Opublikowano 22 stycznia 20241 r Wymogi diversity są spowodowane tylko i wyłącznie tym, że gry trafiły do mainstreamu, więc docelowo muszą trafiać szerzej niż do samych graczy. Jakbyśmy dalej siedzieli w „piwnicy” to kończyłoby się jedynie na okazjonalnym obwinianiu gier za strzelaniny w szkołach albo stękaniu o przeseksualizowanie bohaterek. Także thanks for nothing Nintendo, efektem domina spierdoliliscie branżę. Życzę Wam kolejnej stacjonarki, ale takiej po której się już nie podniesiecie. edit: nowa strona, bez zaskoczenia
Opublikowano 22 stycznia 20241 r Mimo, że uwielbiam jrpg, to ta seria zawsze mnie odrzucała, jedyna odsłona która była dobra i przeszedłem dwa razy to Legend of Mana
Opublikowano 22 stycznia 20241 r Z tą serią jest jak z tym Drzewem Many. Zdycha, zdycha i zdechnąć nie może A tak nawiasem to jako ostatnio aktywny wielbiciel abonamentu, to bardziej interesuje mnie nie tyle data premiery w usłudze, co potencjalna data usunięcia z niej gry. Wolę by gra była późbiej w abo gdy sie już wyprzedała normalnie, niż na premierę i po miesiącu wypad bo zrobiła sobie tym zainteresowanie. Nie lubię presji czasowej, a gier w usługach za dużo by to ogarnąć. Fajnie też jak gry czasem wracają np. Star Ocean w Playstation Plus Premium
Opublikowano 22 stycznia 20241 r 26 minut temu, Mendrek napisał: i po miesiącu wypad bo zrobiła sobie tym zainteresowanie. Większość gier jest w XGP przez 12-18 miesięcy, czasu w bród.
Opublikowano 22 stycznia 20241 r Nie chciałbym psuć zabawy, ale ta grafika w żaden sposób nie sugeruje że gra będzie w Game Passie. Jest tylko napisane "PLAY DAY ONE" czyli że trafia na premierę na xboxy.
Opublikowano 22 stycznia 20241 r Oby nie było to będzie szansa na dobra grę A nie średniaka z gejpassa
Opublikowano 22 stycznia 20241 r 23 minuty temu, Pupcio napisał: Oby nie było to będzie szansa na dobra grę A nie średniaka z gejpassa To japońskie chujstwo nie byłoby dobra gra nawet jako jedyna gra na dany sprzęt.
Opublikowano 22 stycznia 20241 r Myślę, że okres mocno niedopracowanych gier powoli się kończy, dlaczego? Covidowe eldorado powoli odchodzi w niepamięć, a z nim przez branżę powoli przetacza się fala zwolnień. Niedługo devi nie będą już dyktować, że przez 4 z 5 dni chcą pracować z kanapy lub kibla w swoim domu. To pierwsze symptomy, że możemy wrócić do stanu błogosławionego crunchu i gier z grubsza skończonych na premierę Edytowane 22 stycznia 20241 r przez SnoD
Opublikowano 22 stycznia 20241 r Pandemia strasznie dojebała Naughty Dog . Zdalna praca, brak crunchu i kobiet do molestowania no bez tego nie da się gier robić
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Czy to prawda, że obecnie najpopularniejsza gra na Steam to plagiat Pokemonów? Czyli steamdeckowcy to kryptogeje kryptofani Nintendo?
Opublikowano 23 stycznia 20241 r To prawda że Sony, czyli marka która stawia na ekskluzywność, wierzy w generacje i nigdy nie straci swojej tożsamości będzie wydawać swoje gry nawet na pralki? A najgorsze że kopiują to co robi ten umarły już od lat Xbox:((
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Spoiler NO NARESZCIE WRÓCIŁA RADOŚĆ Z GRANIA I MOGĘ TO ROBIĆ WSZĘDZIE
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał: Pokaż ukrytą zawartość I MOGĘ TO ROBIĆ WSZĘDZIE* *podnośnik do tej wielkiej c0rwy nie jest dołączany do zestawu. Steam.Inc nie jest odpowiedzialne za urazy dłoni i oczu od udawania że gry z dużych konsol ładnie wyglądają na tym yebanym komputerku
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 5 minut temu, Krzysztof93 napisał: Pokaż ukrytą zawartość NO NARESZCIE WRÓCIŁA RADOŚĆ Z GRANIA I MOGĘ TO ROBIĆ WSZĘDZIE To nie ty przypadkiem jesteś orędownikiem tego niedojebanego switcha?
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Haha nie mogę, chłopak porównuje czysty konsolowy miód switcha do palmtopa
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Zara Krzysiu znowu dojebie jak to kiedyś był młody, miał bmxa i chciał być jak amerykański nastolatek itp
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 1 minutę temu, Pupcio napisał: Haha nie mogę, chłopak porównuje czysty konsolowy smród switcha do nadhandhelda Masz, literki na laptopie Ci się pojebały - naprawiłem za darmo, następnym razem siedzisz mi dychę małolat
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 2 minuty temu, Bzduras napisał: To nie ty przypadkiem jesteś orędownikiem tego niedojebanego switcha? jakoś nie specjalnie widzę się w takiej roli
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Nie no, panowie - Switch przestał mieć rację bytu po premierze SteamDecka.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 6 minut temu, Pupcio napisał: Ciekawostka dla technomaniaków jak te wsyzstkie emulatory z chin ale zrozum pełna chata, dzieciaki się bawią, stara ogląda Plebanie to chociaż te 15 minut wyciągnę na testowanie czternastego emulatora gierek, w które chuja se pogram
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Nie no, panowie - Switch przestał mieć rację bytu po premierze SteamDecka. Dałeś się złapać na propagande sukcesu steam beki? Nie no paolo kupuj śmiało tylko potem nam nie pisz "kurcze zainstalowałem 200 gier ale coś mi się nie chce w to grać hehe" chociaż jako entuzjasta gejpassa może się odnajdziesz w tym SZAMBIE