Opublikowano 25 lipca 20222 l Uff udało się, ale niech za karę dalej xpizda będzie w pozycji leżącej. Nie zasługuje, żeby dumnie stać jak PS5. Ten dodatek super. Przez pierwsze 20 minut xd
Opublikowano 25 lipca 20222 l 4 minuty temu, Donatello1991 napisał: Uff udało się Brawo, potrafisz wybrać kafelek w menu i nacisnąć przycisk "zainstaluj" - jak na posiadacza PS4.5 to całkiem imponujące.
Opublikowano 25 lipca 20222 l Nasz forumowy zdolniacha pewnie naprawiasz cioci komputer co donatello?
Opublikowano 25 lipca 20222 l Karcherem będzie trzeba obmyć brudne klapy po tym jak zostaną zbezczeszczeni najbardziej niepotrzebnym remakiem w historii.
Opublikowano 25 lipca 20222 l Człowiek przyzwyczajony, że na PS5 wszystko śmiga jak ta lala. Ragnarok zrobi czystki karczerem, ale zielonych dup.
Opublikowano 25 lipca 20222 l Standard. Xbox taki chujowy, a każdy klap.kupuje gdy profile na PSN nie widziały gry od miesięcy. Dominacja.
Opublikowano 25 lipca 20222 l 20 min pograne gdy w Stray już 3 i pół h. No, ale zauważyłem w gp lis true colours to powiedzmy, że w tym roku nabije rekordowe z 15 h na ten moment na xpizdzie.
Opublikowano 25 lipca 20222 l Te 3 i pół h to za taki tekst mogę cię po gębie ponapierdalać karaluchu.
Opublikowano 25 lipca 20222 l Niestety nie mógłbym sobie na to pozwolić. Nie jestem przyzwyczajony do bycia napierdalanym po gębie, nie jestem klapem. Edytowane 25 lipca 20222 l przez drozdu7
Opublikowano 25 lipca 20222 l Proszę nie kpić z upośledzenia umysłowego klaperskich. To że TYLKO 10 godzin zajmuje im skończenie gry na 2 godziny to piękny przykład niezłomności. Przełamywania barier. Uczenia się świata. Coś jak Corky Thatcher w "Life Goes On"
Opublikowano 25 lipca 20222 l O właśnie, true colors do ogrania. Nie masz ze sobą konsoli? No problemo, dzięki XCloud nawet na LTE mam wyjebistą jakość streamingu. <3 Dzięki Pan Xbox, to jest rewolucja a nie wibrujący padzik. xddd
Opublikowano 25 lipca 20222 l Plotki głoszą że plejkurwa 4.5 dostała indyka z kotem na 2h ale żaden niebieski frajer nie kupił gry mimo pucowania się w CW, w temacie kilka postów, w statystykach nikt nie gra, norma w niebieskim szambie Za to klapy szturmem rzuciły się na dodatek do Godrizona który rozjebał każdego Sony crapa w tym roku, nawet MOPŚciu w temacie XSX żebra czemu nie za darmo?!??? Jebane zwierzęta
Opublikowano 25 lipca 20222 l 33 minuty temu, Donatello1991 napisał: Te 3 i pół h to za taki tekst mogę cię po gębie ponapierdalać karaluchu. Ho ho 3.5 godziny, to musiałeś już dwa razy przejść tego hehe walking sima.
Opublikowano 25 lipca 20222 l Dodatek do gry od MSu! w GP NIE za darmo? No u kurew na Xboxie tylko takie historie. Ale za to można w PS plus: - poszarpać Ghosta z dodatkiem IKI za darmoszke - poszarpać FF 7 Remake z dodatkiem Intermission za darmoszke - poszarpać Death Stranding w wersji DC z dodatkami za darmoszke - poszarpać Spidermana z dodatkiem Miles Morales za darmoszke Poyebany ten karzeł A wiecie czemu MS chce przyspieszyć uruchamianie Xboxa? Żeby móc jeszcze szybciej go wyłączyć i uruchomić Sonke żeby grać w najlepszy gry na rynku w najlepszej usłudze abonamentowej na świecie.
Opublikowano 25 lipca 20222 l 8 minut temu, LiŚciu napisał: - poszarpać Ghosta z dodatkiem IKI za darmoszke - poszarpać FF 7 Remake z dodatkiem Intermission za darmoszke - poszarpać Death Stranding w wersji DC z dodatkami za darmoszke - poszarpać Spidermana z dodatkiem Miles Morales za darmoszke hahahah niezłe odpady z PS4, kiedy coś na PS5?
Opublikowano 25 lipca 20222 l Znaczy ja kupiłem fh5 w wersji premium , żeby grać kilka dni przed premierą. ALE SERIO NIE MA DLC DO GOWNO HOTWEhlsów w gp? Buahahaha kurwa jak w chlewie!
Opublikowano 25 lipca 20222 l MOPŚciu jak się wkurwił że nie za darmo i wymienia śmieciowe odpady które nikogo co następne skórka broni w fortnite?