Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nie nie, będzie odrazu premiera po letnim showcase;)

Jeszcze brakuje informacji od Kojimy-sana że Inpost2 w 2025 r.

Ale oczekiwanie umilą napewno trzy zaginione levele z Tlou2 i obiecane multi ;)

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Klapy mają KŁOPOTY. Niech śmierdziele grają w ubi dlc pajonka przez 2 lata

Opublikowano
7 minutes ago, Pupcio said:

Morales to gra na 1000 godzin a Spidey 2 na 3000.

SH2 jak już wyjdzie to też na długo nie starczy. Oryginał pierwsze przejście to 10h, speedrun godzina. No ale jak się gra tak jak powinno czyli w nocy to może na kilka dni starczy.

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

Byłeś na pchlim? Mało kto jeszcze ma tego mesjasza 

Opublikowano
1 minute ago, Donatello1991 said:

Po 7 grudnia oko w dupie wam zbieleje zielone pokraki. Kojima DS2 marzec 2024.

Oby była bardziej doceniona niż jedynka, którą klapy ograły dopiero kilka lat po premierze w plusie i to na PS5 bo nie było lepszych gier.

Opublikowano

W Grid to miało sens, bo auto szło do kasacji. Nie to co teraz te obsrane forze czy gt. 

50 minut temu, Czoperrr napisał:

Opcja wprowadzona po raz pierwszy w GRID. 

Opublikowano
Godzinę temu, Ryuk napisał:

@KrYcHu_89 No ale mowiles, ze GTA 6 na TGA bedzie xD
image.png.7db87f5ed8bc7c1df46fe722a4101372.png

Przeciez chodzi tylko o te głupie reklamy z napisem "World Premier", co ludzie wyśmiewali co roku, a nie, ze nie bedzie trailerow nowych gier, zobacz sobie wywiad. 

Opublikowano
17 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Przeciez chodzi tylko o te głupie reklamy z napisem "World Premier", co ludzie wyśmiewali co roku, a nie, ze nie bedzie trailerow nowych gier, zobacz sobie wywiad. 

A ty dalej serio myslisz, ze GTA 6 bedzie na tym gownie? :dynia: Ty na wiekszym copium jestes niz fani starfield 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
11 minut temu, Ryuk napisał:

A ty dalej serio myslisz, ze GTA 6 bedzie na tym gownie? :dynia: Ty na wiekszym copium jestes niz fani starfield 

Nie wiem czy będzie, ale będą na pewno inne trailery i fajna impreza, copium to masz Ty, GTA najważniejsza gra w historii uniwersum xD.

Opublikowano
22 minutes ago, KrYcHu_89 said:

GTA najważniejsza gra w historii uniwersum xD.

No bo jest :dynia: Jedynie Minecraft sprzdal wiecej. 

As of November 2023, Grand Theft Auto V has sold over 190 million units worldwide. First released in 2013, GTA V is one of the best-selling video games of all time.1

Opublikowano

Haha Krysia miękki dydek już się nagle wycofuje z tego że będzie zapowiedź gta 6 na tych dożynkach dla klapów? :dynia:

Opublikowano

A jaka jest różnica czy będzie tu czy tu ten trailer? I dlaczego dla klapow ma to aż takie znaczenie?

Czują się związani jakoś z tym wydarzeniem?

Opublikowano
10 minut temu, drozdu7 napisał:

A jaka jest różnica czy będzie tu czy tu ten trailer? I dlaczego dla klapow ma to aż takie znaczenie?

Były plotki że Sony stara się wykupić czasową ekskluzywność dla GTA6, może po cichu liczą że się udało. 

Opublikowano

Jeszcze nie było gta co działało super na pierwszym sprzęcie na jakim wyszedł więc ciekaw jestem co oni wyczarują na series s

Opublikowano
1 godzinę temu, drozdu7 napisał:

Czują się związani jakoś z tym wydarzeniem?

Chuj go Wie, tak sobie wymyślił @Ryuk i @Pupcio xD. 

1 godzinę temu, Daffy napisał:

Jeszcze nie było gta co działało super na pierwszym sprzęcie na jakim wyszedł więc ciekaw jestem co oni wyczarują na series s

Hahaha, no właśnie i tutaj się zaczynają schody dla botów. 

Sony nie musi nic kupować, starczy, że gra nie odpali się na Series S na premierę i przesuną o pół roku.

1 godzinę temu, ASX napisał:

Były plotki że Sony stara się wykupić czasową ekskluzywność dla GTA6, może po cichu liczą że się udało. 

Były, ale jak wyżej, może nie będzie potrzeby.

Opublikowano
On 11/8/2023 at 11:28 AM, KrYcHu_89 said:

Ale Geoff będzie miał zaciesz na tegorocznym TGA. DS2 + GTA VI to praktycznie pewniaki. 

Oglądalność rekordowa zapewniona. 

On 11/8/2023 at 11:52 AM, KrYcHu_89 said:

Nie sądzę, TGA rośnie w siłę z roku na rok. 

Poza tym GTA V już było pokazywane na TGA (np. Annoucnment wersji next gen) 

Dodatkowy rozgłos jeszcze się przyda. 

On 11/8/2023 at 12:38 PM, KrYcHu_89 said:

W takim razie to dziwny zbieg okoliczności, że trailer ma być na początku grudnia i TGA jest na początku grudnia, ale forumowi znafcy jak zwykle swoje :). 

Wielki Rockstar kroczy ponad branżą buhaha

9 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Chuj go Wie, tak sobie wymyślił @Ryuk i @Pupcio xD. 

No ja i @Pupcio sobie wymyslilismy :dynia:

Opublikowano

Chodziło mi o to łączenie PlayStation z tym wydarzeniem zje***, co ma piernik do wiatraka.

Jak dostanie GTA VI, na co liczę, chwała dla Geoffa, miło by Mi było, bo robi najlepsze eventy w branży, tyle.

Geoff jest z Sony, dobra schiza @Ryuk.

@Ryuk podaj mi info, gdzie jest napisane, że na 100% nie będzie GTA VI na TGA? To jakaś twoja krucjata, nie lubisz TGA, zabili Ci matkę xD? 

2 godziny temu, Pupcio napisał:

Haha Krysia miękki dydek już się nagle wycofuje z tego że będzie zapowiedź gta 6 na tych dożynkach dla klapów? :dynia:

TGA - dożynki dla Klapów, bo? 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

No jak dopuszczają takie gówna jak spidermen 2 do goty to coś muszy być na rzeczy hehe

Opublikowano

Wiem, ze to Console Wars, więc z natury posty są bez polotu i na ogół również bez sensu, ale te dożynki dały nam zapowiedzi:

2022:

Hades 2

DS2

Phantom Liberty

Armored Core 6

2021

SUICIDE SQUAD: KILL THE JUSTICE LEAGUE

ALAN WAKE 2

Poprzednich lat nawet nie chce mi się pisać, bo nie ma sensu.

Nie wiem dlaczego w Console Wars nagle Geoff jest przeciwnikiem gamingu, może @Ryuk to ten typ, co na każdej jego imprezie wychodzi na scenę i krzyczy https://xgp.pl/newsy/widz-wtargnal-na-scene-gamescom-2023-chcial-informacji-o-gta-6/ xD.