Opublikowano 16 listopada 20231 r ej ale on jest mi tu potrzebny bo jak jemu coś smakuje albo mówi, że zajebiste to ja wiem, że mi nie będzie pasować
Opublikowano 16 listopada 20231 r 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: Kolego xszrot jest przez WiFi a Sonka boża przez Ethernet. FIBRA czyli po polsku światłowód. Taki starfield to 35 minut ściągania normalnie. Portal będzie chodził jak złoto. Gdybym kupił. Patrz jaka instalacje zrobiłem. Kabel ethernet 20 metrów, bo router na dole. To jakis pokoj w domu samotnej matki? Stylowka jak w 95r
Opublikowano 16 listopada 20231 r 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Shen koneser gównianych gier, energetyków i patostreamów orientuje się w gównianych serialach? Zaczynam widzieć tu pewną konsekwencję. Nie oglądam żadnych streamów, wszystkie to strata czasu, pato czy nie pato I gram w same najlepsze tytuły, dlatego mam Sonke 5 i Switcha, a nie xboxa.
Opublikowano 16 listopada 20231 r 5 minut temu, Pierre Deck napisał: To jakis pokoj w domu samotnej matki? Stylowka jak w 95r Mam wyjebane w elewacje i inne kostki brukowe z drzwami i ścianami.
Opublikowano 16 listopada 20231 r @Donatello1991 jest ekran, konsola i sufit = jest dobrze nie przejmuj się przytykami od zniewieściałych dekoratorów wnętrz, dizajny i inne świeczki ozdobne dobre są dla tych całych gojów
Opublikowano 16 listopada 20231 r Jakos mnie nie dziwi, ze ludzie z takim gustem tak ubostwiaja plejkurwe 5. Idealnie sie wpasowala
Opublikowano 16 listopada 20231 r 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał: @Pierre Deck Ukryj zawartość Juz wyskoczyl swoja dziewczynke bronic. Brawo. W nagrode usiadz sobie na dualsense i odpal astrobota, by poczuc doglebnie milosc do donka o sonki przez wibracje i haptyke
Opublikowano 16 listopada 20231 r @Donatello1991 prawdziwy ZAGRAJMER, a nie jakaś podróbka. Ale tego gamepassa byś usunął już, szkoda patrzeć Edytowane 16 listopada 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 16 listopada 20231 r 29 minut temu, Shen napisał: Nie oglądam żadnych streamów, wszystkie to strata czasu, pato czy nie pato I gram w same najlepsze tytuły, dlatego mam Sonke 5 i Switcha, a nie xboxa. Nigdy się na niczym nie znałeś i widzę, że nic się w tym względzie nie zmieniło.
Opublikowano 16 listopada 20231 r Panowie, CW od dawien dawna jest chujowe, ale te onelinery to już nowe dno.
Opublikowano 16 listopada 20231 r Teraz, Daffy napisał: Klapy myślą że paraolimpiada to wyścigi lokomotyw było oj wy moje bezbeki kochane Xbox szanuje Kukiza
Opublikowano 16 listopada 20231 r 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: ale te onelinery to już nowe dno. jak weźmiesz leki to przestanę
Opublikowano 16 listopada 20231 r 2 minutes ago, KrYcHu_89 said: PS Portal wyprzedany, wielki sukces Sony Sont imo geniusze marketingu, dali pewnie 20 sztuk na caly kraj i swietuja. Spoiler swoja droga trzeba byc debilem zeby kupic to gowno zwane portal.
Opublikowano 16 listopada 20231 r Niech i miliony tego opchną by Sony miało motywację do kolejnego zyebanego pomysłu prosto w odbyt uśmiechniętych klapów, a by normalni gracze znowu mieli bekę oglądając ten cyrk