Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

okrzykiwanie GOTY to nic, mnie bardziej śmieszy nazywanie mesjaszem pierwszej lepszej gry jak było na przykład  Final Fantasy XVI, a teraz nikt o niej nie pamięta. 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 627,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Przecież ten rok jest genialny w gierki tylko trzeba odejść ze strefy klapa grającego tylko w gierki dostępne aktualnie wyłącznie na ps5

Edytowane przez Daffy

Opublikowano

Przecież ty się jarasz baldurem figuś co ty wiesz o grach wideo? :)

Opublikowano

Wiadomo Dupcio że laleczki z wodogłowiem z passa goty

Opublikowano

Goty zgarnia resident evil 4 remake. Gra bez wad :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Masz moją ciekawość. O czym mowa?

Persona Tactics 

Opublikowano
Teraz, Daffy napisał:

Persona Tactics 

Ah, no tak, widziałem.

Pojebany jest ten GamePass - na premierę mnóstwo wyśmienitych tytułów, czasem nawet jakieś AAA wpadnie kiedy konkurencja podnosi ceny wrzucając jednocześnie retro-kolekcję Assassin's Creed. Bezkonkurencyjna usługa.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ah, no tak, widziałem.

Pojebany jest ten GamePass - na premierę mnóstwo wyśmienitych tytułów, czasem nawet jakieś AAA wpadnie kiedy konkurencja podnosi ceny wrzucając jednocześnie retro-kolekcję Assassin's Creed. Bezkonkurencyjna usługa.

Oczywista oczywistość że pass z abonamentów jest absolutnie bezkonkurencyjny

Opublikowano

Tylko co z tego jak zabija radość z grania na tym samym poziomie co steam beka? Personka odinstalowana. Fajna produkcja natomiast wolę ją kupić w pudełeczku i ograć na prawdziwej konsoli typu sony lub nintendo. Pozdro zagrywy śmierdzące :)

Opublikowano

Steam król boży pogromca przenośniakow Deck? Najlepszy przenosniak ever, sprzęt kompletny, 135848 konsol w jednym komfortowym sprzęcie, za chwilę w wersji Oled, raj za życia

Switch? Z sentymentu i przyzwoitości nie będę się wypowiadał o zmarłych ale za życia dał królewskie gierki, szkoda że samo wykonanie gorsze niż zabawek z pepco

Opublikowano

O Tlou2 akurat można mówić GOTY, bo to jest GOTY roku 2020. Pytanie tylko, czy to tylko upgrade za 10$, czy też jednak dorzucą ten niesławny muktik i zakończą tą epopeję. 

1 minutę temu, Daffy napisał:

Steam król boży pogromca przenośniakow Deck? Najlepszy przenosniak ever, sprzęt kompletny, 135848 konsol w jednym komfortowym sprzęcie, za chwilę w wersji Oled, raj za życia

Switch? Z sentymentu i przyzwoitości nie będę się wypowiadał o zmarłych ale za życia dał królewskie gierki, szkoda że samo wykonanie gorsze niż zabawek z pepco

Deck to urządzenie kompletne 

Spoiler

Oczywiście w wersji OLED

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał:

O Tlou2 akurat można mówić GOTY, bo to jest GOTY roku 2020. Pytanie tylko, czy to tylko upgrade za 10$, czy też jednak dorzucą ten niesławny muktik i zakończą tą epopeję. 

Bez multi, dają 4k i 60fps, poprawią parę tekstur i płac piękny klapie 300zl

Opublikowano
8 minut temu, Daffy napisał:

Bez multi, dają 4k i 60fps, poprawią parę tekstur i płac piękny klapie 300zl

Było już 60 fps w patchu.

-Frakcje

-Nowi bossowie

-Prequel do tlou3

Opublikowano
13 minut temu, Pupcio napisał:

Tylko co z tego jak zabija radość z grania na tym samym poziomie co steam beka? Personka odinstalowana. Fajna produkcja natomiast wolę ją kupić w pudełeczku i ograć na prawdziwej konsoli typu sony lub nintendo. Pozdro zagrywy śmierdzące :)

Szkoda pupcio, że zamiast zwalać wszystko na zachodni gamedev/SteamDecka/abonamenty nie spojrzysz prawdzie w oczy mówiąc "wypaliłem się". Jeszcze rozumiem żebyś jojczył tylko w CW a to samo pierdolenie widzę i na forum i na discordzie. Pewnie tekstem "XYZ zabiło branżę" witasz się z laskami na randce, a potem dziwisz się, że zostaje tylko ruszać skórą.

Opublikowano

Pięknie piecze randoma

soccer-butt.gif

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda pupcio, że zamiast zwalać wszystko na zachodni gamedev/SteamDecka/abonamenty nie spojrzysz prawdzie w oczy mówiąc "wypaliłem się". Jeszcze rozumiem żebyś jojczył tylko w CW a to samo pierdolenie widzę i na forum i na discordzie. Pewnie tekstem "XYZ zabiło branżę" witasz się z laskami na randce, a potem dziwisz się, że zostaje tylko ruszać skórą.

Ja skończyłem ponad 40 gier w tym roku. Ty pewnie 2 i męczysz bułe ze nie chce Ci się grać  :) abonamenty do wora razem z xboxem 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Ja skończyłem ponad 40 gier w tym roku. Ty pewnie 2 i męczysz bułe ze nie chce Ci się grać  :) abonamenty do wora razem z xboxem 

Skończyłem 22, większości z przyjemnością, bez płakania jak dziwka jak to hurr durr xbox zły, abonamenty i baby niszczo branże :(I(((((((

Opublikowano

no ale xbox jest zły, chcecie nam zamknąć usta? :) Nie mogę się doczekać jak was wyruchają z tymi abonamentami zagrywy yebane :)