Opublikowano 23 stycznia 20241 r 23 minuty temu, easye napisał: heh, ja pamietam jeszcze czasy jak dla Ficusia uruchomienie gry NIntendo na PC w 4k to byl rocket sience staff, a dla wiekszosci obecnych steamdeckowcow ( @GearsUp) granie na PC kojarzyło się z instalacją gry z dyskietek i godzinnym grzebaniem w sterownikach by coś uruchomić... Teraz grają na bieda wersji Pececie z 7 calowym ekranikiem i wszystko jest GOTY! Ja pamiętam czasy jak Easy płakał na forum że gry ze switcha chuyowo działają na jego pc i emu tej konsoli nie ma sensu, by po miesiącu zorientować się że nie ogarnia ustawień emu
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Ja pamiętam czasy jak izi bronił chujowej grafiki w grach i mówił, że dla niego fpsy się nie liczą tylko GRYWALNOŚĆ A pupcio myśli, że uniknie policji forumowej za granie w kradzione gierki na laptopie jak zamknie oczy i będzie udawał, że go nie widzimy SZYKUJ SIĘ CHŁOPAKU
Opublikowano 23 stycznia 20241 r W dniu 17.01.2023 o 12:07, easye napisał: No do póki się coś nie zesra w trakcie gry. Yuzu jest fajne ale działa chyba z 1/10 gier... Osobiście co bym nie odpalił to zawsze wyplywa jakies gowno... ostatnio chciałem sobie pograć w New Super Mario Bross, który się nie włączał. 40 minu szukania odpowiedniego firmware'u. Jak się już wlaczyl to się okazuje że w 2 levelu wywala dzwiek, gra się przycina. Przeszedłem bez dźwięku, ale po ponownym włączeniu okazuje się że nie ma save'u. I takich przykładów jest od groma! Bayoneta 3? Artefakty przez ktore nie widac grafiki, ścinki, albo w ogóle jej włączyć nie można. No fajne rozwiązanie dla typical PC master Race, by napisać że się gra w 4k 60, a tak naprawdę już milion razy lepiej kupić ta konsole i nie tracić czasu za każdym razem na ścianach tekstu by coś zaczęło działać, co i tak w trakcie gry się wysypie...
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 15 minut temu, Bzduras napisał: Ja pamiętam czasy jak izi bronił chujowej grafiki w grach i mówił, że dla niego fpsy się nie liczą tylko GRYWALNOŚĆ To był izi w fazie klaperstwa. Mimo wszystko nie doszło do remisji choroby, a jedynie jej zatajenia. Objawy znów stają się widoczne jak trzeba bronić jakiegoś crapa pokroju Spiderolmana 2 albo tego bieda klonu Diablo które SONY ZAŁATWIŁO SOBIE NA WYŁĄCZNOŚĆ xDDDD
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 40 minut temu, Shen napisał: Tych co mają ciężką sytuacje w domu i nie mogą grać na tv/monitorze jeszcze można zrozumiec, ale ci co z wlasnej woli garbią się przed tym malutkim ekranikiem? "Ciężka sytuacja w domu" ja pierdole xD
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: To był izi w fazie klaperstwa. Mimo wszystko nie doszło do remisji choroby, a jedynie jej zatajenia. Objawy znów stają się widoczne jak trzeba bronić jakiegoś crapa pokroju Spiderolmana 2 albo tego bieda klonu Diablo które SONY ZAŁATWIŁO SOBIE NA WYŁĄCZNOŚĆ xDDDD taki Spiderman 2 to lepsza gra niz 99% hitow, ktore powstaly na Xboxie przez cala generacje. A ten bieda klon Diablo to w ogoinym rozrachunku chyba znacznie lepsza gra niż Diablo xD Ktos w ogole na forum jeszcze nie poczul sie wyruchany przez Blizard w tej wydmuszce za 3 i pół bomby?
Opublikowano 23 stycznia 20241 r hahaha ale odklejka XDDDD PlayStation to choroba (konkretnie - psychiczna)
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: "Ciężka sytuacja w domu" ja pierdole xD Ciężka sytuacja w domu - to jak baba się roztyje po ślubie i urodzeniu dzieci i zmieni charakter z tej fajnej dziewczyny na wredne babsko
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 32 minuty temu, Daffy napisał: Ja pamiętam czasy jak Easy płakał na forum że gry ze switcha chuyowo działają na jego pc i emu tej konsoli nie ma sensu, by po miesiącu zorientować się że nie ogarnia ustawień emu No ale sprostowałem tak?! 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: hahaha ale odklejka XDDDD PlayStation to choroba (konkretnie - psychiczna) Odklejka to pisanie, ze UBISOFTOWA 1 czesc byla znacznie lepsza, no ale nie wymagam gustu growego od goscia co gra tylkow w WOWa.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Gościu, napompowane oceny, bo Sony musiało w końcu zapłacić za 90+ na meta dla ich jedynego studia które wydaje jeszcze gry. Niestety, wyszedł z tego potężny ubisofciak który wciąż ma gorsze poruszanie i gameplay od jebanego Sunseta 8/10 sprzed generacji. Spiderdolman 2 jest głównym pretendentem do rozczarowania roku na PSXE, jedyna nagroda na jakie to nudne DLC może liczyć Co Sonka to Sonka
Opublikowano 23 stycznia 20241 r xDDDDD Walka grą wydaną w 2014r. To dobitnie pokazuje jaką fajną konsolą jest Xbox.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 13 minut temu, easye napisał: xDDDDD Walka grą wydaną w 2014r. To dobitnie pokazuje jaką fajną konsolą jest Xbox. To jedynie pokazuje jakim jebanym gównem jest obecny stan 1st party Sony. Spoko, już w 2024 kolejne porcje multiplatform w najlepszej jakości na PC.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 2 godziny temu, Krzysztof93 napisał: No całe nasze szczęście, że jest hipster luzak Xbox, na którym Day1 możemy zagrać w chujowe gry za darmo w płatnym abonamencie. Możesz też zapłacić day one 350 za taki Horizon zero Dawn i zbierać marszczyn oraz skanować świat. Przewertowałem temat i dosłownie nikt nie pisał o jakiejś fabule zapadającej w pamięć, questach czy postaciach. Nic. No gra prześliczna, fajnie się walczy ale ogólnie typowy ubisofciak. Tyle. Ale od sonki więc Goty
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 45 minut temu, Krzysztof93 napisał: Ciężka sytuacja w domu - to jak baba się roztyje po ślubie i urodzeniu dzieci i zmieni charakter z tej fajnej dziewczyny na wredne babsko To się nie ma co śmiać, ziomek z roboty dwie córki plus konkubina, z telewizora już nie może korzystać. Zamiast zrobić przesiadke z ps4 na ps5, to kupił laptopa, więc dla takich ludzi steamdeck jest dobrym rozwiazaniem.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Kochanie śmiało oglądaj na wspólnej na moim oledzie 65' ja wole instalować protona na steam decka w kącie
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 6 minut temu, drozdu7 napisał: Możesz też zapłacić day one 350 za taki Horizon zero Dawn i zbierać marszczyn oraz skanować świat. Horizon to jest najgorszy dla mnie przykład bo mnie ta seria odpycha wszystkim. No ale gdybym był fanem Horizon to byłbym bardziej zadowolony z Forbidden West niż fani Forzy z nowej Forzy. Tyle wiem o tych dwóch gracz, że jak ktoś polubił to dostał dobrą kontynuację a na Xbox no to wiadomo: niedojebane crapy na prostej zasadzie. Lubisz cukierki, tak? To damy ci GÓWNO DO MORDY
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 5 minut temu, Shen napisał: To się nie ma co śmiać, ziomek z roboty dwie córki plus konkubina, z telewizora już nie może korzystać. Zamiast zrobić przesiadke z ps4 na ps5, to kupił laptopa, więc dla takich ludzi steamdeck jest dobrym rozwiazaniem. Są na forum tacy gdzie cały gaming sprowadza się do grania na laptopie, a nie mają baby
Opublikowano 23 stycznia 20241 r To prawda mega nisko upadłem jako gracz Na szczęście wciąż jestem wyżej w łańcuchu pokarmowym od stim bekowców i gier na low
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał: Horizon to jest najgorszy dla mnie przykład bo mnie ta seria odpycha wszystkim. No ale gdybym był fanem Horizon to byłbym bardziej zadowolony z Forbidden West niż fani Forzy z nowej Forzy. Tyle wiem o tych dwóch gracz, że jak ktoś polubił to dostał dobrą kontynuację a na Xbox no to wiadomo: niedojebane crapy na prostej zasadzie. Lubisz cukierki, tak? To damy ci GÓWNO DO MORDY ahahah niezła odklejka, jest dokładnie na odwrót Horizon Forgotten West zapomniany chwilę po premierze, a Forza Horizon 5 wciąż mega popularna - także na Steamie. To jest różnica klas. Jedyne do czego się GG nadaje to silniki graficzne, bo te ich gry to srogie GGówno.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 12 minut temu, Pupcio napisał: To prawda mega nisko upadłem jako gracz Na szczęście wciąż jestem wyżej w łańcuchu pokarmowym od stim bekowców i gier na low
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 13 minut temu, Krzysztof93 napisał: No ale gdybym był fanem Horizon to byłbym bardziej zadowolony z Forbidden West niż fani Forzy z nowej Forzy. Różnica jest taka że tu nikt Ci nie powie że nowa Forza jest jakimś koksem albo Starfield. Były średnie/dobre/bardzo dobre wybierz sobie. Ale nie wniosły nic. Z kolei jak jest premiera Sony to masz wrażenie jakby granica gamingu została przesunięta, wyznaczono nowe standardy. I taka narracja utrzymuje się bardzo długo. To i tak że część ludzi nawet z forumka dostrzegła że generalnie te gry stoją w miejscu są robione w najbezpieczniejszy sposób. Ale still 90mc, w jaki sposób to już trzeba samemu sobie odpowiedzieć
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 18 minut temu, Shen napisał: To się nie ma co śmiać, ziomek z roboty dwie córki plus konkubina, z telewizora już nie może korzystać. Zamiast zrobić przesiadke z ps4 na ps5, to kupił laptopa moim zdaniem tacy ludzie zasługują na potępienie ale na pewno nie na współczucie. Zostać na własne życzenie zepchnięty na dno domowej hierarchii trzy piętra niżej od psa yorka tylko dlatego, że facecik boi się samotności. Trzeba być turbo skurwolem, którego sama Samotności się boi a nie pizdą pod butem głupiej baby 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Horizon Forgotten West zapomniany chwilę po premierze, a Forza Horizon 5 wciąż mega popularna - także na Steamie. nie interesuje mnie Horizon ale jak ktoś lubił nudną pierwszą część i srał się po jej premierze w internecie to chyba druga była na jego chujowe gusta AKURATNA. Horizon 5 niby fajne na początku ale szybko mnie wynudziła, FM 2023 to jebane gówno naukowo potwierdzone iż gorsze od międzygeneracyjnego GT7 Horizon 5 ostatnim dużym dobrem na Xbox, teraz wszystko co w gembasie day1 to jebane crapy.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Teraz, Krzysztof93 napisał: moim zdaniem tacy ludzie zasługują na potępienie ale na pewno nie na współczucie. Zostać na własne życzenie zepchnięty na dno domowej hierarchii trzy piętra niżej od psa yorka tylko dlatego, że facecik boi się samotności. Trzeba być turbo skurwolem, którego sama Samotności się boi a nie pizdą pod butem głupiej baby To ten sam o którym już kiedyś pisałem, że zamawiał gierki na ps4 na mój adres i oddawal mi kase w gotówce, a nie przelewem, żeby się konkubina nie zorientowała.
Opublikowano 23 stycznia 20241 r 1 minutę temu, Shen napisał: To ten sam o którym już kiedyś pisałem, że zamawiał gierki na ps4 na mój adres i oddawal mi kase w gotówce, a nie przelewem, żeby się konkubina nie zorientowała. Ja z kuzynem gram online coop tylko jak jego baba piguła idzie na nockę do szpitala czyli gramy bardzo często zdarza się nawet 4 razy w roku. Znam te tematy pantoflarzy pierdolonych.