Opublikowano 30 stycznia 20241 r 4 minuty temu, LiŚciu napisał: Paolo 3 lata pod kamieniem siedział i nie zauważył sztosów z zielonym na meta u Sonki. Chociaż w goty dał FF16 które mógł ograć jedynie na PlayStation. Chlopiec pisze o multiplatformach ale zapomina ze bez sonki w te gry nie zagra. Chyba ze na PC, kiedyś tam po wszystkich będzie się ślizgał Jedyna faktycznie dobra gra która wyszła na Sonkę to Returnal, w najlepszej formie na PC. Od tamtego czasu już tylko jakieś marvelaki dla liściów gamingu, bez gustu i wymagań.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Przypominam ze o guście (lub jego braku) pisze Paolo który mówi ze tomb raider jest lepszy od Uncharted. Który w goty daje najsłabszego finala od dwóch dekad a który jest samograjem (pewnie to główny powód) i który praktycznie nie kończy żadnej gry bo nie ma charakteru żeby coś dowieźć do końca. Paolo ujadają a Sonka rozjeżdża nadal.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r 9 minut temu, LiŚciu napisał: i który praktycznie nie kończy żadnej gry bo nie ma charakteru żeby coś dowieźć do końca. Skończyłem więcej gier od Ciebie, a wiesz czemu? Bo mam Xboxa, a ty wypalenie grami i plejkę co dostarcza od 0 do 1 gry rocznie, a w dodatku najczęściej chujnię dla liściów bez gustu
Opublikowano 30 stycznia 20241 r W tym roku, więcej gram na Xszmacie, ale Sony to zmieni, wyciagnie mnie z tego, uratuje mnie.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Donatello nawet zielony avatar, co oni z Tobą zrobili chopie bandyto ?
Opublikowano 30 stycznia 20241 r 32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Skończyłem więcej gier od Ciebie, a wiesz czemu? Bo mam Xboxa, a ty wypalenie grami i plejkę co dostarcza od 0 do 1 gry rocznie, a w dodatku najczęściej chujnię dla liściów bez gustu No i już mamy 1 grę rocznie vs majaki casuala ze od 2 lat nic nie wyszło. Niestety dla Ciebie rzeczywistość jest taka ze Sonka wyjebala Ci za mocno z liścia i teraz zakrzywiasz rzeczywistość i jeszcze w to wierzysz. Przykro się patrzy jak użytkownik tego forum stacza się na dno w egzystencji gierkowej. Ale od złych wyborów takie rzeczy się dzieją. A złym wyborem u Ciebie było wybranie Xboxa który nakupił studiów i zmienił ich w bezpłodne byty. Na dzisiaj również się nie zapowiada żeby cokolwiek w tej materii się zmieniło. Niemniej jednak fajnie się Ciebie czyta - dla kontrastu z ludzmi inteligentnymi.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r 52 minuty temu, Szermac napisał: Donatello nawet zielony avatar, co oni z Tobą zrobili chopie bandyto ? weźcie go sobie, nalegam dorzucę chujaszka w komplecie, tylko go kurwa zabierzcie najlepiej gdzieś daleko poza forum bez dostępu do internetu i po trepanacji czaszki w taki sposób by zapomniał czym jest PSX Extreme Forum
Opublikowano 30 stycznia 20241 r 2 godziny temu, Bzduras napisał: weźcie go sobie, nalegam dorzucę chujaszka w komplecie, tylko go kurwa zabierzcie najlepiej gdzieś daleko poza forum bez dostępu do internetu i po trepanacji czaszki w taki sposób by zapomniał czym jest PSX Extreme Forum Otworz okno, przewiecz się i zapomnisz o internetowych problemach.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Przewiecz xD serio weźcie go, jakby co to możemy dogadać się, że zamiast chujaszka dorzuci się do zestawu giręwgórze
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Huj tam, Donek chociaż w gry gra. A gdy jest premiera na Xboxie to nawet siedzi o 6 rano w obcych krajach. A że plejstulejszyn wypala mu synapsy to przykro
Opublikowano 30 stycznia 20241 r PlayStation to choroba co widać po klapach w temacie - jeden wierzy że Bloober dostarczy dobrą grę, a drugi z racji dwuletniego niedozywienia ma halucynacje o dominacji Plejki.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Zauważyłem, że Brudnopis się odpala na mnie zawsze w tedy gdy nazwę xboxa Xszmata. Pójdę na ugodę i będą go nazywał Xręcznik.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał: jeden wierzy że Bloober dostarczy dobrą grę Cza wierzyć do końca
Opublikowano 30 stycznia 20241 r 13 minut temu, Donatello1991 napisał: Zauważyłem, że Brudnopis się odpala na mnie zawsze w tedy gdy nazwę xboxa Xszmata. Pójdę na ugodę i będą go nazywał Xręcznik. Jest naukowo udowodnione, że człowiek ma fizycznie limit tolerancji durnego pierdolenia durnych trolli w ciągu doby. Na to, że swój wykorzystujesz pierwszymi dwoma znakami w każdym hatfu nibypoście który z siebie wypchniesz niestety jeszcze nie znaleziono żadnej szczepionki, a szkoda. Once odpad z ppe always odpad z ppe
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Już nie tuptaj, uspokój się. To cw. A w innych tematach normalnie pisze.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r 7 minut temu, Szermac napisał: Cza wierzyć do końca jbc też trzymam kciuki - powodzenie SH2 to szansa na remake’i SH1
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Cudownie ze Sony wzięło pod skrzydła silenta. Gwarant najwyższej jakości. Czaicie jakby ms się napatoczył? 25 fpsow, widok fpp, loadingi przy wchodzeniu do menu.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r 6 godzin temu, jimmyyy8 napisał: Xbox rozjebany, a jeszcze pokazu nie było. Niewiarygodne. Co roku to samo. Xbox gierki dla mas i casuali. Znam takich, włączają te gierki z pasa i pytam ich co tam fajnego i która gre zapamietali, dostaje odpowiedź zawsze taką sama: " no fajne fajne, ale później przełączyłem się na netflixa by obejrzeć dzienna dawkę sztrumsu." To już nawet nie są graczyki tylko masy.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Oj jutro pięknie będzie wyjaśnienie klapów tym silentem od polskich parobasów
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Jakość i porządanie tych gier Sony ładnie pokazały wyniki ich gier na PC - nikt tego nie chce, bo to wydmuszki. Tylko, że kiedyś były to różnorodne wydmuszki, a teraz klapy pocieszać się muszą, że nie ilość, a jakość. Więc może i mało gier wydają, ale przynajmniej chujowe.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Uff dobrze że na Sonce same giereczki dla coreowych graczy xdd Wy tworzycie swoją rzeczywistość i nie chcecie się z niej wydostać. 10 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Tylko, że kiedyś były to różnorodne wydmuszki, a teraz klapy pocieszać się muszą, że nie ilość, a jakość I te mydlenie oczu "nie to nie ubisofciak" , " nie no parę rzeczy nowych dodali" , "tekstury wyraźnie lepsze w niektórych miejscach" A potem bomby na ryj w stylu "chcecie poważnych dorosłych historii? Tylko na Sonce " i dostajesz te epopeje że Steinbeck by nie napisał takich, jak Horizon,Pająk czy Być Tatom Ragnarok
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Niestety to jest wynik trwającej latami propagandy sukcesu i przeceniania istotności exów. Dopóki nikt inny nie miał okazji w te średniaki grać to klapy mogły pocieszać się, że to jakaś nieosiągalna dla konkurencji jakość, a w rzeczywistości to bardzo częste proste (żeby nie powiedzieć prostackie gry), o wywołującej zażenowanie "głębi" i gracze PC-towi czy Ci z Xboxa po prostu zobaczli, że król jest nagi. Naprawdę, otwarcie się na inne platformy to największa szkoda jaką Ryan wyrządził klapom - szkoda, bo pokazała, że świat w który wierzyli ostatnie 2 dekady jest jedynie ułudą.
Opublikowano 30 stycznia 20241 r Wyjście z grami od Sonki na rynek PC to spełnienie marzeń wielu graczy. A Sonka słucha graczy. Inaczej ma się sprawa w MS. Ich gry od zawsze na PC jak pies stojący z miska i proszący o żarcie. Ale bez efektu - gry MS to gowno bez duszy, klepane od linijki. Wyścigi które wyszły dekadę temu z kolejnymi DLC. Strzelanki które stają się memami. A do tego najlepiej zapowiada się gra na ten rok to press A to dzida. Chyba nie było z xboxem gorzej niż jest teraz. Na poprzedniej generacji widać było bezsilność. Ale teraz po wywaleniu ciężarówek kasy po czym mamy premiery Redfall czy Starfield jest beka na całego. Ale można ziemniaki zamknąć w śluzie. Oczywiście target tez jakiś tam jest. Paoloczyk gamingu jest świetnym przykładem jak niska jakością można sobie zaskarbić kilku posłusznych casuali. Demo Pass czyni spustoszenie w płytkich umysłach.