Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

przywoływanie ocen z meta zaprawdę świadczy o byciu kurwa jakimś pierdolonym profesorem gejmingu. Ocen wystawianych przez bande zjebów

:dafuq:dopisałem sobie własną narrację do eksploracji planet i bawiłem się bardzo dobrze :dafuq:

hatgfu.jpg.c976681a823e130c9d3f569d80985eab.jpgna recenzentów pierdolonych

a user score to jest oczywiście hejt i personalny atak na twórców nie? :Cell:

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 737,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
32 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

przywoływanie ocen z meta zaprawdę świadczy o byciu kurwa jakimś pierdolonym profesorem gejmingu. Ocen wystawianych przez bande zjebów

:dafuq:dopisałem sobie własną narrację do eksploracji planet i bawiłem się bardzo dobrze :dafuq:

hatgfu.jpg.c976681a823e130c9d3f569d80985eab.jpgna recenzentów pierdolonych

a user score to jest oczywiście hejt i personalny atak na twórców nie? :Cell:

Trzeba przyznać, że review bombing w tym roku nawet na portalach klasy Metacritic był znikomy w stosunku do lat poprzednich (oczywiście bez tych należnych typu gra zjebana na premierę, albo festiwal mikropłatności) - raczej to ciężka praca adminów, nie umysł graczy, ale jednak plus. 

Opublikowano

Ja w Starfield spędziłem coś pod 50h, fabuła plus frakcje i wydaje mi się że to było optymalne. Myślę że z każdą kolejną godziną mój odbiór gry by się pogarszał.

Mój kontakt z tą grą raczej koncentrował się na historii, dlatego oceniłem ją na 8. 

Pisałem już że bardzo wkurwia stan faktyczny a to co pierdolil Todd. 

Myślę że Krzychu przesadza że średniakiem 6/10 ale no idealnie nie jest.

Zawsze też powtarzam że niezwykle często ważnie jest kiedy grasz w daną grę. Ja do Starfielda siadałem po 5-6 exach Sony z rzędu, więc było to w jakiś sposób odświeżające 

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał:

Ja w Starfield spędziłem coś pod 50h, fabuła plus frakcje i wydaje mi się że to było optymalne. Myślę że z każdą kolejną godziną mój odbiór gry by się pogarszał.

Mój kontakt z tą grą raczej koncentrował się na historii, dlatego oceniłem ją na 8. 

Pisałem już że bardzo wkurwia stan faktyczny a to co pierdolil Todd. 

Myślę że Krzychu przesadza że średniakiem 6/10 ale no idealnie nie jest.

Zawsze też powtarzam że niezwykle często ważnie jest kiedy grasz w daną grę. Ja do Starfielda siadałem po 5-6 exach Sony z rzędu, więc było to w jakiś sposób odświeżające 

Ja 71h, dałem 8/10, bo lubię te Beth szroty i wkręciłem się we Frakcje, jak i wątek główny, ale trzeba przyznać, że to był mimo wszystko zawód tego roku na co najmniej kilku płaszczyznach, to miał być megahit i coś nowego od Bethesdy, a wyszło, że dalej zostali w tamtej generacji i niewiadomo czy kiedyś z niej wyjdą. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał:

Ja po Quake 2 Remaster, sam sobie dmuchałem balonik soundtrackiem z Interstellar ale na te podróże ,,palcem po mapie" i drewno nie byłem gotowy, później przyszedł Cyberpunk 2.0 i Starfield odleciał do galaktyki kurwix gdzie już pozostanie bo nie widzę sensu do tego wracać. 

Ale serio czy ocena 6 czy 7 to jest taka ujma? Ja się bawiłem dobrze przy Ghostwire i nie sięgam miecza gdy ktoś napisze, że średniak bo to jest prawda no i luz. Banda decydentów jebanych recenzentów wmówiła wam, że wszystko jest na 8-9 ale to nie prawda bo to chuje są i oszukują. 

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof93 napisał:

Ja po Quake 2 Remaster, sam sobie dmuchałem balonik soundtrackiem z Interstellar ale na te podróże ,,palcem po mapie" i drewno nie byłem gotowy, później przyszedł Cyberpunk 2.0 i Starfield odleciał do galaktyki kurwix gdzie już pozostanie bo nie widzę sensu do tego wracać. 

Ale serio czy ocena 6 czy 7 to jest taka ujma? Ja się bawiłem dobrze przy Ghostwire i nie sięgam miecza gdy ktoś napisze, że średniak bo to jest prawda no i luz. Banda decydentów jebanych recenzentów wmówiła wam, że wszystko jest na 8-9 ale to nie prawda bo to chuje są i oszukują. 

Pamiętam jak wrzuciłem recki jakiejś gierki i oceniłem na 7/10, a pod postem pytania, po co się męczyć i przechodzić gry 7/10 :leo:.

Opublikowano

Blizzcon rozjebał, czekam na te wszystkie megatony na xboxa, sonka może się zwijać :obama:

Opublikowano
5 minut temu, Shen napisał:

Blizzcon rozjebał, czekam na te wszystkie megatony na xboxa, sonka może się zwijać :obama:

Dobry dzień dla Activision Blizzard, najpierw kolejny zjebany COD, a teraz konferencja z mobilkami i dodatkami do 20 letniej gry. 

Opublikowano

Kiedyś mi się marzył nowy StarCraft, ale niech oni kurwa lepiej już nie ruszają tej serii. Z legendarnej firmy, która wypuszczała dopieszczone hity, stali się pośmiewiskiem.

Opublikowano

Pamiętacie jak niebieskie szmaty w maju płakały po największej imprezie partaczy z Sony od dwóch lat?

Że jeszcze będzie druga impreza w tym roku bo to niemożliwe tak srać na ryje klapów :jim: 

Zaraz koniec roku a plejkurwa 4.5 bez gier zdechła o to jest zajebiste   :kaz:

Opublikowano

No nie musisz nam co chwilę przypominać, że grasz na XS, a nie na PS5 :p

Opublikowano

Ciekawe jak szybko Sony sprzeda Bungie po tym jak CEO zaczal obwiniac graczy za zwolnienia :dynia: 

Opublikowano

Wsparcie developerów Sony w gry ekskluzywne dostępne jedynie na PS5:

2020: remaster demon's souls, tech demo astro bot

2021: destruction all stars, Ratchet Rift Apart (wyszło już na pc)

2022: remaster remastera the last of us (wyszło już na pc)

2023: Spiderman2

Opublikowano
1 godzinę temu, Daffy napisał:

Wsparcie developerów Sony w gry ekskluzywne dostępne jedynie na PS5:

2020: remaster demon's souls, tech demo astro bot

2021: destruction all stars, Ratchet Rift Apart (wyszło już na pc)

2022: remaster remastera the last of us (wyszło już na pc)

2023: Spiderman2

spokojnie-zaraz-sie-rozkreci-mem-chlopaki-nie-placza.jpg

Opublikowano

Najlepsze i największe first party na świecie  :banderas:

Po drugiej stronie w niebieskim szambie

:jim:  ciekawe jakie to studia chcą uciekać z niebieskiej upośledzonej rodziny  :jim:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Znajdą się osoby które napiszą że jedna gra na rok wystarczy i w ogóle z Playstation nigdy nie było tak dobrze. Ale zaczynają być widoczne skutki decyzji które podjęto wiele lat temu czyli skupienie się na blockbusterach typu SM2 i GAASach (których produkcja nie idzie najlepiej dlatego nie widzieliśmy ich do tej pory zbyt wiele), oraz ubicie mniejszych studiów, które w poprzednich generacjach potrafiły uzupełnić kalendarz Sony mniejszymi tytułami w stylu Gravity Rush 2 

Opublikowano

Ino Nintendo, ino Microsoft i pc

Opublikowano
20 minut temu, Daddy napisał:

:jim:  ciekawe jakie to studia chcą uciekać z niebieskiej upośledzonej rodziny  :jim:

Wniosek? Alkoholicy nie powini rządzić.

Skutki zjebanych decyzji będziemy odczuwać do końca dziesięciolecia.

Opublikowano
25 minutes ago, ASX said:

Znajdą się osoby które napiszą że jedna gra na rok wystarczy i w ogóle z Playstation nigdy nie było tak dobrze. Ale zaczynają być widoczne skutki decyzji które podjęto wiele lat temu czyli skupienie się na blockbusterach typu SM2 i GAASach (których produkcja nie idzie najlepiej dlatego nie widzieliśmy ich do tej pory zbyt wiele), oraz ubicie mniejszych studiów, które w poprzednich generacjach potrafiły uzupełnić kalendarz Sony mniejszymi tytułami w stylu Gravity Rush 2 

To te same osoby ktore beda winic M$ za oceny MW3. 

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

35 studiów i Microsoft od premiery series sraki zaproponował swoim niewolnikom karton Srało, Bugfielda 6/10 i retro resoraki x360 Vibe  :kekw: