Opublikowano 27 listopada 20231 r Nie nie, będzie odrazu premiera po letnim showcase;) Jeszcze brakuje informacji od Kojimy-sana że Inpost2 w 2025 r. Ale oczekiwanie umilą napewno trzy zaginione levele z Tlou2 i obiecane multi
Opublikowano 27 listopada 20231 r Klapy mają KŁOPOTY. Niech śmierdziele grają w ubi dlc pajonka przez 2 lata
Opublikowano 27 listopada 20231 r 7 minutes ago, Pupcio said: Klapy mają KŁOPOTY. Niech śmierdziele grają w ubi dlc pajonka przez 2 lata Morales to gra na 1000 godzin a Spidey 2 na 3000. SH2 jak już wyjdzie to też na długo nie starczy. Oryginał pierwsze przejście to 10h, speedrun godzina. No ale jak się gra tak jak powinno czyli w nocy to może na kilka dni starczy.
Opublikowano 27 listopada 20231 r 12 minut temu, Pupcio napisał: Klapy mają KŁOPOTY. Niech śmierdziele grają w ubi dlc pajonka przez 2 lata Byłeś na pchlim? Mało kto jeszcze ma tego mesjasza
Opublikowano 27 listopada 20231 r Po 7 grudnia oko w dupie wam zbieleje zielone pokraki. Kojima DS2 marzec 2024.
Opublikowano 27 listopada 20231 r 1 minute ago, Donatello1991 said: Po 7 grudnia oko w dupie wam zbieleje zielone pokraki. Kojima DS2 marzec 2024. Oby była bardziej doceniona niż jedynka, którą klapy ograły dopiero kilka lat po premierze w plusie i to na PS5 bo nie było lepszych gier.
Opublikowano 27 listopada 20231 r 18 minutes ago, LiŚciu said: To chyba auto z forzy horizon: Opcja wprowadzona po raz pierwszy w GRID.
Opublikowano 27 listopada 20231 r W Grid to miało sens, bo auto szło do kasacji. Nie to co teraz te obsrane forze czy gt. 50 minut temu, Czoperrr napisał: Opcja wprowadzona po raz pierwszy w GRID.
Opublikowano 27 listopada 20231 r Godzinę temu, Ryuk napisał: @KrYcHu_89 No ale mowiles, ze GTA 6 na TGA bedzie xD Przeciez chodzi tylko o te głupie reklamy z napisem "World Premier", co ludzie wyśmiewali co roku, a nie, ze nie bedzie trailerow nowych gier, zobacz sobie wywiad.
Opublikowano 27 listopada 20231 r 17 minutes ago, KrYcHu_89 said: Przeciez chodzi tylko o te głupie reklamy z napisem "World Premier", co ludzie wyśmiewali co roku, a nie, ze nie bedzie trailerow nowych gier, zobacz sobie wywiad. A ty dalej serio myslisz, ze GTA 6 bedzie na tym gownie? Ty na wiekszym copium jestes niz fani starfield Edytowane 27 listopada 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 27 listopada 20231 r 11 minut temu, Ryuk napisał: A ty dalej serio myslisz, ze GTA 6 bedzie na tym gownie? Ty na wiekszym copium jestes niz fani starfield Nie wiem czy będzie, ale będą na pewno inne trailery i fajna impreza, copium to masz Ty, GTA najważniejsza gra w historii uniwersum xD.
Opublikowano 27 listopada 20231 r 22 minutes ago, KrYcHu_89 said: GTA najważniejsza gra w historii uniwersum xD. No bo jest Jedynie Minecraft sprzdal wiecej. Quote As of November 2023, Grand Theft Auto V has sold over 190 million units worldwide. First released in 2013, GTA V is one of the best-selling video games of all time.1
Opublikowano 27 listopada 20231 r Haha Krysia miękki dydek już się nagle wycofuje z tego że będzie zapowiedź gta 6 na tych dożynkach dla klapów?
Opublikowano 27 listopada 20231 r A jaka jest różnica czy będzie tu czy tu ten trailer? I dlaczego dla klapow ma to aż takie znaczenie? Czują się związani jakoś z tym wydarzeniem?
Opublikowano 27 listopada 20231 r 10 minut temu, drozdu7 napisał: A jaka jest różnica czy będzie tu czy tu ten trailer? I dlaczego dla klapow ma to aż takie znaczenie? Były plotki że Sony stara się wykupić czasową ekskluzywność dla GTA6, może po cichu liczą że się udało.
Opublikowano 27 listopada 20231 r Jeszcze nie było gta co działało super na pierwszym sprzęcie na jakim wyszedł więc ciekaw jestem co oni wyczarują na series s
Opublikowano 27 listopada 20231 r 1 godzinę temu, drozdu7 napisał: A jaka jest różnica czy będzie tu czy tu ten trailer? I dlaczego dla klapow ma to aż takie znaczenie? Czują się związani jakoś z tym wydarzeniem? Chuj go Wie, tak sobie wymyślił @Ryuk i @Pupcio xD. 1 godzinę temu, Daffy napisał: Jeszcze nie było gta co działało super na pierwszym sprzęcie na jakim wyszedł więc ciekaw jestem co oni wyczarują na series s Hahaha, no właśnie i tutaj się zaczynają schody dla botów. Sony nie musi nic kupować, starczy, że gra nie odpali się na Series S na premierę i przesuną o pół roku. 1 godzinę temu, ASX napisał: Były plotki że Sony stara się wykupić czasową ekskluzywność dla GTA6, może po cichu liczą że się udało. Były, ale jak wyżej, może nie będzie potrzeby.
Opublikowano 27 listopada 20231 r On 11/8/2023 at 11:28 AM, KrYcHu_89 said: Ale Geoff będzie miał zaciesz na tegorocznym TGA. DS2 + GTA VI to praktycznie pewniaki. Oglądalność rekordowa zapewniona. On 11/8/2023 at 11:52 AM, KrYcHu_89 said: Nie sądzę, TGA rośnie w siłę z roku na rok. Poza tym GTA V już było pokazywane na TGA (np. Annoucnment wersji next gen) Dodatkowy rozgłos jeszcze się przyda. On 11/8/2023 at 12:38 PM, KrYcHu_89 said: W takim razie to dziwny zbieg okoliczności, że trailer ma być na początku grudnia i TGA jest na początku grudnia, ale forumowi znafcy jak zwykle swoje :). Wielki Rockstar kroczy ponad branżą buhaha 9 minutes ago, KrYcHu_89 said: Chuj go Wie, tak sobie wymyślił @Ryuk i @Pupcio xD. No ja i @Pupcio sobie wymyslilismy
Opublikowano 27 listopada 20231 r Chodziło mi o to łączenie PlayStation z tym wydarzeniem zje***, co ma piernik do wiatraka. Jak dostanie GTA VI, na co liczę, chwała dla Geoffa, miło by Mi było, bo robi najlepsze eventy w branży, tyle. Geoff jest z Sony, dobra schiza @Ryuk. @Ryuk podaj mi info, gdzie jest napisane, że na 100% nie będzie GTA VI na TGA? To jakaś twoja krucjata, nie lubisz TGA, zabili Ci matkę xD? 2 godziny temu, Pupcio napisał: Haha Krysia miękki dydek już się nagle wycofuje z tego że będzie zapowiedź gta 6 na tych dożynkach dla klapów? TGA - dożynki dla Klapów, bo? Edytowane 27 listopada 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 27 listopada 20231 r No jak dopuszczają takie gówna jak spidermen 2 do goty to coś muszy być na rzeczy hehe
Opublikowano 27 listopada 20231 r Wiem, ze to Console Wars, więc z natury posty są bez polotu i na ogół również bez sensu, ale te dożynki dały nam zapowiedzi: 2022: Hades 2 DS2 Phantom Liberty Armored Core 6 2021 SUICIDE SQUAD: KILL THE JUSTICE LEAGUE ALAN WAKE 2 Poprzednich lat nawet nie chce mi się pisać, bo nie ma sensu. Nie wiem dlaczego w Console Wars nagle Geoff jest przeciwnikiem gamingu, może @Ryuk to ten typ, co na każdej jego imprezie wychodzi na scenę i krzyczy https://xgp.pl/newsy/widz-wtargnal-na-scene-gamescom-2023-chcial-informacji-o-gta-6/ xD.