mimo wszystko zawód tego roku na co najmniej kilku płaszczyznach, to miał być megahit i coś nowego od Bethesdy, a wyszło, że dalej zostali w tamtej generacji i niewiadomo czy kiedyś z niej wyjdą. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał:

Ja po Quake 2 Remaster, sam sobie dmuchałem balonik soundtrackiem z Interstellar ale na te podróże ,,palcem po mapie" i drewno nie byłem gotowy, później przyszedł Cyberpunk 2.0 i Starfield odleciał do galaktyki kurwix gdzie już pozostanie bo nie widzę sensu do tego wracać. 

Ale serio czy ocena 6 czy 7 to jest taka ujma? Ja się bawiłem dobrze przy Ghostwire i nie sięgam miecza gdy ktoś napisze, że średniak bo to jest prawda no i luz. Banda decydentów jebanych recenzentów wmówiła wam, że wszystko jest na 8-9 ale to nie prawda bo to chuje są i oszukują. 

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

Ja po Quake 2 Remaster, sam sobie dmuchałem balonik soundtrackiem z Interstellar ale na te podróże ,,palcem po mapie" i drewno nie byłem gotowy, później przyszedł Cyberpunk 2.0 i Starfield odleciał do galaktyki kurwix gdzie już pozostanie bo nie widzę sensu do tego wracać. 

Ale serio czy ocena 6 czy 7 to jest taka ujma? Ja się bawiłem dobrze przy Ghostwire i nie sięgam miecza gdy ktoś napisze, że średniak bo to jest prawda no i luz. Banda decydentów jebanych recenzentów wmówiła wam, że wszystko jest na 8-9 ale to nie prawda bo to chuje są i oszukują. 

Pamiętam jak wrzuciłem recki jakiejś gierki i oceniłem na 7/10, a pod postem pytania, po co się męczyć i przechodzić gry 7/10 :leo:.

Opublikowano

Blizzcon rozjebał, czekam na te wszystkie megatony na xboxa, sonka może się zwijać :obama:

Opublikowano
5 minut temu, Shen napisał:

Blizzcon rozjebał, czekam na te wszystkie megatony na xboxa, sonka może się zwijać :obama:

Dobry dzień dla Activision Blizzard, najpierw kolejny zjebany COD, a teraz konferencja z mobilkami i dodatkami do 20 letniej gry. 

Opublikowano

Kiedyś mi się marzył nowy StarCraft, ale niech oni kurwa lepiej już nie ruszają tej serii. Z legendarnej firmy, która wypuszczała dopieszczone hity, stali się pośmiewiskiem.

Opublikowano

Pamiętacie jak niebieskie szmaty w maju płakały po największej imprezie partaczy z Sony od dwóch lat?

Że jeszcze będzie druga impreza w tym roku bo to niemożliwe tak srać na ryje klapów :jim: 

Zaraz koniec roku a plejkurwa 4.5 bez gier zdechła o to jest zajebiste   :kaz:

Opublikowano

No nie musisz nam co chwilę przypominać, że grasz na XS, a nie na PS5 :p

Opublikowano

Ciekawe jak szybko Sony sprzeda Bungie po tym jak CEO zaczal obwiniac graczy za zwolnienia :dynia: 

Opublikowano

Wsparcie developerów Sony w gry ekskluzywne dostępne jedynie na PS5:

2020: remaster demon's souls, tech demo astro bot

2021: destruction all stars, Ratchet Rift Apart (wyszło już na pc)

2022: remaster remastera the last of us (wyszło już na pc)

2023: Spiderman2

Opublikowano
1 godzinę temu, Daffy napisał:

Wsparcie developerów Sony w gry ekskluzywne dostępne jedynie na PS5:

2020: remaster demon's souls, tech demo astro bot

2021: destruction all stars, Ratchet Rift Apart (wyszło już na pc)

2022: remaster remastera the last of us (wyszło już na pc)

2023: Spiderman2

spokojnie-zaraz-sie-rozkreci-mem-chlopaki-nie-placza.jpg

Opublikowano

Najlepsze i największe first party na świecie  :banderas:

Po drugiej stronie w niebieskim szambie

:jim:  ciekawe jakie to studia chcą uciekać z niebieskiej upośledzonej rodziny  :jim:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Znajdą się osoby które napiszą że jedna gra na rok wystarczy i w ogóle z Playstation nigdy nie było tak dobrze. Ale zaczynają być widoczne skutki decyzji które podjęto wiele lat temu czyli skupienie się na blockbusterach typu SM2 i GAASach (których produkcja nie idzie najlepiej dlatego nie widzieliśmy ich do tej pory zbyt wiele), oraz ubicie mniejszych studiów, które w poprzednich generacjach potrafiły uzupełnić kalendarz Sony mniejszymi tytułami w stylu Gravity Rush 2 

Opublikowano

Ino Nintendo, ino Microsoft i pc

Opublikowano
20 minut temu, Daddy napisał:

:jim:  ciekawe jakie to studia chcą uciekać z niebieskiej upośledzonej rodziny  :jim:

Wniosek? Alkoholicy nie powini rządzić.

Skutki zjebanych decyzji będziemy odczuwać do końca dziesięciolecia.

Opublikowano
25 minutes ago, ASX said:

Znajdą się osoby które napiszą że jedna gra na rok wystarczy i w ogóle z Playstation nigdy nie było tak dobrze. Ale zaczynają być widoczne skutki decyzji które podjęto wiele lat temu czyli skupienie się na blockbusterach typu SM2 i GAASach (których produkcja nie idzie najlepiej dlatego nie widzieliśmy ich do tej pory zbyt wiele), oraz ubicie mniejszych studiów, które w poprzednich generacjach potrafiły uzupełnić kalendarz Sony mniejszymi tytułami w stylu Gravity Rush 2 

To te same osoby ktore beda winic M$ za oceny MW3. 

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

35 studiów i Microsoft od premiery series sraki zaproponował swoim niewolnikom karton Srało, Bugfielda 6/10 i retro resoraki x360 Vibe  :kekw: