Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Te nominacje do najbardziej wyczekiwanej gry xdddd

No na razie biednie 2024 się zapowiada, mam nadzieję że petardy jeszcze nie ujawnione. 

Ff7r2 niby na trailerach super ale poprzednia część to była taka spjerdolina ze hype u mnie malutki

Opublikowano

Wychodzi death stranding 2 więc 2024 już zjada ten przehajpowany 2023:niki:

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Wychodzi death stranding 2 więc 2024 już zjada ten przehajpowany 2023:niki:

Też zagłosowałem na DS2, btw dziwne, że nie dali GTGAAAS 6 :P. 

Opublikowano

Przełomowe dzieło dla gier jak swego czasu mgs. Xbot nie zrozumie więc nawet nie zaczynam dyskusji ale pozdrawiam

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Przełomowe dzieło dla gier jak swego czasu mgs. Xbot nie zrozumie więc nawet nie zaczynam dyskusji ale pozdrawiam

Hahah PRZEŁOMOWE to było Halo i Gearsy, DS to gierka od upadłego reżysera - realnie beka wnusiu z tych wynurzeń wypalonego twórcy.

Opublikowano
2 minuty temu, messer88 napisał:

Biednie 24? No nie wiem DS2, Dogma 2, dlc do ER dla mnie sporo fajnych rzeczy. 

U mnie z dużych gier DS2/FFVIIR2/DD2 i Yakuza 8 to już dużo, a jeszcze ER DLC/ AW 2x DLC, Starfield może też coś będzie, chyba nie zaorają po tych nominacjach gry i zrobią PORZĄDNE DLC :).

Opublikowano

no i zapowiedź gta 6 i switcha 2 piękny rok się szykuje z prawdziwymi bombami a nie c0rwa ballas gate 3 i zasypem gier typu dlc

Opublikowano
24 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Większość osób gra albo z Windows Storę, na Xboxie albo w GamePassie. Steam to jakiś dodatek, trzymanie się tego jest prawie tak pojebane jak jaranie się Gays done.

Paolo ale przestan cpac. 99% ludzi gra na steam, jedynie gry M$ przez GP nie znam nikogo kto by kupowal gierki w Win store :dynia: 

Ale swoja droga ciekawe ile osob gra w GP w forza na pc bo na steam to najgorsza premiera MS od lat

image.png.7837430fd3a5837fffa06010a481b85c.png

vs Horizon 5

image.png.f6b17dd94157b6aa9661190380ce1319.png

2 minutes ago, Pupcio said:

no i zapowiedź gta 6 i switcha 2 piękny rok się szykuje z prawdziwymi bombami a nie c0rwa ballas gate 3 i zasypem gier typu dlc

Switch 2 dopiero w marcu zapowiedza 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

No masz klauna jak zwykle za grę Bożą, ale racja Switcha 2 to też coś wrzuci fajnego na pewno np. Xenoblade Chronilces X na premierkę podbite i chętnie przygarnę :). 

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Czyli tylko xbox bez gier w 2024?

Kurde właśnie :leo: 

Opublikowano

Może dostaną hellblade w 30fps I avoded czy jak mu tam z grafika 2005. Zawsze potem mogą sobie przypisać kilka multiplatform jak dead space lies of p w tłicie od Asx.

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Nic nowego. Od 2013 tak jest więc w tym roku boty świętują dekade bez gier xDD

Opublikowano
6 minutes ago, Donatello1991 said:

Hellblade 2, FS2024, Avowed, Towerborne i ARA 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
8 minut temu, Ryuk napisał:

Hellblade 2, FS2024, Avowed, Towerborne i ARA 

xD

Opublikowano
18 minutes ago, Donatello1991 said:

MFS Google map nikogo.

image.png.a7b23c91b1615f8b32d4090ce23cfbbb.png

Opublikowano

nawet nie jest w top100:obama: same hity od tego microsoftu

Opublikowano

Oby konwersja GOTY na Xboxa była dobra, bo trzeba zepchnąć Hydraulika na OP top 1.

image.png.1493ab25846c12ca9805a50e1fd86146.png