Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Do tej listy graficznej dorzuciłbym jeszcze nowego Avatara od Ubi, nie widziałem, ale podobno topka, wszędzie zachwyty nad graficzką i konsole i PC. 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał:

No fantastycznie, taki Alan Wake 2 pomimo że jest prześliczny (ze względów artystycznych też) to nie jest jakiś przeskok niesamowity. Podejrzewam że taki One X czy PS4 pro by pociągnęło.

Nie ma gry w tej liście która by w zadowalającej jakości nie pociągnął prosiak albo one x.

Opublikowano
14 minut temu, Krzysztof93 napisał:

Tak, tak, srak. Świetnie działa i wygląda na steam decku tylko dla kogoś co ogrywa wszystko na steam decku :kekw:. Nie wiem czy wiesz ale człowiek wymyślił ekrany powyżej 10 cali, co ja pierdole! Są takie nawet 32 calowe!

Daffy grający w re4 w 20fpsach z deszczem z sonki 2 pamiętamy [*]

Opublikowano

Jak tam RE4R na Switchu? A, tak jak myślałem - ztjmm :)

Opublikowano

Switch zna swoje miejsce po prostu. Steam kurwie też by się to przydało  :) emulować tam gierki z prawdziwych konsol I nie podskakiwać do true zagrajmerów chłopcy  :)

Opublikowano

Gry AAA, szczególnie te trochę starsze na SD  też smakują jak kawior. Nigdy nie jest za późno, żeby się nawrócić @Pupcio

aroReKd_700b.jpg

Opublikowano

Hejtujacy pucio ogrywajacy wszystko zgarbiony na govno laptopie bo inaczej by wyszedł z gejmingu :beka:

Jeszcze ta Zelda dlc w 20fps na LCD bez kolorów z rozjechanymi joyconami i hejt na Bg3 bo nie ma na czym ograć, dzień jak co dzień 

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Daffy grający w re4 w 20fpsach z deszczem z sonki 2 pamiętamy [*]

Steam Deckoza rzuca się na mózg i oczy z tym wariatem nie ma co już dyskutować bo to strzępienie ryja na darmo. Niedługo usłyszymy o nim w wiadomościach ,,Gracz z forumka rzucił się na obsługę sklepu AGDDolarRTV i telewizory na wystawce zarzucając im magię i herezję po czym oddał mocz przy półce z konsolami do gier''

Opublikowano

Nie warto dyskutować, a post wystarczy napisac by pękające dupy już się paliły w złości do odpowiedzi w minutę :banderas:

Opublikowano

Granie pod kołderką na Steam Decku
,,co ty robisz? wyłącz to! Bo świecisz? Klikasz, szumi kurwa a ty jeszcze pytasz? Jutro rano do roboty, odłóż to gówno i daj mi spać''

Opublikowano
13 hours ago, KrYcHu_89 said:

No jak GTA 6 dostanie na takim PS5 Pro np. Tryb 60 fps, a na innych konsolach nie, to Sony już nic więcej nie musi robić, smutka prawda.

Series S to jest grzech Phila. 

haha, no tak bo szary człowiek janusz (główna klientela playstation) wie co to jest 60 fps :kekw:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

wie co to jest 60 fps

o tak 60 klatek :banderas:czasem i 120, bzium, wrrrrum *pisk opon*  nadążasz dziadku?

Opublikowano

Ludzie nie wiem czy to magia nadchodzących świąt ale po chwilowym romansie z Sony, no kocham mojego Xboxika mocno. 

Tu jest moje miejsce, tu jest mój dom :)

Opublikowano
9 godzin temu, Daffy napisał:

Nie ma gry w tej liście która by w zadowalającej jakości nie pociągnął prosiak albo one x.

No jak człowiek sobie pomyśli o One i PS4, to jednak w poprzedniej generacji mieliśmy spory skok jakości, nawet na podstawowym One. Dzisiaj nie mamy nawet gier w natywnym 4K co One X było niemal standardem. Nie ogarniam co poszło nie tak z tą generacją.

Opublikowano

Najgorsze że udało się zmienić narrację z "stara generacja dusi się strasznie już" na "konsole są za słabe, czego wy oczekujecie". 

Ja nie rozumiem że robią te gry 2x dłużej niż kiedyś, one wcale nie wyglądają jakoś lepiej niż w starej generacji i jeszcze zawsze są jakieś kompromisy. A to rozdziałka jak z ery X360/PS3 żeby klateczki się zgadzały, albo na odwrót.

A zaraz faktycznie na pełnej wjedzie pierdololo że chcecie 4k 60fps ? No to nowiutkie modele mamy dla was, teraz już napewno damy radę.

Opublikowano

haaatfuuuu!!! na klaperskie mordy :banderas: posty bełchatowa z 2020 że będzie grane 3mc po premierze :kekw: klątwa plejkurwy bez gier wieczna 

Opublikowano
21 godzin temu, Daffy napisał:

hejt na Bg3 bo nie ma na czym ograć, dzień jak co dzień 

obawiam się że młodego dynamicznego laptopowca przerósłby kreator postaci nie mówiąc o otwarciu dziennika :niki:

Opublikowano

Naughty Dog xdd

Może i zapierdolilismy wam multiplayer z Tlou2, ale za to frakcji też wam nie daliśmy

Hahaha najlepsze że znajdzie się pewnie spora grupa psychofanow co będą ich klepać po pleckach i mówić "no trudno, róbcie sobie w spokoju Tlou3" 

Uniwersum Sony ;)

Opublikowano

Bardzo dobrze że nie będzie Multi, to gra typowo singlowa i tak bym tego nie odpalił wolę jak zrobią kolejną część :)