Opublikowano 17 listopada 20231 r okrzykiwanie GOTY to nic, mnie bardziej śmieszy nazywanie mesjaszem pierwszej lepszej gry jak było na przykład Final Fantasy XVI, a teraz nikt o niej nie pamięta.
Opublikowano 17 listopada 20231 r GOTY na wszystko, nowa gra życia co drugi miesiąc i owczy pęd za coraz to gorszymi grami.
Opublikowano 17 listopada 20231 r Przecież ten rok jest genialny w gierki tylko trzeba odejść ze strefy klapa grającego tylko w gierki dostępne aktualnie wyłącznie na ps5 Edytowane 17 listopada 20231 r przez Daffy
Opublikowano 17 listopada 20231 r 7 minut temu, Daffy napisał: Wiadomo Dupcio że laleczki z wodogłowiem z passa goty Masz moją ciekawość. O czym mowa?
Opublikowano 17 listopada 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Masz moją ciekawość. O czym mowa? Persona Tactics
Opublikowano 17 listopada 20231 r Teraz, Daffy napisał: Persona Tactics Ah, no tak, widziałem. Pojebany jest ten GamePass - na premierę mnóstwo wyśmienitych tytułów, czasem nawet jakieś AAA wpadnie kiedy konkurencja podnosi ceny wrzucając jednocześnie retro-kolekcję Assassin's Creed. Bezkonkurencyjna usługa.
Opublikowano 17 listopada 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Ah, no tak, widziałem. Pojebany jest ten GamePass - na premierę mnóstwo wyśmienitych tytułów, czasem nawet jakieś AAA wpadnie kiedy konkurencja podnosi ceny wrzucając jednocześnie retro-kolekcję Assassin's Creed. Bezkonkurencyjna usługa. Oczywista oczywistość że pass z abonamentów jest absolutnie bezkonkurencyjny
Opublikowano 17 listopada 20231 r Tylko co z tego jak zabija radość z grania na tym samym poziomie co steam beka? Personka odinstalowana. Fajna produkcja natomiast wolę ją kupić w pudełeczku i ograć na prawdziwej konsoli typu sony lub nintendo. Pozdro zagrywy śmierdzące
Opublikowano 17 listopada 20231 r Steam król boży pogromca przenośniakow Deck? Najlepszy przenosniak ever, sprzęt kompletny, 135848 konsol w jednym komfortowym sprzęcie, za chwilę w wersji Oled, raj za życia Switch? Z sentymentu i przyzwoitości nie będę się wypowiadał o zmarłych ale za życia dał królewskie gierki, szkoda że samo wykonanie gorsze niż zabawek z pepco
Opublikowano 17 listopada 20231 r O Tlou2 akurat można mówić GOTY, bo to jest GOTY roku 2020. Pytanie tylko, czy to tylko upgrade za 10$, czy też jednak dorzucą ten niesławny muktik i zakończą tą epopeję. 1 minutę temu, Daffy napisał: Steam król boży pogromca przenośniakow Deck? Najlepszy przenosniak ever, sprzęt kompletny, 135848 konsol w jednym komfortowym sprzęcie, za chwilę w wersji Oled, raj za życia Switch? Z sentymentu i przyzwoitości nie będę się wypowiadał o zmarłych ale za życia dał królewskie gierki, szkoda że samo wykonanie gorsze niż zabawek z pepco Deck to urządzenie kompletne Spoiler Oczywiście w wersji OLED
Opublikowano 17 listopada 20231 r Teraz, KrYcHu_89 napisał: O Tlou2 akurat można mówić GOTY, bo to jest GOTY roku 2020. Pytanie tylko, czy to tylko upgrade za 10$, czy też jednak dorzucą ten niesławny muktik i zakończą tą epopeję. Bez multi, dają 4k i 60fps, poprawią parę tekstur i płac piękny klapie 300zl
Opublikowano 17 listopada 20231 r 8 minut temu, Daffy napisał: Bez multi, dają 4k i 60fps, poprawią parę tekstur i płac piękny klapie 300zl Było już 60 fps w patchu. -Frakcje -Nowi bossowie -Prequel do tlou3
Opublikowano 17 listopada 20231 r 13 minut temu, Pupcio napisał: Tylko co z tego jak zabija radość z grania na tym samym poziomie co steam beka? Personka odinstalowana. Fajna produkcja natomiast wolę ją kupić w pudełeczku i ograć na prawdziwej konsoli typu sony lub nintendo. Pozdro zagrywy śmierdzące Szkoda pupcio, że zamiast zwalać wszystko na zachodni gamedev/SteamDecka/abonamenty nie spojrzysz prawdzie w oczy mówiąc "wypaliłem się". Jeszcze rozumiem żebyś jojczył tylko w CW a to samo pierdolenie widzę i na forum i na discordzie. Pewnie tekstem "XYZ zabiło branżę" witasz się z laskami na randce, a potem dziwisz się, że zostaje tylko ruszać skórą.
Opublikowano 17 listopada 20231 r 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Szkoda pupcio, że zamiast zwalać wszystko na zachodni gamedev/SteamDecka/abonamenty nie spojrzysz prawdzie w oczy mówiąc "wypaliłem się". Jeszcze rozumiem żebyś jojczył tylko w CW a to samo pierdolenie widzę i na forum i na discordzie. Pewnie tekstem "XYZ zabiło branżę" witasz się z laskami na randce, a potem dziwisz się, że zostaje tylko ruszać skórą. Ja skończyłem ponad 40 gier w tym roku. Ty pewnie 2 i męczysz bułe ze nie chce Ci się grać abonamenty do wora razem z xboxem
Opublikowano 17 listopada 20231 r 2 minuty temu, Pupcio napisał: Ja skończyłem ponad 40 gier w tym roku. Ty pewnie 2 i męczysz bułe ze nie chce Ci się grać abonamenty do wora razem z xboxem Skończyłem 22, większości z przyjemnością, bez płakania jak dziwka jak to hurr durr xbox zły, abonamenty i baby niszczo branże :(I(((((((
Opublikowano 17 listopada 20231 r no ale xbox jest zły, chcecie nam zamknąć usta? Nie mogę się doczekać jak was wyruchają z tymi abonamentami zagrywy yebane